Gumicka na ventilek cerna

Pro vyhledávací frázi Gumicka na ventilek cerna jsme na našem vyhledávači našli 1874 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Gumicka na ventilek cerna trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1874 produktů

Pánské boxerky John Frank JFBMOD10 S černá

Pánské boxerky John Frank JFBMOD10 S černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu modalu. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má okolo logo John Frank. Materiálové složení: 95% mikromodal, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD245 XL černá

Pánské boxerky John Frank JFBD245 XL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD245 XXL černá

Pánské boxerky John Frank JFBD245 XXL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBNEON01 L černá

Pánské boxerky John Frank JFBNEON01 L černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank, které je olemované neonovými pásky. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBNEON01 S černá

Pánské boxerky John Frank JFBNEON01 S černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank, které je olemované neonovými pásky. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBNEON01 XL černá

Pánské boxerky John Frank JFBNEON01 XL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank, které je olemované neonovými pásky. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBMOD10 XL černá

Pánské boxerky John Frank JFBMOD10 XL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu modalu. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má okolo logo John Frank. Materiálové složení: 95% mikromodal, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBMOD10 XXL černá

Pánské boxerky John Frank JFBMOD10 XXL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu modalu. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má okolo logo John Frank. Materiálové složení: 95% mikromodal, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD356 L černá

Pánské boxerky John Frank JFBD356 L černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD356 XXL černá

Pánské boxerky John Frank JFBD356 XXL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFB129 M černá

Pánské boxerky John Frank JFB129 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD247 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD247 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFB51 M černá

Pánské boxerky John Frank JFB51 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD327 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD327 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD312 L černá

Pánské boxerky John Frank JFBD312 L černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD312 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD312 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD323 L černá

Pánské boxerky John Frank JFBD323 L černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD323 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD323 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD323 XL černá

Pánské boxerky John Frank JFBD323 XL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBNEON01 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBNEON01 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank, které je olemované neonovými pásky. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD312 XL černá

Pánské boxerky John Frank JFBD312 XL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD356 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD356 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD356 S černá

Pánské boxerky John Frank JFBD356 S černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD356 XL černá

Pánské boxerky John Frank JFBD356 XL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD237 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD237 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFB108 M černá

Pánské boxerky John Frank JFB108 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD285 L černá

Pánské boxerky John Frank JFBD285 L černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD285 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD285 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD285 XL černá

Pánské boxerky John Frank JFBD285 XL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD304 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD304 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD314 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD314 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD314 L černá

Pánské boxerky John Frank JFBD314 L černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD314 XL černá

Pánské boxerky John Frank JFBD314 XL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD331 L černá

Pánské boxerky John Frank JFBD331 L černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD331 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD331 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD331 XL černá

Pánské boxerky John Frank JFBD331 XL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD354 L černá

Pánské boxerky John Frank JFBD354 L černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD354 XL černá

Pánské boxerky John Frank JFBD354 XL černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBD354 M černá

Pánské boxerky John Frank JFBD354 M černá, Pánské boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky s potiskem jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má kolem logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Pánské boxerky John Frank JFBUC111 L Černá

Pánské elegantní boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má na přední části logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Pánské boxerky John Frank JFBUC111 M Černá

Pánské elegantní boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má na přední části logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Pánské boxerky John Frank JFBUC111 XXL Černá

Pánské elegantní boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má na přední části logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Pánské boxerky John Frank JFBUC143 M Černá

Pánské elegantní boxerky značky John Frank z vysokého podílu bavlny. Boxerky jsou velmi příjemné na dotek a pohodlné při nošení. Jemná, širší gumička v pase má na přední části logo John Frank. Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

PUMPA LEZYNE ALLOY DRIVE - S černá/stříbrná

CNC zpracování, velmi lehká aluminiová konstrukce Tuhý, zvětšený píst zajišťuje vysokou funkčnost a životnost bez zvýšení hmotnosti. Unikátní, oboustranná hadička pro auto /galuskový ventilek umožňuje jednoduché nafouknutí bez tlaku na ventilek. Hadička je ukryta v těle pumpy. Kompaktní a účinný design nabízí o 30% větší účinno...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Mimi black - Roza, černá XL i41_53606_2:černá_3:XL_

Svůdné kalhotky Mimi Roza - jsou z lesklého mikrovlákna - na zadní straně jsou doplněné mašličkou a s páskami - v pase pružná prádlová gumička - nohavičky lemované gumičkou - klín zesílený bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Mimi black - Roza, černá L i41_53606_2:černá_3:L_

Svůdné kalhotky Mimi Roza - jsou z lesklého mikrovlákna - na zadní straně jsou doplněné mašličkou a s páskami - v pase pružná prádlová gumička - nohavičky lemované gumičkou - klín zesílený bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Nefer - Roza, černá S i41_48986_2:černá_3:S_

Dámské kalhotky Nefer Roza s nápaditou výšivkou - přední část zdobená krajkou na podkladu z jemné pružné síťoviny - v pase komfortní prádlová gumička - rozkrok podšitý bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské šaty KSU - Numoco, černá XS i41_68487_2:černá_3:XS_

Sportovní šaty KSU Numoco - kulatý výstřih - tříčtvrteční rukávy - šaty mají volnější střih - v pase je v tunýlku vložena širší gumička a šňůrka se stříbrnými korálky - délka nad kolena (v závislosti na výšce postavy)Materiálové složení: 95% viskóza + 5% elastan

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské šaty 90W - Numoco, černá XS i41_72431_2:černá_3:XS_

Sportovní šaty 90W Numoco - kulatý výstřih - tříčtvrteční rukávy - šaty mají volnější střih - v pase je v tunýlku vložena širší gumička a šňůrka se stříbrnými korálky - délka nad kolena (v závislosti na výšce postavy)Materiálové složení: 95% polyester + 5% elastan

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské šaty 90W - Numoco, černá S i41_72431_2:černá_3:S_

Sportovní šaty 90W Numoco - kulatý výstřih - tříčtvrteční rukávy - šaty mají volnější střih - v pase je v tunýlku vložena širší gumička a šňůrka se stříbrnými korálky - délka nad kolena (v závislosti na výšce postavy)Materiálové složení: 95% polyester + 5% elastan

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské šaty 90W - Numoco, černá XL i41_72431_2:černá_3:XL_

Sportovní šaty 90W Numoco - kulatý výstřih - tříčtvrteční rukávy - šaty mají volnější střih - v pase je v tunýlku vložena širší gumička a šňůrka se stříbrnými korálky - délka nad kolena (v závislosti na výšce postavy)Materiálové složení: 95% polyester + 5% elastan

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské šaty 90W - Numoco, černá XXL i41_72431_2:černá_3:XXL_

Sportovní šaty 90W Numoco - kulatý výstřih - tříčtvrteční rukávy - šaty mají volnější střih - v pase je v tunýlku vložena širší gumička a šňůrka se stříbrnými korálky - délka nad kolena (v závislosti na výšce postavy)Materiálové složení: 95% polyester + 5% elastan

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Mimi black - Roza, černá M i41_77422_2:černá_3:M_

Svůdné kalhotky Mimi Roza - jsou z lesklého mikrovlákna - na zadní straně jsou doplněné mašličkou a s páskami - v pase pružná prádlová gumička - nohavičky lemované gumičkou - klín zesílený bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Mimi black - Roza, černá L i41_77422_2:černá_3:L_

Svůdné kalhotky Mimi Roza - jsou z lesklého mikrovlákna - na zadní straně jsou doplněné mašličkou a s páskami - v pase pružná prádlová gumička - nohavičky lemované gumičkou - klín zesílený bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Mimi black - Roza, černá XL i41_77422_2:černá_3:XL_

Svůdné kalhotky Mimi Roza - jsou z lesklého mikrovlákna - na zadní straně jsou doplněné mašličkou a s páskami - v pase pružná prádlová gumička - nohavičky lemované gumičkou - klín zesílený bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Mimi black - Roza, černá S i41_77422_2:černá_3:S_

Svůdné kalhotky Mimi Roza - jsou z lesklého mikrovlákna - na zadní straně jsou doplněné mašličkou a s páskami - v pase pružná prádlová gumička - nohavičky lemované gumičkou - klín zesílený bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Zulaj panties - Roza, černá XXL i41_53293_2:černá_3:XXL_

Svůdné kalhotky Zulaj Roza - jsou z jemné, leskle vyšívané krajky - na zadní straně jsou doplněné mašličkou a s páskami - v pase pružná prádlová gumička - nohavičky lemované gumičkou - klín zesílený bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Zulaj panties - Roza, černá L i41_53293_2:černá_3:L_

Svůdné kalhotky Zulaj Roza - jsou z jemné, leskle vyšívané krajky - na zadní straně jsou doplněné mašličkou a s páskami - v pase pružná prádlová gumička - nohavičky lemované gumičkou - klín zesílený bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Zulaj panties - Roza, černá XL i41_53293_2:černá_3:XL_

Svůdné kalhotky Zulaj Roza - jsou z jemné, leskle vyšívané krajky - na zadní straně jsou doplněné mašličkou a s páskami - v pase pružná prádlová gumička - nohavičky lemované gumičkou - klín zesílený bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhotky Zulaj panties - Roza, černá S i41_53293_2:černá_3:S_

Svůdné kalhotky Zulaj Roza - jsou z jemné, leskle vyšívané krajky - na zadní straně jsou doplněné mašličkou a s páskami - v pase pružná prádlová gumička - nohavičky lemované gumičkou - klín zesílený bavlněnou látkouMateriálové složení: 75% polyamid + 20% elastan + 5% bavlna

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK