Handsfree bluetooth

Pro vyhledávací frázi Handsfree bluetooth jsme na našem vyhledávači našli 6270 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Handsfree bluetooth trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 6270 produktů

JVC HA-A5T, černá - zánovní

Minimalistický stylový design a příjemný zvuk mají Bluetooth 5.1 sluchátka JVC HA-A5T osazená 6mm měniči a vybavená handsfree mikrofonem i baterií s výdrží 5 h na nabití. Nabíjecí box prodlouží dobu provozu sluchátek o dalších 10 h. Sluchátka jsou odolná vodě a potu dle normy IPX4.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Panasonic RP-HTX80BE béžová

Bezdrátová Bluetooth sluchátka přes hlavu s funkcí aktivního potlačení šumu Panasonic RP-HTX80BE vydrží na jedno nabití přehrávat až 24 hodin při zapnuté funkci ANC. Samozřejmostí je integrovaný mikrofon pro hands-free telefonní hovory a ovládání hlasitosti a hovorů na sluchátku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Forever ABS-100, hnědá

Veselé zvířátkové provedení rozradostní dětská očka a potěší i dospělé snílky – bezdrátový Bluetooth 4.1 reproduktor Forever ABS-100 s výkonem 3 W je zkrátka určený nejen dětem, ale i dospělákům, co milují roztomilůstky. Má funkci TWS pro spojení 2 repráčků k 1 audiozdroji, umožňuje handsfree volání a na nabití vydrží 6 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jlab GO Air True Wireless, zelená

Křišťálově čistým zvukem vás potěší moderní Bluetooth 5.0 sluchátka JLab GO Air True Wireless Earbuds s kvalitními 8mm neodymovými měniči a 3režimovým ekvalizérem pro úpravu zvuku. Vybavena jsou MEMS mikrofony pro čisté handsfree hovory a na nabití hrají 5 h. Dalších 15 h provozu přidá nabíjecí 370mAh pouzdro s vestavěným nabíjecím kabelem....

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SEP 710BT, zelená

Na uších jsou nesmírně pohodlná díky měkkému polstrování náušníků a těší i příjemně vyladěným zvukem – moderní Bluetooth 5.0 náhlavní sluchátka SENCOR SEP 710BT jsou osazena 40mm měniči, mají uzavřenou konstrukci a na nabití hrají až 30 h. Ve výbavě jim nechybí mikrofon pro handsfree a lze je připojit i kabelem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Apple AirPods Max, Pink (MGYM3ZM/A)

Bohové mezi sluchátky – to jsou jednoznačně bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka Apple AirPods Max, která mají ANC technologii aktivního potlačení hluků z okolí, Transparency režim, adaptivní ekvalizér a prostorový zvuk. Osazena jsou 40mm dynamickými měniči s duálními neodymovými magnety, podporují hlasové ovládání, mají handsfree funkci a hrají 20 h na nabití....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bowers & Wilkins PI5, černá

Stylový design, špičkové provedení, perfektní audio vlastnosti – moderní Bluetooth 5.0 špuntová sluchátka Bowers & Wilkins PI5 si vás získají výborným zvukem díky 9,2mm měničům, který nebude narušovat hluk z okolí, jakmile aktivujete ANC technologii. Mají systém 4 mikrofonů pro nerušené handsfree hovory a na nabití hrají 4,5 h. Nabíjecí box prodlouží dobu provozu slucháte...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jabra Elite 7 Pro, titanově černá

ANC zatočí s okolními hluky a 6mm výkonné měniče pošlou do vašich uší silný a bohatý zvuk – Bluetooth sluchátka Jabra Elite 7 Pro s krásným elegantním designem se báječně hodí pro každodenní poslech hudby. Hrají 8 h na nabití, mají mikrofony pro handsfree hovory s potlačením okolních ruchů. Nabíjecí box dodá energii pro dalších 22 h provozu sluchátek....

Více informací
Dostupnost: neudáno

JBL LIVE 220BT, bílá

Mají mikrofon pro handsfree hovory i hlasové ovládání a na nabití pracují až 10 h v kuse – stylová Bluetooth 4.2 bezdrátová sluchátka JBL LIVE 220BT nabízí moderní výbavu, do které spadají i funkce Ambient Aware a TalkThru. Kvalitní měniče stojí za působivým JBL zvukem, praktici ocení vícebodové BT připojení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Buxton REI-TW 100 mk2

Vyřizujte handsfree hovory ve skvělé srozumitelnosti díky ANC potlačení ruchů, poslouchejte detailní zvuk díky 6mm měničům a HiFi zpracování audio signálu – to vše s TWS Bluetooth 5.0 sluchátky Buxton REI-TW 100 mk2, která vydrží v provozu 6 h na nabití. V příslušenství nechybí nabíjecí box s 300mAh baterií.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LAMAX NoiseComfort ANC

Účinně potlačí okolní hluky díky ANC technologii a zvládnou hrát na nabití až 50 h – moderní bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka LAMAX NoiseComfort ANC lze připojit i kabelem, v každém případě ale pustí do vašich uší krásně vyladěný zvuk. Nechybí jim handsfree mikrofon, podporují hlasové asistenty a mají prvotřídní zpracování.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Altec Lansing MUSE bezdrátový reproduktor

Bezdrátový reproduktor Altec Lansing MUSE s parádním zvukem a výkonem 20 W. Přehrává přes Bluetooth 4.1 se standardem EDR a na jedno nabití vydrží až 9 hodin. Má také 3,5mm jack aux vstup, vestavěný mikrofon pro hands-free volání a praktický držák pro snadné a bezpečné přenášení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Niceboy HIVE Drops Fleur, bílá - použité

Francouzský název odkazuje k jejich půvabu a k půvabu květin – krásná bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka Niceboy HIVE Drops Fleur jsou jedinečná jak elegantním designem, tak výbornými zvukovými vlastnostmi díky 6mm měničům a technologii MaxxBass. Lze je používat pro handsfree hovory a na nabití vydrží 3 h. V balení najdete stylový nabíjecí box prodlužující dobu provozu sl...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Connect IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2, šedá - zánovní

Ideální pro sportovce, kvalitním zvukem ovšem potěší i sportu neholdující posluchače – stylová bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka Connect IT True Wireless HYPER-BASS Ed. II BT výborně drží v uších a jsou vhodná také pro handsfree hovory. V provozu vydrží díky nabíjecímu pouzdru 25 h, součástí balení je nabíjecí 500mAh pouzdro.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SWISSTEN Active, červená

Tomu, kdo miluje pohyb a hudbu, by neměla uniknout Bluetooth 4.2 sportovní sluchátka SWISSTEN Active, která mají speciální háčky do uší a kabel vedený kolem krku pro co nejlepší fixaci na místě i při sportování. Nechybí jim ani mikrofon pro handsfree telefonování, nabíjecí baterie s výdrží 4,5 h a tlačítkové ovládání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Urbanears Luma, bílá

Krásně minimalistický švédský design, bravurně vyladěný zvuk pro multižánrový poslech – stylová Bluetooth 5.0 sluchátka Urbanears Luma mezi ostatními TWS sluchátky opravdu vynikají. Mají duální mikrofony pro handsfree hovory, dotyková ovládací tlačítka, IPX4 certifikaci, výdrž 5 h a nabíjecí box pro další 4 plná nabití.

Více informací
Dostupnost: neudáno

JBL Tune 710BT, modrá

JBL Pure Bass Sound potěší vaše uši, moderní design zase vaše oči – Bluetooth 5.0 sluchátka JBL Tune 710BT udělají radost posluchačům v každém ohledu. Mají výkonné měniče, podporují vícebodové připojení, na nabití hrají až 50 h, disponují mikrofonem pro handsfree, rozumí si s hlasovými asistenty a navíc je lze složit do kompaktního tvaru....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jabra Elite 2, tmavě šedá (100-91400000-60)

V uších vypadají jako malé drahokamy – moderní a velice stylová Bluetooth sluchátka Jabra Elite 2 byla stvořena pro posluchačskou elitu, co si potrpí na kvalitní zvuk. Mají 6mm výkonné měniče, nastavitelný ekvalizér, handsfree mikrofon a baterii s výdrží 7 h na nabití. Nabíjecí box prodlouží dobu provozu na celkových 21 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LAMAX Dots2 Touch, černá

Mají miniaturní velikost a velký zvuk s posílenými basy díky BeatBass technologii – moderní Bluetooth 5.0 sluchátka LAMAX Dots2 Touch nabízí díky výkonným měničům opravdu příjemně vyladěný zvuk. Jsou vybavena mikrofonem pro handsfree hovory i hlasové ovládání a na nabití vydrží hrát 6 h. Nabíjecí box přidá dalších 30 h provozu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Buxton REI-TW 400 ANC TWS

Mají originální design, luxusní 600mAh nabíjecí pouzdro a geniální Audio HD zvuk – bezdrátová TWS Bluetooth 5.0 s BLE sluchátka Buxton REI-TW 400 ANC TWS potěší i náročné posluchače. Díky ANC aktivně potlačí okolní hluky o 25 dB a díky 2× 50mAh bateriím vydrží hrát 8 h. Ve výbavě mají handsfree mikrofon a jsou odolná vodě.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sudio FEM True wireless sluchátka, bílá

Bezdrátové špunty do uší s parádním zvukem. Sudio FEM True wireless sluchátka, bílá vydrží přehrávat přes Bluetooth až 20 hodin. S vestavěným duálním mikrofonem a ovládáním na sluchátku pohodlně vyřídíte své hovory hands-free. Sluchátka jsou voděodolná a můžete si je tak vzít do fitka nebo ven do deště.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Yenkee YHP 02BT BK

Pohodlná, s dobře vyladěným zvukem a příjemnou výdrží 5 h na nabití jsou Bluetooth 5.0 sluchátka Yenkee YHP 02BT BK, která vám domů dorazí i s 400mAh nabíjecím boxem. Box protáhne dobu provozu sluchátek na 20 h. Mají dual mikrofony s potlačením okolního šumu pro čisté handsfree hovory a dotykové ovládání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony SRS-XB13, model 2021, limetková

Malý tělem, ale velký svým zvukem – přenosný Bluetooth 4.2 reproduktor Sony SRS-XB13 odzbrojuje nečekaně silným zvukovým projevem. Díky DSP rozptyluje zvuk do všech směrů a díky Extra Bass posiluje basy. Je vybaven handsfree mikrofonem, odolá vodě i prachu dle normy IP67 a na nabití hraje až 16 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Skullcandy Sesh Evo True Wireless, modrá

Božský ultramoderní design, parádně vyladěný zvuk – Bluetooth 5.0 sluchátka Skullcandy Sesh Evo True Wireless jsou osazená 6mm výkonnými měniči, automaticky se párují po vyndání z pouzdra, hrají 5 h na nabití a do výbavy dostala i nabíjecí box, který přidá dalších 19 h provozu sluchátek. Nechybí handsfree mikrofon, funkce Tile pro vyhledání ztracených sluchátek a IP55 kry...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Muse M-199DAB, autorádio s USB, DAB a BT

Vytvoří příjemnou hudební kulisu při řízení auťáku a zabaví třeba při čekání v koloně – moderní Bluetooth autorádio Muse M-199DAB je vybaveno FM RDS PLL a DAB/DAB+ tunerem s celkem 36 předvolbami, AUX In vstupem, USB portem podporujícím MP3 a handsfree funkcí. Pyšní se celkovým výkonem 4× 40 W i přehledným LCD displejem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Energy Sistem Urban 4 True Wireless MK2, žlutá

Pohodlná v uších, příjemná vyladěným zvukem jsou krásná srdíčková sluchátka do uší Energy Sistem Urban 4 True Wireless MK2 osazená 6mm dynamickými měniči a vybavená mikrofonem pro handsfree. Na jedno nabití hrají tyto Bluetooth 5.0 sluchátkolásky až 7 h, dalších 15 dodá nabíjecí 380mAh box.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless, bílá - rozbaleno

Zvuk, za který byste i položili život? Tak přesně takový nabízí prémiová Bluetooth 5.0 sluchátka Sennheiser MOMENTUM Wireless 3 určená pro náročné audiofily a audiofilky. Mají ANC technologii aktivního potlačení hluků, ultra výkonné měniče, pokročilou ekvalizaci zvuku, kvalitní handsfree mikrofon a výdrž až 17 h na nabití.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Panasonic RB-HF420BE, bílá

Mají krásně štíhlý design a k tomu i krásně vyladěný zvuk – moderní bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka Panasonic RB-HF420BE vypadají na uších výborně a skvěle také hrají díky 30mm neodymovým měničům. Na nabití vydrží v provozu 50 h, nechybí jim mikrofon pro handsfree a podpora hlasového asistenta.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Urbanears Luma, hnědá

Krásně minimalistický švédský design, bravurně vyladěný zvuk pro multižánrový poslech – stylová Bluetooth 5.0 sluchátka Urbanears Luma mezi ostatními TWS sluchátky opravdu vynikají. Mají duální mikrofony pro handsfree hovory, dotyková ovládací tlačítka, IPX4 certifikaci, výdrž 5 h a nabíjecí box pro další 4 plná nabití.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Energy Sistem Urban Box 5+, zelená

Můžete si ho vzít klidně na cestu kolem světa, kterou vám zpestří skvěle vyladěným zvukem – přenosný Bluetooth 5.0 reproduktor Energy Sistem Urban Box 5+ má trendy design odolný postříkání vodou a je osazen 2× 57mm převodníky a 2 basovými membránami. RMS výkon dosahuje na 20 W a lze ho zvýšit přes TWS. Nechybí mikrofon pro handsfree a baterie s až 10h výdrží....

Více informací
Dostupnost: neudáno

LAMAX Blaze2, růžová

Stačí je nasadit na uši a ihned se ocitnete ve světě muziky s báječným zvukem bez zkreslení – moderní Bluetooth 5.0 sluchátka LAMAX Blaze2 nabízí díky výkonným měničům opravdu příjemně vyladěný zvuk. Jsou vybavena mikrofonem pro handsfree hovory i hlasové ovládání a na nabití vydrží hrát až 35 h. Lze je připojit i 1,2m audio kabelem, který je součástí balení....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bose QuietComfort 45, černá

Potlačí okolní hluky a nabídnou krásně vyladěný zvuk – náhlavní Bluetooth 5.1 sluchátka Bose QuietComfort 45 disponují ANC technologií a mají i Aware režim. Připojit je můžete bezdrátově nebo kabelem, na jedno nabití hrají až 24 h. Active EQ automaticky přizpůsobí zvuk aktuální hlasitosti. Systém 4 mikrofonů zaručí dokonale čisté handsfree hovory....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kenwood KDC-BT440U

Díky modernímu designu vypadá v interiéru automobilu jako šperk a těší i zvukem ve skvělé kvalitě – výkonné FM RDS autorádio KENWOOD KDC-BT440U nabízí výkon 4× 50 W, čelní AUX In, CD mechaniku a Bluetooth pro připojení zdroje hudby i pro handsfree. Přehrává soubory AAC, MP3, WMA, WAV, FLAC a má ekvalizér i 1× RCA.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2, černá

Žádné otravné a věčně zašmodrchané kabely už vás nemusí trápit, protože moderní Bluetooth 5.0 sluchátka Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 jsou ryze bezdrátová. Do uší vám pustí zvuk ve vysoké kvalitě, mají kvalitní mikrofon pro handsfree a pro komunikaci s hlasovými asistenty a na nabití hrají 4 h. Dalších 12 h přidá nabíjecí box.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Akai FMT-74BT

Udělá z hloupého autorádia to nejiteligentnější na Zemi – šikovný Bluetooth transmitter Akai FMT-74BT zajistí přenos handsfree hovorů a přehrávání MP3 a WMA souborů, a to ze zdrojů jako SD karta, USB zařízení nebo přímo přes BT či připojení audio kabelem. Pracuje s frekvencemi 87,5 – 108 MHz a je opatřen LCD displejem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Blaupunkt BLP3920

Stylový a příjemně hrající je přenosný Bluetooth reproduktor Blaupunkt BLP3920 vybavený AUX In vstupem pro kabelové připojení. Má dva výkonné převodníky a pyšní se výkonem 20 W. Na jedno nabití hraje až 8 h a lze ho používat i pro handsfree hovory. Krytí IP67 garantuje odolnost vodě.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Microsoft Modern Wireless Headset for Business

Certifikována přímo pro používání s oblíbenou komunikační platformou Microsoft Teams a vybavená mikrofonem s potlačením okolních hluků jsou moderní handsfree sluchátka Microsoft Moderní Wireless Headset For Business, která mají 28mm měniče s pohyblivou cívkou a připojují se pomocí USB-A dongle a Bluetooth. Na nabití hrají až 50 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GoGEN BS 420 Funbee

Dá se nosit zavěšený přes rameno a oslňuje parádní světelnou LED show – přenosný Bluetooth 4.2 reproduktor GoGEN BS 420 Funbee nabízí skvělý zvuk a hudební výkon RMS 2× 15 W. Disponuje AUX In portem, USB portem i FM tunerem. Na jedno nabití 4500mAh baterie hraje až 10 h. Je vybaven handsfree mikrofonem a odolný vodě dle normy IPX6.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vintage Bluettooth sluchátka v retro designu

Elegance a vytříbenost z nich přímo dýchá – krásná vintage sluchátka Vintage Dual Bluetooth zaujmou svým povedeným designem, který kombinuje dřevo a kov. Hrají příjemným zvukem, mají handsfree funkci a na nabití vydrží až 10 h v provozu. Lze je připojit také kabelem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony WH-XB900N bezdrátová sluchátka, černá

To, že je čistý zvuk návykový, rychle zjistíte díky bezdrátovým Bluetooth 4.2 a NFC sluchátkům Sony WH-XB900N s EXTRA BASS technologií i funkcí ANC, která potlačuje okolní hluky. Na nabití vydrží v provozu 30 h a potěší i 10min rychlonabíjením. Sluchátka mají handsfree mikrofon i možnost kabelového připojení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Trevi XR JUMP 8A20, šedá

Vejde se vám na pohodu do batohu díky malým rozměrům – moderní Bluetooth reproduktor Trevi XR 8A20 hraje příjemným zvukem, má hudební výkon 2× 5 W a na nabití vydrží až 5 h. Připojit ho lze i přes USB port nebo AUX In a do výbavy dostal microSD slot. Integrovaný mikrofon umožňuje handsfree hovory.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GoGEN HBTM 32, modrá

Ta jsou tak krásná a jak čistě a zněle hrají i přes omezení hlasitosti na 85 dB, které chrání citlivý dětský sluch před poškozením – roztomilá dětská bezdrátová Bluetooth 4.2 sluchátka GoGEN HBTM 32 mají příjemný zvuk, handsfree mikrofon pro vyřizování hovorů, tlačítkové ovládání a bodují i výdrží 15 h na nabití.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SHOKZ OpenMove, bílá

Zajistí bezpečí při venkovním sportování díky Bone conduction technologii – moderní sportovní Bluetooth 5.0 sluchátka AfterShokz OpenMove s usazením před ucho garantují lepší slyšitelnost dění v okolí než běžná sportovní sluchátka. Jsou odolná potu a vodě, hrají 6 h na nabití a mají duální mikrofony pro srozumitelné handsfree hovory.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SHOKZ OpenMove, modrá

Zajistí bezpečí při venkovním sportování díky Bone conduction technologii – moderní sportovní Bluetooth 5.0 sluchátka AfterShokz OpenMove s usazením před ucho garantují lepší slyšitelnost dění v okolí než běžná sportovní sluchátka. Jsou odolná potu a vodě, hrají 6 h na nabití a mají duální mikrofony pro srozumitelné handsfree hovory.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hama LiberoBuds, šedá

Lehká skoro jako peříčko jsou moderní Bluetooth 5.0 špuntová sluchátka Hama LiberoBuds, která se pyšní příjemným zvukem, handsfree mikrofonem, podporou hlasového ovládání, IPX5 odolností vůči vodě a až 5h provozem na jedno nabití. Celkem 3 plná nabití zajistí 380mAh nabíjecí box.

Více informací
Dostupnost: neudáno

JBL Live Pro+ TWS, bílá

Mají jedinečný minimalistický design a nádherně čistý zvuk – moderní Bluetooth 5.0 sluchátka JBL Live Pro+ TWS vás očarují svými výbornými audio vlastnostmi a potěší ANC technologií i Smart Ambient režimem. Jsou odolná vodě, mají systém 3 mikrofonů pro čisté handsfree hovory a na nabití hrají 6 h. Díky 500mAh nabíjecímu boxu se doba provozu sluchátek zvedá až na 28 h....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philips TAT2236, růžová

Ke zdroji zvuku je připojíte bez použití kabelu pomocí Bluetooth 5.0 bezdrátové technologie – moderní přenosná sluchátka Philips TAT2236 vám hned po spárování s mobilem pustí do uší zvuk skvělé kvality a budou hrát celých 6 h na nabití. Dalších 12 h provozu přidá nabíjecí box. Model je odolný vodě dle IPX4 a vybavený handsfree funkcí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jabra Elite 7 Active, černá

ANC zatočí s okolními hluky a 6mm výkonné měniče pošlou do vašich uší silný a bohatý zvuk – Bluetooth sluchátka Jabra Elite 7 Active se hodí pro běžný poslech i pro poslech při sportování. Jsou odolná vodě a potu dle normy IP57, hrají 8 h na nabití, mají mikrofon pro handsfree hovory. Nabíjecí box dodá energii pro dalších 22 h provozu sluchátek....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Muse M-278BT, hnědá/šedá

Alou do světa muziky s Bluetooth 5.0 náhlavními sluchátky Muse M-278BT, která jsou osazena 40mm měniči a produkují příjemně znělý zvuk. Pro připojení ke zdroji zvuku mají 100cm kabel s 3,5mm jack konektorem. Nechybí mikrofon pro handsfree hovory. Díky 370mAh baterii vydrží při BT připojení v provozu až 12 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Panasonic RP-HTX20BE, krémová

Bezdrátová Bluetooth sluchátka do uší s funkcí Quick Charge pro rychlé dobíjení sedí na hlavě pevně a pohodlně díky ergonomickému tvaru Double-Hold. Panasonic RP-HTX20BE jsou vybavena tlačítkem hlasového asistenta a na jedno nabití vydrží přehrávat až 8,5 hodin. Nechybí ani integrovaný mikrofon pro hands-free telefonní hovory.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless, černá - rozbaleno

Zvuk, za který byste i položili život? Tak přesně takový nabízí prémiová Bluetooth 5.0 sluchátka Sennheiser MOMENTUM Wireless 3 určená pro náročné audiofily a audiofilky. Mají ANC technologii aktivního potlačení hluků, ultra výkonné měniče, pokročilou ekvalizaci zvuku, kvalitní handsfree mikrofon a výdrž až 17 h na nabití.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony SRS-XB13, model 2021, tmavě modrá

Malý tělem, ale velký svým zvukem – přenosný Bluetooth 4.2 reproduktor Sony SRS-XB13 odzbrojuje nečekaně silným zvukovým projevem. Díky DSP rozptyluje zvuk do všech směrů a díky Extra Bass posiluje basy. Je vybaven handsfree mikrofonem, odolá vodě i prachu dle normy IP67 a na nabití hraje až 16 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony SRS-XB13, model 2021, růžová/červená

Malý tělem, ale velký svým zvukem – přenosný Bluetooth 4.2 reproduktor Sony SRS-XB13 odzbrojuje nečekaně silným zvukovým projevem. Díky DSP rozptyluje zvuk do všech směrů a díky Extra Bass posiluje basy. Je vybaven handsfree mikrofonem, odolá vodě i prachu dle normy IP67 a na nabití hraje až 16 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jabra Elite 7 Active, modrá

ANC zatočí s okolními hluky a 6mm výkonné měniče pošlou do vašich uší silný a bohatý zvuk – Bluetooth sluchátka Jabra Elite 7 Active se hodí pro běžný poslech i pro poslech při sportování. Jsou odolná vodě a potu dle normy IP57, hrají 8 h na nabití, mají mikrofon pro handsfree hovory. Nabíjecí box dodá energii pro dalších 22 h provozu sluchátek....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Muse M-930 DJ přenosný reproduktor, modrá

Uspořádejte párty kdekoliv jen budete chtít – díky přenosnému Bluetooth reproduktoru Muse M-930 DJ s pořádným výkonem 80 W si užijete extra dávku muziky v perfektní zvukové kvalitě. Reproduktor je odolný stříkající vodě díky IPX4, má NFC, funkci handsfree, Li-Ion baterii a barevné efekty.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Muse M-720 přenosný reproduktor, černá/červená

Tak ten je opravdu stylový! Pokud hledáte přenosný Bluetooth reproduktor, který má kvalitní zvuk a zajímavý design, je pro vás Muse M-720 správnou volbou. Reproduktor má výkon 10 W, 2 integrované reproduktory, NFC automatické párování, funkci handsfree a nabíjecí baterii Li-Ion.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LAMAX Tips1 bezdrátová sluchátka, šedá - zánovní

Špuntová sluchátka s Bluetooth 4.2 s výdrží 5 hodin na jedno nabití a ovládáním přímo na sluchátkách. Perfektně vybalancovaný zvuk sluchátek LAMAX Tips1, který lze upravit v telefonu. Multipoint párování pro připojení 2 zařízení naráz. V balení naleznete 3 velikosti špuntů. Hmotnost sluchátek je pouhých 10 gramů. Zabudované handsfree s kvalitním mikrofonem....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beats Powerbeats Pro Totally Wireless bezdrátová sluchátka, černá - rozbaleno

Hudbu ve vysoké kvalitě si můžete vychutnávat třeba i při cvičení jógy díky sportovním Bluetooth sluchátkům Beats Powerbeats Pro Totally Wireless, která hrají silným a dynamickým zvukem. Pyšní se čipem Apple H1, handsfree mikrofonem, podporou hlasového asistenta, IPX4 ochranou, nabíjecím pouzdrem a výdrží až 9 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GoGEN TWS BRO, černá

Jasné výšky, detailní středy a dokonale silné basy vám do uší vpustí bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka GoGEN TWS BRO osazená výkonnými měniči a odolná potu a vodě díky IPX4 ochraně. Na jedno nabití hrají 4 h a nabíjecí 400mAh pouzdro je plně nabije hned 3×. Ve výbavě jim nechybí mikrofon pro handsfree a dotykové ovládání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sennheiser CX400 BT, bílá

In-ear prémiovky pro náročné posluchače a posluchačky představují Bluetooth 5.1 sluchátka Sennheiser CX400 BT osazená 7mm dynamickými měniči, které stojí za perfektními zvukovými vlastnostmi. Sluchátka mají integrovaný ekvalizér, mikrofon pro handsfree, baterii s výdrží 7 h na nabití a nabíjecí box pro dalších 13 h provozu.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK