Kamenny obklad na stenu

Pro vyhledávací frázi Kamenny obklad na stenu jsme na našem vyhledávači našli 469 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kamenny obklad na stenu trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 469 produktů

Kamenný obklad Wild Stone - ORNEL NERRO

~1198 Kč/m2~Imitace kamene Ornel Nerro vyniká svou velmi dobře propracovanou strukturou. Díky tomu je obkladový kámen série Ornel velice oblíbený na fasádách domů. Možná je ale také aplikace v interiéru. Obklad pochází od výrobce Wild Stone.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Stegu - UMBRIA 1 grey

~690 Kč/m2~Betonový obklad UMBRIA 1 grey je ultra tenký obkladový materiál. Výhodou tohoto kamene je malá tloušťka a velmi nízká hmotnost, díky čemuž je vhodný i na obtížnější aplikace. Tato věrná imitace kamenných pásků je vhodná do interiéru i exteriéru. Nyní za nízkou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - UMBRIA 2 mocca

~690 Kč/m2~Betonový obklad UMBRIA 2 mocca je ultra tenký obkladový materiál. Výhodou tohoto kamene je malá tloušťka a velmi nízká hmotnost, díky čemuž je vhodný i na obtížnější aplikace. Tato věrná imitace kamenných pásků je vhodná do interiéru i exteriéru. Nyní za nízkou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - LYON 1 beige

~990 Kč/m2~Obkladový kámen LYON 1 beige svojí strukturou perfektně imituje architekturu starověkého aztéckého města. Struktura kamene je tvořena menšími i většími kusy kamene s různě tvarovanými rysy a jemným zvrásněním na povrchu. I díky svému béžovému zbarvení je tento betonový obklad vhodný do prostor interiéru i exteriéru.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - MURA BRICK fuego

~1332 Kč/m2~Obkladový kámen MURA BRICK fuego jsou tenké betonové dílce v antracitové barvě. Jedná se o spárovaný obklad, který respektuje moderní trendy ve stavebnictví. Aplikace je možná na fasádě, venkovních stěnách ale také ve vnitřních prostorech.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Magicrete - SHALE - cena za balení

~1226 Kč/m2~Umělý kámen Shale je luxusní obklad, který se pyšní svým unikátní zabarvením do žluta. Vzhledem ke své nepravidelné struktuře, preciznímu tvaru a originálnímu vzhledu je Shale bezchybná imitace štípané břidlice. Obkladový kámen značky Magicrete u nás zakoupíte nejlevněji na trhu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - NEVADA - cena za balení

~922 Kč/m2~Umělý kámen Nevada se vyznačuje svým specifickým dvoubarevným vizuálem. Imitace kamene skutečně precizně napodobuje typicky českou břidlici, v níž dochází ke střetu šedé a hnědé barvy. Fasádní obklad Nevada zkrášlí Vaši fasádu, plot či interiér. Obkladový kámen u nás zakoupíte nejlevněji na trhu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - ARIZONA - cena za balení

~844 Kč/m2~Arizona je béžově zbarvená imitace kamene je zdobena nepravidelnou strukturou, v níž se střídají větší i menší kusy lámaného obkladového kamene. Umělý kámen Arizona na svém povrchu střídá světlejší a tmavší odstíny, což vytváří výjimečný efekt pro moderní interiéry i exteriéry. Obklad je za akční cenu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Říční kámen 40x20cm

1balení:1m² - Kvalitní obklad Wildstone Říční kámen ve tvaru potočních a říčních oblých kamenů nabízí využití v interiéru i exteriéru. Tento typ obkladu je nutné spárovat. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. ...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Country 60x30cm

Obklad Mix Country od Wildstone ve tvaru štípaného nepravidelného kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Toscana 50x30cm

Obklad Mix Toscana od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Grigio 50x30cm

Obklad Mix Grigio od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad Luminta - AMELIA - cena za balení

~1150 Kč/m2~Obkladový kámen Amelia se těší velké oblíbenosti především díky malé tloušťce, která umožňuje montáž obkladu i na problémová místa. Navzdory malé tloušťce je tento umělý kámen velmi precizně strukturován. Žluté zabarvení dodává kamennému obkladu potřebný šmrnc.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - NEPAL 2 DESERT - cena za balení

~790 Kč/m2~Betonový obklad Nepal 2 Desert představuje již několika léty prověřený obkladový kámen napodobující oranžovou kamennou stěnu. Barvy této imitace kamene si hrají s odstíny oranžové, což dodává obkladu nevšední a požadovaný vzhled. Umělý kámen Nepal 2 Desert si oblíbíte nejen v interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA ALEXANDRIA - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Alexandria charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA ETNA - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Etna charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA TRIVENTO - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Trivento charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA ANCONA - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Ancona charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA CHAMPAGNE - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Champagne charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA KELT - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Kelt charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - LÁMANÁ SKÁLA VENTURA - cena za balení

~1392 Kč/m2~Obkladový kámen Lámaná Skála Ventura charakterizují především přírodní rysy. Liší se od všech umělých kamenů svým designovým provedením a formátem. V každém balení je sada různých velikostí tohoto kamene. Díky různým tvarům a formátům jednotlivých kamenů je možné si vytvořit originální kamennou stěnu podle vlastní představy....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Stegu - CALABRIA 1 MOCCA - cena za balení

~990 Kč/m2~Kamenný obklad Calabria 1 Mocca se stává dokonalou imitací vápence pocházející z Itálie. Mezi společné znaky patří přírodní hnědá barva, struktura i tvar, čímž dává dojem pravého obkladového kamene. Umělý kámen Calabria patří mezi nejpropracovanější obklady na trhu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Vaspo - OHNIVÁ SKÁLA BLEDÁ - cena za balení

~1010 Kč/m2~Obkladový kámen Ohnivá Skála Bledá je vrstevnaté a nepravidelné struktury se seběvědomým smetanovo-hnědým zbarvením, které spolu s nepřítomností spár dodávají okouzlující barvitý a kamenný efekt. Umělý kámen Ohnivá Skála Bledá je betonový obklad, který vynikne na každé fasádě i soklu domu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad WILDSTONE Castelo Tatran 20x50cm cena za balení

1balení:0,65m² - Moderní kamenný obklad Wildstone Castelo Tatran ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad Vaspo - INOVEC PÍSKOVCOVÝ - cena za balení

~1016 Kč/m2~Umělý kámen Inovec Pískovcový zaujme na první pohled svojí pestrou strukturou, díky níž obklad působí jako skála v přírodě. V jednom balení je uspořádáno množství různých formátů, čímž je v konečné fázi vytvořen přirozený efekt. Tento betonový obklad je vyráběn v hnědém provedení a je místy doplněn tmavšími skvrnami....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - INOVEC MULTICOLOR - cena za balení

~1016 Kč/m2~Umělý kámen Inovec Multicolor zaujme na první pohled svojí pestrou strukturou, díky níž obklad působí jako skála v přírodě. V jednom balení je uspořádáno množství různých formátů, čímž je v konečné fázi vytvořen přirozený efekt. Tento betonový obklad je vyráběn v šedém provedení a je místy doplněn růžovými skvrnami....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - ZVRÁSNĚNÁ SKÁLA ZELENÁ - cena za balení

~1048 Kč/m2~Obkladový kámen Zvrásněná skála Zelená je obklad výrazně nepravidelné struktury se specifickým zvrásněním. Umělý kámen působí velmi reálným dojmem, protože je zde snaha o perfektní imitaci přírodní skály. Betonu se to skvěle daří. Zvrásněná skála Zelená je oblíbená jako obklad na fasádu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad VIPSTONE Kvarcit zvrásněný 35x18 cena za balení

1balení:0,33m² - Přírodní obkladový kámen Kvarcit zvrásněný je variací křemence. Kamenný obklad Kvarcit je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. Pokud vás už barevné, nebo čistě bílé zdi nudí a chtěli byste zmodernizovat prostory vašeho bydlení, vyzkoušejte kamenné obklady. 

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad VIPSTONE Břidlice multicolor 35x18 cm cena za balení

1balení:0,504m² - Přírodní obkladový kámen Vipstone Břidlice multicolor je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. Kamenný obklad Břidlice je precizně propracovaný a velmi odolný. Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad VIPSTONE Břidlice hnědá 60x15cm cena za balení

Přírodní obkladový kámen Břidlice je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. Kamenný obklad Břidlice je precizně propracovaný a velmi odolný. 1balení:0,36m² Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad VIPSTONE Kvarcit nature 35x18 cm cena za balení

Přírodní obkladový kámen Kvarcit nature je variací křemence. Kamenný obklad Kvarcit je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. 1balení: 0,441m²  Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad VIPSTONE Mramor černý cena za balení

Přírodní obkladový kámen Mramor černý. Kamenný obklad mramor je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,36m²  Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad VIPSTONE Kvarcit tmavě šedý cena za balení

Přírodní obkladový kámen Kvarcit je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. Kamenný obklad je precizně propracovaný a velmi odolný. 1balení: 0,441m² Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad VIPSTONE Břidlice šedo-černá cena za balení

Přírodní obkladový kámen Břidlice je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. Kamenný obklad Břidlice je precizně propracovaný a velmi odolný. 1balení:0,378m² Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad VIPSTONE Kvarcit světlý multicolor cena za balení

Přírodní obkladový kámen Kvarcit světlý multicolor. Kamenný obklad Kvarcit je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. 1balení: 0,441m²  Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad VIPSTONE Kvarcit bílý cena za balení

Přírodní obkladový kámen Kvarcit bílý je bílou variací křemence. Kamenný obklad Kvarcit je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,36m² Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad VIPSTONE Kvarcit bílo-šedivý cena za balení

Přírodní obkladový kámen Kvarcit je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru. Kamenný obklad je precizně propracovaný a velmi odolný. 1balení: 0,441m² Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad Vaspo - BŘIDLICE STANDART HNĚDÁ - cena za balení

~589 Kč/m2~Umělý kámen Břidlice standart Hnědá vyniká svým nepravidelným a jemně zvrásněným povrchem, který ohraničují pravidelné okraje, jejichž stěny na sebe těsně přiléhají bez spár. Tento betonový obklad zapůsobí také svým hnědým zbarvením.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad WILDSTONE Slanec Pyramid 50x10cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kvalitní Wildstone Slanec Pyramid je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Slanec Coloseum 50x10cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kvalitní Wildstone Slanec Coloseum je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Slanec Blend cream 50x10cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kvalitní Wildstone Slanec Blend cream je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Slanec Palermo 50x10cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kvalitní Wildstone Slanec Palermo je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Slanec Basalt 50x10cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kvalitní Wildstone Slanec Basalt je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Castelo Valdez 20x50cm cena za balení

1balení:0,65m² - Moderní kamenný obklad Wildstone Castelo Valdez ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Castelo Provance 20x50cm cena za balení

1balení:0,65m² - Moderní kamenný obklad Wildstone Castelo Provance ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Castelo Alicante 20x50cm cena za balení

1balení:0,65m² - Moderní kamenný obklad Wildstone Castelo Alicante ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Limestone Opuka 50x27cm cena za balení

1balení:0,5m² - Wildstone kamenný obklad Limestone Opuka má velmi robustní a nepravidelné tvary. Obklad klasické opuky nabízí široké využití v interiéru i exteriéru a je nutné jej spárovat.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Limestone Champagne 50x27cm cena za balení

1balení:0,5m² - Wildstone kamenný obklad Limestone Champagne má velmi robustní a nepravidelné tvary. Obklad klasické opuky nabízí široké využití v interiéru i exteriéru a je nutné jej spárovat.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Merock Salamanca 50x10cm cena za balení

Oblíbený kamenný obklad Merock Salamanca Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,5m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Merock Zaragoza 50x10cm cena za balení

Oblíbený kamenný obklad Merock Zaragoza Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,5m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Merock Taranto 50x10cm cena za balení

Oblíbený kamenný obklad Merock Taranto Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,5m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Ornel Nerro cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Nerro je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,4m² Čekací doba obvykle cca 2-3 týdny

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Ornel Refido cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Refido je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,4m² Čekací doba obvykle cca 2-3 týdny

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Ornel Como cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Como je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,4m² Čekací doba obvykle cca 2-3 týdny

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Ornel Valencia cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Valencia je kamenný obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. 1balení:0,4m² Čekací doba obvykle cca 2-3 týdny

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Castelo Vigo cena za balení

1balení:0,65m² - Moderní kamenný obklad Wildstone Castelo Vigo ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklad se vyznačuje také snadnou aplikací.  Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Monte Negro 53x15cm cena za balení

1balení:0,5m² - Luxusní kamenný obklad Wildstone Monte Negro - nejlepší volba. Struktura je naprosto famózní a uchvátí Vás v každém detailu. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru.  Čekací ...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Champagne 60x18cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kamenný obklad Lámaná skála Wildstone Champagne ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady Wildstone přináší dokonale věrohodný design kamenných balvanů.  Čekací doba je...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Trivento 60x18cm cena za balení

1balení:0,5m² - Kamenný obklad lámaná skála Wildstone Trivento ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Tento výrobek má velice přijatelnou cenu. Barevná stálost v řádu desítek let je dosažená použitím nejkvalitnějších surovin a striktním dodržováním technologií výroby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad Vaspo - BŘÍDLICOVÝ KÁMEN TMAVOŠEDÝ - cena za balení

~789 Kč/m2~Betonový obklad Břidlicový kámen Tmavošedý působí elegantně díky své nepravidelné struktuře, která je doplněna decentním zvrásněním na povrchu obkladu. Díky kombinaci univerzálních barev černé a šedé lze tento umělý kámen dobře kombinovat s umístěným nábytkem v interiéru či s fasádou v exteriéru.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK