Jart 90 7 75

Pro vyhledávací frázi Jart 90 7 75 jsme na našem vyhledávači našli 13153 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Jart 90 7 75 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 13153 produktů

Body Gala K356 Beige - Gorsenia 75 G

Body Gala K356 Beige - Gorsenia 75 G, Béžové elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení:...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 E

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 E, Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 F

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 F, Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 G

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 G, Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 H

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 H, Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 E

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 E, Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 J

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 J, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Body Gala K356 Beige - Gorsenia 75 H

Body Gala K356 Beige - Gorsenia 75 H, Béžové elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení:...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 F

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 F, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 I

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 I, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 J

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 J, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 I

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 I, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 D

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 D, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 C

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 C, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 G

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 G, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 J

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 J, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 K

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 K, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 E

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 E, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 M

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 M, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 H

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 H, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 I

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 I, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 D

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 D, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 K

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 K, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 M

Podprsenka Victoria K378 Beige - Gorsenia 75 M, Béžová měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 H

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 H, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 K

Podprsenka Victoria K378 White - Gorsenia 75 K, Bílá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 E

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 E, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 F

Podprsenka Victoria K378 Black - Gorsenia 75 F, Černá měkká podprsenka s krásným krajkovým vrškem. Profesionálně střižené košíčky s kosticemi velmi dobře sbírají a tvarují prsa. Centrum s vkusnou visačkou. Nastavitelné popruhy. Elastický pásek se zapínáním na suchý zip. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 F

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 E

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 G

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 D

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 I

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 J

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 L

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Luisse K441 Béžová - Gorsenia 75 H

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Béžová 75 D model 17585924 - Gorsenia

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Béžová 75 E model 17585924 - Gorsenia

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Béžová 75 F model 17585924 - Gorsenia

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Béžová 75 G model 17585924 - Gorsenia

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Béžová 75 J model 17585924 - Gorsenia

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Béžová 75 I model 17585924 - Gorsenia

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Béžová 75 L model 17585924 - Gorsenia

Elegantní béžová měkká podprsenka s kosticí. Vhodné pro střední až větší prsa. Velmi pěkně zdobí výstřih, zejména díky jemné krajce v duetu s lehkým tylem, který výstřih zakončuje. Nastavitelné ramenní popruhy pro přizpůsobení velikosti. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester.

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Beige 75 C model 17586211 - Gorsenia

Toscana K156/1 - hladká podprsenka značky Gorsenia s vycpávkami a kosticemi (spodní a boční). Navrženo s ohledem na každodenní pohodlí. Konstrukce podprsenky umožňuje dokonalé stažení, nadzvednutí a modelování prsou ve výstřihu. Šálky s perleťovým efektem vypadají elegantně. Odnímatelné ramenní popruhy. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyester....

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Beige 75 E model 17586412 - Gorsenia

Béžové elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polye...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Beige 75 G model 17586412 - Gorsenia

Béžové elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polye...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Beige 75 H model 17586412 - Gorsenia

Béžové elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polye...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Black 75 E model 17586425 - Gorsenia

Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyes...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Black 75 F model 17586425 - Gorsenia

Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyes...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Black 75 H model 17586425 - Gorsenia

Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyes...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Gala K356 Beige - Gorsenia 75 E

Béžové elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polye...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Gala K356 Beige - Gorsenia 75 G

Béžové elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polye...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Gala K356 Beige - Gorsenia 75 H

Béžové elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polye...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Gala K356 Beige - Gorsenia 75 F

Béžové elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polye...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 E

Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyes...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 F

Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyes...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 H

Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyes...

Více informací
Dostupnost: skladem

Body Gala K356 Black - Gorsenia 75 G

Černé elegantní body, které vypadá skvěle i ve větších velikostech. Je vyrobeno z úpletu (mikrovlákno s vysokou gramáží) a zlepšuje tvar těla: boky, bříško a pas. Horní díl tvoří měkké košíčky zvýrazněné krásným květinovým tylem. Design nádherně shromažďuje prsa, zvedá je a vhodně tvaruje. Jedna z nejlepších polských značek. Složení: 90 % polyamid, 7 % elastan, 3 % polyes...

Více informací
Dostupnost: skladem

Podprsenka Paradise K496 Black - Gorsenia 75 I

Podprsenka Paradise K496 Black - Gorsenia 75 I, Jedinečná černo-béžová podprsenka v měkkém designu s kosticemi (spodní a boční). Paradise model K496, určený pro střední až velké poprsí. Jsou vyrobeny z dvojitého síťovaného tylu s ozdobným páskem ve výstřihu a doplněny elegantní černou krajkou. Podprsenka nádherně shromažďuje prsa z boků, umně je tvaruje a půvabně je preze...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podprsenka Paradise K496 Black - Gorsenia 75 L

Podprsenka Paradise K496 Black - Gorsenia 75 L, Jedinečná černo-béžová podprsenka v měkkém designu s kosticemi (spodní a boční). Paradise model K496, určený pro střední až velké poprsí. Jsou vyrobeny z dvojitého síťovaného tylu s ozdobným páskem ve výstřihu a doplněny elegantní černou krajkou. Podprsenka nádherně shromažďuje prsa z boků, umně je tvaruje a půvabně je preze...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK