Indicka kuchyne
Pro vyhledávací frázi Indicka kuchyne jsme na našem vyhledávači našli 121 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Indicka kuchyne trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Kardamom celý II. jakost (50g)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (1kg)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (100g)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom zrno (50g)
Kardamom zrno Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom zrno (200g)
Kardamom zrno Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom zrno (500g)
Kardamom zrno Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (5kg)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom zrno (1 Kg)
Kardamom zrno Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom zrno (5 Kg)
Kardamom zrno Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíHeera Kurkuma mletá prášek 100 g
Heera Kurkuma mletá prášek 100 g Administrativní zařazení: Koření Složení: Kurkuma mletá 100 % Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Vlastnosti a výhody: Chutné a všestranné koření, které má charakteristickou pronikavou dřevitou vůni a chuť. Pochází přímo z Indie. Kurkuma je hlavní složkou kari koření, kterému dodává jeho tra...
Více informacíÁjurvédská kuchařka
Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa. Tradiční indická kuchyně je vyhlášená svou originalitou a také důrazem na zdraví, který se do ní promítá díky ájurvédě – nejstarší dochované medicínské tradici na světě. Její neúnavná současná propagátorka Vinód Verma představuje téměř ide...
Více informacíSonnentor Černucha BIO 50 g
Černý kmín má peprnou zemitou a lehce nahořklou chuť. V Turecku a orientální kuchyni se tato semínka přidávají na chleba a jiné slané pečivo. Bez černého kmínu se neobejde ani indická kuchyně. Přidává se do různých kuřecích, ale i vegetariánských pokrmů, jako jsou kormy či kari. Opražená semínka kmínu dodají nový chuťový rozměr různým zeleninovým salátům. Kmín bývá také č...
Více informacíSonnentor Anděl strážný – směs květů a koření krabička 40 g
Važme si našich andělů strážných! Tato lahodná směs koření obsahuje celou řadu tělu prospěšných bylin a koření. Svěží máta podpoří trávení. Zázvor s česnekem jí dávají jemnou ostrost a mrkev s koriandrem přirozenou sladkost. Hodí se zejména na rýži, kuře, jehněčí a zeleninu, ale také do těstovin a salátových dresinků. Odhalte tohoto chutného anděla strážného. Vhodná pro v...
Více informacíSonnentor Curry sladké krabička 50 g
Curry má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. SONNENTOR nabízí dvě curry směsi, jemně nasládlé a ostré Curry pro fanoušky Chilli. Obě směsi koření se výborně hodí k rýžovým pokrmům a pokrmům připravovaným na pánvi typu WOK, ke kuřeti a k zelenině. Vhodné pro vegany a vegetariány. Kde najde využití: dušené maso, kari, zelenina, drůbež, vegeta...
Více informacíSonnentor BIO Koření pěti vůní 55 g
Receptura této klasické směsi pochází z Číny a jak napovídá její jméno, skládá se z pěti koření. Má široké využití od jídel z pánve wok až po různé nudlové pokrmy. Pociťte dračí sílu! Složení: fenykl bio, anýz bio, hřebíček bio, skořice bio, pepř černý ...
Více informacíProfikoření - Chilli Kashmiri mleté (50g)
Chilli Kashmiri mleté Papričky Kashmiri odrůdy Capsicum annuum (papriky roční) pochází z Indie z oblasti Kašmír a ve své zemi jsou raritou. Alternativní názvy: Kašmírské červené chilli mleté, kashmiri lal mirch prášek, Chilli kaashmiri, Chilli Kašmiri. Latinský název: Capsicum annuum Vzhled a barva: tmavě a sytě červená barva také někdy označováno jako jasně plně červená...
Více informacíProfikoření - Chilli Kashmiri mleté, lahvička (10g)
Papričky Kashmiri mleté 10g ve skleněné lahvičce s korkovou zátkou Chilli Kashmiri mleté Papričky Kashmiri odrůdy Capsicum annuum (papriky roční) pochází z Indie z oblasti Kašmír a ve své zemi jsou raritou. Alternativní názvy: Kašmírské červené chilli mleté, kashmiri lal mirch prášek, Chilli kaashmiri, Chilli Kašmiri. Latinský název: Capsicum annuum Vzhled a barva: tmavě...
Více informacíBotanic Koriandr 30g
Drcená semena Koriandru si oblíbili Evropané, kteří ho spolu s Kmínem přidávají do chleba. Překvapí Vás jeho aromatická vůně a sladká chuť s palčivým koncem. Výrobci potravin ho přidávají do uzenin i do alkoholických nápojů. Čeští kuchaři ho rádi kombinují s houbami. Toto koření pochází z Asie a neobejde se bez něho indická kuchyně. Použitelné jsou všechny části rostliny ...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (100g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (50g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (200g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (500g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (1kg)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Kardamom mletý (100g)
Kardamom mletý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; ...
Více informacíProfikoření - Kardamom mletý (200g)
Kardamom mletý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; ...
Více informacíProfikoření - Kardamom mletý (500g)
Kardamom mletý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; ...
Více informacíProfikoření - Kardamom mletý (1kg)
Kardamom mletý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; ...
Více informacíProfikoření - Kardamom mletý (5 Kg)
Kardamom mletý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; ...
Více informacíProfikoření - Kardamom mletý (50g)
Kardamom mletý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; ...
Více informacíProfikoření - Kardamom mletý (25 Kg)
Kardamom mletý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; ...
Více informacíProfikoření - Chilli Kashmiri mleté (100g)
Chilli Kashmiri mleté Papričky Kashmiri odrůdy Capsicum annuum (papriky roční) pochází z Indie z oblasti Kašmír a ve své zemi jsou raritou. Alternativní názvy: Kašmírské červené chilli mleté, kashmiri lal mirch prášek, Chilli kaashmiri, Chilli Kašmiri. Latinský název: Capsicum annuum Vzhled a barva: tmavě a sytě červená barva také někdy označováno jako jasně plně červená...
Více informacíProfikoření - Chilli Kashmiri mleté (200g)
Chilli Kashmiri mleté Papričky Kashmiri odrůdy Capsicum annuum (papriky roční) pochází z Indie z oblasti Kašmír a ve své zemi jsou raritou. Alternativní názvy: Kašmírské červené chilli mleté, kashmiri lal mirch prášek, Chilli kaashmiri, Chilli Kašmiri. Latinský název: Capsicum annuum Vzhled a barva: tmavě a sytě červená barva také někdy označováno jako jasně plně červená...
Více informacíProfikoření - Chilli Kashmiri mleté (500g)
Chilli Kashmiri mleté Papričky Kashmiri odrůdy Capsicum annuum (papriky roční) pochází z Indie z oblasti Kašmír a ve své zemi jsou raritou. Alternativní názvy: Kašmírské červené chilli mleté, kashmiri lal mirch prášek, Chilli kaashmiri, Chilli Kašmiri. Latinský název: Capsicum annuum Vzhled a barva: tmavě a sytě červená barva také někdy označováno jako jasně plně červená...
Více informacíProfikoření - Chilli Kashmiri mleté (1kg)
Chilli Kashmiri mleté Papričky Kashmiri odrůdy Capsicum annuum (papriky roční) pochází z Indie z oblasti Kašmír a ve své zemi jsou raritou. Alternativní názvy: Kašmírské červené chilli mleté, kashmiri lal mirch prášek, Chilli kaashmiri, Chilli Kašmiri. Latinský název: Capsicum annuum Vzhled a barva: tmavě a sytě červená barva také někdy označováno jako jasně plně červená...
Více informacíÁjurvédská kuchařka - Vinód Verma
<p>Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa. Tradiční indická kuchyně je vyhlášená svou originalitou a také důrazem na zdraví, který se do ní promítá díky ájurvédě – nejstarší dochované medicínské tradici na světě. Její neúnavná současná propagátorka Vinód Verma představuje ...
Více informacíValdemar Grešík Koření Římský kmín celý 30g
Klíčové vlastnosti Složení: 100% nažky římského kmínu (šabrej kmínovitá), bez přidaných látek. Bez glutamanu sodného: přírodní a zdravé koření pro vaření bez umělých přísad. Etnické kuchyně: ideální pro mexickou, indickou a arabskou kuchyni. Výrazná chuť: proni...
Více informacíValdemar Grešík Koření Koriandr mletý 40g
Co je mletý koriandr? Mletý koriandr je vyroben z plodů rostliny koriandr, které jsou sušené a poté jemně mleté. Má charakteristickou světle hnědou barvu a je známý svou jemnou, ale výraznou chutí. Použití koření koriandr mletý Indická kuchyně: mletý koriandr je nezbytný pro přípravu tradičních indických kari a masal...
Více informacíValdemar Grešík Koření Hořčice semeno 100g
Složení a typy hořčice semen Hořčice semeno je dostupné v několika různých typech, které se liší chutí a použitím: Bílá hořčice (Sinapis alba): má mírnější chuť a je často používána v evropské kuchyni. Černá hořčice (Brassica nigra): je intenzivnější a pikantnější, oblíbená v indické kuchyni.
Více informacíValdemar Grešík Koření Koriandr celý 30g
Co je koriandr celý? Koriandr celý se skládá z plodů rostliny koriandr, které jsou sušené. Tyto plody jsou kulaté, malé a mají béžovou až hnědou barvu. Jsou známé svou jemnou, mírně citrusovou chutí, která je méně intenzivní než chuť čerstvého koriandru. Použití koření koriandr celý Indická a čínská kuchyně: koriandr je z...
Více informacíTandori Masala 500 g
Mírně ostrá indická směs pro rožnění kuřat a jiných druhů masa na jehle (ryby, kotlety, králík, jehněčí maso atd.), na pečená masa. Směs dodává pokrmům typickou chuť indické kuchyně.
Více informacíTandori Masala 100 g
Mírně ostrá indická směs pro rožnění kuřat a jiných druhů masa na jehle (ryby, kotlety, králík, jehněčí maso atd.), na pečená masa. Směs dodává pokrmům typickou chuť indické kuchyně.
Více informacíSalvia Paradise Tandoori masala 250 g
Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy.
Více informacíSalvia Paradise Tandoori masala 500 g
Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy.
Více informacíBESKY. Vaříme nebesky Sevruga s. r. o.
Nebeská kuchařka od Besky, která vás bude po čertech bavit! Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit! Veronika Beskydiarová, přezdívaná Besky, vám představí sadu jídel na doma, které si zamiluje snad každý. Nechybí tradiční če...
Více informacíVaříme nebesky - Veronika Beskydiarová
Nebeská kuchařka od Besky, která vás bude po čertech bavit! Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit! Veronika Beskydiarová, přezdívaná Besky, vám představí sadu jídel na doma, které si zamiluje snad každý. Nechybí tradiční česko...
Více informacíVaříme nebesky: BESKY (978-80-88440-02-4)
Kniha - autor Veronika Beskydiarová, 200 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nebeská kuchařka od Besky, která vás bude po čertech bavit! Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit! Veronika Beskydiarová, přezdívaná Besky, vá...
Více informacíTandoori masala - koření 250g Salvia Paradise
Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy. Složení: Koriandr, zázvor, římský kmín, chilli, česnek, kardamom, fenykl, sůl (2,5 %), kurkum...
Více informacíTandoori masala - koření 500g Salvia Paradise
Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy. Složení: Koriandr, zázvor, římský kmín, chilli, česnek, kardamom, fenykl, sůl (2,5 %), kurkum...
Více informacíTandoori masala - koření 1kg Salvia Paradise
Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy. Složení: Koriandr, zázvor, římský kmín, chilli, česnek, kardamom, fenykl, sůl (2,5 %), kurkum...
Více informacíVaříme nebesky
Nebeská kuchařka od Besky, která vás bude po čertech bavit! Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit! Veronika Beskydiarová, přezdívaná Besky, vám představí sadu jídel na doma, které si zamiluje snad každý. Nechybí tradiční če...
Více informacíTandoori masala - koření 100g Salvia Paradise
Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy. Složení: Koriandr, zázvor, římský kmín, chilli, česnek, kardamom, fenykl, sůl (2,5 %), kurkum...
Více informacíBESKY. Vaříme nebesky - Veronika Beskydiarová
<p>Nebeská kuchařka od Besky, která vás bude po čertech bavit! Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit! Veronika Beskydiarová, přezdívaná Besky, vám představí sadu jídel na doma, které si zamiluje snad každý. Nechybí tr...
Více informacíČeské Ghíčko Ghí – přepuštěné máslo 340 ml
Ghí by nemělo chybět v žádné kuchyni. Chutná a voní jako máslo, ale oproti klasickému máslu má mnoho výhod. Můžete si ho namazat na pečivo, usmažit na něm řízek nebo ho použít na pečení. Používaly ho už naše prababičky, protože:je ideální na smažení, díky vysokému kouřovému bo...
Více informacíČeské Ghíčko Ghí – přepuštěné máslo 720 ml
Ghí by nemělo chybět v žádné kuchyni. Chutná a voní jako máslo, ale oproti klasickému máslu má mnoho výhod. Můžete si ho namazat na pečivo, usmažit na něm řízek nebo ho použít na pečení. Používaly ho už naše prababičky, protože:je ideální na smažení, díky vysokému kouřovému bo...
Více informacíČeské Ghíčko Ghí – přepuštěné máslo 720 ml BIO
Ghí, ghee nebo ghíčko je sanskrtský výraz pro přepuštěné máslo. S ghí se můžeme setkat v souvislosti s ajurvédou, což je 5 tisíc let stará indická medicína. Ta považuje ghí pro své účinky na zdraví za elixír života. Návrat ke kořenůmPřepuštěné máslo není žádná novinka ani v našich krajích. Naše babičky takto prodlužovaly trva...
Více informacíValdemar Grešík Koření Pepř cayennský mletý 40g
Typické použití: asijská a jihoamerická kuchyně Pepř cayennský je nezbytným prvkem v mnoha asijských a jihoamerických receptech. Jeho pikantní chuť obohacuje pokrmy jako jsou kari, chilli, marinády a pikantní omáčky. Toto koření je ideální pro přípravu autentických jídel, jako jsou thajské kari, mexické tacos nebo indická masala. ...
Více informacíValdemar Grešík Koření Garam Masala 30g
Složení koření Garam Masala Koriandr: dodává svěží a lehce citrusovou chuť. Pepř: přináší pikantní a ostrý nádech. Kmín: známý pro svou zemitou a mírně hořkou chuť. Muškát: nabízí teplé, bohaté a lehce sladké tóny. Skořice: dodává slad...
Více informacíSalvia Paradise Tandoori masala Balení: 500 g
Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy. Složení...
Více informacíSalvia Paradise Tandoori masala Balení: 1000 g
Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy. Složení...
Více informacíSalvia Paradise Tandoori masala Balení: 100 g
Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy. Složení...
Více informacíPodobné fráze: indicka kuchyne 380 receptu | indicka kuchyne pro kazdeho