Klobasy salamy pastiky

Pro vyhledávací frázi Klobasy salamy pastiky jsme na našem vyhledávači našli 5 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Klobasy salamy pastiky trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 5 produktů

Danielka František: Vzorné řeznictví a uzenářství Nakladatelství OSSIS

84 receptů uzenářských výrobků, které se u nás vyráběly za 1. republikykaždý recept obsahuje přesné dávkování surovin, koření a přísad i podrobný výrobní postupkniha obsahuje recepty na párky, poláky, klobásy i taliány, dále měkké salámy, játrové salámy, vařené zboží i čajovky, salámy trvanlivé, aspiky, konzervy a paštiky

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí řeznická kuchařka. Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového - Josef Dušátko e-kniha

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další.

Více informací
Dostupnost: skladem

Jarník Karel Josef: Uzenář Nakladatelství OSSIS

třetí vydání původní knihy o uzení z počátku 20. století115 receptur na výrobu mastných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravědetailní pracovní postupy vč. způsobu tepelného opracovánípůvodní recepty s drobnými jazykovými úpravami pro usnadnění vnímání textu současnému čtenářiv knize najdete recepty na párky, cerveláty, chrupáky i klobásy, taliány, uzenky a uzence, salá...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí zabijačka - Josef Půhoný

<p>Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni.</p><p>V knize je množství osvědčených receptů na zabijačk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Domácí řeznická kuchařka (978-80-264-0995-3)

Elektronická kniha - autor Josef Dušátko, 164 stran Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla....

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK