Eternity edp 100 ml

Pro vyhledávací frázi Eternity edp 100 ml jsme na našem vyhledávači našli 3081 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Eternity edp 100 ml trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 3081 produktů

Leroy Cosmetics Ocelot - EDP 100 ml

Svěží citrusová vůně. Otevírá se grapefruitem a nádechem citronu, po němž následuje suchá dřevina složená z vetiveru, kadidla a jantaru. Zajímavou složku zde sehrává pepř, jelikož celé kompozici navodí tu správnou pikantnost. Šokující, úžasná, krásná a všestranná vůně, takže ji lze nosit téměř při jakékoliv příležitosti.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dior Sauvage - EDP TESTER 100 ml

Sauvage Eau de Parfum od značky Dior je orientálně-fougerová vůně pro muže. Otevírá se tóny osvěžujícího bergamotu, aby následně přešla do nezaměnitelné kombinace levandule, sečuánského pepře, anýzu a muškátového oříšku. Vůni uzavírá sladká vanilka společně s ambroxanem. Na trh byla uvedena v roce 2018 a tváří vůně se stal herec Johnny Depp....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Thierry Mugler Alien - EDP (náplň) 100 ml

Alien-cizinec, bytost přicházející odjinud, žena pocházející z jiného světa, mimo naši všednost. Je odlišná, ale přitom nám blízká. Vyzařuje pozitivní energii, mír a magii. Orientálně-dřevitá vůně, která je nabitá pozitivní energií. Vůně byla uvedena na trh v roce 2005.

Více informací
Dostupnost: neudáno

DKNY Women Energizing - EDP TESTER 100 ml

DKNY Women Energizing je květinově-dřevitá vůně pro ženy, které mají rády výjimečné vůně. Vůně se otevírá tóny citrusů, lístků fialek a vodky. V srdci vůně nalezneme květiny - orchidej, lotus a narcis. Základ je čistě dřevitý a ukrývá v sobě břízu a dřevité tóny. Na trh byla vůně uvedena v roce 2011.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rasasi Tasmeem Men - EDP 100 ml

Tasmeem Men je orientálně-kořeněná vůně pro muže. Výrazná hlava obsahuje pelyněk, kardamom a kmín. V srdci se snoubí kořen kosatce a růže. Kompozici uzavírá pačuli, ambra, pimo, vanilka, fazole tonka a santalové dřevo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rasasi Egra Men - EDP 100 ml

Egraa Men je dřevitě-aromatická vůně pro muže. Hlava obsahuje jalovčinky (jalovcové bobule), smrk, lístek fialky a grep. V srdci se snoubí jedle, kosatec a pryskyřice galbanum. Kompozici uzavírá dubový mech, šedá ambra, pižmo a santalové dřevo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rasasi Hawas For Her - EDP 100 ml

Hawas For Her je orientálně-ovocná vůně pro ženy. Obsahuje červené a granátové jablko, jasmín, pralinku a vetiver.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rasasi Hawas For Him - EDP 100 ml

Hawas For Him je aromaticko-akvatická vůně pro muže, kteří vyhledávají svěží akordy. Hlava obsahuje citron, jablko, skořici a bergamot. V srdci ucítíte květ pomeranče, kardamom a švestku; to vše podtržené vodními tóny. Kompozici uzavírá šedá ambra, pižmo, pačuli a tóny naplaveného dřeva.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rasasi Chastity Men - EDP 100 ml

Chastity Men je citrusově-aromatická vůně pro muže. Hlava obsahuje limetku a tangerinku, v srdci ucítíte výrazný pepř. Kompozici uzavírá pižmo a pačuli.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rasasi Chastity Women - EDP 100 ml

Chastity Women je květinově-akvatická vůně pro ženy. Svěží hlavu tvoří vodní a zelené akordy doplněné o italský citron z přímořské oblasti Amalfi. V čistě květinovém srdci se snoubí jasmín, růže a africký květ pomeranče. Kompozici uzavírá pižmový základ.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rasasi Emotion Men - EDP 100 ml

Emotion Men je dřevitě-aromatická vůně pro muže. Hlava obsahuje bergamot a africký pomerančový květ. V srdci ucítíte nezaměnitelnou levanduli, skořici doplněné o jemné tóny fialky a růže. Kompozici uzavírá pačuli, ambra, santalové dřevo, pižmo a fazole tonka.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Stella McCartney Stella 2014 - EDP 100 ml

Vůně Stella 2014 od značky Stella McCartney je smyslná vůně, která se otevírá lahodnou mandarinkou v kombinaci růže a pivoňky. V srdci se ukrývá tajemná růže, která ve Vás zanechá pocit, který budete chtít zažít znovu a znovu. Ze základu vůně na Vás dýchnou dřevité tóny a ambra. Vůně byla uvedena na trh v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dior Hypnotic Poison - EDP 100 ml

Vůně Hypnotic Poison od značky Dior je teplá, smyslná a sofistikovaná. Úvod vůně se otevírá tóny švestky, meruňky, kokosového ořechu a nového koření, srdce v sobě ukrývá květiny. Základ obsahuje vanilku, mandle a santalové dřevo. Flakon má tvar "zakázaného ovoce". Vůně byla na trh uvedena v roce 1998.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Armani Sì Intense - EDP 100 ml

Řada parfémů Armani Sí byla zahájena v roce 2013 sladkou vůní s tóny černého rybízu, růže a vanilky. V roce 2014 Armani uvádí vylepšenou verzi Armani Sí Intense. Nová verze je určena pro silné a vášnivé ženy, které jsou odvážné a nebojí se riskovat. Taková žena je koncipována jako velmi charismatická, sebevědomá, nezávislá a sofistikovaná.Pro rok 2014 přichází na trh nová...

Více informací
Dostupnost: neudáno

DKNY Be Desired - EDP 100 ml

Dámská vůně DKNY Be Desired vystihuje propojení mezi městským stylem a přírodou. Vydejte se na romantickou procházku do městských zahrad New Yorku. Dokonalé propojení moderních složek a jemných čistých ingrediencí vytváří vyváženou vůni, která Vás uchvátí. Ucítíte tóny šťavnatého pomeranče, rybízu a grapefruitu. Čerstvé květy jasmínu a kasie se pozvolna mísí s vůní ka...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Chanel Coco Mademoiselle Intense - EDP 100 ml

Vůně Coco Mademoiselle Intense od značky Chanel je orientálně-dřevitá vůně pro ženy. Citrusová hlava se skládá z mandarinky, bergamotu a citronu. Srdce tvoří kombinace růže, jasmínu a ovocných tónů. Základu dominuje z největší části pačuli doprovázené vanilkou, fazolí tonka a pryskyřicí z keře cistu ladanového (labdanum). Vůně byla na trh uvedena v roce 2018 a jejím nose...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Guerlain Homme (2016) - EDP 100 ml

Homme Eau De Parfum je dřevitě-aromatická vůně od značky Guerlain. Výrazná hlava se skládá z kombinace bergamotu, máty a rumu. Srdce je tvořeno květinovými tóny. V základu se rozvoní cedrové dřevo, vetiver a pačuli. Na trh byla uvedena v roce 2016.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dsquared² Want - EDP TESTER 100 ml

Want je orientálně-květinová vůně pro ženy. Hlava se skládá z pomeranče, zázvoru a růžového pepře. V srdci se snoubí neroli (olej z květů hořkého pomeranče), heliotrop a damašská růže. Základ se rozvoní kombinací sladké vanilky a dřevitých akordů. Na trh byla uvedena v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

DKNY Cashmere Mist - EDP 100 ml

Cashmere Mist je květinově-dřevitá vůně pro ženy. Hlavu tvoří bergamot, květinové srdce ukrývá jasmín a konvalinku, které dotváří tóny semiše. V základu se rozvoní hřejivá vanilka, pižmo, ambra a dřevité tóny.

Více informací
Dostupnost: neudáno

DKNY Liquid Cashmere - EDP 100 ml

Liquid Cashmere od Donna Karan je květinově-dřevitá vůně pro ženy. Čistě květinová hlava se skládá z květu pomerančovníku, bramboříku a konvalinky. Srdce tvoří santalové dřevo, y-lang y-lang, labdanum a výrazný marocký jasmín. Základ v sobě kombinuje bílou ambru, fazoli tonka, benzoin, semiš a pižmo. Vůně byla uvedena na trh v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Montale Black Aoud - EDP 100 ml

Dark Purple je dřevitě-květinová vůně s pižmovým základem pro muže. Mezi její hlavní složky patří růže, francouzský labdanum, pižmo, pačuli, mandarinka a agarové dřevo (oud). Za jejím vznikem stojí Pierre Montale. Vůně byla uvedena na trh v roce 2006.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Montale Pure Gold - EDP 100 ml

Pure Gold je květinově-ovocná vůně pro ženy. Ovocnou hlavu tvoří italská mandarinka a meruňka, květinové srdce patří egyptskému jasmínu, pomerančovému květu a neroli. V základu se snoubí sladká vanilka, pačuli a pižmo. Za jejím vznikem stojí Pierre Montale. Vůně byla uvedena na trh v roce 2009.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tom Ford Neroli Portofino - EDP 100 ml

Neroli Portofino je citrusově-aromatická vůně pro ženy i muže. Citrusovou hlavu doplňuje levandule, myrta a výrazný rozmarýn. Srdce se skládá z jasmínu, květu afrického pomerančovníku, květiny pittosporum a oleje z květů hořkého pomeranče (neroli). V základu se rozvoní kombinace ambry, pižma a anděliky. Vůně byla uvedena na trh v roce 2011.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tom Ford Venetian Bergamot - EDP 100 ml

Venetian Bergamot je dřevitě-kořeněná vůně pro ženy i muže. Hlavu tvoří bergamot, černý a růžový pepř a zázvor. Srdce se skládá z květu ylang-ylang, gardénie, cedru, pepřového dřeva a magnólie. V základu se rozvoní fazole tonka, santalové dřevo a kašmíran. Vůně byla uvedena na trh v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tom Ford Costa Azzurra - EDP 100 ml

Costa Azzurra je dřevitě-aromatická vůně pro ženy i muže. Hlavu tvoří mořská řasa, naplavené dříví, agarové dřevo, ibišovec pižmový, celerová semínka a kardamom. Srdce se skládá z jalovce, myrty, levandule, citronu, mandarinky a pelyňku. V základu se rozvoní pryskyřice mastic, olibanum, kadidlo, vanilka, vetiver a dubové dřevo. Vůně byla uvedena na trh v roce 2014....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tom Ford Tobacco Oud - EDP 100 ml

Tobacco Oud je dřevitě-kořeněná vůně pro ženy i muže. Hlavu tvoří whisky, kořeněné srdce se skládá ze skořice, koriandru a dalších kořeněných tónů. V základu se rozvoní agarové, cedrové a santalové dřevo, tabák, pačuli, kadidlo, vanilka a benzoová pryskyřice. Vůně byla uvedena na trh v roce 2013.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Guerlain Homme (2016) - EDP TESTER 100 ml

Samsara je dřevitě-aromatická vůně od značky Guerlain. Výrazná hlava se skládá z kombinace bergamotu, máty a rumu. Srdce je tvořeno květinovými tóny. V základu se rozvoní cedrové dřevo, vetiver a pačuli. Na trh byla uvedena v roce 2016.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Boucheron Quatre En Rose - EDP 100 ml

Boucheron Quatre En Rose vůně od značky Boucheron je orientálně-květinová vůně pro ženy. Hlavu tvoří pelyněk, černý rybíz, mandarinka a bergamot. Čistě květinové srdce tvoří růže, jasmín a broskvový květ. V základu se rozvoní pačuli, vetiver, pižmo a vanilka. Na trh byla uvedena v roce 2018. Jejím nosem je Quentin Bisch.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dunhill Icon Racing - EDP 100 ml

Icon Racing od značky Dunhill je dřevitě-aromatická vůně pro muže. Hlava se skládá z bergamotu, grepu a kardamomu. Srdce patří pomerančovému květu, pepři a levanduli. V základu se rozvoní vetiver, pižmo guajakové dřevo. Na trh byla uvedena 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Acqua Di Parma Profumo - EDP 100 ml

Acqua Di Parma Profumo je květinová vůně pro ženy uvedená na trh v roce 1930. Hlava obsahuje šťavnatý bergamot, pivoňku a květinu y-lang y-lang. V srdci ucítíte jasmín, bulharskou růži a krétskou pryskyřici ze skalní růže (labdanum). Kompozici uzavírá pižmo, santalové dřevo, vetiver a pačuli.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Agent Provocateur Blue Silk - EDP 100 ml

Blue Silk je orientálně-květinová vůně pro ženy. Hlavu tvoří růžový pepř, mandarinka, citron a jalovec. V srdci se rozvine růže, jasmín, nektarinka a skořice. Kompozice uzavírá santalové dřevo, fazole tonka, pižmo a vetiver. Na trh byla uvedena v roce 2018.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Agent Provocateur Fatale - EDP TESTER 100 ml

Fatale je orientálně-květinová vůně pro ženy. Hlavu tvoří růžový pepř, černý rybíz a sladké mango. V srdci se ukrývá gardénie, kořen kosatce a pačuli. Kompozici uzavírá kombinace pižma, čokolády, vanilkové orchideje a květiny labdanum. Na trh byla uvedena v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Boucheron Jaipur Homme - EDP TESTER 100 ml

Jaipur Pour Homme je orientálně-kořeněná vůně pro muže. Vůni stvořil Annick Menardo. Strhující kombinace limetky, bergamotu s tóny skořice a jasmínu, doladěná, v základu, cedrovým dřevem tvoří dokonalý koktejl, který potěší nejednoho muže. Vůně byla uvedena na trh v roce 1998.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kelsey Berwin Zeus - EDP 100 ml

Zeus od značky Kelsey Berwin je kořeněná vůně pro muže. Hlavu tvoří kardamom a šťavnaté zelené jablko. V čistě květinovém srdci se ukrývá levandule společně s konvalinkou. Kompozici uzavírá vetiver, pačuli a cedrové dřevo. Na trh byla uvedena v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kelsey Berwin Midnight Oud - EDP 100 ml

Midnight Oud je dřevitá vůně pro muže uvedená na trh v roce 2015. Hlava se skládá ze svěžího bergamotu, šalvěje a copaiba balzámu. V srdci ucítíte růži a kašmírové dřevo. Kompozici uzavírá ambra, dubový mech, tabák, agarové a santalové dřevo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kelsey Berwin Zelimir - EDP 100 ml

Zelimir orientálně-květinová vůně pro ženy. Hlavu tvoří jablko a další ovocné tóny. V srdci ucítíte malinu, broskev, růži a jasmín. Kompozici uzavírá agarové dřevo a pižmo. Na trh byla uvedena v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kelsey Berwin Trudie Sport - EDP 100 ml

Trudie Sport je citrusová vůně pro muže uvedená na trh v roce 2014. Hlava obsahuje limetku, bergamot a citronovou trávu. V srdci ucítíte kombinaci jasmínu a sladkého pomeranče. Kompozici uzavírá pižmo a ambra.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kelsey Berwin Huberta - EDP 100 ml

Huberta je květinově-dřevitá vůně pro muže uvedená na trh v roce 2014. Hlava a srdce jsou čistě květinové. Obsahují frézii, levanduli, růži, konvalinku a další květinové akordy. Dřevitý základ tvoří agarové, cedrové, santalové a gujakakové dřevo doplněné o pačuli.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kelsey Berwin White Narcisse - EDP 100 ml

White Narcisse je orientálně-ovocná vůně pro ženy i muže. Hlavu tvoří svěží bergamot a šťavnatá malina. V srdci se snoubí akordy jasmínu, květiny heliotrop a břízy. Kompozici uzavírá kůže a cedr. Na trh byla uvedena v roce 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kelsey Berwin True Man - EDP 100 ml

True Man je květinová vůně pro muže. Hlava i srdce obsahují čistě květinové tóny v podobě růže, jasmínu a mimózy. Kompozici uzavírá kombinace ambry a pižma. Na trh byla uvedena v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kelsey Berwin Al Jawhara - EDP 100 ml

Al Jawhara je orientálně-dřevitá vůně pro muže i ženy. Květinová hlava obsahuje levanduli a mimózu, v srdci se ukrývá agarové dřevo, v základu pak dřevo santalové a cedrové společně s ambrou. Na trh byla uvedena v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kolmaz Arabi Cana - EDP 100 ml

Arabi Cana od značky Kolmaz je unisexová vůně pro všechny příznivce těžkých a výrazných vůní. Obsahuje pouze tři složky, a to dřevité tóny, tabák a kůži.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amouage Sunshine Men - EDP 100 ml

Sunshine od Amouge je orientálně-svěží vůně pro může. Tento parfém je inspirován teplem slunečních paprsků. V top poznámkách ucítíte brandy, pomeranč, levanduli a smil písečný. V srdci se rozlévá bergamot, jalovcové bobulky a šalvěj muškátová. V základu jsou tonkové boby, vanilka a cedr. Parfém byl uveden na trh v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Montale Aoud Ever - EDP 100 ml

Orientální vůně Montale Aoud Ever je pro ženy i pro muže. Hlava je tvořena citronem, bergamotem a mandarinkou, srdce se skládá z bílého santalového dřeva, pačuli a černého pepře a v základu najdete kůži, fazoli Tonku a šedou ambru. Na trh byla uvedena v roce 2012.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amouage Journey Woman - EDP 100 ml

Journey Woman od značky Amouage je vhodná pro všechny ženy, které vyhledávají neobvyklé orienálně-květinové vůně. V úvodu se ukrývá meruňka, osmanthus, jasmín, muškátový oříšek a kardamon. V srdci arabský jasmín, mimóza, med a cedr. Na závěr se představí tabák, šafrán, vanilka, cypriolový olej a pižmo. Vůně byla uvedena na trh v roce 2014....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Montale Vetiver Des Sables - EDP 100 ml

Vetiver Des Sables je originální orientálně-dřevitá vůně určená pro ženy i muže. Snoubí se v ní vetiver, mahagon, mořské tóny a indiánské koření. Za jejím vznikem stojí Pierre Montale. Vůně byla uvedena na trh v roce 2006.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Montale Wild Aoud - EDP 100 ml

Wild Aoud je nezaměnitelná dřevitá vůně určená pro ženy i muže. Snoubí se v ní pelargonie, pelyněk, bergamot, agarwood (oud), týkové dřevo s pačuli, tabákem a ambrou. Za jejím vznikem stojí Pierre Montale. Vůně byla uvedena na trh v roce 2009.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Armani Sì Passione - EDP 100 ml

Sì Passione je inovovaná verze vůně Sì z roku 2013 a dává tak originálu nový rozměr. Je určena všem silným ženám, které znají svou hodnotu. Hlava se skládá z růžového pepře, hrušky a černého rybízu. Srdce tvoří růže, jasmín a heliotrop. Dřevitě-sladký základ pak přináší akordy cedru a vanilky. Na trh byla uvedena v roce 2017. Její tváří je stejně jako u předešlé verze Ca...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Armani Sì Intense - EDP 100 ml

Řada parfémů Armani Sí byla zahájena v roce 2013 sladkou vůní s tóny černého rybízu, růže a vanilky. V roce 2014 Armani uvádí vylepšenou verzi Armani Sí Intense. Nová verze je určena pro silné a vášnivé ženy, které jsou odvážné a nebojí se riskovat. Taková žena je koncipována jako velmi charismatická, sebevědomá, nezávislá a sofistikovaná.Pro rok 2014 přichází na trh nová...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dior Hypnotic Poison - EDP 100 ml

Parfémová voda Hypnotic Poison od značky Dior je orientální, sladká. V úvodu se ukrývá lékořice a mandle, srdce vůně patří květu pomerančovníku a jasmínu sambac a závěr je tvořen vanilkou a fazolí tonkou. Pokud milujete výraznější vůně se sladším podtónem, je Dior Hypnotic Poison určena právě vám! Na trh byla uvedena v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Stella McCartney Stella 2014 - EDP 100 ml

Vůně Stella 2014 od značky Stella McCartney je smyslná vůně, která se otevírá lahodnou mandarinkou v kombinaci růže a pivoňky. V srdci se ukrývá tajemná růže, která ve Vás zanechá pocit, který budete chtít zažít znovu a znovu. Ze základu vůně na Vás dýchnou dřevité tóny a ambra. Vůně byla uvedena na trh v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Armani Sì Passione - EDP 100 ml

Sì Passione je inovovaná verze vůně Sì z roku 2013 a dává tak originálu nový rozměr. Je určena všem silným ženám, které znají svou hodnotu. Hlava se skládá z růžového pepře, hrušky a černého rybízu. Srdce tvoří růže, jasmín a heliotrop. Dřevitě-sladký základ pak přináší akordy cedru a vanilky. Na trh byla uvedena v roce 2017. Její tváří je stejně jako u předešlé verze Ca...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Montale Candy Rose - EDP 100 ml

Candy Rose je květinově-ovocná vůně určená pro ženy. Čistě ovocnou hlavu tvoří černý rybíz, malina, liči, mandarinka a červený pomeranč. V květinovém srdci se snoubí růže, pačuli, jasmín a konvalinka. Základu pak dominuje bílé pižmo, vanilka a pomerančový květ. Za jejím vznikem stojí Pierre Montale. Vůně byla uvedena na trh v roce 2012....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Montale Nepal Aoud - EDP 100 ml

Nepal Aoud je orientálně-dřevitá vůně určená pro ženy i muže. Výraznou hlavu tvoří aragové dřevo, šafrán a muškátový oříšek. Srdce se skládá z bulharské růže a ambry. V základu pak ucítíte směsici pižma, kůže a sladké vanilky. Za jejím vznikem stojí Pierre Montale. Vůně byla uvedena na trh v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Montale Roses Musk - EDP 100 ml

Roses Musk je květinově-ovocná vůně s pižmovým základem určená pro ženy. Obsahuje pouhé tři složky, a to růži, jasmín a pižmo. Za jejím vznikem stojí Pierre Montale. Vůně byla uvedena na trh v roce 2009.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Chanel Coco Mademoiselle Intense - EDP 100 ml

Vůně Coco Mademoiselle Intense od značky Chanel je orientálně-dřevitá vůně pro ženy. Citrusová hlava se skládá z mandarinky, bergamotu a citronu. Srdce tvoří kombinace růže, jasmínu a ovocných tónů. Základu dominuje z největší části pačuli doprovázené vanilkou, fazolí tonka a pryskyřicí z keře cistu ladanového (labdanum). Vůně byla na trh uvedena v roce 2018 a jejím nose...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Creed Aventus - EDP TESTER 100 ml

Aventus značky Creed je chyprově-ovocná vůně určená pro muže. Hlavu tvoří bergamot, černý rybíz, ananas a jablko. Srdce se skládá z růže, pačuli, břizy a marockého jasmínu. Základu dominuje pižmo, dubový mech, vanilka a šedá ambra. Na trh byla uvedena v roce 2010.

Více informací
Dostupnost: neudáno

DKNY Cashmere Mist - EDP 100 ml

Cashmere Mist je květinově-dřevitá vůně pro ženy. Hlavu tvoří bergamot, květinové srdce ukrývá jasmín a konvalinku, které dotváří tóny semiše. V základu se rozvoní hřejivá vanilka, pižmo, ambra a dřevité tóny.

Více informací
Dostupnost: neudáno

DKNY Liquid Cashmere - EDP 100 ml

Liquid Cashmere od Donna Karan je květinově-dřevitá vůně pro ženy. Čistě květinová hlava se skládá z květu pomerančovníku, bramboříku a konvalinky. Srdce tvoří santalové dřevo, y-lang y-lang, labdanum a výrazný marocký jasmín. Základ v sobě kombinuje bílou ambru, fazoli tonka, benzoin, semiš a pižmo. Vůně byla uvedena na trh v roce 2014.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK