Kamenne obklady

Pro vyhledávací frázi Kamenne obklady jsme na našem vyhledávači našli 637 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kamenne obklady trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 637 produktů

Kamenný obklad WILDSTONE Castelo Tatran 20x50cm cena za balení

1balení:0,65m² - Moderní kamenný obklad Wildstone Castelo Tatran ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový obklad WILDSTONE Mura Brick Fuego cena za balení

1balení:0,5m² - Cihlový obklad WILDSTONE Mura Brick Fuego. Použití v interiéru i exteriéru. Čekací doba cca 2-3 týdny. Na vzorkovn...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Monte Negro 53x15cm cena za balení

1balení:0,5m² - Luxusní kamenný obklad Wildstone Monte Negro - nejlepší volba. Struktura je naprosto famózní a uchvátí Vás v každém detailu. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru.  Čekací ...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Alexandria 60x18cm cena za balení

1balení:0,5m² - Obklad lámaná skála Wildstone Alexandria ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru.  Čekací doba je c...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Etna 60x18cm cena za balení

1balení:0,5m² - Obklad lámaná skála Wildstone Etna ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady Wildstone přináší dokonale věrohodný design kamenných balvanů. Čekací doba je cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Champagne 60x18cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kamenný obklad Lámaná skála Wildstone Champagne ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady Wildstone přináší dokonale věrohodný design kamenných balvanů.  Čekací doba je...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Štípaný pískovec Capela 60x18cm cena za balení

1balení:0,75m² - Vysoce kvalitní obklad štípaný pískovec Capela Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Štípaný pískovec Colia 60x18cm cena za balení

1balení:0,75m² - Vysoce kvalitní obklad štípaný pískovec Colia Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Colorado 50x30cm cena za balení

1balení:0,5m² - Obklad Mix Colorado od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady jsou vyrobeny ze speciální směsi betonu, který zaručuje mrazuvzdornost, zajímavou cenu a dlouhodobou životnost. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Říční kámen 40x20cm

1balení:1m² - Kvalitní obklad Wildstone Říční kámen ve tvaru potočních a říčních oblých kamenů nabízí využití v interiéru i exteriéru. Tento typ obkladu je nutné spárovat. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. ...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Slanec Pyramid 50x10cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kvalitní Wildstone Slanec Pyramid je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Slanec Coloseum 50x10cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kvalitní Wildstone Slanec Coloseum je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Slanec Blend cream 50x10cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kvalitní Wildstone Slanec Blend cream je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Slanec Palermo 50x10cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kvalitní Wildstone Slanec Palermo je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Slanec Basalt 50x10cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kvalitní Wildstone Slanec Basalt je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový obklad WILDSTONE Castle Brick Pavlov 28x6,5cm

Cihlový obklad WILDSTONE Castle Brick Pavlov je kamenný obkladový aglomerát ve tvaru klasické staré cihly a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Při stavbách a rekonstrukcích jsou často využívané cihlové obklady. Jsou kvalitní, praktické a vypadají velmi dobře. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Bastia 21x6cm

1balení:1m² - Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Bastia dokonale imituje klasickou Holandskou cihlu a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Při stavbách a rekonstrukcích jsou často využívané cihlové obklady. Jsou kvalitní, praktické a vypadají velmi dobře. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Nevada 21x6cm

1balení:1m² - Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Nevada dokonale imituje klasickou Holandskou cihlu a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Při stavbách a rekonstrukcích jsou často využívané cihlové obklady. Jsou kvalitní, praktické a vypadají velmi dobře. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Kelt 60x18cm cena za balení

Obklad lámaná skála Wildstone Kelt ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Nepravidelné tvary, vhodné kombinovat se dřevem. 1balení:0,5m² Čekací doba je cca 2-3 týdny....

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Trivento 60x18cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kamenný obklad lámaná skála Wildstone Trivento ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Tento výrobek má velice přijatelnou cenu. Barevná stálost v řádu desítek let je dosažená použitím nejkvalitnějších surovin a striktním dodržováním technologií výroby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Ancona 60x18cm cena za balení

Obklad lámaná skála Wildstone Ancona ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,5m² Čekací doba je cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Ventura 60x18cm cena za balení

1balení:0,5m² - Obklad lámaná skála Wildstone Ventura ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Barevná stálost v řádu desítek let je dosažená použitím nejkvalitnějších surovin a striktním dodržováním technologií výroby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Alpina 60x30cm cena za balení

Obklad Mix Alpina od Wildstone ve tvaru štípaného nepravidelného kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,75m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Country 60x30cm

Obklad Mix Country od Wildstone ve tvaru štípaného nepravidelného kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Tirol 60x30cm cena za balení

Obklad Mix Tirol od Wildstone ve tvaru ve tvaru štípaných skalních kamenů nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,5m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Toscana 50x30cm

Obklad Mix Toscana od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Štípaný pískovec Roma 60x18cm cena za balení

1balení:0,75m² - Vysoce kvalitní obklad štípaný pískovec Roma Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Nechte se nadchnout zpracováním a působivým designem obkladu ŠTÍPANÝ PÍSKOVEC.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Štípaný pískovec Mix 60x18cm cena za balení

1balení:0,75m² - Vysoce kvalitní obklad štípaný pískovec Mix Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Castelo Valdez 20x50cm cena za balení

1balení:0,65m² - Moderní kamenný obklad Wildstone Castelo Valdez ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Castelo Provance 20x50cm cena za balení

1balení:0,65m² - Moderní kamenný obklad Wildstone Castelo Provance ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Castelo Alicante 20x50cm cena za balení

1balení:0,65m² - Moderní kamenný obklad Wildstone Castelo Alicante ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Hradní zeď Lanzarote 40x15cm

1balení:1m² - Kvalitní kamenný obklad Wildstone Hradní zeď Lanzarote v různých obdélníkových tvarech nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Dokonale věrohodný design kamenných balvanů.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Hradní zeď Basalt 40x15cm

1balení:1m² - Kvalitní kamenný obklad Wildstone Hradní zeď Basalt v různých obdélníkových tvarech nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Dokonale věrohodný design kamenných balvanů.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Hradní zeď Champagne 40x15cm

1balení:1m² - Kvalitní kamenný obklad Wildstone Hradní zeď Champagne v různých obdélníkových tvarech nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Dokonale věrohodný design kamenných balvanů.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Hradní zeď Manuella 40x15cm

1balení:1m² - Kvalitní kamenný obklad Wildstone Hradní zeď Manuella v různých obdélníkových tvarech nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Dokonale věrohodný design kamenných balvanů.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Limestone Opuka 50x27cm cena za balení

1balení:0,5m² - Wildstone kamenný obklad Limestone Opuka má velmi robustní a nepravidelné tvary. Obklad klasické opuky nabízí široké využití v interiéru i exteriéru a je nutné jej spárovat.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Limestone Champagne 50x27cm cena za balení

1balení:0,5m² - Wildstone kamenný obklad Limestone Champagne má velmi robustní a nepravidelné tvary. Obklad klasické opuky nabízí široké využití v interiéru i exteriéru a je nutné jej spárovat.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Merock Salamanca 50x10cm cena za balení

Oblíbený kamenný obklad Merock Salamanca Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,5m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Merock Zaragoza 50x10cm cena za balení

Oblíbený kamenný obklad Merock Zaragoza Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,5m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Merock Taranto 50x10cm cena za balení

Oblíbený kamenný obklad Merock Taranto Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,5m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Grigio 50x30cm

Obklad Mix Grigio od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Rustico 50x30cm cena za balení

Obklad kamene Mix Rustico od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Tento typ obkladu je nutné spárovat. 1balení:0,75m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Lazio 21x6 cm

1balení:1m² - Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Lazio dokonale imituje klasickou Holandskou cihlu a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Hlavní výhodou cihlových pásku je především originální vzhled připomínající klasickou cihlovou zeď. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Granada 21x6cm

1balení:1m² - Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Granada dokonale imituje klasickou Holandskou cihlu a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Hlavní výhodou cihlových pásku je především originální vzhled připomínající klasickou cihlovou zeď. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Bruggy 21x6cm

1balení:1m² - Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Bruggy dokonale imituje klasickou Holandskou cihlu a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Hlavní výhodou cihlových pásku je především originální vzhled připomínající klasickou cihlovou zeď. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Ornel Nerro cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Nerro je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,4m² Čekací doba obvykle cca 2-3 týdny

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Ornel Refido cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Refido je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,4m² Čekací doba obvykle cca 2-3 týdny

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Ornel Como cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Como je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,4m² Čekací doba obvykle cca 2-3 týdny

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Ornel Valencia cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Valencia je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,4m² Čekací doba obvykle cca 2-3 týdny

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Davos cena za balení

Obklad Mix Davos od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Oxid cena za balení

Obklad lámaná skála Wildstone Oxid ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,5m² Čekací doba je cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Carrara cena za balení

Obklad Mix Carrara od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Castelo Vigo cena za balení

1balení:0,65m² - Moderní kamenný obklad Wildstone Castelo Vigo ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Pischelli cena za m²

1balení:1m² - Cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Pischelli nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Čekací doba cca 2-3 týdny....

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE SLANEC PYRAMID cena za balení

Kvalitní Wildstone Slanec Pyramid je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady zvyšují estetickou hodnotu každé stěny a fasády. Čekací doba cca ...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE SLANEC BASALT cena za balení

Kvalitní Wildstone Slanec Basalt je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE SLANEC PALERMO cena za balení

Kvalitní Wildstone Slanec Palermo je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LÁMANÁ SKÁLA ALEXANDRIA cena za balení

Rohový obklad lámaná skála Wildstone Alexandria ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny. Čekací doba cca 2...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LÁMANÁ SKÁLA TRIVENTO cena za balení

Rohový obklad lámaná skála Wildstone Trivento ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MIX ALPINA cena za balení

Rohový obklad Mix Alpina od Wildstone ve tvaru štípaného nepravidelného kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny. Čekací doba cca 2-3 t...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK