Gatta laura 15 den cerna

Pro vyhledávací frázi Gatta laura 15 den cerna jsme na našem vyhledávači našli 608 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Gatta laura 15 den cerna trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 608 produktů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 golden/odd.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 golden/odd.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 golden/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 golden/odd.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 grafit/dek.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 grafit/dek.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 grafit/dek.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 grafit/dek.šedá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 grafit/dek.šedá 1-XS

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 grafit/dek.šedá 1-XS, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 grigio/odd.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 grigio/odd.šedá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 grigio/odd.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 grigio/odd.šedá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 inka/odc.hnědá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 inka/odc.hnědá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 inka/odc.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 inka/odc.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 latte 2/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 latte 2/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 latte 2/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 latte 2/odd.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 lyon/dec.hnědá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 lyon/dec.hnědá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 lyon/dec.hnědá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 lyon/dec.hnědá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 moka/odc.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 moka/odc.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 moka/odc.hnědá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 moka/odc.hnědá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 přírodní/neobvyklé.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 přírodní/neobvyklé.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 přírodní/neobvyklé.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 přírodní/neobvyklé.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 nocciola/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 nocciola/odc.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 Slečna/neznámá.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 Slečna/neznámá.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 perla/odc.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 perla/odc.šedá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 perla/odc.šedá 1-XS

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 perla/odc.šedá 1-XS, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 playa/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 playa/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 playa/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 playa/odc.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sabbia/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sabbia/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sabbia/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sabbia/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sierra/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sierra/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sierra/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 sierra/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 topino/odc.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 topino/odc.šedá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 topino/odc.šedá 1-XS

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 topino/odc.šedá 1-XS, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 visone/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 perla/odc.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 perla/odc.šedá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 latte/odd.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 latte/odd.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 bianco/bílá 1-XS

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 bianco/bílá 1-XS, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 visone/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 visone/odc.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 bianco/bílá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 15den 1-4 bianco/bílá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 15 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Punčocháče jsou k dostání v bohaté barevné škále.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské podkolenky Gatta Lycra 15 den A'2 nero/černá Univerzální

Dámské podkolenky Gatta Lycra 15 den A'2 nero/černá Univerzální, #HODNOTA!

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den z lycry, matné, bez vyznačeného sedu a s neviditelně zesílenými prsty.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty Gatta |Ellen 15 den z lycry, matné, bez vyznačeného sedu a s neviditelně zesílenými prsty.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty s jemností 15 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové příze. Model je průsvitný a polomatný. Kalhotková část má tvar typu "T-Band".

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 15 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové příze. Model je průsvitný a polomatný. Kalhotková část má tvar typu "T-Band".

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty s jemností 15 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové příze. Model je průsvitný a polomatný. Kalhotková část má tvar typu "T-Band".

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské podkolenky Gatta Filanca 15 den A'2 nero/černá Univerzální

Dámské podkolenky Gatta Filanca 15 den A'2 nero/černá Univerzální, Dámské netlačící podkolenky, které jsou vyrobené z příze typu filanca (elastil). Podkolenky jsou balené po dvou párech.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den nero/černá 3-M, Kvalitní punčochové kalhoty ušité s podílem inovovaného vlákna Lycra Fusion. Díky tomuto vláknu se dírky a trhlinky nebudu dále rozjíždět do oka.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den nero/černá 2-S, Kvalitní punčochové kalhoty ušité s podílem inovovaného vlákna Lycra Fusion. Díky tomuto vláknu se dírky a trhlinky nebudu dále rozjíždět do oka.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den nero/černá 4-L, Kvalitní punčochové kalhoty ušité s podílem inovovaného vlákna Lycra Fusion. Díky tomuto vláknu se dírky a trhlinky nebudu dále rozjíždět do oka.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den 5-XL nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den 5-XL nero/černá 5-XL, Dámské punčochové kalhoty s dlouhou životností. Punčocháče jsou vyrobené z přídavkem moderní příze Lycra Fusion. Díky tomu se perforace, díry a zatáhnutí nepřemění ve spuštěná očka.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Discrete 15 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Discrete 15 den nero/černá 2-S, Dámské bezešvé punčochové kalhoty ušité pomocí speciální technologie Seamless. 15 den. Mají i bezešvý sed a nejsou vidět pod oblečením. Ideálně se přizpůsobí na postavu. Složení: polyamid 84%, elastan 16%.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Discrete 15 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Discrete 15 den nero/černá 3-M, Dámské bezešvé punčochové kalhoty ušité pomocí speciální technologie Seamless. 15 den. Mají i bezešvý sed a nejsou vidět pod oblečením. Ideálně se přizpůsobí na postavu. Složení: polyamid 84%, elastan 16%.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Discrete 15 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Discrete 15 den nero/černá 4-L, Dámské bezešvé punčochové kalhoty ušité pomocí speciální technologie Seamless. 15 den. Mají i bezešvý sed a nejsou vidět pod oblečením. Ideálně se přizpůsobí na postavu. Složení: polyamid 84%, elastan 16%.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 5-XL nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 5-XL nero/černá 5-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed s velkým klínem. Špičky jsou vyznačené. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Discrete 15 den nero/černá 2-S

Dámské bezešvé punčochové kalhoty ušité pomocí speciální technologie Seamless. 15 den. Mají i bezešvý sed a nejsou vidět pod oblečením. Ideálně se přizpůsobí na postavu. Složení: polyamid 84%, elastan 16%.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Discrete 15 den nero/černá 3-M

Dámské bezešvé punčochové kalhoty ušité pomocí speciální technologie Seamless. 15 den. Mají i bezešvý sed a nejsou vidět pod oblečením. Ideálně se přizpůsobí na postavu. Složení: polyamid 84%, elastan 16%.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Discrete 15 den nero/černá 4-L

Dámské bezešvé punčochové kalhoty ušité pomocí speciální technologie Seamless. 15 den. Mají i bezešvý sed a nejsou vidět pod oblečením. Ideálně se přizpůsobí na postavu. Složení: polyamid 84%, elastan 16%.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty model 7466753 15 den nero/černá 2S - Gatta

Dámské bezešvé punčochové kalhoty ušité pomocí speciální technologie Seamless. 15 den. Mají i bezešvý sed a nejsou vidět pod oblečením. Ideálně se přizpůsobí na postavu. Složení: polyamid 84%, elastan 16%.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty model 7466753 15 den nero/černá 3M - Gatta

Dámské bezešvé punčochové kalhoty ušité pomocí speciální technologie Seamless. 15 den. Mají i bezešvý sed a nejsou vidět pod oblečením. Ideálně se přizpůsobí na postavu. Složení: polyamid 84%, elastan 16%.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty model 7466753 15 den nero/černá 4L - Gatta

Dámské bezešvé punčochové kalhoty ušité pomocí speciální technologie Seamless. 15 den. Mají i bezešvý sed a nejsou vidět pod oblečením. Ideálně se přizpůsobí na postavu. Složení: polyamid 84%, elastan 16%.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty model 15065965 15 den 5XL černá 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty s dlouhou životností. Punčocháče jsou vyrobené z přídavkem moderní příze Lycra Fusion. Díky tomu se perforace, díry a zatáhnutí nepřemění ve spuštěná očka.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK