Gelove pouzdro fixed tpu pro huawei

Pro vyhledávací frázi Gelove pouzdro fixed tpu pro huawei jsme na našem vyhledávači našli 3447 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Gelove pouzdro fixed tpu pro huawei trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 3447 produktů

FIXED TPU gelové pouzdro pro Honor X7a, čirá FIXTCC-1103

Ochranné gelové pouzdro určené pro použití s mobilním telefonem Honor X7a. Materiál TPU. Ochrana před poškrábáním, prachem, oděrkami či nárazům.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme C33 FIXTCC-1001, čiré

Čiré zadní pouzdro z pružného TPU. Fixed TPU gelové pouzdro pro Realme C33 FIXTCC-1001, čiré spolehlivě ochrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Velkým plusem pouzdra jsou výřezy na míru, díky nimž zůstávají perfektně dostupné ovládací prvky, konektory, mikrofon i fotoaparát. Okraje pouzdra lehce přesahují displej, a přispívají tak k větší ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Vivo Y22 FIXTCC-994, čiré

Čiré zadní pouzdro z pružného TPU. Fixed TPU gelové pouzdro pro Vivo Y22 FIXTCC-994, čiré spolehlivě ochrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Velkým plusem pouzdra jsou výřezy na míru, díky nimž zůstávají perfektně dostupné ovládací prvky, konektory, mikrofon i fotoaparát. Okraje pouzdra lehce přesahují displej, a přispívají tak k větší och...

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Honor V40 FIXTCC-698, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Honor V40 FIXTCC-698 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo A9 FIXTCC-682, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo A9 FIXTCC-682 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Lenovo K12 FIXTCC-668, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Lenovo K12 FIXTCC-668 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Vivo Y70 FIXTCC-694, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Vivo Y70 FIXTCC-694 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme C21 FIXTCC-701, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme C21 FIXTCC-701 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Motorola G60s FIXTCC-820, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Motorola G60s FIXTCC-820 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo A92 FIXTCC-757, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo A92 FIXTCC-757 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Nokia G10 FIXTCC-773, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Nokia G10 FIXTCC-773 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro OnePlus 8T FIXTCC-634, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro OnePlus 8T FIXTCC-634 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo A52 FIXTCC-683, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo A52 FIXTCC-683 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme 8i FIXTCC-831, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme 8i FIXTCC-831 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Nokia C30 FIXTCC-798, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Nokia C30 FIXTCC-798 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Nokia XR20 FIXTCC-799, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Nokia XR20 FIXTCC-799 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Nokia G20 FIXTCC-774, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Nokia G20 FIXTCC-774 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme 6 FIXTCC-529, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme 6 FIXTCC-529 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu. (Fotografie jsou ilustrační.)...

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo Reno3 FIXTCC-567, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo Reno3 FIXTCC-567 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu. (Fotografie jsou ilustrační.)...

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme 7i FIXTCC-665, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme 7i FIXTCC-665 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu. (Fotografie jsou ilustrační.)...

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo A72 FIXTCC-681, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo A72 FIXTCC-681 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo A54s FIXTCC-848, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Oppo A54s FIXTCC-848 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro OnePlus 9 FIXTCC-715, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro OnePlus 9 FIXTCC-715 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Honor 60 FIXTCC-885, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Honor 60 FIXTCC-885 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme C21Y FIXTCC-890, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu telefonu perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme C21Y FIXTCC-890 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gelové pouzdro Fixed TPU pro Lenovo Vibe C2 Power, bezbarvé

Tenké gelové pouzdro Fixed určené pro maximální ochranu mobilního telefonu Lenovo Vibe C2 Power. VLASTNOSTI: TPU pouzdro přesně na míru daného telefonu ochrana před poškrabáním, prachem a pády nezakrývá nabíjecí ani sluchátkové konektory protiskluzové provedení Stav produktu: Pouze rozbaleno. Nové zboží s 2letou zárukou v rozbaleném, nebo poškozeném obalu....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gelové pouzdro Fixed TPU pro Xiaomi Redmi 3S, čiré

Tenké gelové pouzdro Fixed určené pro maximální ochranu mobilního telefonu Xiaomi Redmi 3S. VLASTNOSTI: TPU pouzdro přesně na míru daného telefonu ochrana před poškrabáním, prachem a pády nezakrývá nabíjecí ani sluchátkové konektory protiskluzové provedení Stav produktu: Pouze rozbaleno. Nové zboží s 2letou zárukou v rozbaleném, nebo poškozeném obalu....

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme C35, čiré, FIXTCC-954

Ochrání váš mobilní telefon před škrábanci a dalšími nepříjemnostmi – silikonové pouzdro Fixed TPU gelové pouzdro pro Realme C35, čiré, FIXTCC-954 se může pochlubit minimalistickým designem a tenkým provedením, které nijak nezvětšuje rozměry telefonu. Samozřejmostí jsou přesné výřezy na fotoaparát, konektory a ovládací prvky telefonu, takže vás při používání nebude tento ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Motorola G8 FIXTCC-515, čiré

Čirý zadní kryt z pružného TPU k vašemu Motorola G8 perfektně přilne. FIXED TPU gelové pouzdro FIXTCC-515 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gelové pouzdro Fixed TPU pro Xiaomi Mi 5, bezbarvé

Tenké gelové pouzdro Fixed určené pro maximální ochranu mobilního telefonu Xiaomi Mi 5. Stav produktu: Pouze rozbaleno. Nové zboží s 2letou zárukou v rozbaleném, nebo poškozeném obalu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Xiaomi Mi 5, bez

Tenké gelové pouzdro Fixed určené pro maximální ochranu mobilního telefonu Xiaomi Mi 5. Stav produktu: Pouze rozbaleno. Nové zboží s 2letou zárukou v rozbaleném, nebo poškozeném obalu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU gelové pouzdro pro Realme C11, čiré FIXTCC-594

Gelové pouzdro od značky Fixed účinně chrání boční a zadní část telefonu. Zachovává přístupnost ke všem ovládacím prvkům včetně čočky fotoaparátu. Podporuje bezdrátové nabíjení. Složení z TPU s minimální tloušťkou pro zachování tvaru telefonu. Na dotek příjemný materiál, který neklouže v ruce. Určeno pro Realme C11.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED TPU Gelové pouzdro pro Samsung Galaxy A35 5G, transparentní

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, nenápadnou, a přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno ze speciálního TPU materiálu s AntiUV úpravou, která chrání před žloutnutím krytu vlivem slunečního záření. Oproti běžným gelovým krytům tak i po čase zůstává stále jako nové. Pouzdro chrání boky a záda přístroje před poškrábáním, prachem a případnými...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

FIXED TPU Slim Gélové pouzdro AntiUV pro Xiaomi 14, transparentní

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, nenápadnou, a přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno ze speciálního TPU materiálu s AntiUV úpravou, která chrání před žloutnutím krytu vlivem slunečního záření. Oproti běžným gelovým krytům tak i po čase zůstává stále jako nové. Pouzdro chrání boky a záda přístroje před poškrábáním, prachem a případnými...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

FIXED TPU Gelové pouzdro pro Samsung Galaxy A55 5G, transparentní

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, nenápadnou, a přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno ze speciálního TPU materiálu s AntiUV úpravou, která chrání před žloutnutím krytu vlivem slunečního záření. Oproti běžným gelovým krytům tak i po čase zůstává stále jako nové. Pouzdro chrání boky a záda přístroje před poškrábáním, prachem a případnými...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

TPU gelové pouzdro FIXED pro Apple iPhone 12 mini, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Samsung Galaxy A51, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Realme 8i, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Oppo A92, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Nokia G20, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Samsung Galaxy A51, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Apple iPhone 12 mini, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Realme 8i, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Oppo A92, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Nokia G20, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED TPU Gelové pouzdro pro Xiaomi Redmi 9A, transparentní

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrábáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, nezakrývá nabíjecí ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

FIXED TPU Gelové pouzdro pro Motorola Moto G14, transparentní

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrábáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, nezakrývá nabíjecí ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

FIXED TPU Gelové pouzdro pro Motorola Moto G54 5G, transparentní

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrábáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, nezakrývá nabíjecí ...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Samsung Galaxy A51, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Apple iPhone 12 mini, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Nokia G20, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Realme 8i, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

TPU gelové pouzdro FIXED pro Oppo A92, čiré

Popis produktu: Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ne...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zadní TPU gelové pouzdro FIXED pro Honor 10X Lite, čirá

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu Honor 10X Lite. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, neza...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zadní TPU gelové pouzdro FIXED pro Samsung Galaxy A02s, čirá

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu Samsung Galaxy A02s. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení,...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zadní TPU gelové pouzdro FIXED pro Nokia 5.4, čirá

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu Nokia 5.4. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, nezakrývá...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zadní TPU gelové pouzdro FIXED pro Realme GT 5G, čirá

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu Realme GT 5G. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, nezakr...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zadní TPU gelové pouzdro FIXED pro Realme C21, čirá

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu Realme C21. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, nezakrýv...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zadní TPU gelové pouzdro FIXED pro Samsung Galaxy A12, čirá

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu Samsung Galaxy A12. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zadní TPU gelové pouzdro FIXED pro Xiaomi Poco M3, čirá

Gelové pouzdro FIXED představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu Xiaomi Poco M3. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, neza...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK