Jidelni stul 90x70 cm

Pro vyhledávací frázi Jidelni stul 90x70 cm jsme na našem vyhledávači našli 9593 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Jidelni stul 90x70 cm trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 9593 produktů

Jídelní stůl Moris 110x70 cm

MI-KO Jídelní stůl Moris 110x70 cm-Jídelní stůl Moris 110x70 cm Pevný stůl z kvalitních materiálů vhodný do jídelen a k

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Jídelní stůl TOM

Jídelní stůl TOM je vyráběn z laminované LDTD desky tl. 25 mm. Hrany stolu zakončeny ABS hranou tl. 2 mm. Provedení stolu je možno objednat ve 2 velikostech TOM610 - 100x60 cm a TOM711 - 110x70 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní stůl Madrid olše

Jídelní stůl Madrid z kvalitního 18 mm silného lamina s plastovou hranou, která je vysoce nárazuvzdorná. Rohy stolu jsou zakulacené. Masivní podnož moříme a lakujeme do dezénu horní desky (viz varianty produktu). Rozpětí nohou - šířka 85 cm, hloubka 52 cm.

Více informací
Dostupnost: do 60 dnů

Jídelní stůl CHARLES

Rozkládací jídelní stůl CHARLES je dokonalým příkladem moderního minimalismu, který se bez problémů začlení do jakéhokoli interiéru. Deska stolu je zhotovena v nádherném dekoru šedého mramoru. Rozměry: 180 - 260 x 90 cm, výška 76 cm.

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Jídelní stůl DIESEL

Rozkládací jídelní stůl DIESEL je ztělesněním moderní elegance, která okamžitě upoutá pozornost díky desce v mramorovém dekoru a stylové černé kovové podnoži. Rozměry: 160 - 200 x 90 cm, výška 76 cm.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Jídelní stůl ALBON

Jídelní stůl ALBON Materiál: MDF laminované, lakovaná ocel rozměry: 120 - 160 x 80 x 76 cm Barva: dub sonoma / beton, černé nohy

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Jídelní stůl VILMER

Jídelní stůl VILMER materiál: sklo / lakovaná MDF / nerezová ocel barva: bílá / dub sonoma rozměr stolu: 160 x 90 x 76 cm výška

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Jídelní stůl LORAS

Jídelní stůl LORAS je vyroben v moderním stylu. Jídelní stůl je vyroben ze dvou materiálů, horní deska je z přírodní dubové dýhy a nohy jsou kovové v barvě černé. Stůl dodáváme ve dvou velikostech: 150 x 90 cm a 180 x 90 cm

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dřevěný jídelní stůl FORTE

Pevný nebo rozkládací dřevěný jídelní stůl FORTE najde své uplatnění v soukromí, ale i jako jídelní stůl v hotelu, restauraci, jídelně atd. Stůl je pevný a stabilní. Základní rozměr stolu je 150 x 85 cm. Rozkládací varianta má po rozložení plochu 190 x 85 cm, kterou uvítáte při návštěvě či rodinné slavnosti. deska lamino 36mm, hrana...

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Jídelní stůl MINI FORTE

MINI FORTE jídelní dřevěný stůl je vhodný do domácnosti. Stůl nabízíme ve dvou variantách. Pevný stůl a stůl s možností rozložení. Rozložením se délka stolu zvětší ze 120 cm na 160 cm. Výhodou jsou zaoblené rohy. Stůl je vhodný i pro rodiny s malými dětmi. • široký výběr

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Jídelní stůl TOP

Jídelní stůl TOP s deskou v provedení lamino. Tloušťka desky je 36 mm. Stůl má hranu ABS . Nohy jsou z masivu o rozměru 6x6 cm. Stůl má zaoblené rohy , což přivítáte především v domácnosti, kde jsou malé všetečné děti.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Halmar Jídelní stůl Avelar

Kulatý jídelní stůl na kovové podnoži. Deska stolu je zhotovena z MDF a skla v černé barvě. Stůl je nerozkládací, průměr stolu je 120 cm. Stůl je dodáván samostatně, bez židlí. Zboží je dodáváno v demontu.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Jídelní stůl LIDO

Obdélníkový jídelní stůl Lido je rozkládací s možností rozložení ze základní délky 104 cm o 2x 30 cm. Horní deska stolu je vyrobena z lamina tloušťky 18 mm s ABS hranou a nohy o rozměru 5x5 cm jsou z masivu. Na výběr jsou k dodání ihned skladové dezény dle aktuální nabídky. Stůl Lido dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stima Jídelní stůl Lido

Praktický jídelní stůl Lido je vyroben v rozkládacím provedení. Deska je z laminované dřevotřísky, nohy jsou z masivního buku. Rozměr nohou je 5x5 cm. Hrana stolu je opatřena ABS. Tloušťka stolové desky je 18 mm. Stůl o rozměru 104x67 cm lze rozšířit o 2x30 cm.  Moření a lakování. Výběr barevného zakončení stolu je podle nabídky ve vzorníku....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Jídelní stůl rozkládací ALARAS

Jídelní stůl ALARAS je velmi elegantní rozkládací stůl na jedné ozdobné noze s kovovým podstavcem. Tetno stůl se bude dobře vyjímat ve všech typech jídelen a kuchyní. Stůl nabízíme ve dvou velikostech: 140 x 85 cm - po rozložení 200 x 85 cm 160 x 90 c

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní stůl BONUS

Dřevěný jídelní stůl BONUS vám nabízíme ve třech variantách: pevný stůl rozkládací stůl pevný stůl se zásuvkou - bez možnosti rozkládání Deska je lamino o tloušťce 18 mm, hrana ABS, nohy masiv 5 x 5 cm. Vnitřní rozměr zásuvky je 46 x 42 cm. Dostupnost stolu prověříme na vyžádání.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Jídelní stůl DOMENICO

Materiál: MDF dýhované, lakovaná ocel, rozměry: Ø ​​​​​​​110 cm, výška 76 cm, barva: ořech, zlatá

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Jídelní stůl SATURN rozkládací

Moderní rozkládací jídelní stůl v praktickém provedení. Stůl je vyroben z kvalitního lamina. Deska obsahuje ABS pásku 2 mm. Stůl je určený až pro 6 osob. Před rozložením 90 x 90 cm, po rozložení 90 x 180 cm. Doporučujeme ke stolu židli Saturn. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Jídelní stůl FIT 110

Kulatý dřevěný jídelní stůl s možností rozložení. Stůl má průměr desky 110 cm. Po rozložení pak má stůl délku 145 cm. V nabídce najdete široký výběr standardních i moderních odstínů. • deska lamino 25 mm • hrana ABS • nohy masiv 7 x 7cm Termín dodání na vyžádání prověříme.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Halmar Jídelní stůl Stanford

Provedení: Rozkládací jídelní stůl se vyrábí v kombinaci dřevěné lakované MDF desky v bílé barvě a podnože z ocele lakované na bílo. V nerozloženém stavu má stůl rozměry 130x80 cm, rozložením jej lze rozšířit až na 210x80 cm. Stůl je dodáván samostatně a v demontu.  

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Halmar Jídelní stůl Aspen

Moderní jídelní stůl Aspen zaujme svým elegantním tvarem. Je vyroben v kombinaci lakované MDF v bílém provedení a nerezové ocele.  Stůl je rozkládací, deska v šíři 140 cm lze rozložit na 180 cm. Stůl je dodáván samostatně, bez židlí.  Dodáváno v demontu.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Jidelní stůl FIT 95

Dřevěný kulatý jídelní stůl FIT o průměru desky 95 cm. Deska stolu je vyrobena z lamina o tloušťce 25 mm. Nohy stolu jsou z bukového masivu. Stůl má možnost rozložení o 35 cm. Stůl je vhodný jak do domácnosti, tak i do veřejných prostor. V nabídce najdete široký výběr standardních i moderních odstínů. • deska lamino 25 mm • hrana ABS&nbs...

Více informací
Dostupnost: do 90 dnů

Jídelní stůl MUSCAT

Kulatý jídelní stůl MUSCAT je elegantní díky kombinaci oválného tvaru, desky z šedého mramoru a je doplněný zlatými detaily. Dodá Vašemu domovu luxus. Stůl lze snadno rozložit na 160 cm.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Jídelní stůl CANDIDO

Jídelní stůl CANDIDO v industriálním stylu se pyšní deskou z lamina v dekoru dubu wotan, která dodá prostoru teplý a přirozený vzhled. Stůl lze rozložit až na 310 cm.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Halmar Jídelní stůl Morgan

Jednoduchý tvar a moderní design stolu. Kulatý jídelní stůl je vyroben z laminované MDF a lakované ocele. Barevné provedení dub zlatý / černá. Průměr stolu je 120 cm. Stůl je dodáván samostatně, bez židlí. Zboží je dodáváno v demontu.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

GLM KORA Jídelní stůl

provensálský styl dekor borovice andersen a samoa king vyrobeno z kvalitního lamina dodáváme v demontu výška stolu 82 cm, šířka stolu 160 cm, hloubka stolu 90 cm stůl pochází z nábytkového programu KORA

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Rozkládací jídelní stůl MONTANA

Jídelní rozkládací stůl MONTANA osloví zákazníky, kteří mají rádi jednoduchost a eleganci. Po rozložení má stůl na délku 203 cm, takže je velice prostorný. Stůl je vyroben z lamina, což je materiál nenáročný na údržbu. Na hrany je použita ABS hrana, která zajišťuje odolnost a delší životnost nábytku. Jídelní stůl lze kombinovat s dalším nábytkem z kolekce MONTANA....

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

MIKO Jídelní stůl STLM112

Kulatý jídelní rozkládací stůl STLM112 o průměru 100 cm s možností rozkladu 2x40 cm je praktickým a funkčním řešením pro vaši jídelnu či kuchyň. Stůl nabízíme v různých barevných provedeních- viz.konfigurace, níže. Díky rozkládacímu mechanismu je možné stůl jednoduše zvětšit o 2x40 cm na délku, což vám poskytuje dostatek prostoru pro hosty a speciální příležitosti. Deska...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Jídelní stůl CROSS

Jídelní stůl Cross se hodí do všech moderních domácností. Deska stolu je z přírodní dubové  dýhy, nohy jsou kovové v černé barvě. Stůl Cross nabízíme ve dvou velikostech: 150 x 90 cm a 180 x 90 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní stůl CHAMPIONNE

Dřevěný jídelní pevný stůl CHAMPIONNE se zesílenou deskou stolu 36 mm. Hrany desky jsou s odolnou hranou ABS. Deska stolu je o rozměru 90 x 60 cm. Nohy jsou vyrobeny z masivu a rozměru 5 x 5 cm. Stůl je vhodný do menších prostor.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Jídelní stůl CHAMPIONE chrom

Dřevěný jídelní pevný stůl CHAMPIONE chrom se zesílenou deskou stolu 36 mm. Hrany desky jsou s odolnou hranou ABS. Deska stolu je o rozměru 90 x 60 cm. Nohy jsou kovové chromované o průměru 6 cm s rektifikací. Stůl je vhodný do menších prostor.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Jídelní stůl JOWISZ rozkládací

Rozkládací jídelní stůl v praktickém provedení. Deska je vyrobena z kvalitní LTD, nohy jsou z MDF. Deska obsahuje ABS pásku 2 mm. Stůl je určený až pro 8 osob. Před rozložením 90 x 136 cm, po rozložení 90 x 210 cm.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Halmar Jídelní stůl Palermo

Rozkládací jídelní stůl Palermo je zhotoven ze skla, lakované MDF a podnože z nerezové ocele. Barevné provedení matná bílá. Rozměr stolu v nerozloženém stavu je 140x80 cm, po rozložení 180x80 cm.  Stůl je dodáván samostatně, bez židlí. Zboží je dodáváno v demontu.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Jídelní rozkládací stůl W21

Jídelní rozkládací stůl W21 má nohy z masivu 5,7 a 5,7 cm a desku stolu z lamina o síle 3,6 cm. Deska stolu má odolnou hranu ABS. Lze kombinovat barvu desky stolu a podnože. Stůl je vhodný do restaurací, jídelen i domácností.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Rozkládací jídelní stůl Prada

Elegantní rozkládací jídelní stůl Prada je v moderním stylu. Jídelní stůl je určen pro 8 osob. Horní deska stolu je z MDF desky a tvrzeného skla, noha stolu je z MDF desky a kartáčované oceli. Barva jídelního stolu je bílá matná. Stůl má délku 160 cm po r

Více informací
Dostupnost: neudáno

Glorie Stůl jídelní

Glorie jídelní sada obsahuje velký plastový stůl o rozměrech cca 28 x 10 x 15,5 cm, 6 židlí (dvě s područkami) 14,5 x 8 x 6 cm. Dále prostření stolu: stojan s ovocem, lahev vína a chadicí nádobu, 2 svícny, 12 skleniček, 6 prostírání, 12 talířů, příbory. Glorie jídelní sada obsahuje velký plastový stůl o rozměrech cca 28 x 10 x 15,5 cm, 6 židlí (dvě s područkami) 14,5 x 8 ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Jídelní stůl SOFT

Soft je rozkládací dřevěný stůl. Deska stolu je lamino o tloušťce 36 mm a má hranu ABS. Hrany desky stolu jsou zaoblené. Masivní nohy jsou ve tvaru čtverce o rozměrech 6x6 cm. Stůl se díky rozložení zvětší o 35 cm.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Jídelní stůl GREG

Moderní černě lakované nohy v kombinaci s dýhovanou deskou v dekoru dub votan v sobě dokonale kloubí rustikální a industriální styl. Menší jídelní stůl Greg snadno rozložíte až na délku 168 cm.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Jídelní stůl BACARDI

Moderní černě lakované nohy v kombinaci s dýhovanou deskou v dekoru přírodního dubu v sobě dokonale kloubí rustikální a industriální styl. Jídelní stůl Bacardi snadno rozložíte až na délku 220 cm.

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Jídelní stůl rozkládací 61605

Jídelní stůl rozkládací 61605 v barevném provedení ořech se bude hodit do velké i menší jídelny zařízené nábytkem v provedení ořech. Stůl je rozložitelný, výsuvný díl má 42 cm. Rozměr rozloženého stolu je 180 × 80 × 76 cm. Pokud čekáte návštěvu, stůl rozložíte. Stůl vám dopřeje prostor ke stolování.Hledáte jídelní stůl, který by se přizpůsobil vašim potřebám a nesloužil p...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní stůl rozkládací 61605

barevné provedení ořech rozložitelný, výsuvný díl 42 cm rozměr rozloženého stolu (š/h/v) 180 × 80 × 76 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Glorie Stůl jídelní

Glorie jídelní sada obsahuje velký plastový stůl o rozměrech cca 28 x 10 x 155 cm 6 židlí dvě s područkami 145 x 8 x 6 cm. Dále prostření stolu stojan s ovocem lahev vína a chadicí nádobu 2 svícny 12 skleniček 6 prostírání 12 talířů příbory. Panenka není součástí balení Věk 3.

Více informací
Dostupnost: skladem

Glorie Stůl jídelní

Glorie jídelní sada obsahuje velký plastový stůl o rozměrech cca 28 x 10 x 15,5 cm, 6 židlí (dvě s područkami) 14,5 x 8 x 6 cm. Dále prostření stolu: stojan s ovocem, lahev vína a chadicí nádobu, 2 svícny, 12 skleniček, 6 prostírání, 12 talířů, příbory. Panenka není součástí balení, Věk 3+.

Více informací
Dostupnost: skladem

Stima Jídelní stůl Champione

Moderní jídelní stůl 90x60 cm. Deska je vyrobena z laminované dřevotřísky o tloušťce 36 mm. Nohy jsou z masivního buku v bílém provedení v rozměru 5 x 5 cm. Odstín dřeva si můžete navolit v konfiguraci u produktu. Dodávaný v demontu. K tomuto stolu doporučujeme dřevěné židle od stejného dodavatele.    

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Halmar Jídelní stůl William

Rozkládací jídelní stůl se vyrábí v kombinaci lamina a masivu v dekoru tmavý ořech. Laminovaná MDF deska s přírodní dýhou a ozdobně zakončenou hranou je upevněna na designově řešené centrální podnoži z masivního dřeva. V nerozloženém stavu má stůl kulatý tvar o rozměrech 90x90 cm, rozložením jej můžete rozšířit na ovál o velikosti 124x90 cm. Stůl je dodáván samostatně a v...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Jídelní stůl Albano (8591957630614)

Jídelní stůl obdélníkový, typ nohou: klasické, materiál desky: MDF, materiál konstrukce: kov, rozměry: 75 × 110 × 70 cm (V׊×H), bílá a stříbrná barva Jídelní stůl Albano je kus nábytku, který se postará o pohodlné stolování. Pohodlně se k němu usadí čtyři lidi, bude se tedy hodit hlavně pro menší rodinu. Pokud hledáte matný povrch, bude tento typ dobrou volbou. O odpov...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jídelní stůl, 337834 (337834)

Jídelní stůl obdélníkový, s odkládacím prostorem, typ nohou: klasické, materiál desky: dřevo, materiál konstrukce: dřevo, rozměry: 76 × 60 × 110 cm (V׊×H), hnědá barva Jídelní stůl, 337834 dokáže zajistit pohodlné stolování. Bez problému se k němu usadí čtyři osoby, takže je vhodný do menších prostor. Jeho desku tvoří dřevo, tedy vždy elegantní a pohledný materiál. Výr...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rozkládací jídelní stůl BOOK

Rozkládací jídelní stůl BOOK má jednoduchý a elegantní design. Stůl BOOK je vyroben z lamina 18 mm (deska stolu), ABS 2 mm (hrana) a masivního buku (nohy stolu). Rozklad zvětší stůl o 68 cm na délku. Atypické rozměry stolu po dohodě min. + 20% ceny

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní stůl BAX

Jídelní stůl BAX má jednoduchý a elegantní design. Stůl BAX je vyroben z lamina 36 mm (deska stolu), ABS 2 mm (hrana) a masivního buku (nohy stolu). Rozklad vložením středové desky zvětší stůl o 40 cm na délku. Atypické rozměry stolu po dohodě min.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní stůl BAX mini

Jídelní stůl BAX mini má jednoduchý a elegantní design. Stůl BAX mini je vyroben z lamina 36 mm (deska stolu), ABS 2 mm (hrana) a masivního buku (nohy stolu). Rozklad vložením středové desky zvětší stůl o 40 cm na délku. Atypické rozměry stolu po d

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní stůl BAX kulatý

Jídelní stůl BAX kulatý má jednoduchý a elegantní design. Stůl BAX kulatý je vyroben z lamina 36 mm (deska stolu), ABS 2 mm (hrana) a masivního buku (nohy stolu). Rozklad vložením středové desky zvětší stůl o 35 cm na délku. Atypické rozměry stolu

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rozkládací jídelní stůl LUMIR

Rozkládací jídelní stůl LUMIR má jednoduchý a elegantní design. Stůl LUMIR je vyroben z lamina 18 mm (deska stolu), ABS 2 mm (hrana) a masivního buku (nohy stolu). Rozklad vložením středové desky zvětší stůl o 35 cm na délku. Atypické rozměry stolu

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rozkládací jídelní stůl ENA

Rozkládací jídelní stůl ENA má jednoduchý a elegantní design. Stůl ENA je vyroben z lamina 18 mm (deska stolu) a ABS 2 mm (hrana). Rozklad vložením středové desky zvětší stůl o 44 cm na délku. Atypické rozměry stolu po dohodě min. + 20% ceny.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Halmar Jídelní stůl Nord

Rozkládací jídelní stůl je vyroben v kombinaci lakované MDF desky a centrální podnože, která je upevněna základnu z nerezové oceli. Stolová deska je zhotovena v kombinaci bílé a černé barvy. Po rozložení získá stůl velikost 180x80 cm, což umožňuje pohodlné posezení pro větší rodinu, kolektiv přátel či kolegů apod. Stůl je dodáván samostatně, bez židlí. Dodáváno v demontu....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Jídelní stůl 140x80x75 cm bílý

Tento jídelní stůl s jednoduchým designem a čistými liniemi bude skvělou volbou pro vaši jídelnu nebo kuchyni. Jeho jednoduchá elegance udělá z každého stolování speciální událost. Tento jídelní stůl je vyroben z pevného, vysoce kvalitního materiálu, takže je bytelný, stabilní a odolný. Jídelní stůl se dá také snadno čistit. Tento moderní jídelní stůl se bude hodit do kaž...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Jídelní stůl 140x80x75 cm dub

Tento jídelní stůl s jednoduchým designem a čistými liniemi bude skvělou volbou pro vaši jídelnu nebo kuchyni. Jeho jednoduchá elegance udělá z každého stolování speciální událost. Tento jídelní stůl je vyroben z pevného, vysoce kvalitního materiálu, takže je bytelný, stabilní a odolný. Jídelní stůl se dá také snadno čistit. Tento moderní jídelní stůl se bude hodit do kaž...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Jídelní stůl SKIEN (3641)

Jídelní stůl oválný, typ nohou: atypické, materiál desky: sklo, materiál konstrukce: masiv, rozměry: 76 × 175 × 90 cm (V׊×H), čirá barva Jídelní stůl SKIEN se bude v jídelně či kuchyni dobře vyjímat. Bez problému se k němu vejdou čtyři lidi, takže je dobrou volbou pro méně početné rodiny. Jeho desku tvoří sklo, tedy klasický a zároveň elegantní materiál. Výrobce zvolil...

Více informací
Dostupnost: skladem

Halmar Jídelní stůl Rafaello

Provedení: Vkusný jídelní stůl upoutá na první pohled svým módním provedením. Prostorná stolová deska, která se dá rozšířit, je vyrobena z dřevěné laminované MDF v trendové barvě dubu sonoma. Stejně tak konstrukce stolu, která je upevněna na stabilní základnu z nerezové oceli. Tento elegantní stůl lze rozložit až do rozměrů 220x90 cm, což zabezpečí pohodlné stolování velk...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Halmar Jídelní stůl Lord

Provedení: Prostorný rozkládací jídelní stůl zaujme svou kombinací dřevěné lakované MDF desky, zdobné podnože z MDF a základny z lesklé nerezové oceli. V základním vzhledu má jídelní deska barvu světle hnědou, rozkládací části jsou v tmavě hnědé barvě, stejně jako podnož. Podnož je zdobena pozlacenými pruhy. Tento stabilní stůl má v nerozloženém stavu rozměry 160x90 cm. R...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Jídelní rozkládací stůl Taranto

Jídelní rozkládací stůl Taranto je velmi elegantní. Vhodný především do moderně zařízené domácnosti. Deska stolu je vyrobená z MDF, netradičně řešená konstrukce je z kovu. Stůl je v bílé lakované barvě. Délka stolu po rozložení je 200 cm. Je určený

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK