Kalhotky wol bar evita

Pro vyhledávací frázi Kalhotky wol bar evita jsme na našem vyhledávači našli 14577 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kalhotky wol bar evita trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 14577 produktů

Wol-Bar Preciosa 3-pak kolor:czarny M

Wol-Bar Preciosa 3-pak kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Preciosa 3-pack. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Modelování oděvů. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Superia kolor:biały M

Wol-Bar Superia kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Superia. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování se zvýšeným horním laserovým výřezem. Modelování oděvů. Bezešvá povrchová úprava okrajů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Minima kolor:biały 2XL

Wol-Bar Minima kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Minima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výhody produktu: bezešvá vysoká korekční silueta. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Preciosa 3-pak kolor:biały 2XL

Wol-Bar Preciosa 3-pak kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Preciosa 3-pack. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Modelování oděvů. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Sentima kolor:biały M

Wol-Bar Sentima kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Sentima. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bezproblémové modelování. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Superia kolor:biały XL

Wol-Bar Superia kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Superia. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování se zvýšeným horním laserovým výřezem. Modelování oděvů. Bezešvá povrchová úprava okrajů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Modelia II kolor:biały 2XL

Wol-Bar Modelia II kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Modelia II. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Výhody výrobku: modelování hubnutí vysoké. Výrobek pro ženy. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:czarny M

Wol-Bar Diamond 3509 kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Diamond 3509. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Výhody produktu: modelující postavu bezešvé šaty s vysokým pasem. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Futura kolor:czarny M

Wol-Bar Futura kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Futura. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Modelování oděvů. Výhody produktu: korektivní tvarování postavy. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Modelia II kolor:czarny M

Wol-Bar Modelia II kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Modelia II. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Korekční oděv. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Výhody výrobku: modelování hubnutí vysoké. Výrobek pro ženy. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Futura kolor:beż S

Wol-Bar Futura kolor:beż S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Futura. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Modelování oděvů. Výhody produktu: korektivní tvarování postavy. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Fortissima kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Fortissima kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Fortissima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: zeštíhlující korekční bezešvé. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Sentima kolor:czarny XL

Wol-Bar Sentima kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Sentima. Výrobek je vyroben z 83 % z polyamidu a 17 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Kalhotky vysoko. Výhody produktu: bezproblémové modelování. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Futura kolor:czarny XL

Wol-Bar Futura kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Futura. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Modelování oděvů. Výhody produktu: korektivní tvarování postavy. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Futura kolor:czarny S

Wol-Bar Futura kolor:czarny S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Futura. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Modelování oděvů. Výhody produktu: korektivní tvarování postavy. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Supressa kolor:czarny XL

Wol-Bar Supressa kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Supress. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny a 10 % z polyesteru. Kalhotky vysoko. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování s vysokým náběhem. Výrobek pro ženy. Zeštíhlující spodní prádlo. Modelování oděvů. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Bezešvá povrchová úprava okrajů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Efecta kolor:biały S

Wol-Bar Efecta kolor:biały S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Efecta. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Výrobek pro ženy. Výhody výrobku: vysoká modelace zeštíhluje břicho. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Zeštíhlující spodní prádlo. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Futura kolor:czarny L

Wol-Bar Futura kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Futura. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Modelování oděvů. Výhody produktu: korektivní tvarování postavy. Korekční oděv. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Preciosa 3-pak kolor:biały M

Wol-Bar Preciosa 3-pak kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Preciosa 3-pack. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Kalhotky vysoko. Modelování oděvů. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Zeštíhlující spodní prádlo. Výrobek pro ženy. Korekční oděv.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Hiperia kolor:czarny M

Wol-Bar Hiperia kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Hyperia. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výrobek pro ženy. Výhody výrobku: modelování vysoce bezešvé hladké. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Hiperia kolor:czarny S

Wol-Bar Hiperia kolor:czarny S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Hyperia. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výrobek pro ženy. Výhody výrobku: modelování vysoce bezešvé hladké. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Hiperia kolor:biały L

Wol-Bar Hiperia kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Hyperia. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výrobek pro ženy. Výhody výrobku: modelování vysoce bezešvé hladké. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Hiperia kolor:czarny XL

Wol-Bar Hiperia kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Hyperia. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výrobek pro ženy. Výhody výrobku: modelování vysoce bezešvé hladké. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Hiperia kolor:czarny L

Wol-Bar Hiperia kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Hyperia. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výrobek pro ženy. Výhody výrobku: modelování vysoce bezešvé hladké. Modelování oděvů. Korekční oděv. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Hi kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Eco-Hi kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Hi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlněné šaty s vysokým pasem a plným střihem.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Hi kolor:czarny L

Wol-Bar Eco-Hi kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Hi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlněné šaty s vysokým pasem a plným střihem.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Hi kolor:czarny XL

Wol-Bar Eco-Hi kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Hi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlněné šaty s vysokým pasem a plným střihem.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Hi kolor:beżowy L

Wol-Bar Eco-Hi kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Hi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlněné šaty s vysokým pasem a plným střihem.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Hi kolor:beżowy XL

Wol-Bar Eco-Hi kolor:beżowy XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Hi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlněné šaty s vysokým pasem a plným střihem.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:biały M

Wol-Bar Eco-Gi kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Hi kolor:beżowy M

Wol-Bar Eco-Hi kolor:beżowy M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Hi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlněné šaty s vysokým pasem a plným střihem.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Hi kolor:czarny M

Wol-Bar Eco-Hi kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Hi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlněné šaty s vysokým pasem a plným střihem.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Hi kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Eco-Hi kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Hi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Kalhotky vysoko. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlněné šaty s vysokým pasem a plným střihem.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ri kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Eco-Ri kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ri. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: klasická pohodlná bavlna. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ti kolor:czarny L

Wol-Bar Eco-Ti kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ti. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Klasické kalhotky. Výhody produktu: bavlna s krajkovým komfortem. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ti kolor:czarny M

Wol-Bar Eco-Ti kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ti. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Klasické kalhotky. Výhody produktu: bavlna s krajkovým komfortem. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:beżowy M

Wol-Bar Eco-Gi kolor:beżowy M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:biały XL

Wol-Bar Eco-Gi kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ti kolor:czarny XL

Wol-Bar Eco-Ti kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ti. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Klasické kalhotky. Výhody produktu: bavlna s krajkovým komfortem. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ti kolor:biały M

Wol-Bar Eco-Ti kolor:biały M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ti. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Klasické kalhotky. Výhody produktu: bavlna s krajkovým komfortem. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ti kolor:biały S

Wol-Bar Eco-Ti kolor:biały S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ti. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Klasické kalhotky. Výhody produktu: bavlna s krajkovým komfortem. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ti kolor:czarny S

Wol-Bar Eco-Ti kolor:czarny S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ti. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Klasické kalhotky. Výhody produktu: bavlna s krajkovým komfortem. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:biały 2XL

Wol-Bar Eco-Gi kolor:biały 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:czarny 2XL

Wol-Bar Eco-Gi kolor:czarny 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:beżowy XL

Wol-Bar Eco-Gi kolor:beżowy XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:beżowy 2XL

Wol-Bar Eco-Gi kolor:beżowy 2XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ri kolor:czarny M

Wol-Bar Eco-Ri kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ri. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: klasická pohodlná bavlna. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:beżowy L

Wol-Bar Eco-Gi kolor:beżowy L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:biały L

Wol-Bar Eco-Gi kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ti kolor:biały XL

Wol-Bar Eco-Ti kolor:biały XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ti. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Klasické kalhotky. Výhody produktu: bavlna s krajkovým komfortem. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:czarny L

Wol-Bar Eco-Gi kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:czarny M

Wol-Bar Eco-Gi kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Gi kolor:czarny XL

Wol-Bar Eco-Gi kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Gi. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyakrylu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: bavlna s vyšším pasem. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ri kolor:czarny XL

Wol-Bar Eco-Ri kolor:czarny XL, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ri. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: klasická pohodlná bavlna. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ri kolor:czarny L

Wol-Bar Eco-Ri kolor:czarny L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ri. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Výrobek pro ženy. Výhody produktu: klasická pohodlná bavlna. Kalhotky vysoko.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Supressa kolor:beż S

Wol-Bar Supressa kolor:beż S, Kalhotky od Wol-Bar. Model Supress. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny a 10 % z polyesteru. Kalhotky vysoko. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování s vysokým náběhem. Výrobek pro ženy. Zeštíhlující spodní prádlo. Modelování oděvů. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Bezešvá povrchová úprava okrajů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Supressa kolor:beż M

Wol-Bar Supressa kolor:beż M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Supress. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny a 10 % z polyesteru. Kalhotky vysoko. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování s vysokým náběhem. Výrobek pro ženy. Zeštíhlující spodní prádlo. Modelování oděvů. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Bezešvá povrchová úprava okrajů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Supressa kolor:beż L

Wol-Bar Supressa kolor:beż L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Supress. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny a 10 % z polyesteru. Kalhotky vysoko. Korekční oděv. Výhody produktu: modelování s vysokým náběhem. Výrobek pro ženy. Zeštíhlující spodní prádlo. Modelování oděvů. Obsahuje silikonovou podpůrnou pásku. Bezešvá povrchová úprava okrajů.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Minima kolor:czarny M

Wol-Bar Minima kolor:czarny M, Kalhotky od Wol-Bar. Model Minima. Výrobek je vyroben z 58 % z polyamidu a 42 % z elastanu. Bezešvá povrchová úprava okrajů. Výhody produktu: bezešvá vysoká korekční silueta. Výrobek pro ženy. Modelování oděvů. Kalhotky vysoko. Zeštíhlující spodní prádlo.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Wol-Bar Eco-Ti kolor:biały L

Wol-Bar Eco-Ti kolor:biały L, Kalhotky od Wol-Bar. Model Eco-Ti. Výrobek je vyroben z 90 % z bavlny, 7 % z elastanu a 3 % z polyamidu. Klasické kalhotky. Výhody produktu: bavlna s krajkovým komfortem. Výrobek pro ženy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK