Elice bl bezlepkove testoviny 250g gutini
Pro vyhledávací frázi Elice bl bezlepkove testoviny 250g gutini jsme na našem vyhledávači našli 6 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Elice bl bezlepkove testoviny 250g gutini trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Elice BL - bezlepkové těstoviny 250g Gutini
Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny. Fáze výroby: 1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty 2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách 3) s...
Více informacíElice NB - Nízkobílkovinné bezlepkové těstoviny 250g Gutini
Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny. Fáze výroby: 1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty 2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách 3) s...
Více informacíFusilli BL - bezlepkové těstoviny 250g Gutini
Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny. Fáze výroby: 1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty 2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách 3) s...
Více informacíTagliatelle BL - bezlepkové těstoviny 250g Gutini
Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny. Fáze výroby: 1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty 2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách 3) s...
Více informacíTagliolini Polévkové BL - bezlepkové těstoviny 250g Gutini
Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny. Fáze výroby: 1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty 2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách 3) s...
Více informacíRigatoni BL - bezlepkové těstoviny 250g Gutini
Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny. Fáze výroby: 1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty 2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách 3) s...
Více informacíPodobné fráze: bezlepkove testoviny procel nudle 250g | bezlepkove testoviny procel rezance 250g | bezlepkove testoviny procel nitovky 250g | bezlepkove testoviny vlasove nudle 250g | bezlepkove testoviny siroke nudle 250g | bezlepkove testoviny procel musle 250g | balviten bezlepkove testoviny spiraly 250g | bezlepkove testoviny procel tarhona 250g