Jidelni zidle z 001

Pro vyhledávací frázi Jidelni zidle z 001 jsme na našem vyhledávači našli 12465 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Jidelni zidle z 001 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 12465 produktů

Jídelní židle CD-76

Jídelní židle CD-76 je elegantní a stylová židle vhodná do moderní kuchyně nebo jídelny. Jídelní židle je vyrobena z kvalitních materiálů nohy ze dřeva v barvě wenge, opěrák a sedák je potažený eko kůží krémové nebo hnědé barvy. Židle vám zajistí velic

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle CD-19

Jídelní židle CD-19 je elegantní a stylová židle vhodná do moderní kuchyně nebo jídelny. Jídelní židle je vyrobena ze dřeva v barvě dub bělený a sedák je z MDF bílé barvy. Židle vám zajistí velice pohodlné sezení. Výška sedu je 42 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle Axel II

Jídelní židle Axel II je elegantní a stylová židle vhodná do moderní kuchyně nebo jídelny. Jídelní židle je vyrobena z kvalitních materiálů: nohy ze dřeva v barvě buk v kombinaci s kovem černé barvy, opěrák a sedák jsou potažený látkou šedé barvy. Židle j

Více informací
Dostupnost: neudáno

Stima Jídelní židle Silvana

Provedení: Celodřevěná jídelní židle SILVANA je vyrobená z masivního buku s čalouněným sedákem. Klasická jídelní židle je vhodná jak do domácností, tak do zátěžových prostor jako židle restaurační. Nosnost: 155 kg Povrchová úprava: Moření a lakování. Výběr barevného zakončení dřeva židle je k dispozici podle nabídky ve vzorníku.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Jídelní židle Venus - látka

Jídelní židle Venus má kostru vyrobenou z dubového masivu, sedák i opěrka jsou očalouněné látkou. Je velice pohodlná díky čalouněné opěrce a měkké sedací části.Odstín dřeva i čalounění si můžete vybrat z našeho vzorkovníku.Foto je ilustrační.

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní židle Venezia - látka

Jídelní židle Venezia má kostru vyrobenou z bukového masivu, opěrku i sedák má očalouněné látkou. Je velice pohodlná díky čalouněné opěrce a měkké sedací části.Odstín dřeva i čalounění si můžete vybrat z našeho vzorkovníku.Foto je ilustrační.

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní židle AIDA

Dřevěná jídelní židle Aida z bukového masivu má polstrovaný a čalouněný opěrák a sedák a povrch konstrukce je lakovaný. Barva moření a potahová látka je na výběr dle aktuálního vzorníku. Vzorník barev dřeva výrobce je od jídelních stolů z lamina a židle jsou k tomuto odstínu upraveny, mořeny na nejbližší odstín. Jídelní židle s kostrou z masivního buku a čalouněným sedá...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Stima Jídelní židle Erika

Provedení: Dřevěná jídelní židle ERIKA je vyrobená z masivního buku s čalouněným sedákem a opěrkou s ozdobným a zároveň praktickým úchytem pro snadnou manipulaci se židlí. Tento typ židle nabízíme pouze v jídelní variantě. Židle ERIKA je vhodná především do interiérů domácností. Povrchová úprava: Moření a lakování. Výběr barevného zakončení dřeva židle je podle nabídky ve...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Jídelní rustikální židle

Jídelní rustikální židle se vyznačuje svým elegantním vzhledem a zpracováním. Čalouněná jídelní židle je z bukového masivu. Čalounění je vyrobeno z kvalitních a pevných materíálů. Tento typ židlí se dá kombinovat se stoly  A33 a  Paris

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rustikální jídelní židle

Rustikální jídelní židle má opěrnou a sedací část čalouněnou a je vyrobená z dubového masívu. Vybrat si můžete z několika barev dřeva a tkaniny nebo eko kůže. Přední nohy této jídelní židle jsou ozdobně vyřezané a jsou spojené se zadní části. Opěradlo u

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rustikální jídelní židle RHEINE

Rustikální jídelní židle RHEINE v žakarovém potahu vás jistě osloví svým elegantním zpracováním a kvalitou typickou pro rustikální nábytek. Židle je vyrobena z masivního dřeva (buk, dub). Tento typ židlí se dá kombinovat s jídelními stoly A33 a Paris.

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní židle BOSS II

Jídelní židle BOSS II s čalouněným opěrákem a sedákem v designových látkách je vhodná především do jídelny. Tato židle je vyrobená ze dřeva. Vybrat si můžete z několika potahových látek a barev dřeva.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle CD-56

Jídelní židle CD-56 je vyrobena v klasickém stylu. Vhodná je jak do kuchyně tak do jídelny. Zajímavý vzhled vyzdvihují dokonalé detaily a jemné tvary. Konstrukce židle je vyrobena z exotického malajského dřeva v různých barvách.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle CD-57

Jídelní židle CD-57 je vyrobena v klasickém stylu do klasické kuchyně nebo jídelny. Zajímavý vzhled vyzdvihují dokonalé detaily a jemné tvary. Konstrukce židle je vyrobena z přírodního dřeva v barvě bílé, zelené nebo žluté.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle HUGO

Jídelní židle HUGO vhodná do všech typů jídelen a kuchyní. Židle je vyrobená z kvalitního bukového ohýbaného dřeva, díky kterému vám zajistí pevnost a pohodlné sezení. Židli nabízíme v různých barevných látkách a moření.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle ROYAL KRZ6

Jídelní židle ROYAL KRZ6 v anglickém stylu je vhodná do  jídelen. Nábytek ROYAL je vyrobený z lamina v zajímavé barevné kombinaci bílá borovice severní a dub divoký. Židle je dřevěná.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle HUGO 2

Jídelní židle HUGO 2 vhodná do všech typů jídelen a kuchyní. Židle je vyrobená z kvalitního bukového ohýbaného dřeva, díky kterému vám zajistí pevnost a pohodlné sezení. Židli nabízíme v různých barevných látkách a moření.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle NILO IV

Jídelní židle NILO IV s vysokým čalouněným opěrákem a sedákem v designových látkách je vhodná především do jídelny. Tato židle je vyrobená ze dřeva. Vybrat si můžete z několika potahových látek a barev dřeva.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle Trix

Jídelní židle Trix je velmi zajímavá a pohodlná. Je vhodná do všech typů domácnosti. Konstrukce židle je vyrobená z kovu, čalouněná kvalitní tkaninou. Židli si můžete vybrat ve dvou barvách - denim a šedé. Zajímavý vzhled podtrhují jemné tvary a dokon

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle Enrico

Jídelní židle Enrico je elegantní a stylová. Židle je čalouněná tkaninou v barvě grafit se světle šedými boky, nohy jsou z kovu černé matné barvy. Je vhodná do moderně zařízené domácnosti.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle Fiero

Jídelní židle Fiero je jednoduchá a praktická. Bude se hodit do všech typů jídelen či kuchyní. Židle je vyrobená ze dřeva bílé barvy. Doplňky k této židli si můžete vybrat z naši široké nabídky.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle H-339

Jídelní židle H-339 je v rustikálním stylu. Bude se dobře vyjímat především v domácnosti stejného stylu. Židle je potažená eko kůží hnědé nebo šedé barvy, konstrukce je z chromovaného kovu. Nabízí pohodlné sezení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle H-604

Jídelní židle H-604 je moderní. Konstrukce židle je vyrobená z chromu, sedák a opěrák jsou potaženy eko kůží v barvě cappuccino nebo černá. Opěrka je zdobená prošíváním. Výška sedu je 46 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle Logan

Jídelní židle Logan je v retro stylu. Bude se hodit především do domácnosti zařízené ve stejném stylu. Židle je potažená látkou tmavě modré barvy, konstrukce je z kovu. Nabízí velmi pohodlné sezení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Alba Jídelní židle SOLDER

Designová celodřevěná židle s tradičními liniemi, oblíbená především jako jídelní či restaurační židle. Je vyrobena z masivního buku s povrchovou úpravou moření dle vzorníku. Šířka sedáku je 43 cm.

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Jídelní židle ROYAL KRZ6

Jídelní židle ROYAL KRZ6 v anglickém stylu je vhodná do jídelen. Nábytek ROYAL je vyrobený z lamina v zajímavé barevné kombinaci bílá borovice severní a dub divoký.Židle je dřevěná.

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní plastová židle Paris

Plastová jídelní židle Paris je vyrobená z odolného plastu polypropylenu a je stohovatelná. Židle Paris je vhodná i pro venkovní použití a také do zátěžového provozu, jako jsou restaurace, jídelny, apod. Výběr barvy plastu je dle aktuální nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

jídelní židle CROCE

Jídelní židle z bukového masivu s ohýbanými prvky, která vyniká svou lehkostí, elegancí a odolností. Kostra je mořena do jednoho z několika odstínů z naší nabídky dle Vašeho výběru. Židle je vhodná jak do veřejných prostor, restaurací, tak i do domácnosti.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Jídelní židle OAK čalouněná

Dřevěná jídelní židle OAK s čalouněným sedákem a robustní konstrukcí, která je vyrobená z kvalitního dubového dřeva. Kostra je v přírodním provedení lakovaná. Čalounění sedáku lze zvolit z nabízených variant potahových látek. Židle je vhodná jak do veřejných prostor, tak i do domácnosti, do z

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Jídelní židle SWING béžová

Jídelní židle SWING béžová bude vypadat skvěle za každým jídelním stolem, především pak za stolem se skleněnou deskou a kovovou konstrukcí, ta bude ladit ke kovové konstrukci židle. Židle s potahem z imitace kůže, v barevném provedení béžová, má konstrukci z pochromovaného kovu a výšku sedu 49 cm.Moderní jídelní židle s příjemným potahem z imitace kůže bude vypadat skvěle...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle H-090

Jídelní židle H-090 je velice zajímavá na pohled, její povrch je lehce omyvatelný a to díky potahu z eko-kůže, kostra je vyrobená z kovu.  Židle H-090 se dá zakoupit v různých barvách. Židle se hodí ke stolům, které naleznete v naší uvedené nabídc

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle Kevin

Jídelní židle Kevin je elegantní a stylová. Židle je vyrobená z eko kůže v barvě cappucino, konstrukce je z kovu v barvě broušená ocel. Židle je vhodná do moderní domácnosti. Nabízí velmi pohodlné sezení a má zajímavý tvar. Výška sedu je 50 cm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle H-040

Jídelní židle H-040 je velice zajímavá na pohled, její povrch je lehce omyvatelný a to díky potahu z eko kůže, kostra je vyrobená z chromu. Opěrák je zdoben prošitím. Židle H-040 je v bílé nebo černé barvě. Židle se hodí ke stolům, které nal

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle H-200

Jídelní židle H-200 je ve velmi moderním designu. Židle je jednoduše omyvatelná díky potahu z eko kůže, konstrukce je z chromovaného kovu. Židle je v kombinaci dvou barev - světle šedé a tmavě šedé. Bude se dobře vyjímat především v moderně zařízené

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle B-4100

Jídelní židle B-4100 (Yesterday) má velmi zajímavý design, natolik moderní, že vypadá jako "oldschool". Židle je prostorná, pohodlná a velmi praktická na manipulaci. Je vyrobena z bukového dřeva a je možné moření do několika odstínů z nabídky. Židle má područky a tudíž si můžete ruce velmi pohodlně opřít. Je vhodná jak domů, tak do restaurac&ia...

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Jídelní židle QUADRO

Jídelní židle Quadro je vyrobená z dubového dřeva. Židli lze mořit do několika odstínů. Sedák i opěrák je dřevěný, na zadní části židle výborně vynikne kresba dubového dřeva. Přední část židle má čalouněný panel sedáku i opěráku. Možnost čalounění lze zvolit z množství látek, koženky i kůže, ato jak barevně,

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Jídelní židle VERONA masiv

Oblíbená dřevěná jídelní židle VERONA je vyrobena z kvalitního bukového dřeva. Židle je mořena do jednoho z několika odstínů dle Vašeho výběru. Židle je díky své konstrukci vhodná do zátěžových prostor, ale také i do domácnosti. Dodací lhůta u příplatkového provedení je 28 - 42 dní.

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

Jídelní židle Chesterfield - kůže

Jídelní židle Chesterfield je krásná stylová židle. Kostru má vyrobenou z dubového dřeva, je potažena pravou kůží. Židle je celá čalouněná, opěrná část je zdobená prošíváním a knoflíky. Je velice pohodlná díky vysoké opěrce a měkké sedací části.Odstín dřevěných nohou i čalounění si můžete vybrat z našeho vzorkovníku.Foto je ilustrační....

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní židle Chesterfield - látka

Jídelní židle Chesterfield je krásná stylová židle. Kostru má vyrobenou z dubového dřeva, je potažena látkou. Židle je celá čalouněná, opěrná část je zdobená prošíváním a knoflíky. Je velice pohodlná díky vysoké opěrce a měkké sedací části.Odstín dřevěných nohou i čalounění si můžete vybrat z našeho vzorkovníku.Foto je ilustrační....

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní židle Modern - kůže

Jídelní židle Modern má kostru vyrobenou z dubového dřeva, je potažena pravou kůží. Židle je celá čalouněná a velice pohodlná díky vysoké opěrce a měkké sedací části.Celková výška židle je 110 cm.Odstín dřevěných nohou i čalounění si můžete vybrat z našeho vzorkovníku.Foto je ilustrační.

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní židle Modern - látka

Jídelní židle Modern má kostru vyrobenou z dubového dřeva, je potažena látkou. Židle je celá čalouněná a velice pohodlná díky vysoké opěrce a měkké sedací části.Celková výška židle je 110 cm.Odstín dřevěných nohou i čalounění si můžete vybrat z našeho vzorkovníku.Foto je ilustrační.

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní židle Bianco - kůže

Jídelní židle Bianco kožená má kostru vyrobenou z dubového dřeva, je potažena pravou kůží. Židle je celá čalouněná a velice pohodlná díky vysoké opěrce a měkké sedací části.Celková výška židle je 108 cm.Odstín dřevěných nohou i čalounění si můžete vybrat z našeho vzorkovníku.Foto je ilustrační.

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní židle Bianco - látka

Jídelní židle Bianco má kostru vyrobenou z dubového dřeva, je potažena látkou. Židle je celá čalouněná a velice pohodlná díky vysoké opěrce a měkké sedací části.Celková výška židle je 108 cm.Odstín dřevěných nohou i čalounění si můžete vybrat z našeho vzorkovníku.Foto je ilustrační.

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní židle Bianco - kůže

Jídelní židle Bianco má kostru vyrobenou z dubového dřeva, je potažena eko kůží. Židle je celá čalouněná a velice pohodlná díky vysoké opěrce a měkké sedací části.Celková výška židle je 108 cm.Odstín dřevěných nohou i čalounění si můžete vybrat z našeho vzorkovníku.Foto je ilustrační.

Více informací
Dostupnost: do 31 dnů

Jídelní židle LOTY

Jídelní židle LOTY má č alouněný sedák a dřevěný opěrák. Je to židle vhodná do každé domácnosti. Vzhledem k otvorům v opěráku je snadno přenositelná a tudíž vhodná pro manipulaci, i častou. Dřevěná židle LOTY je vyrobená z masivního buku , mořená do několika odstínů. Vybrat si lze i čalounění na sedák ž

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Roberto Jídelní židle K33

Moderní a nadčasová Jídelní židle K33 díky svému kvalitnímu zpracování z bukového dřeva, bude tím správným produktem, pokud hledáte jídelní židle, které skvěle doplní Váš interiér. V nabídce je několik barevných variant, a to včetně polstrování. Můžete tak plně přizpůsobit židli Vašim preferencím a sestavit si originální jídelní sestavu....

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Roberto Jídelní židle K33

Moderní a nadčasová Jídelní židle K33 díky svému kvalitnímu zpracování z bukového dřeva, bude tím správným produktem, pokud hledáte jídelní židle, které skvěle doplní Váš interiér. V nabídce je několik barevných variant, a to včetně polstrování. Můžete tak plně přizpůsobit židli Vašim preferencím a sestavit si originální jídelní sestavu....

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Jídelní židle - kulatá opěrka

Jídelní židle - kulatá opěrka je velice kvalitní a elegantní židle, která má vzhled rustikální. Její plná opěrná část je mírně zaoblená a je celočalouněná včetně sedací části. Tato jídelní židle je vyrobená z bukového nebo dubového masivu a vybrat si může

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle MAREK

Jídelní židle Marek má velice jednoduchý tvar a je vhodná do kuchyní, jídelen nebo také do pracoven. Materiál této jídelní židle tvoří dubový nebo bukový masiv, který si můžete vybrat z několika barev. Židle je čalouněná a její přední nožky jsou mírně zah

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle BOSS X

Jídelní židle BOSS X má elegatní vzhled. Jídelní židle BOSS X má zesílenou konstrukci, její linie jsou rovné. Židle má opěrnou část vyrobenou z několika příček, sedák je čalouněný - proto je sezení velmi pohodlné. Na výběr je mnoho druhů čalounění i odstí

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle BOSS XIII

Jídelní židle BOSS XIII patří mezi klasické celodřevěné židle, které jsou stále oblíbené. Jídelní židle BOSS XIII je vhodná i do kuchyně, jídelny či na chaty nebo chalupy. Tuto dřevěnou židli si můžete vybrat z několika barevných variant. Opěrnou část žid

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle H-623

Jídelní židle H-623 je elegantní a stylová židle vhodná do moderní kuchyně. Jídelní židle je vyrobena z kvalitních materiálů, nohy jsou kovové a ve stejné barvě jako eko kůže, sedák a opěrák jsou potaženy eko kůží. Židli nabízíme v několika barvách. Vy

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle H-120

Jídelní židle H-120 je moderní a elegantní. Tato židle vám zajistí pohodlné sezení díky vysoké opěrce zad. Konstrukce židle je kovová, chromovaná. Sedák a opěrka jsou potaženy eko kůží. Jídelní židli si můžete vybrat z několika módních barev - černé, šedé

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle Axel

Jídelní židle Axel je elegantní a stylová židle vhodná do moderní kuchyně nebo jídelny. Jídelní židle je vyrobena z kvalitních materiálů: nohy ze dřeva v barvě buk, opěrák a sedák jsou potažený eko kůží. Židli nabízíme v barvách bílá, černá a šedá. Výš

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle HAITI černá

Naše novinka! Jídelní židle Haiti v šedé barvě z oceli s povrchovou úpravou a výpletem z umělého ratanu. Jídelní židle je vhodná do restauračních zařízení, ale i soukromého exteriéru. Jídelní židle jsou stohovatelné. Rozměr jídelní židle je 62x56xV94 cm. Maximální zatížení 100 kg. Použitý materiál: Umělý ratan - nevyžaduje téměř žádnou údržbu a může být dlouhodobě ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jídelní židle HAITI šedá

Naše novinka! Jídelní židle Haiti v šedé barvě z oceli s povrchovou úpravou a výpletem z umělého ratanu. Jídelní židle je vhodná do restauračních zařízení, ale i soukromého exteriéru. Jídelní židle jsou stohovatelné. Rozměr jídelní židle je 62x56xV94 cm. Maximální zatížení 100 kg. Použitý materiál: Umělý ratan - nevyžaduje téměř žádnou údržbu a může být dlouhodobě ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jídelní židle BETA bílá

Jídelní židle BETA, v barevném provedení bílá, má výšku sedu 44 cm. Na jídelní židli s vyšší zádovou opěrkou se vám bude pohodlně sedět. Oživte váš starý jídelní stůl a postavte k němu nové jídelní židle klasického designu. Jídelní židle BETA má bílou sedačku z PP a pevné nohy v provedení masiv buk.Pokud hledáte klasické židle v moderní bílé barvě, zajisté se vám budou za...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle K2 masiv

Klasická celodřevěná a velmi oblíbená jídelní židle K2 z bukového masivu. Židle má masivní sedák, povrch je lakovaný a je odolná a snadno udržovatelná. Barva moření je na výběr dle aktuálního vzorníku. Vzorník výrobce je od jídelních stolů z lamina a židle jsou k tomuto odstínu upraveny, mořeny na nejbližší odstín. Bílá barva je za příplatek. Cena se přepíše po výběru bar...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Jídelní židle K303

Moderní jídelní židle K303 Jídelní židle K303 je moderní kus nábytku, díky kterému si zpříjemníte čas strávený u jídelního stolu s rodinou či přáteli. Židle vás okouzlí svým vzhledem i celkovým designem, navíc vám poskytne maximální pohodlí. Opěrák i sedák jsou čalouněné. Dřevěné nohy z masivu zajišťují dobrou stabilitu židle. Nosnost židle je 110 kg. Výhody: moderní desi...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jídelní židle K266

Moderní jídelní židle K266 Jídelní židle K266 je moderní kus nábytku, díky kterému si zpříjemníte čas strávený u jídelního stolu s rodinou či přáteli. Židle vás okouzlí svým vzhledem i celkovým designem, navíc vám poskytne maximální pohodlí. Opěrák i sedák jsou čalouněné. Dřevěné nohy z masivu zajišťují dobrou stabilitu židle. Nosnost židle je 110 kg. Výhody: moderní desi...

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK