Kalhotky model 129485 wolbar s

Pro vyhledávací frázi Kalhotky model 129485 wolbar s jsme na našem vyhledávači našli 6471 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kalhotky model 129485 wolbar s trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 6471 produktů

Wol-Bar Valoria kolor:beżowy L

Wol-Bar Valoria kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Valoria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým nárůstem. Modelování oděvů. Korekční oděv. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Valoria kolor:biały 2XL

Wol-Bar Valoria kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Valoria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým nárůstem. Modelování oděvů. Korekční oděv. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Valoria kolor:biały L

Wol-Bar Valoria kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Valoria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým nárůstem. Modelování oděvů. Korekční oděv. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Valoria kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Valoria kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Valoria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým nárůstem. Modelování oděvů. Korekční oděv. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Valoria kolor:beżowy M

Wol-Bar Valoria kolor:beżowy M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Valoria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým nárůstem. Modelování oděvů. Korekční oděv. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Valoria kolor:biały M

Wol-Bar Valoria kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Valoria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým nárůstem. Modelování oděvů. Korekční oděv. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:beżowy L

Wol-Bar Maestria kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eleganta kolor:beż 2XL

Wol-Bar Eleganta kolor:beż 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Elegantní model. Výrobek je vyroben z 59 % z polyamidu a 41 % z elastanu. Výhody produktu: korekční krajka s vysokým pasem. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Zeštíhlující spodní prádlo. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eleganta kolor:beż L

Wol-Bar Eleganta kolor:beż L, Kalhotky od Wol-Bar. Elegantní model. Výrobek je vyroben z 59 % z polyamidu a 41 % z elastanu. Výhody produktu: korekční krajka s vysokým pasem. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Zeštíhlující spodní prádlo. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Valoria kolor:biały XL

Wol-Bar Valoria kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Valoria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým nárůstem. Modelování oděvů. Korekční oděv. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Valoria kolor:czarny XL

Wol-Bar Valoria kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Valoria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým nárůstem. Modelování oděvů. Korekční oděv. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:beżowy XL

Wol-Bar Maestria kolor:beżowy XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Maestria kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eleganta kolor:biały 2XL

Wol-Bar Eleganta kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Elegantní model. Výrobek je vyroben z 59 % z polyamidu a 41 % z elastanu. Výhody produktu: korekční krajka s vysokým pasem. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Zeštíhlující spodní prádlo. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eleganta kolor:beż M

Wol-Bar Eleganta kolor:beż M, Kalhotky od Wol-Bar. Elegantní model. Výrobek je vyroben z 59 % z polyamidu a 41 % z elastanu. Výhody produktu: korekční krajka s vysokým pasem. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Zeštíhlující spodní prádlo. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eleganta kolor:beż XL

Wol-Bar Eleganta kolor:beż XL, Kalhotky od Wol-Bar. Elegantní model. Výrobek je vyroben z 59 % z polyamidu a 41 % z elastanu. Výhody produktu: korekční krajka s vysokým pasem. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Zeštíhlující spodní prádlo. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eleganta kolor:biały M

Wol-Bar Eleganta kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Elegantní model. Výrobek je vyroben z 59 % z polyamidu a 41 % z elastanu. Výhody produktu: korekční krajka s vysokým pasem. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Zeštíhlující spodní prádlo. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eleganta kolor:biały XL

Wol-Bar Eleganta kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Elegantní model. Výrobek je vyroben z 59 % z polyamidu a 41 % z elastanu. Výhody produktu: korekční krajka s vysokým pasem. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Zeštíhlující spodní prádlo. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eleganta kolor:czarny L

Wol-Bar Eleganta kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Elegantní model. Výrobek je vyroben z 59 % z polyamidu a 41 % z elastanu. Výhody produktu: korekční krajka s vysokým pasem. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Zeštíhlující spodní prádlo. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eleganta kolor:czarny M

Wol-Bar Eleganta kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Elegantní model. Výrobek je vyroben z 59 % z polyamidu a 41 % z elastanu. Výhody produktu: korekční krajka s vysokým pasem. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Zeštíhlující spodní prádlo. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eleganta kolor:czarny XL

Wol-Bar Eleganta kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Elegantní model. Výrobek je vyroben z 59 % z polyamidu a 41 % z elastanu. Výhody produktu: korekční krajka s vysokým pasem. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Zeštíhlující spodní prádlo. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:beżowy M

Wol-Bar Maestria kolor:beżowy M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:czarny XL

Wol-Bar Maestria kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:czarny M

Wol-Bar Maestria kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Maestria kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Maestria kolor:biały XL

Wol-Bar Maestria kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Maestria. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování postavy s vysokým pasem bezešvé. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy XL

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-La kolor:biały 2XL

Wol-Bar Eco-La kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-La. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bavlněný komfort s výšivkou.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Supressa kolor:beż XL

Wol-Bar Supressa kolor:beż XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Supress. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny a 10 % z polyesteru. Kalhotky vysoko. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování s vysokým náběhem. Výrobek pro ženy. Zeštíhlující spodní prádlo. Modelování oděvů. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Bezešvá povrchová úprava okrajů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy L

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy M

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały L

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały M

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały 2XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny L

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny M

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Diamond 3506 kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3506. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: krásná krajka s vysokým pasem. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy L

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy L

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy M

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały L

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały M

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały XL

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały 2XL

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:czarny L

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:czarny M

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:czarny XL

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Diamond 3515 kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3515. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Vlastnosti produktu: ženské krajkové šaty s vysokým pasem. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy M

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:beżowy M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-La kolor:biały L

Wol-Bar Eco-La kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-La. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bavlněný komfort s výšivkou.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-La kolor:biały XL

Wol-Bar Eco-La kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-La. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bavlněný komfort s výšivkou.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-La kolor:biały M

Wol-Bar Eco-La kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-La. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bavlněný komfort s výšivkou.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:czarny XL

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK