Et slmp111 lampa do projektoru panasonic

Pro vyhledávací frázi Et slmp111 lampa do projektoru panasonic jsme na našem vyhledávači našli 168 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Et slmp111 lampa do projektoru panasonic trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 168 produktů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAF100A - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAF100A je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL100 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAL100 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL200 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAL200 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL330 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAL330 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL331 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAL331 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL340 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAL340 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL341 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAL341 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL400 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAL400 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL400 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAL400 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL500 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAL500 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL500 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAL500 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL510 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAL510 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL510 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAL510 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL600 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAL600 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL6510 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAL6510 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvali...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAL6510 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAL6510 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAM1 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAM1 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAM1 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAM1 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAP1 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAP1 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAT100 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAT100 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAT100 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAT100 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAV100 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAV100 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAV100 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAV100 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAV200 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAV200 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAV300 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAV300 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAV400 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-LAV400 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAV400 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAV400 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-LAX100 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-LAX100 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP105 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-SLMP105 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP105 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-SLMP105 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvali...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP125 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-SLMP125 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvali...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP125 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-SLMP125 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP145 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-SLMP145 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvali...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP145 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-SLMP145 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP146 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-SLMP146 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvali...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP146 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-SLMP146 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP147 - kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem PANASONIC ET-SLMP147 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP147 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-SLMP147 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvali...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP21 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-SLMP21 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP33 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-SLMP33 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvalit...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa PANASONIC PANASONIC ET-SLMP138 - kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu PANASONIC ET-SLMP138 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvali...

Více informací
Dostupnost: skladem

Whitenergy Lampa do projektoru Panasonic PT- U1X87

Druh produktu: Lampa; Doplňující informace: Model: ET-LAB10, Modul: ano, Standardní výstupní výkon: 150W , Životnost: 3000 hod.; Šířka: 11 cm; Výška: 11 cm; Hloubka: 14 cm; Čistá hmotnost: 0.5 kg; Další informace: Whitenergy - Projector Lamp replacement [Film], http://www.whitenergy.com/;V ceně je započítán: Recyklační poplatek: 2.5 Kč Záruka 3 mÄ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whitenergy Lampa do projektoru Panasonic PT-FD630

Druh produktu: Lampa; Doplňující informace: Model: ET-LAD60, Modul: ano, Standardní výstupní výkon: 300W, Životnost: 3000 hod.; Šířka: 11 cm; Výška: 11 cm; Hloubka: 14 cm; Čistá hmotnost: 0.5 kg; Další informace: Whitenergy - Projector Lamp replacement [Film], http://www.whitenergy.com/;V ceně je započítán: Recyklační poplatek: 2.5 Kč Záruka 3 mě...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whitenergy Lampa do projektoru Panasonic UX70/UX7

Druh produktu: Lampa; Doplňující informace: Model: ET-LAB50, Modul: ano, Spotřeba energie: 165W, Životnost: 3000 hod.; Šířka: 11 cm; Výška: 11 cm; Hloubka: 14 cm; Čistá hmotnost: 0.5 kg; Další informace: Whitenergy - Projector Lamp replacement [Film], http://www.whitenergy.com/;V ceně je započítán: Recyklační poplatek: 2.5 Kč Záruka 3 měsíce...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whitenergy Lampa do projektoru Panasonic UX70/UX7

Druh produktu: Lampa; Doplňující informace: Model: ET-LAB50, Modul: ne, Spotřeba energie: 165W, Životnost: 3000 hod.; Šířka: 11 cm; Výška: 9.5 cm; Hloubka: 11 cm; Čistá hmotnost: 0.3 kg; Další informace: Whitenergy - Projector Lamp replacement [Film], http://www.whitenergy.com/;V ceně je započítán: Recyklační poplatek: 2.5 Kč Záruka 3 měsíce...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whitenergy Lampa do projektoru Panasonic PT-PX98

Druh produktu: Lampa; Doplňující informace: Model: ET-LAP25, Modul: ano, Výstupní výkon: 220 W, Životnost: 3000 hod.; Šířka: 11 cm; Výška: 11 cm; Hloubka: 14 cm; Čistá hmotnost: 0.5 kg; Další informace: Whitenergy - Projector Lamp replacement [Film], http://www.whitenergy.com/;V ceně je započítán: Recyklační poplatek: 2.5 Kč Záruka 3 měsíce...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whitenergy Lampa do projektoru Panasonic PT-PX980NT/PX970/PX960/PX860/PX870NE

Druh produktu: Lampa; Doplňující informace: Model: ET-LAF100, Modul: ne, Standardní výstupní výkon: 250W, Životnost: 3000 hod.; Šířka: 11 cm; Výška: 9.5 cm; Hloubka: 11 cm; Čistá hmotnost: 0.3 kg; Další informace: Whitenergy - Projector Lamp replacement [Film], http://www.whitenergy.com/;V ceně je započítán: Recyklační poplatek: 2.5 Kč Záruka 3 mÄ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whitenergy Lampa do projektoru Panasonic PT-PX980NT/PX970/PX960/PX860/PX870NE

Druh produktu: Lampa; Doplňující informace: Model: ET-LAF100, Modul: ano, Standardní výstupní výkon: 250W, Životnost: 3000 hod.; Šířka: 11 cm; Výška: 11 cm; Hloubka: 14 cm; Čistá hmotnost: 0.3 kg; Další informace: Whitenergy - Projector Lamp replacement [Film], http://www.whitenergy.com/;V ceně je započítán: Recyklační poplatek: 2.5 Kč Záruka 3 mÄ...

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK