Kalhoty se spadlym sedem damske

Pro vyhledávací frázi Kalhoty se spadlym sedem damske jsme na našem vyhledávači našli 585 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kalhoty se spadlym sedem damske trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 585 produktů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA grafit 4-L

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA grafit 4-L, Dámské punčochové kalhoty působí proti křečovým žilám a modelují postavu. Jsou polomatné, se stupňovaným tlakem a modelujícím sedem. Jemná guma v Podvazkový páse se neshrnuje ani nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelý krevní oběh. 87% polyamid, 13% elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA zlatý 2-S

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA zlatý 2-S, Dámské punčochové kalhoty působí proti křečovým žilám a modelují postavu. Jsou polomatné, se stupňovaným tlakem a modelujícím sedem. Jemná guma v Podvazkový páse se neshrnuje ani nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelý krevní oběh. 87% polyamid, 13% elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA zlatý 4-L

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA zlatý 4-L, Dámské punčochové kalhoty působí proti křečovým žilám a modelují postavu. Jsou polomatné, se stupňovaným tlakem a modelujícím sedem. Jemná guma v Podvazkový páse se neshrnuje ani nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelý krevní oběh. 87% polyamid, 13% elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA zlatý 3-M

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA zlatý 3-M, Dámské punčochové kalhoty působí proti křečovým žilám a modelují postavu. Jsou polomatné, se stupňovaným tlakem a modelujícím sedem. Jemná guma v Podvazkový páse se neshrnuje ani nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelý krevní oběh. 87% polyamid, 13% elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA Béžová 4-L

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty působí proti křečovým žilám a modelují postavu. Jsou polomatné, se stupňovaným tlakem a modelujícím sedem. Jemná guma v Podvazkový páse se neshrnuje ani nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelý krevní oběh. 87% polyamid, 13% elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA Béžová 3-M

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty působí proti křečovým žilám a modelují postavu. Jsou polomatné, se stupňovaným tlakem a modelujícím sedem. Jemná guma v Podvazkový páse se neshrnuje ani nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelý krevní oběh. 87% polyamid, 13% elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA Béžová 2-S

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty působí proti křečovým žilám a modelují postavu. Jsou polomatné, se stupňovaným tlakem a modelujícím sedem. Jemná guma v Podvazkový páse se neshrnuje ani nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelý krevní oběh. 87% polyamid, 13% elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA nero 4-L

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 20 DEN - GATTA nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty působí proti křečovým žilám a modelují postavu. Jsou polomatné, se stupňovaným tlakem a modelujícím sedem. Jemná guma v Podvazkový páse se neshrnuje ani nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelý krevní oběh. 87% polyamid, 13% elastan....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA daino 2-S

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA daino 2-S, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA daino 3-M

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA daino 3-M, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA fumo 2-S

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA fumo 2-S, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA fumo 3-M

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA fumo 3-M, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA fumo 4-L

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA fumo 4-L, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA grafit 2-S

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA grafit 2-S, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA grafit 4-L

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA grafit 4-L, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA grafit 3-M

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA grafit 3-M, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA nero 3-M

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA nero 3-M, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA nero 2-S

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA nero 2-S, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA Béžová 2-S

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA béžová 2-S, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA zlatý 3-M

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA zlatý 3-M, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA zlatý 2-S

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA zlatý 2-S, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA bronzo 2-S

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA bronzo 2-S, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA zlatý 4-L

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA zlatý 4-L, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA nero 4-L

BODY RELAXMEDICA - Dámské punčochové kalhoty, 40 DEN - GATTA nero 4-L, Tvarující punčochové kalhoty proti křečovým žílám. Polomatné, se stupňovaným tlakem a tvarujícím sedem. Speciální gumka jemně obepíná tělo, neroluje se a nestahuje. Tyto punčochové kalhoty podporují pravidelný průtok krve v nohách. 84% polyamid, 16% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Fiore M5218 High Waist Bikini 20 den 2-4 světlo přírodní 4-L

Dámské punčochové kalhoty Fiore M5218 High Waist Bikini 20 den 2-4 světlo přírodní 4-L, Dámské punčochové kalhoty s vysokým sedem a s jemností 20 DEN. Model má ploché švy. Špičky nejsou zesílené. Punčocháče obsahují extrakt z kofeinu a zeštíhlují pas a bříško. Model má v pase gumu se silikonovou páskou. Složení: 80 % polyamid, 20 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Fiore M5218 High Waist Bikini 20 den 2-4 světlo přírodní 2-S

Dámské punčochové kalhoty Fiore M5218 High Waist Bikini 20 den 2-4 světlo přírodní 2-S, Dámské punčochové kalhoty s vysokým sedem a s jemností 20 DEN. Model má ploché švy. Špičky nejsou zesílené. Punčocháče obsahují extrakt z kofeinu a zeštíhlují pas a bříško. Model má v pase gumu se silikonovou páskou. Složení: 80 % polyamid, 20 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gabriella Hihg Shaper 718 20 den 5-XL nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Gabriella Hihg Shaper 718 20 den 5-XL nero/černá 5-XL, Dámské punčochové kalhoty s vysokým sedem. Punčocháče tvarují postavu - modelují pas, bříško a linii pod pasem. Díky speciálnímu střihu a konstrukci se skvěle přizpůsobují tělu a modelují tvar postavy. Model má ploché švy a malý klín. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 85 % polyamid, 15...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Fiore M5218 High Waist Bikini 20 den 2-4 světlo přírodní 3-M

Dámské punčochové kalhoty Fiore M5218 High Waist Bikini 20 den 2-4 světlo přírodní 3-M, Dámské punčochové kalhoty s vysokým sedem a s jemností 20 DEN. Model má ploché švy. Špičky nejsou zesílené. Punčocháče obsahují extrakt z kofeinu a zeštíhlují pas a bříško. Model má v pase gumu se silikonovou páskou. Složení: 80 % polyamid, 20 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Viola 20 den - Mona Avana-hnědá káva 3-M

Dámské punčochové kalhoty Viola 20 den - Mona Avana-hnědá káva 3-M, Klasické punčochové kalhoty Mona Viola 20 den z lyrcy, se zesíleným sedem. Velikosti 2, 3 a 4 mají malý klín, velikost 5 velký klín. Složení: 89% polyamid, 11% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Viola 20 den - Mona Avana-hnědá káva 3-M

Dámské punčochové kalhoty Viola 20 den - Mona Avana-hnědá káva 3-M, Klasické punčochové kalhoty Mona Viola 20 den z lyrcy, se zesíleným sedem. Velikosti 2, 3 a 4 mají malý klín, velikost 5 velký klín. Složení: 89% polyamid, 11% elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gabriella Hihg Shaper 718 20 den 5-XL nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty s vysokým sedem. Punčocháče tvarují postavu - modelují pas, bříško a linii pod pasem. Díky speciálnímu střihu a konstrukci se skvěle přizpůsobují tělu a modelují tvar postavy. Model má ploché švy a malý klín. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Fiore M5218 High Waist Bikini 20 den 2-4 světlo přírodní 3-M

Dámské punčochové kalhoty s vysokým sedem a s jemností 20 DEN. Model má ploché švy. Špičky nejsou zesílené. Punčocháče obsahují extrakt z kofeinu a zeštíhlují pas a bříško. Model má v pase gumu se silikonovou páskou. Složení: 80 % polyamid, 20 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Fiore M5218 High Waist Bikini 20 den 2-4 světlo přírodní 2-S

Dámské punčochové kalhoty s vysokým sedem a s jemností 20 DEN. Model má ploché švy. Špičky nejsou zesílené. Punčocháče obsahují extrakt z kofeinu a zeštíhlují pas a bříško. Model má v pase gumu se silikonovou páskou. Složení: 80 % polyamid, 20 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Fiore M5218 High Waist Bikini 20 den 2-4 světlo přírodní 4-L

Dámské punčochové kalhoty s vysokým sedem a s jemností 20 DEN. Model má ploché švy. Špičky nejsou zesílené. Punčocháče obsahují extrakt z kofeinu a zeštíhlují pas a bříško. Model má v pase gumu se silikonovou páskou. Složení: 80 % polyamid, 20 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty 20 den 5XL melissa/odd.Béžová 5XL model 7552262 - Gabriella

Dámské punčochové kalhoty s vysokým sedem. Punčocháče tvarují postavu - modelují pas, bříško a linii pod pasem. Díky speciálnímu střihu a konstrukci se skvěle přizpůsobují tělu a modelují tvar postavy. Model má ploché švy a malý klín. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty 20 den 5XL nero/černá 5XL model 7552262 - Gabriella

Dámské punčochové kalhoty s vysokým sedem. Punčocháče tvarují postavu - modelují pas, bříško a linii pod pasem. Díky speciálnímu střihu a konstrukci se skvěle přizpůsobují tělu a modelují tvar postavy. Model má ploché švy a malý klín. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 85 % polyamid, 15 % elastan.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Knittex Francis 3D 50 den nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Knittex Francis 3D 50 den nero 4-L, Exkluzivní dámské matné punčochové kalhoty se sníženým střihem (sedem) a s došitou krajkou se silikonem. Díky silikonu se model při nošení nesesouvá a kalhotková část se neroluje. Krajka dodává celému modelu smyslný dojem. Punčocháče jsou vyrobené pomocí 3D technologie, a proto ideálně přiléhají k tělu a jsou p...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Knittex Francis 3D 50 den nero 2-S

Dámské punčochové kalhoty Knittex Francis 3D 50 den nero 2-S, Exkluzivní dámské matné punčochové kalhoty se sníženým střihem (sedem) a s došitou krajkou se silikonem. Díky silikonu se model při nošení nesesouvá a kalhotková část se neroluje. Krajka dodává celému modelu smyslný dojem. Punčocháče jsou vyrobené pomocí 3D technologie, a proto ideálně přiléhají k tělu a jsou p...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty M86 den Julia - Gatta, tmavě hnědá 2-S i10_P14062_1:400_2:487_

Punčochové kalhoty Gatta Julia M86 den, z příze stretch, průhledné, polomatné, se zesíleným sedem. Materiál složení: 100% polyamid

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty M86 den Julia - Gatta, fumo 2-S i10_P14062_1:427_2:487_

Punčochové kalhoty Gatta Julia M86 den, z příze stretch, průhledné, polomatné, se zesíleným sedem. Materiál složení: 100% polyamid

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty M86 den Julia - Gatta, beige 4-L i10_P14062_1:364_2:248_

Punčochové kalhoty Gatta Julia M86 den, z příze stretch, průhledné, polomatné, se zesíleným sedem. Materiál složení: 100% polyamid

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty M86 den Julia - Gatta, bronzová 4-L i10_P14062_1:2072_2:248_

Punčochové kalhoty Gatta Julia M86 den, z příze stretch, průhledné, polomatné, se zesíleným sedem. Materiál složení: 100% polyamid

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty M86 den Julia - Gatta, ANTILOPE 4-L i10_P14062_1:368_2:248_

Punčochové kalhoty Gatta Julia M86 den, z příze stretch, průhledné, polomatné, se zesíleným sedem. Materiál složení: 100% polyamid

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské kalhoty HIS 100586 MARYLIN STRETCH Cloudy Grey Velikost Pas/Délka HIS: 34/33

Šedé kalhoty bez šoupání s vyšším sedem, úzkou nohavicí a zapínáním na zip. Jedná se o velmi pohodlné kalhoty, které využijete na běžné nošení i do práce. S příměsí 4 % elastanu. Nejedná se o klasický denim ale o elastické kalhoty, které si zamilujete....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 34

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 34, Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 36

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 36, Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 38

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 38, Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 40

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 40, Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 42

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 42, Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dlouhé kalhoty model 179956 Xsapienza 34

Dlouhé kalhoty model 179956 Xsapienza 34, Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dlouhé kalhoty model 179913 Xsapienza 34

Dlouhé kalhoty model 179913 Xsapienza 34, Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 44

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 44, Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

PUDROVÉ ŠIROKÉ SVETROVÉ KALHOTY Noisy May

PUDROVÉ ŠIROKÉ SVETROVÉ KALHOTY Noisy May: dámské široké svetrové/úpletové kalhoty v pudrové barvě zkrácené nohavice zdobeny barevným pruhem velice příjemný a hřejivý materiál - ideální pro chladné podzimní dny v pase na gumu, dají se stáhnout pomocí šňůrky modelka vel. XS - 174 cm v nabídce také v šedém provedení

Více informací
Dostupnost: skladem

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 34

Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 36

Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 38

Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 40

Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Dlouhé kalhoty model 179914 Xsapienza 42

Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Dlouhé kalhoty model 179956 Xsapienza 34

Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Dlouhé kalhoty model 179913 Xsapienza 34

Dámské dlouhé kalhoty s rovnými nohavicemi a vysokým sedem. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V pase našitý pásek. Vsazené kapsy na bocích. Polyester 65 % Viskóza 35 % Velikost Šířka beder Šířka pasu 3486 cm66-74 cm3690 cm72-80 cm3894 cm78-86 cm40102 cm84-90 cm42106 cm88-96 cm44110 cm92-100 cm

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK