Hrebicek mlety 500 g
Pro vyhledávací frázi Hrebicek mlety 500 g jsme na našem vyhledávači našli 327 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Hrebicek mlety 500 g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Hřebíček mletý 500 g
Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...
Více informacíHřebíček mletý 100 g
Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...
Více informacíGewürzgarten, hřebíček, mletý, 100 g
Gewürzgarten, hřebíček, mletý, 100 g
Více informacíAnýz mletý 500 g
Plody anýzu voní i chutnají sladce, ovocně a po lékořici, podobně jako badyán či fenykl, ale jemněji. Využití v kuchyni: → Sladké pokrmy, pečivo, dorty, koláče, sladké sušenky, rýžový chléb, dušené vepřové maso, dušené ryby, jídla z kořenové zeleniny, ouzo, anýzovka, pastis, lívance plněné ovocem, fíkový salám, rybí polévka. S čím je anýz dobrý? → Dýně, fíky, jablka, ...
Více informacíKardamom mletý 500 g
Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...
Více informacíZázvor mletý 500 g
Vůně zázvoru je ovocně kořenitá, aromatická, chuť lehce citronová, ostrá. Sušený je méně aromatický než čerstvý, ale po rozemletí voní teple a peprně s lehce citronovým nádechem. Chuť je pálivá, ostře palčivá a pronikavá. Využití v kuchyni: → Zázvorové pivo, zázvorová limonáda, zázvorový chléb, sušenky, dorty, džemy, čatní, polévky, rýžová jídla, asijské masové pokrmy, p...
Více informacíPepř černý mletý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom, k...
Více informacíMuškátový ořech mletý 500 g
Aroma muškátového oříšku je kořenité a mírně hořké. Voní sladce a po hřebíčku. Chuť je teplá, sytá, nahořkle sladká a dřevitá. Využití v kuchyni: → Dýňový koláč, mléčné pokrmy, sýrové a vaječné pokrmy, sladká a pikantní jídla, medové koláčky, ovocné koláče, ovocné dezerty a punče, bešamelová omáčka, dušené pokrmy, zeleninové pyré, pudinky, směsi do pečiva, nádivky, omáč...
Více informacíKmín římský mletý 500 g
Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá, s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky m...
Více informacíMuškátový květ mletý 500 g
Aroma je kořenité, mírně hořké, ale jemnější, než aroma oříšku. Má sytou, svěží a teplou vůni muškátového oříšku, je však silnější a živě květinová s náznakem pepře a hřebíčku. Chuť je teplá a aromatická s náznakem citronové nasládlosti. Využití v kuchyni: → Dýňový koláč, sýrové a mléčné pokrmy, bešamelová omáčka, vaječná jídla, cibulová omáčka, čiré polévky, vývar z mo...
Více informacíSonnentor Hřebíček mletý BIO 35 g
Sonnentor Hřebíček mletý BIO 35 g Zimní punč, svařené víno nebo třeba ičaj si v zimě běz hřebíčku nedokážeme představit. Je to koření, které bychom měli mít doma jako základ. Tvoří nezbytnou součást aromatické směsi koření Garam Masala. Složení: Hřebíček celý* 100 % *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Hřebíček by neměl chybět v žádné domácnosti. Po...
Více informacíSonnentor Bio Hřebíček mletý 35 g
Kompot, punč, svařené víno a vánoční čaje si bez intenzivní ovocno-ostré, peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Přesto existuje mnoho chutných kreací s hřebíčkem, které u nás nejsou tak známé. Kdo vaří arabskou kuchyni, měl by mít hřebíček určitě doma. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží. Kromě toho je hřebíček důležitou součástí prášku p...
Více informacíPepř bílý mletý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Bílý pepř bývá méně aromatický než černý, je však ostře palčivý, s nasládlou vůní. Obsahuje také méně silic, protože ty se nachází ve slupce, která se při čištění odstraní. Využití v kuchyni: → Světlé omáčky, smetanové polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle, pepř mignonette. ...
Více informacíSonnentor Koření Hřebíček mletý 35 g BIO
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží pro vylepšení chuti. Tvoří nezbytnou součást aromatické směsi koření Garam Masala. Ten, kdo miluje arabskou kuchyni, má toto koření určitě vždy po ruce. Nemělo by chybět v žádné domácnosti.
Více informacíHřebíček celý 500 g
Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...
Více informacíCeler mletý 500 g
Mletý celer je vhodný do polévek, omáček, vařených jídel či pod maso.
Více informacíKřen mletý 500 g
Mletý křen využijeme při přípravě pomazánek, omáček, polévek, salátů, zálivek, dresingů či vařených mas.
Více informacíŠpenát mletý 500 g
Mletý špenát se hodí do polévek, omáček, k zahuštění špenátu, do jídel z vajec, pomazánek a nádivek.
Více informacíČesnek mletý 500 g
Mletý česnek je všestranným pomocníkem v kuchyni – využijete jej všude tam, kam se hodí i čerstvý česnek. Hodí se do pomazánek, omáček, polévek, luštěnin, karbanátků, salátů, pod maso a na topinky.
Více informacíBadyán mletý 500 g
Koření se říká „hvězdicový anýz" kvůli podobnosti s chutí a vůní anýzu. Aroma badyánu je však intenzivnější a ohnivější. Badyán je také součástí známé směsi pěti koření. Využití v kuchyni: → Svařené víno, vánoční punč, vánoční cukroví, pudinky, švestková povidla, jablečný kompot, polévky, vývary, marinády ke kuřecímu a vepřovému masu, obarvení velikonočních vajec, pho (...
Více informacíJalovec mletý 500 g
Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...
Více informacíRozmarýn mletý 500 g
Rozmarýn má silně kořenné aroma, jeho vůně je teplá, peprná s náznakem borovice. V chuti je cítit muškátový oříšek, lehká hořkost a pikantnost. Využití v kuchyni: → Ovocné nápoje, sladké nebo pikantní sušenky, zelenina smažená na olivovém oleji, chléb, grilovaná a pečená masa, polévky, jídla z jednoho hrnce, ratatouille, saláty, rozmarýnové brambory. S čím je rozmarýn...
Více informacíKmín mletý 500 g
Kmín je znám svou pronikavou vůní, jež je stejně jako chuť teplá, nahořkle sladká a ostře kořenná, s příchutí sušené pomerančové kůry a slabým nádechem anýzu. Využití v kuchyni: → Tučná a špatně stravitelná jídla, jídla z jednoho hrnce, masa, brambory, červená řepa, domácí chléb, sušenky, kořeněné pečivo, uzeniny, polévky, dušené pokrmy kmínová polévka. S čím je kmín ...
Více informacíFenykl mletý 500 g
Fenykl má teplou, anýzovou vůni, chutná svěže, lehce nasládle a po lékořici. Využití v kuchyni: → Tučné ryby, nakládaná zelenina, polévky, chléb, těstoviny se sardinkami, chowder (americký pokrm), finocchiona (toskánský salám). S čím je fenykl dobrý? → Brambory, červená řepa, čočka, fazole, kachna, mořské plody, okurka, pórek, rajčata, ryby, rýže, vepřové maso, zelí....
Více informacíGyros mletý 500 g
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Více informacíKoriandr mletý 500 g
Plody koriandru chutnají sladce kořenně, aroma připomíná šalvěj, pomerančovou kůru, pepř, mátu a citron. Využití v kuchyni: → Chléb, pečivo, zavařování okurek nebo červené řepy, sladkokyselé nálevy, marinády, rybí plévky, sladké sušenky, dorty. S čím je koriandr dobrý? → Avokádo, citron, hovězí maso, jehněčí maso, kokosové mléko, kořenová zelenina, kukuřice, limetka, ...
Více informacíSteak mletý 500 g
Směs koření vhodná na dochucení všech druhů steaků, marinovaných plátků, do nádivek a na minutky.
Více informacíLibeček mletý 500 g
Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...
Více informacíPastiňák mletý 500 g
Sušený pastiňák používáme při přípravě polévek, omáček, pod maso, do brambor nebo salátů.
Více informacíBobkový list mletý 500 g
Aroma bobkového listu, též nazývaného "vavřín", je silně kořenné a mírně trpké. Využití v kuchyni: → Vývary, polévky, dušená masa, marinády, nakládaná zelenina, bešamelová omáčka, fazole, čočka, rajčata, rajská omáčka, vaječný krém, rýžový nákyp, vařené ovoce, kebab, pilaf, bouquet garni. S čím je bobkový list dobrý? → Citrusové plody, čočka, hovězí maso, jehněčí maso...
Více informacíPepř cayenne mletý 500 g
Kajenský pepř vlastně ani není pravým pepřem - jedná se o sušené mleté plody chilli, pojmenovaného podle města Cayenne ve Francouzské Guyaně. Používá se především do pálivých jídel. Chuť kajenského pepře je pálivá až štiplavá, vůně ovocná a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Chilli con carne, vaječné pokrmy, vydatná masitá jídla, dušené, grilované a pečené pokrmy, ma...
Více informacíČerný česnek mletý 500 g
Černý česnek je typický pro asijskou kuchyni. Jeho chuť není nijak štiplavá ani ostrá. Má spíše nasládlou chuť. Připravuje se z bílého česneku kvašením při vysoké teplotě a vlhku. Černou barvu získá po devadesáti dnech, jeho nasládlá chuť připomíná rozinky, skořici nebo dokonce pečené švestky. Má proto jinou chuť než klasický česnek. Váš dech po něm nebude cítit. Lze ho ...
Více informacíPepř čtyřbarevný mletý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a znám...
Více informacíAnýz mletý 100 g
Plody anýzu voní i chutnají sladce, ovocně a po lékořici, podobně jako badyán či fenykl, ale jemněji. Využití v kuchyni: → Sladké pokrmy, pečivo, dorty, koláče, sladké sušenky, rýžový chléb, dušené vepřové maso, dušené ryby, jídla z kořenové zeleniny, ouzo, anýzovka, pastis, lívance plněné ovocem, fíkový salám, rybí polévka. S čím je anýz dobrý? → Dýně, fíky, jablka, ...
Více informacíKardamom mletý 100 g
Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...
Více informacíZázvor mletý 100 g
Vůně zázvoru je ovocně kořenitá, aromatická, chuť lehce citronová, ostrá. Sušený je méně aromatický než čerstvý, ale po rozemletí voní teple a peprně s lehce citronovým nádechem. Chuť je pálivá, ostře palčivá a pronikavá. Využití v kuchyni: → Zázvorové pivo, zázvorová limonáda, zázvorový chléb, sušenky, dorty, džemy, čatní, polévky, rýžová jídla, asijské masové pokrmy, p...
Více informacíGRIZLY Ostropestřec mariánský mletý 500 g
GRIZLY Ostropestřec mariánský mletý 500 g Administrativní zařazení: Superpotravina Složení: Semena ostropestřce mariánského 100 % Země původu: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti...
Více informacíZdravoslav Mák modrý 100% mletý 500 g
Mák nabízený v naší prodejně www.zdravoslav.cz pochází z České republiky - největšího výrobce máku v Evropě. Češi se specializují na produkci máku, který splňuje nejvyšší standardy kvality – vyžadované Evropskou unií i světovými trhy. Originální jedinečná chuť. Odrůdy máku z České republiky se vyznačují originální, sladkou a kořenitou vůní s lehkou dochutí po mandlích. Do...
Více informacíSalvia Paradise Gruzínský mletý čaj 500 g
Čaj je červenohnědý, má květinové aroma s náznakem medu. Má lehce svíravou, nasládlou chuť.
Více informacíSalvia Paradise Kardamom mletý Balení: 500 g
Kardamovník obecný, lat. Elettaria cardamomum, je statná bylina dorůstající výšky až čtyř metrů. Patří do čeledi zázvorníkovitých a pochází z tropických deštných pralesů Kardamomových hor. Dodnes se pěstuje v Indii, dále už i v Guatemale, Tanzanii a na Srí Lance. Listy jsou ploché a dorůstají délky až 70 cm. Květy má bílé, místy lehce nažloutlé s kraji žlutými č...
Více informacíPepř černý mletý 100 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom, k...
Více informacíMuškátový ořech mletý 100 g
Aroma muškátového oříšku je kořenité a mírně hořké. Voní sladce a po hřebíčku. Chuť je teplá, sytá, nahořkle sladká a dřevitá. Využití v kuchyni: → Dýňový koláč, mléčné pokrmy, sýrové a vaječné pokrmy, sladká a pikantní jídla, medové koláčky, ovocné koláče, ovocné dezerty a punče, bešamelová omáčka, dušené pokrmy, zeleninové pyré, pudinky, směsi do pečiva, nádivky, omáč...
Více informacíKmín římský mletý 100 g
Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá, s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky m...
Více informacíMuškátový květ mletý 100 g
Aroma je kořenité, mírně hořké, ale jemnější, než aroma oříšku. Má sytou, svěží a teplou vůni muškátového oříšku, je však silnější a živě květinová s náznakem pepře a hřebíčku. Chuť je teplá a aromatická s náznakem citronové nasládlosti. Využití v kuchyni: → Dýňový koláč, sýrové a mléčné pokrmy, bešamelová omáčka, vaječná jídla, cibulová omáčka, čiré polévky, vývar z mo...
Více informacíPepř bílý mletý 100 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Bílý pepř bývá méně aromatický než černý, je však ostře palčivý, s nasládlou vůní. Obsahuje také méně silic, protože ty se nachází ve slupce, která se při čištění odstraní. Využití v kuchyni: → Světlé omáčky, smetanové polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle, pepř mignonette. ...
Více informacíSalvia Paradise Chilli kajenský pepř mletý 500 g
100% čisté Chilli kajenský pepř jemně mletý pro naší pikantní kuchyni, naše trávení, žaludek, hmotnost pod kontrolou.
Více informacíSalvia Paradise Gruzínský mletý čaj Balení: 500 g
V Gruzii je pěstování a zpracování čaje nedílnou součástí kultury. Při nadvládě SSSR však došlo k určitému úpadku. Nyní se gruzínské čaje opět vracejí do oka čajomila, produkce roste a zakládají se nové čajové plantáže. Gruzínský čaj, jejž vám zde představujeme, je mocný svým zpracováním a je velmi populární. Čaj je namletý na jemný prášek. Díky tomu ho lze přip...
Více informacíSalvia Paradise Chilli kajenský pepř mletý Balení: 500 g
Chilli kajenský pepř (lat. Capsicum annuum) je středně velká paprička dorůstající délky 10 cm. Pochází z dnešní Francouzské Guayany, kde původně rostly v údolí řeky Cayen. Nejedná se o jiný druh pepře, ale skutečně o chilli papričku, která špatným překladem z angličtiny (Cayenne pepper) dostala název kajenský pepř. Kajenský pepř patří mezi mírně p...
Více informacíKrálík mletý 500g - Sokol Falco
Mletý celý králík v praktickém mini balení. Balení 500 g Mražené maso pro psy.
Více informacíAWA superfoods Ostropestřec mariánský mletý plod 500g
Ostropestřec mariánský (Silybum marianum) je bodlákovitá rostlina jedno až dvouletá dorůstající výšky cca 2 metry, má typické fialové květy se špičatými stonky (signatura bylin, ostrý trn, velmi silný účinek). Ostropestřec mariánský: podporuje homeostázi organismu a resilienci https://www.awashop.cz/ostropestrec-c1182/ Složení: ostropestřec mariánský plod, mlet...
Více informacíAWA superfoods Ostropestřec mariánský jemně mletý 500g
Ostropestřec mariánský Ostropestřec mariánský: podporuje homeostázi organismu a resilienci https://www.awashop.cz/ostropestrec-c1182/ Složení: ostropestřec mariánský plod, jemně mletý Použití: 1–2 lžičky denně pro přímou konzumaci, vhodný také pro přípravu čaje Příprava čaje: Semena je nutné před přípravou čaje rozdrtit, aby došlo k účinnému vylouho...
Více informacíZdravoslav Mák modrý celý ČR 500 g
Mák, který se pěstuje v České republice, má na rozdíl od bílého a hnědého jemnou mandlovou chuť. Po zahřátí se chuť stává intenzivnější a ořechovou se sladkými a kořenitými tóny. Použitím tohoto produktu do pečiva si můžete být jisti, že se bude vyznačovat vynikající chutí. Vynikající fyzické vlastnosti. Vysoce kvalitní mák se vyznačuje dokonalým vzhledem a jednotnou barv...
Více informacíAnýz celý 500 g
Plody anýzu voní i chutnají sladce, ovocně a po lékořici, podobně jako badyán či fenykl, ale jemněji. Využití v kuchyni: → Sladké pokrmy, pečivo, dorty, koláče, sladké sušenky, rýžový chléb, dušené vepřové maso, dušené ryby, jídla z kořenové zeleniny, ouzo, anýzovka, lívance plněné ovocem, rybí polévka. S čím je anýz dobrý? → Dýně, fíky, jablka, kaštany, kořenová zele...
Více informacíPískavice celá 500 g
Plody pískavice chutnají po celeru či libečku, chuť je lehce hořká, textura moučnatá. Pražená semena chutnají hořkosladce, s nádechem javorového sirupu. Využití v kuchyni: → Chutney, rybí kari, indický chléb dosai, nakládaná zelenina, saláty, turecké sušené hovězí maso pastirma (basturma), pečivo. S čím je pískavice dobrá? → Brambory, čočka, jehněčí maso, kořenová zele...
Více informacíSezam loupaný 500 g
Aroma sezamových semen není nijak výrazné, chuť je však příjemně nasládlá a ořechová, zesiluje po opražení nebo rozemletí semen na pastu. Využití v kuchyni: → Poyspání pečiva, chalva, dresink na maso, nudle, zeleninové saláty, olej, indické sezamové kuličky til ladoos, sezamová pasta. S čím je sezam dobrý? → Citron, lilek, listová zelenina, luštěniny, med, nudle, ryby...
Více informacíPískavice mletá 500 g
Plody pískavice chutnají po celeru či libečku, chuť je lehce hořká, textura moučnatá. Pražená semena chutnají hořkosladce, s nádechem javorového sirupu. Využití v kuchyni: → Chutney, rybí kari, indický chléb dosai, nakládaná zelenina, saláty, turecké sušené hovězí maso pastirma (basturma), pečivo. S čím je pískavice dobrá? → Brambory, čočka, jehněčí maso, kořenová zel...
Více informacíKardamom celý 500 g
Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená, s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...
Více informacíPodobné fráze: sanusvia hrebicek mlety bio 42g | profikoreni hrebicek mlety 100g | bio hrebicek mlety biodyssee 40g | profikoreni hrebicek mlety 50g | sonnentor hrebicek bio mlety 35g | profikoreni hrebicek mlety 5 kg | profikoreni hrebicek mlety 200g | profikoreni hrebicek mlety 1 kg | hrebicek cely 500g | pepr cerny mlety 500 gramu | profikoreni galangal mlety 500g | zdravoslav mak modry mlety 500 g | muskatovy orech mlety 500 g | hrebicek 20 g | hrebicek trs 50 g | hrebicek cely 40 g | salvia paradise gruzinsky mlety caj 500 g | grizly ostropestrec mariansky mlety 500 g | rakytnik resetlakovy plod mlety 500 g | pepr cerny mlety 500g gastro servis | zdravoslav mak modry 100 mlety 500 g | zazvor mlety 500g | anyz mlety 500g | kmin mlety 500g | jalovec mlety 500g | fenykl mlety 500g | yope liquid soap 500 ml hrebicek | profikoreni hrebicek cely 500g | hrebicek cely 100 gramu | hrebicek bio cely 35 g | hrebicek cely 250 gramu | ogorodnyk hrebicek 10 g | gresik hrebicek 10 ml | bobkovy list mlety 500g | pepr cerny mlety 500g