Heidi b2 mekka podprsenka velikost 70e

Pro vyhledávací frázi Heidi b2 mekka podprsenka velikost 70e jsme na našem vyhledávači našli 872 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Heidi b2 mekka podprsenka velikost 70e trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 872 produktů

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 75C

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 75C, Elegantní, lesklá květinová výšivka, Měkké, částečně průhledné košíčky, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 80C

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 80C, Elegantní, lesklá květinová výšivka, Měkké, částečně průhledné košíčky, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 85C

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 85C, Elegantní, lesklá květinová výšivka, Měkké, částečně průhledné košíčky, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 70D

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 70D, Elegantní, lesklá květinová výšivka, Měkké, částečně průhledné košíčky, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 75D

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 75D, Elegantní, lesklá květinová výšivka, Měkké, částečně průhledné košíčky, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 80D

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 80D, Elegantní, lesklá květinová výšivka, Měkké, částečně průhledné košíčky, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 65C

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 65C, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 65D

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 65D, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 65E

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 65E, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 75E

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 75E, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 65F

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 65F, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 70F

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 70F, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 75A

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 75A, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 70B

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 70B, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 75B

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 75B, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 80B

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 80B, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 85B

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 85B, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 70C

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 70C, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 75C

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 75C, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 80C

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 80C, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 85C

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 85C, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 70D

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 70D, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 75D

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 75D, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 80D

Měkká podprsenka Harlow/B2 Velikost: 80D, Květinová, lehce lesklá krajka, Zakončeno lesklou páskou, Zadní část podprsenky je vyrobena z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Lara/B2 Velikost: 75B

Měkká podprsenka Lara/B2 Velikost: 75B, Trojúhelníkové košíčky a záda z průhledného elastického tylu s jemnou strukturou síťoviny, Podprsní pás z lesklé gumy, Třířadé zapínání na háček a očko Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Lara/B2 Velikost: 80B

Měkká podprsenka Lara/B2 Velikost: 80B, Trojúhelníkové košíčky a záda z průhledného elastického tylu s jemnou strukturou síťoviny, Podprsní pás z lesklé gumy, Třířadé zapínání na háček a očko Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 65E

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 65E, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 75E

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 75E, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 65F

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 65F, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 70F

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 70F, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 75A

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 75A, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 70B

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 70B, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 75B

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 75B, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 80B

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 80B, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 85B

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 85B, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 70C

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 70C, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 70A

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 70A, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 75C

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 75C, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 80C

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 80C, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 85C

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 85C, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 70D

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 70D, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 75D

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 75D, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 80D

Měkká podprsenka Astrid/B2 Velikost: 80D, Průhledné měkké košíčky z jemné krajky, Záda z elastického tylu a krajky, Poutavý výřez na mostě, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Marine/B2 Velikost: 65C

Měkká podprsenka Marine/B2 Velikost: 65C, Průhledné misky z poutavé, lesklé výšivky se vzorem připomínajícím ocas mořské panny, záda z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Marine/B2 Velikost: 65F

Měkká podprsenka Marine/B2 Velikost: 65F, Průhledné misky z poutavé, lesklé výšivky se vzorem připomínajícím ocas mořské panny, záda z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Marine/B2 Velikost: 70F

Měkká podprsenka Marine/B2 Velikost: 70F, Průhledné misky z poutavé, lesklé výšivky se vzorem připomínajícím ocas mořské panny, záda z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Marine/B2 Velikost: 75C

Měkká podprsenka Marine/B2 Velikost: 75C, Průhledné misky z poutavé, lesklé výšivky se vzorem připomínajícím ocas mořské panny, záda z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Marine/B2 Velikost: 85C

Měkká podprsenka Marine/B2 Velikost: 85C, Průhledné misky z poutavé, lesklé výšivky se vzorem připomínajícím ocas mořské panny, záda z elastického tylu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 70C

Měkká podprsenka Coco/B2 Velikost: 70C, Elegantní, lesklá květinová výšivka, Měkké, částečně průhledné košíčky, Svislé boční kostice stabilizují obvod podprsenky, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela měří 174 cm a nosí velikost 70E....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 65C

Měkká podprsenka Merida/B2 - 65C, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 65D

Měkká podprsenka Merida/B2 - 65D, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 65E

Měkká podprsenka Merida/B2 - 65E, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 75E

Měkká podprsenka Merida/B2 - 75E, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 65F

Měkká podprsenka Merida/B2 - 65F, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 70F

Měkká podprsenka Merida/B2 - 70F, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 75A

Měkká podprsenka Merida/B2 - 75A, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 70B

Měkká podprsenka Merida/B2 - 70B, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 75B

Měkká podprsenka Merida/B2 - 75B, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 80B

Měkká podprsenka Merida/B2 - 80B, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Měkká podprsenka Merida/B2 - 85B

Měkká podprsenka Merida/B2 - 85B, Působivá bezdrátová podprsenka s měkkými košíčky z úpletu a tylu, Široká gumička pod poprsím a třístupňové zapínání na tři háčky zajišťují stabilizaci obvodu, Podprsenka byla navržena a ušita v Polsku, Aby prádlo vydrželo dlouho v dobrém stavu, doporučuje se prát šetrně v ruce na 30°C, Modelka Gabriela je vysoká 174 cm a nosí velikost 70E...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK