Kalhotky wol bar eco qu

Pro vyhledávací frázi Kalhotky wol bar eco qu jsme na našem vyhledávači našli 3478 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kalhotky wol bar eco qu trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 3478 produktů

Dámské kalhotky Eco-Pa Black - Wol-Bar L

Dámské kalhotky Eco-Pa Black - Wol-Bar L, Jarní nabídka známé značky Wolbar - jemné kalhotky Eco-Pa. Je vyrobeno z nápadné pruhované látky, mírně průhledné, jemně tvarující horní část těla (vzor je v horní části aplikován diagonálně), s krajkovými květy na bocích. Ženské a pohodlné! Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Pa Black - Wol-Bar M

Dámské kalhotky Eco-Pa Black - Wol-Bar M, Jarní nabídka známé značky Wolbar - jemné kalhotky Eco-Pa. Je vyrobeno z nápadné pruhované látky, mírně průhledné, jemně tvarující horní část těla (vzor je v horní části aplikován diagonálně), s krajkovými květy na bocích. Ženské a pohodlné! Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Pa Black - Wol-Bar XL

Dámské kalhotky Eco-Pa Black - Wol-Bar XL, Jarní nabídka známé značky Wolbar - jemné kalhotky Eco-Pa. Je vyrobeno z nápadné pruhované látky, mírně průhledné, jemně tvarující horní část těla (vzor je v horní části aplikován diagonálně), s krajkovými květy na bocích. Ženské a pohodlné! Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Pa Black - Wol-Bar XXL

Dámské kalhotky Eco-Pa Black - Wol-Bar XXL, Jarní nabídka známé značky Wolbar - jemné kalhotky Eco-Pa. Je vyrobeno z nápadné pruhované látky, mírně průhledné, jemně tvarující horní část těla (vzor je v horní části aplikován diagonálně), s krajkovými květy na bocích. Ženské a pohodlné! Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Pa Bílé kalhotky - Wol-Bar L

Eco-Pa Bílé kalhotky - Wol-Bar L, Jarní nabídka známé značky Wolbar - jemné kalhotky Eco-Pa. Je vyrobeno z nápadné pruhované látky, mírně průhledné, jemně tvarující horní část těla (vzor je v horní části aplikován diagonálně), s krajkovými květy na bocích. Ženské a pohodlné! Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Pa Bílé kalhotky - Wol-Bar XL

Eco-Pa Bílé kalhotky - Wol-Bar XL, Jarní nabídka známé značky Wolbar - jemné kalhotky Eco-Pa. Je vyrobeno z nápadné pruhované látky, mírně průhledné, jemně tvarující horní část těla (vzor je v horní části aplikován diagonálně), s krajkovými květy na bocích. Ženské a pohodlné! Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Vu Béžové kalhotky - Wol-Bar M

Eco-Vu Béžové kalhotky - Wol-Bar M, Krásné bavlněné kalhotky s vyšším pasem, které jsou na bocích zdobené krajkou. Hledáte něco pohodlného, ale elegantního? - a je to! Eco-Vu je spodní prádlo dostupné až ve třech barvách, které dokonale zapadne do vašeho každodenního outfitu. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Vu Béžové kalhotky - Wol-Bar XL

Eco-Vu Béžové kalhotky - Wol-Bar XL, Krásné bavlněné kalhotky s vyšším pasem, které jsou na bocích zdobené krajkou. Hledáte něco pohodlného, ale elegantního? - a je to! Eco-Vu je spodní prádlo dostupné až ve třech barvách, které dokonale zapadne do vašeho každodenního outfitu. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Vu Béžové kalhotky - Wol-Bar XXL

Eco-Vu Béžové kalhotky - Wol-Bar XXL, Krásné bavlněné kalhotky s vyšším pasem, které jsou na bocích zdobené krajkou. Hledáte něco pohodlného, ale elegantního? - a je to! Eco-Vu je spodní prádlo dostupné až ve třech barvách, které dokonale zapadne do vašeho každodenního outfitu. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Vu White - Wol-Bar L

Dámské kalhotky Eco-Vu White - Wol-Bar L, Krásné bavlněné kalhotky s vyšším pasem, které jsou na bocích zdobené krajkou. Hledáte něco pohodlného, ale elegantního? - a je to! Eco-Vu je spodní prádlo dostupné až ve třech barvách, které dokonale zapadne do vašeho každodenního outfitu. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Vu White - Wol-Bar XL

Dámské kalhotky Eco-Vu White - Wol-Bar XL, Krásné bavlněné kalhotky s vyšším pasem, které jsou na bocích zdobené krajkou. Hledáte něco pohodlného, ale elegantního? - a je to! Eco-Vu je spodní prádlo dostupné až ve třech barvách, které dokonale zapadne do vašeho každodenního outfitu. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Vu White - Wol-Bar XXL

Dámské kalhotky Eco-Vu White - Wol-Bar XXL, Krásné bavlněné kalhotky s vyšším pasem, které jsou na bocích zdobené krajkou. Hledáte něco pohodlného, ale elegantního? - a je to! Eco-Vu je spodní prádlo dostupné až ve třech barvách, které dokonale zapadne do vašeho každodenního outfitu. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Vu Black - Wol-Bar M

Dámské kalhotky Eco-Vu Black - Wol-Bar M, Krásné bavlněné kalhotky s vyšším pasem, které jsou na bocích zdobené krajkou. Hledáte něco pohodlného, ale elegantního? - a je to! Eco-Vu je spodní prádlo dostupné až ve třech barvách, které dokonale zapadne do vašeho každodenního outfitu. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Vu Black - Wol-Bar XL

Dámské kalhotky Eco-Vu Black - Wol-Bar XL, Krásné bavlněné kalhotky s vyšším pasem, které jsou na bocích zdobené krajkou. Hledáte něco pohodlného, ale elegantního? - a je to! Eco-Vu je spodní prádlo dostupné až ve třech barvách, které dokonale zapadne do vašeho každodenního outfitu. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Pa Bílé kalhotky - Wol-Bar XXL

Eco-Pa Bílé kalhotky - Wol-Bar XXL, Jarní nabídka známé značky Wolbar - jemné kalhotky Eco-Pa. Je vyrobeno z nápadné pruhované látky, mírně průhledné, jemně tvarující horní část těla (vzor je v horní části aplikován diagonálně), s krajkovými květy na bocích. Ženské a pohodlné! Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Pa Bílé kalhotky - Wol-Bar M

Eco-Pa Bílé kalhotky - Wol-Bar M, Jarní nabídka známé značky Wolbar - jemné kalhotky Eco-Pa. Je vyrobeno z nápadné pruhované látky, mírně průhledné, jemně tvarující horní část těla (vzor je v horní části aplikován diagonálně), s krajkovými květy na bocích. Ženské a pohodlné! Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Vu Black - Wol-Bar XXL

Dámské kalhotky Eco-Vu Black - Wol-Bar XXL, Krásné bavlněné kalhotky s vyšším pasem, které jsou na bocích zdobené krajkou. Hledáte něco pohodlného, ale elegantního? - a je to! Eco-Vu je spodní prádlo dostupné až ve třech barvách, které dokonale zapadne do vašeho každodenního outfitu. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Bílé kalhotky Eco-Ri - Wol-Bar XL

Bílé kalhotky Eco-Ri - Wol-Bar XL, Praktické kalhotky s plnějším střihem a vyšším sedem. Bílé, nadčasové a velmi pohodlné. Přední díl zdobí jemně průhledná krajka. Hladká záda. Kalhotky dobře maskují drobné nedostatky - tvarují linii boků, zplošťují "boky" a zvedají hýždě. Stojí za to je mít ve svém šatníku. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-9...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Bílé kalhotky Eco-Si - Wol-Bar M

Bílé kalhotky Eco-Si - Wol-Bar M, Eco-Si jsou mírně plnější bikiny vyššího střihu zdobené elegantní krajkou kolem boků. Přední a zadní strana zůstávají kvůli vyváženosti hladké. Měkká, pohodlná, s pružnými vlastnostmi. Vytvořeno pro ženy, které milují elegantní a zároveň praktické spodní prádlo. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm1...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Bílé kalhotky Eco-Si - Wol-Bar XXL

Bílé kalhotky Eco-Si - Wol-Bar XXL, Eco-Si jsou mírně plnější bikiny vyššího střihu zdobené elegantní krajkou kolem boků. Přední a zadní strana zůstávají kvůli vyváženosti hladké. Měkká, pohodlná, s pružnými vlastnostmi. Vytvořeno pro ženy, které milují elegantní a zároveň praktické spodní prádlo. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 c...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Do White - Wol-Bar L

Dámské kalhotky Eco-Do White - Wol-Bar L, Eco-Do je dno, které stojí za pozornost. Střih poskytuje potřebné pohodlí po celý den, zatímco výrazný styl lahodí oku. Vysoké do půli stehen se stylovým akcentem z krásné květinové krajky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Do White - Wol-Bar XL

Dámské kalhotky Eco-Do White - Wol-Bar XL, Eco-Do je dno, které stojí za pozornost. Střih poskytuje potřebné pohodlí po celý den, zatímco výrazný styl lahodí oku. Vysoké do půli stehen se stylovým akcentem z krásné květinové krajky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Do White - Wol-Bar XXL

Dámské kalhotky Eco-Do White - Wol-Bar XXL, Eco-Do je dno, které stojí za pozornost. Střih poskytuje potřebné pohodlí po celý den, zatímco výrazný styl lahodí oku. Vysoké do půli stehen se stylovým akcentem z krásné květinové krajky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Do Black - Wol-Bar L

Dámské kalhotky Eco-Do Black - Wol-Bar L, Eco-Do je dno, které stojí za pozornost. Střih poskytuje potřebné pohodlí po celý den, zatímco výrazný styl lahodí oku. Vysoké do půli stehen se stylovým akcentem z krásné květinové krajky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Do Black - Wol-Bar M

Dámské kalhotky Eco-Do Black - Wol-Bar M, Eco-Do je dno, které stojí za pozornost. Střih poskytuje potřebné pohodlí po celý den, zatímco výrazný styl lahodí oku. Vysoké do půli stehen se stylovým akcentem z krásné květinové krajky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Do Black - Wol-Bar XL

Dámské kalhotky Eco-Do Black - Wol-Bar XL, Eco-Do je dno, které stojí za pozornost. Střih poskytuje potřebné pohodlí po celý den, zatímco výrazný styl lahodí oku. Vysoké do půli stehen se stylovým akcentem z krásné květinové krajky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Do Black - Wol-Bar XXL

Dámské kalhotky Eco-Do Black - Wol-Bar XXL, Eco-Do je dno, které stojí za pozornost. Střih poskytuje potřebné pohodlí po celý den, zatímco výrazný styl lahodí oku. Vysoké do půli stehen se stylovým akcentem z krásné květinové krajky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Si Black - Wol-Bar L

Dámské kalhotky Eco-Si Black - Wol-Bar L, Eco-Si jsou mírně plnější bikiny vyššího střihu zdobené elegantní krajkou kolem boků. Přední a zadní strana zůstávají kvůli vyváženosti hladké. Měkká, pohodlná, s pružnými vlastnostmi. Vytvořeno pro ženy, které milují elegantní a zároveň praktické spodní prádlo. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Si Black - Wol-Bar XL

Dámské kalhotky Eco-Si Black - Wol-Bar XL, Eco-Si jsou mírně plnější bikiny vyššího střihu zdobené elegantní krajkou kolem boků. Přední a zadní strana zůstávají kvůli vyváženosti hladké. Měkká, pohodlná, s pružnými vlastnostmi. Vytvořeno pro ženy, které milují elegantní a zároveň praktické spodní prádlo. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm9...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Si Black - Wol-Bar XXL

Dámské kalhotky Eco-Si Black - Wol-Bar XXL, Eco-Si jsou mírně plnější bikiny vyššího střihu zdobené elegantní krajkou kolem boků. Přední a zadní strana zůstávají kvůli vyváženosti hladké. Měkká, pohodlná, s pružnými vlastnostmi. Vytvořeno pro ženy, které milují elegantní a zároveň praktické spodní prádlo. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Do White - Wol-Bar M

Dámské kalhotky Eco-Do White - Wol-Bar M, Eco-Do je dno, které stojí za pozornost. Střih poskytuje potřebné pohodlí po celý den, zatímco výrazný styl lahodí oku. Vysoké do půli stehen se stylovým akcentem z krásné květinové krajky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Bílé kalhotky Eco-Si - Wol-Bar XL

Bílé kalhotky Eco-Si - Wol-Bar XL, Eco-Si jsou mírně plnější bikiny vyššího střihu zdobené elegantní krajkou kolem boků. Přední a zadní strana zůstávají kvůli vyváženosti hladké. Měkká, pohodlná, s pružnými vlastnostmi. Vytvořeno pro ženy, které milují elegantní a zároveň praktické spodní prádlo. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Bílé kalhotky Eco-Si - Wol-Bar L

Bílé kalhotky Eco-Si - Wol-Bar L, Eco-Si jsou mírně plnější bikiny vyššího střihu zdobené elegantní krajkou kolem boků. Přední a zadní strana zůstávají kvůli vyváženosti hladké. Měkká, pohodlná, s pružnými vlastnostmi. Vytvořeno pro ženy, které milují elegantní a zároveň praktické spodní prádlo. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm1...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Nu White - Wol-Bar M

Kalhotky Eco-Nu White - Wol-Bar M, Vyšší klasické kalhotky, které mírně tvarují linii boků. Vyrobeno z vysoce kvalitního bavlněného úpletu. Boky jsou doplněny květinovými krajkovými vsadkami. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Nu White - Wol-Bar XL

Kalhotky Eco-Nu White - Wol-Bar XL, Vyšší klasické kalhotky, které mírně tvarují linii boků. Vyrobeno z vysoce kvalitního bavlněného úpletu. Boky jsou doplněny květinovými krajkovými vsadkami. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Nu White - Wol-Bar XXL

Kalhotky Eco-Nu White - Wol-Bar XXL, Vyšší klasické kalhotky, které mírně tvarují linii boků. Vyrobeno z vysoce kvalitního bavlněného úpletu. Boky jsou doplněny květinovými krajkovými vsadkami. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Co Black - Wol-Bar L

Kalhotky Eco-Co Black - Wol-Bar L, Velmi ženské kalhotky, o něco vyšší než obvykle. Na přední straně je jemný tyl zdobený květinovou výšivkou. Hladké boky a zadní strana, jemně žebrovaná spodní část.vyrobeno z vysoce kvalitní organické bavlny. Složení: 80 % bavlna, 13 % polyamid, 7 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Co Black - Wol-Bar M

Kalhotky Eco-Co Black - Wol-Bar M, Velmi ženské kalhotky, o něco vyšší než obvykle. Na přední straně je jemný tyl zdobený květinovou výšivkou. Hladké boky a zadní strana, jemně žebrovaná spodní část.vyrobeno z vysoce kvalitní organické bavlny. Složení: 80 % bavlna, 13 % polyamid, 7 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Co Black - Wol-Bar XL

Kalhotky Eco-Co Black - Wol-Bar XL, Velmi ženské kalhotky, o něco vyšší než obvykle. Na přední straně je jemný tyl zdobený květinovou výšivkou. Hladké boky a zadní strana, jemně žebrovaná spodní část.vyrobeno z vysoce kvalitní organické bavlny. Složení: 80 % bavlna, 13 % polyamid, 7 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Co Black - Wol-Bar XXL

Kalhotky Eco-Co Black - Wol-Bar XXL, Velmi ženské kalhotky, o něco vyšší než obvykle. Na přední straně je jemný tyl zdobený květinovou výšivkou. Hladké boky a zadní strana, jemně žebrovaná spodní část.vyrobeno z vysoce kvalitní organické bavlny. Složení: 80 % bavlna, 13 % polyamid, 7 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Fo Kalhotky bílé - Wol-Bar M

Eco-Fo Kalhotky bílé - Wol-Bar M, Bavlněné midi kalhotky z výrazné ažurové krajky. Brazilský střih svůdně zvýrazňuje hýždě. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Fo Kalhotky bílé - Wol-Bar S

Eco-Fo Kalhotky bílé - Wol-Bar S, Bavlněné midi kalhotky z výrazné ažurové krajky. Brazilský střih svůdně zvýrazňuje hýždě. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Fo Kalhotky bílé - Wol-Bar L

Eco-Fo Kalhotky bílé - Wol-Bar L, Bavlněné midi kalhotky z výrazné ažurové krajky. Brazilský střih svůdně zvýrazňuje hýždě. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Fo Kalhotky bílé - Wol-Bar XL

Eco-Fo Kalhotky bílé - Wol-Bar XL, Bavlněné midi kalhotky z výrazné ažurové krajky. Brazilský střih svůdně zvýrazňuje hýždě. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Zi Black - Wol-Bar L

Kalhotky Eco-Zi Black - Wol-Bar L, Zde jsou kalhotky ideální pro ženy, které milují bavlnu. Model s mírně vyšším pasem. Zdobí je žebrovaný úplet a krajka, která zvýrazňuje boky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Zi Black - Wol-Bar M

Kalhotky Eco-Zi Black - Wol-Bar M, Zde jsou kalhotky ideální pro ženy, které milují bavlnu. Model s mírně vyšším pasem. Zdobí je žebrovaný úplet a krajka, která zvýrazňuje boky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Zi Black - Wol-Bar XL

Kalhotky Eco-Zi Black - Wol-Bar XL, Zde jsou kalhotky ideální pro ženy, které milují bavlnu. Model s mírně vyšším pasem. Zdobí je žebrovaný úplet a krajka, která zvýrazňuje boky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kalhotky Eco-Zi Black - Wol-Bar XXL

Kalhotky Eco-Zi Black - Wol-Bar XXL, Zde jsou kalhotky ideální pro ženy, které milují bavlnu. Model s mírně vyšším pasem. Zdobí je žebrovaný úplet a krajka, která zvýrazňuje boky. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Fo Black - Wol-Bar L

Dámské kalhotky Eco-Fo Black - Wol-Bar L, Bavlněné midi kalhotky z výrazné ažurové krajky. Brazilský střih svůdně zvýrazňuje hýždě. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Fo Black - Wol-Bar XL

Dámské kalhotky Eco-Fo Black - Wol-Bar XL, Bavlněné midi kalhotky z výrazné ažurové krajky. Brazilský střih svůdně zvýrazňuje hýždě. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Fo Black - Wol-Bar M

Dámské kalhotky Eco-Fo Black - Wol-Bar M, Bavlněné midi kalhotky z výrazné ažurové krajky. Brazilský střih svůdně zvýrazňuje hýždě. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Fo Black - Wol-Bar S

Dámské kalhotky Eco-Fo Black - Wol-Bar S, Bavlněné midi kalhotky z výrazné ažurové krajky. Brazilský střih svůdně zvýrazňuje hýždě. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Ro Black - Wol-Bar L

Dámské kalhotky Eco-Ro Black - Wol-Bar L, Pohodlné kalhotky mírně vyššího střihu s elegantně zdobenou přední částí. Stehna s hladkým povrchem, záda rovněž hladká. Oblast pasu je lemována jemnou, krásnou krajkou. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Ro Black - Wol-Bar M

Dámské kalhotky Eco-Ro Black - Wol-Bar M, Pohodlné kalhotky mírně vyššího střihu s elegantně zdobenou přední částí. Stehna s hladkým povrchem, záda rovněž hladká. Oblast pasu je lemována jemnou, krásnou krajkou. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Ro Black - Wol-Bar XL

Dámské kalhotky Eco-Ro Black - Wol-Bar XL, Pohodlné kalhotky mírně vyššího střihu s elegantně zdobenou přední částí. Stehna s hladkým povrchem, záda rovněž hladká. Oblast pasu je lemována jemnou, krásnou krajkou. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Ro Black - Wol-Bar XXL

Dámské kalhotky Eco-Ro Black - Wol-Bar XXL, Pohodlné kalhotky mírně vyššího střihu s elegantně zdobenou přední částí. Stehna s hladkým povrchem, záda rovněž hladká. Oblast pasu je lemována jemnou, krásnou krajkou. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Ou Bílé kalhotky - Wol-Bar XL

Eco-Ou Bílé kalhotky - Wol-Bar XL, Bavlněné kalhotky vyššího střihu, zdobené na stehnech krajkou a zajímavým průhledným pruhovaným tylem. Tyto dva vzory v kombinaci s příjemnou hladkou tkaninou vytvářejí pozoruhodné uspořádání, díky němuž boky vypadají elegantně a tvarovaně. Střih jemně tvaruje bříško. Složení: 72 % bavlna, 28 % elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Hi White - Wol-Bar XXL

Dámské kalhotky Eco-Hi White - Wol-Bar XXL, Bavlněné kalhotky s jemným efektem zvedajícím spodní část bříška. Zakončené půvabnou elegantní krajkou. S hladkými a pohodlnými zády. Okamžitě dokonale doplní váš šatník a umožní vám vypadat žensky, krásně a naprosto pohodlně. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské kalhotky Eco-Hi Black - Wol-Bar XXL

Dámské kalhotky Eco-Hi Black - Wol-Bar XXL, Bavlněné kalhotky s jemným efektem zvedajícím spodní část bříška. Zakončené půvabnou elegantní krajkou. S hladkými a pohodlnými zády. Okamžitě dokonale doplní váš šatník a umožní vám vypadat žensky, krásně a naprosto pohodlně. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Eco-Ma Béžové kalhotky - Wol-Bar XL

Eco-Ma Béžové kalhotky - Wol-Bar XL, Novinka! Pohodlné bavlněné kalhotky se střihem ideálním pro postavy s velkou mezerou mezi boky a pasem. Skvělý výrobek od výrobce. Výrazné pruhy na bocích. Bavlna nejvyšší kvality. Složení: 90 % bavlna, 7 % elastan, 3 % polyamid. VelikostSMLXLXXL Obvod boků85-88 cm89-92 cm93-96 cm97-100 cm101-104 cm...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK