G star raw boty

Pro vyhledávací frázi G star raw boty jsme na našem vyhledávači našli 1219 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi G star raw boty trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1219 produktů

G-Star Rifle ve střihu Skinny »5622 Mid Skinny«

Styl s pěti kapsami a kovovým logem na kapsičce na mince. Autentické seprání. Měkká, elastická kvalita. Výška pasu: standardní. Zakončení v pase: manžeta. Střih: skinny fit. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: na 1 knoflík a zip. Nápadné znaky: se záševky v kolenou a kolenové vsadky. Materiál: 35% bavlna, 35% Lyocell, 28% polyester, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-star Boxerky, měkký tkaný pás (3 ks)

Materiál: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Kalhoty ve stylu Chino »Bristum«

Šikmé kapsy vpředu. Lemované kapsy na hýždích, s knoflíkem. Měkká kvalita, která drží tvar. Výška sedu: poněkud nižší. Zakončení pasu: nasazený náplet. Zakončení nohavic: prošívané. Střih: úzký. Zapínání: střih s 1 knoflíkem. Zvláštní znaky: se strečovým podílem. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle -Pětikapsový styl »Ultra High«

Styl s pěti kapsami. Autentické oprání. Vpředu záhyby od nošení. Nášivka s logem na pásku. Strečová denimová kvalita. Výška sedu: klasická. Zakončení v pase: elastický tunýlek. Zapínání: střih s 1 knoflíkem. Zvláštní znaky: lehce pomačkaný vzhled. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle - Skinny »Arc 3D Mid Skinny«

Sepraný vzhled. Záševky v kolenou na přední straně. Styl s pěti kapsami. Pas s poutky na pásek. Strečový denim příjemný na nošení. Výška pasu: standardní. Zakončení nohavic: s prošitím. Délka střihu: standardní. Zapínání: na 1 knoflík a zip. Nápadné znaky: se strečem. Materiál: 91% bavlna, 8% polyester, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Krátké kozačky s vysokým podpatkem

Z kůže a textilu. Nápadné znaky: v módní materiálové směsi. Zapínání: bez zapínání, se strečovou vsadkou. Materiál podešve: syntetika. Výška podpatku cca 10 cm, platforma 2,5 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle - skinny »Lynn Mid Skinny Wmn«

Autentické oprání s efekty obnošenosti. Zapracované záhyby od nošení. Široký pas s poutky na pásek. Styl s pěti kapsami. Měkká denimová kvalita se strečovým podílem. Střih: skinny fit. Zvláštní znaky: se strečovým podílem. Materiál: 70% bavlna, 28% polyester, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Nízké kozačky s vysokým podpatkem

Z nubukové kůže, kůže a textilu. Nápadné znaky: s ozdobnými sponami. Zapínání: zip. Materiál podešve: syntetika. Výška podpatku cca 10 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Kalhoty ve stylu Chino »Bronson«

Lehké seprání. Francouzské kapsy vpředu, kapsy s paspulkami vzadu. Elastický, příjemný materiál. Výška pasu: vysoká. Zakončení v pase: prošívaná manžeta. Zakončení nohavic: s prošitím. Střih: comfort fit. Délka střihu: 7/8 délka. Zapínání: zip a 1 knoflík. Nápadné znaky: se strečem. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle ve střihu Straights »Midge Saddle«

Styl s pěti kapsami s lemovanou kapsičkou na mince a malým kovovým logem. Sepraný vzhled. Páska vzadu na pasu. Elastická denimová kvalita. Výška pasu: standardní. Zakončení v pase: široký pas. Střih: rovný. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: na 1 knoflík a zip. Nápadné znaky: v obnošeném vzhledu. Materiál: 70% bavlna, 20% polyester, 8% viskóza, 2% elastan....

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle na šle »3301 hw Skinny Overall«

Nastavitelné šle. Postranní zip. Sepraný vzhled. Styl s pěti kapsami. Elastický denim. Výška pasu: vysoká. Zakončení v pase: manžeta. Zakončení nohavic: s prošitím. Střih: skinny. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: zip. Nápadné znaky: s obnošeným efektem. Materiál: 60% bavlna, 23% viskóza, 15% polyester, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s kulatým výstřihem »Fotis«

Potisk loga vpředu. Kulatý výstřih s elastickým tunýlkem. Lehce průsvitný vzhled efektní žíhané příze. Směsový materiál, který se příjemně nosí. Střih: ležérní. Délka střihu: pod boky. Zvláštní znaky: potisk loga na přední straně. Materiál: 60% bavlna, 40% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Žerzejové šaty »Lyker Top dress«

S celoplošným vzorem a postranním rozparkem Kulatý výstřih. Měkký splývavý materiál. Střih: úzký. Zvláštní znaky: s postranním rozparkem. Svrchní materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s výstřihem do V »Thilea«

Velký potisk značky vpředu. Výstřih do V. Krátké rukávy. Měkká materiálová směs. Střih: přiléhavý. Délka střihu: zakrývající boky. Nápadné znaky: s potiskem loga. Materiál: 60% bavlna, 40% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s výstřihem do V »Monthon«

Potisk loga vpředu. Výstřih do V. Krátké rukávy. Měkká materiálová směs. Střih: přiléhavý. Délka střihu: zakrývající boky. Nápadné znaky: s potiskem loga vpředu. Materiál: 60% bavlna, 40% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star 7/8 rifle »5621 Sport Boyfriend«

Guma a vnější šňůrka v pase. Tónované zdobné švy. Postranní všité kapsy a hýžďové kapsy. Elastická materiálová směs. Výška pasu: standardní. Zakončení v pase: manžeta. Střih: pohodlný. Délka střihu: 7/8 délka. Nápadné znaky: se strečem. Materiál: 78% bavlna, 21% polyester, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Kalhoty ve stylu Chino »Bronson Slim Chino«

Postranní všité kapsy. Kapsy s paspulkami vzadu, jedna na knoflík. Pas s poutky na pásek. Mírně elastická kvalita. Střih: úzký. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: zip. Nápadné znaky: v klasickém vzhledu. Materiál: 97% bavlna, 3% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle - Straight »Midge Saddle Mid straight«

Styl s pěti kapsami. Tónované švy. Pas s poutky na pásek. Kvalita příjemná na nošení s elastanem. Výška pasu: nízká. Střih: straight fit. Délka střihu: dlouhá. Nápadné znaky: se strečem. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s kulatým výstřihem »Epzin«

Vzhled overdyed. Potisk loga vpředu. Kulatý výstřih. Prvotřídní žerzejová kvalita. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: standardní. Nápadné znaky: s potiskem na přední straně. Svrchní materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle ve střihu Skinny »Lynn Mid Skinny«

Styl s pěti kapsami. Decentní seprání. Široký pas. Elastická denimová kvalita. Výška pasu: standardní. Zakončení v pase: s prošitím. Zakončení nohavic: s prošitím. Střih: přiléhavý. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: na 1 knoflík. Kovový zip. Nápadné znaky: se strečem. Materiál: 36% bavlna, 31% polyester, 31% viskóza, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle ve střihu Boyfriend »Pouch Boyfriend«

Kapsa s klopu vpředu uprostřed. Francouzské kapsy. Záševky. Sepraný vzhled. Elastická denimová kvalita. Výška pasu: vysoká. Zakončení v pase: manžeta. Zakončení nohavic: s prošitím. Střih: pohodlný. Délka střihu: ke kotníkům. Zapínání: knoflíky. Nápadné znaky: klokaní zapínání. Materiál: 99% bavlna, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle - skinny »3301 Deconst Low Skinny«

Stylové, s pěti kapsami v autentickém seprání a obnošenými efekty. Elastická kvalita. Zakončení nohavic: s prošitím. Střih: skinny fit. Nápadné znaky: se strečem. Materiál: 71% bavlna, 18% polyester, 10% viskóza, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Úzké džíny »Revend Super Slim«

S poničenými efekty v sepraném vzhledu. Stylové, s pěti kapsami. Záplata loga na pase vzadu. Elastická kvalita. Výška pasu: standardní. Střih: velice úzký. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: zip. Materiál: 35% bavlna, 35% lyocel, 28% polyester, 2% elastan (LYCRA®SPORT).

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle - skinny »Midge Cody Mid Skinny Woman«

Styl s pěti kapsami. Efekty obnošení se záplatami a barevnými stříkanci. Zadní kapsy s ozdobnými švy. Elastická denimová kvalita. Výška sedu: poněkud nižší. Zakončení pasu: široký pas. Zakončení nohavic: prošívané. Střih: úzký. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: střih s 1 knoflíkem. Zvláštní znaky: žádaný vzhled vintage. Materiál: 93% bavlna, 5% polyester, 2% elastan....

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle ve střihu Straight »3301 Decons«

Obnošený vzhled. Styl s pěti kapsami. Příjemná kvalita s podílem streče. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle ve střihu Slim »3301 Slim«

V autentickém sepraném a obnošeném vzhledu. Střih s pěti knoflíky. Z měkkého denimu a malým podílem streče. Materiál: 36% bavlna, 31% polyester, 31% viskóza, 1% elastan (LYCRA®), 1% ostatní vlákna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s kulatým výstřihem »Saal«

Kontrastní potisk vpředu se značkovým logem. Kulatý výstřih. Materiál se příjemně nosí. Střih: normální. Zvláštní znaky: potisk loga na přední straně. Materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Mikina s límcem »Sherland Sweat«

Kapuce se stahovací šňůrkou, potisk loga vpředu, široké manžety a klokaní kapsa. Měkká a prodyšná výplňková pletenina. Materiál: 85% bavlna, 15% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle - Bootcut »Midge Saddle Mid Bootleg«

Lehce seprané efekty. Páska vzadu na pasu. Styl s pěti kapsami. Elastická kvalita příjemná na nošení. Výška pasu: nízká. Zakončení v pase: široký pas. Zakončení nohavic: s prošitím. Délka střihu: dlouhá. Materiál: 92% bavlna, 7% polyester, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s výstřihem do V

Žebrovaný vzhled. Výstřih do V, krátké rukávy. Malý potisk loga ve výši hrudi. Měkká směs materiálů. Střih: zdůrazňující postavu. Délka střihu: k bokům. Nápadné znaky: malé natištěné logo. Materiál: 60% bavlna, 40% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle - skinny »5620 Mid Skinny«

Styl s pěti kapsami. Dělicí švy a záševky v kolenní části. Autentické oprání se záhyby od nošení. Strečová denimová kvalita. Výška sedu: nízká. Zakončení v pase: elastický tunýlek. Střih: úzký. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: střih s 1 knoflíkem. Zvláštní znaky: 3D tvarovací švy. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Přechodný kabát »Garber padded trenchcoat«

Se stojáčkem, zipem, knoflíkovou légou, postranními kapsami a pásky na rukávech pro nastavení obvodu. Prošívaná vnitřní podšívka. Příjemný materiál. Materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star 7/8 rifle »Lynn Ankle«

Sepraný vzhled. Lem nohavic v obnošeném vzhledu s bočními rozparky. Styl s pěti kapsami. Pas s poutky na pásek. Strečový denim, který se příjemně nosí. Výška sedu: nízká. Zakončení pasu: široký pas. Zakončení nohavic: lehce roztřepený okraj. Střih: skinny fit. Délka střihu: 7/8 délka. Zapínání: střih s 1 knoflíkem, zip. Zvláštní znaky: se strečovým podílem. Materiál: 92% ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Kalhoty ve stylu Chino »Chino Bronson«

Pas s poutky a záhyby. Lem nohavic k ohrnutí. Postranní šikmé kapsy. Vzadu kapsy s patkou a knoflíkem. Elastický tkaný materiál. Výška sedu: vysoká. Ukončení nohavic: prošité. Střih: ležérní. Délka střihu: 7/8 délka. Zvláštní znaky: se strečovým podílem. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tenisky »ZLOV CARGO MONO MID«

Z imitace kůže a textilu. Nápadné znaky: s polstrovaným vstupem. Zapínání: šněrování. Materiál podešve: syntetika.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Cargo kalhoty »Rovic Zip 3D tapered«

Našité kapsy na nohavicích, jedna se zipem. Kapsy s klopami vzadu. Dělící švy. Robustní kvalita. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: zip. Materiál: 97% bavlna, 3% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Úzké džíny »arc 3d slim«

Střih s pěti kapsami. Silně obnošené efekty. Zdobný šev ve výši kolen a stočené lemy ve vzhledu 3D. Kvalita příjemná na nošení. Výška pasu: standardní. Střih: úzký. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: knoflíková léga. Materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Halenka s dlouhými rukávy »Rovic«

Celoplošný potisk. Náprsní kapsy s patkou. Úzký stojáček. Dlouhé rukávy s manžetami. Zaoblený spodní okraj. Měkce splývavý lehký materiál. Postavě lichotící střih. Zapínání: patenty. Příjemný směsový materiál: s celoplošným potiskem. Materiál: 52% polyester, 48% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Slevy značkových svetrů, značkový svetr G-STAR (vel.XL skladem)

Slevy značkových svetrů, značkový svetr G-STAR Slevy značkových svetrů, značkový svetr G-STAR v meruňkové barvě. Luxusní materiál 80% polyacryl a 20% len. Vysoce módní mírně průhledný vzhled.

Více informací
Dostupnost: skladem

G-Star Rifle ve střihu Slim »D-Staq 3D Slim Fit«

Styl s pěti kapsami. Sepraný vzhled s optickými sklady, vyvinuté v inovativní laboratoři značky G-Star. Záplata značky na pasu vzadu. 3D švy na noze. Elastická denimová kvalita. Materiál: 80% bavlna, 18% polyester, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle - Skinny »3301 d-Mid Super Skinny«

Střih s pěti kapsami. Autentické seprání s obnošenými efekty. Měkký strečový denim. Výška pasu: standardní. Zakončení v pase: manžeta. Zakončení nohavic: s prošitím. Střih: přiléhavý. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: na 1 knoflík a zip. Nápadné znaky: se strečem. Materiál: 60% bavlna, 23% viskóza, 15% polyester, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Džíny ve stylu s pěti kapsami »3301 Loose«

Stylové, s pěti kapsami. Autentické seprání. Naznačené sklady. Strečový denim se příjemně nosí. Výška pasu: vysoká. Střih: pohodlný. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: knoflíky. Materiál: 99% bavlna, 1% elastan (LYCRA®SPORT).

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s dlouhými rukávy »Jiling straight 2er Packung« (Packung, 1 tlg., 2er-Pack)

Kulatý výstřih, dlouhé rukávy. Malý potisk loga ve výši prsou. Měkká materiálová směs. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: do boků. Nápadné znaky: balení po dvou kusech. Materiál: 60% bavlna, 40% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle ve střihu Skinny »5620 Staq Mid Skinny«

Různé záševky. Lehké seprání. Styl s pěti kapsami. Elastická denimová kvalita. Výška pasu: standardní. Zakončení v pase: prošívaná manžeta. Zakončení nohavic: prošívaná hrana. Střih: skinny. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: zip a 1 knoflík. Nápadné znaky: se záševky v kolenou. Materiál: 93% bavlna, 6% polyester, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s výstřihem do V »Logo V-neck« (2 ks)

S výstřihem do V. Malý potisk loga vpředu. Měkké a vysoce kvalitní provedení. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: do boků. Materiál: 60% bavlna, 40% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s výstrihom do V (po 2 ks)

V balení po dvou kusech z prvotřídní, bavlněné směsi. Zdůrazňuje tvar postavy, v délce do boků. S výstřihem do V a malým potiskem loga vpředu. Ideální do kombinací i jako spodní vrstva. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: do boků. Nápadné znaky: balení po dvou kusech. Materiál: 60% bavlna, 40% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Košile s dlouhými rukávy »Core Shirt l/s«

S manžetami. Malá výšivka loga na prsou. Zaoblený lem. Lehce elastická kvalita. Střih: úzký. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s výstřihem do V »Logo V-neck« (2 ks)

V balení po 2 kusech. Střih zdůrazňuje tvar postavy, v délce do pasu. Výstřih do V s malým potiskem loga vpředu. Ideální na kombinace a také jako spodní vrstva. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: do boků. Materiál: 60% bavlna, 40% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Džíny ve střihu Slim »5620 Elwood 3D Super Slim«

S autentickým opráním pro starý, obnošený vzhled. Střih s pěti kapsami a kolenními záševky. Lehce elastický materiál. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle ve střihu Boyfriend»Arc 3D Sport Low Boyfriend Wmn«

Elastický pas se šňůrkou na zavázání. Poničené efekty. Styl s pěti kapsami. Měkce splývavá, příjemná kvalita. Výška pasu: standardní. Zakončení v pase: elastický pas. Zakončení nohavic: s prošívanou hranou. Střih: pohodlný. Délka střihu: 7/8 délka. Zapínání: elastický pas. Nápadné znaky: s poničenými efekty. Materiál: 78% bavlna, 21% polyester, 1% elastan....

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle - Skinny »Lynn d-Mid Super Skinny«

Sepraný vzhled. Styl s pěti kapsami. Široký pas. Příjemná, elastická kvalita. Výška pasu: standardní. Zakončení v pase: prošívaná manžeta. Zakončení nohavic: prošívaná hrana. Střih: velice úzký. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: zip. Nápadné znaky: se strečem. Materiál: 60% bavlna, 18% polyester, 11% elastomultiester, 7% viskóza, 4% elastan....

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Rifle ve střihu Slim »3301 Deconstructed Super Slim Jeans«

Styl s pěti kapsami. Sepraný vzhled s optickými sklady. Nášivka značky na pasu vzadu. Tvarově stabilní, měkká denimová kvalita. Materiál: 92% bavlna, 7% polyester, 1% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

G-Star Tričko s dlouhými rukávy »Jiling straight 2er Packung« po 2 ks alebo 1 ks

Kulatý výstřih, dlouhé rukávy. Malý potisk loga ve výši prsou. Měkká materiálová směs. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: do boků. Nápadné znaky: balení po dvou kusech. Mteriál: 60% bavlna, 40% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Country zpěvník 3. díl

3. díl klasiky české country. Známé i méně známé americké lidovky, country a westernové písně, které zaujmou svojí melodií i textem. Všechny písně s notami a akordy. Ilustrace Marko Čermáka. I v tomto díle nesmí chybět zajímavý text pojednávající o country: "Cesta na Západ". Všechny písně jsou v provedení melodická linka, text a akordové značky. Obsah: 1. A ta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Brit Raw Treat Urinary, Turkey 40g

Brit RAW TREAT Urinary. Freeze-dried treat and topper. Turkey 40 g Mrazem sušené pamlsky a funkční doplňky ke granulím. Doplňkové krmivo pro psy. Pamlsek a topper pro vybíravé jedlíky i starší psy. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Brit Raw Treat Digestion, Chicken 40g

Brit RAW TREAT Digestion. Freeze-dried treat and topper. Chicken 40 g Mrazem sušené pamlsky a funkční doplňky ke granulím. Doplňkové krmivo pro psy. Pamlsek a topper pro vybíravé jedlíky i starší psy. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Brit Raw Treat Immunity, Lamb&Chicken 40g

Brit RAW TREAT Immunity. Freeze-dried treat and topper. Lamb&Chicken 40 g Mrazem sušené pamlsky a funkční doplňky ke granulím. Doplňkové krmivo pro psy. Pamlsek a topper pro vybíravé jedlíky i starší psy. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Brit Raw Treat Skin&Coat, Fish&Chicken 40g

Brit RAW TREAT Skin & Coat. Freeze-dried treat and topper. Fish&Chicken 40 g Mrazem sušené pamlsky a funkční doplňky ke granulím. Doplňkové krmivo pro psy. Pamlsek a topper pro vybíravé jedlíky i starší psy....

Více informací
Dostupnost: skladem

boty Puma Cali Star - Puma White/Puma White 38

Dámské boty Puma Cali Star * svrchní materiál: kůže/ syntetika * gumová podešev * zpevněná pata i špička * měkká vyjímatelná stélka * větrací dírky pro lepší cirkulaci vzduchu * klasické šněrování * platforma cca 3 cm * hmotnost cca 380 g * bílé boty Puma * dámská obuv Puma * značkové boty Puma

Více informací
Dostupnost: skladem

boty Puma Cali Star - Puma White/Puma White 39

Dámské boty Puma Cali Star * svrchní materiál: kůže/ syntetika * gumová podešev * zpevněná pata i špička * měkká vyjímatelná stélka * větrací dírky pro lepší cirkulaci vzduchu * klasické šněrování * platforma cca 3 cm * hmotnost cca 380 g * bílé boty Puma * dámská obuv Puma * značkové boty Puma

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK