Kmin drceny 500 g
Pro vyhledávací frázi Kmin drceny 500 g jsme na našem vyhledávači našli 183 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kmin drceny 500 g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Kmín drcený 500 g
Kmín je znám svou pronikavou vůní, jež je stejně jako chuť teplá, nahořkle sladká a ostře kořenná, s příchutí sušené pomerančové kůry a slabým nádechem anýzu. Využití v kuchyni: → Tučná a špatně stravitelná jídla, jídla z jednoho hrnce, masa, brambory, červená řepa, domácí chléb, sušenky, kořeněné pečivo, uzeniny, polévky, dušené pokrmy, kmínová polévka. S čím je kmín...
Více informacíKmín drcený 100 g
Kmín je znám svou pronikavou vůní, jež je stejně jako chuť teplá, nahořkle sladká a ostře kořenná, s příchutí sušené pomerančové kůry a slabým nádechem anýzu. Využití v kuchyni: → Tučná a špatně stravitelná jídla, jídla z jednoho hrnce, masa, brambory, červená řepa, domácí chléb, sušenky, kořeněné pečivo, uzeniny, polévky, dušené pokrmy, kmínová polévka. S čím je kmín...
Více informacíKmín drcený 450g Vitana
Výživové hodnoty (100 g) Energie kJ/0 kcal Tuky 0 g z toho nasycené 0 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Bílkoviny 0 g Vláknina 0 g Sůl 0 g
Více informacíKmín drcený 40 g RAMRAM
Kmín drcený se hodí na chleby, pečivo, zeleninu (zvláště brambory), zelí, mrkev a houby, klobásy, tučné vepřové maso, kachnu a husu.
Více informacíGRIZLY Kmín drcený 50 g
GRIZLY Kmín drcený 50 g Administrativní zařazení: Koření Složení: Kmín drcený 100 % Země původu: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Potravinové sáčky Vlastnosti a výhody: Jedná se o jedno z nejstarších koření na evropském kontinentu a vůbec nejstarší u nás. Nejen proto se stal nedílnou součástí mnoha tradičních pokrm...
Více informacíGrešík Kmín drcený 50 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby.Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného. Balení: 50 g
Více informacíPetr Stupka koření - Kmín drcený 70g
Český dvouletý kmín drcený. Hmotnost 70 g. V praktickém opětovně uzavíratelném kyblíčku.
Více informacíPetr Stupka koření - Kmín drcený 70g
Český dvouletý kmín drcený. Hmotnost 70 g. V praktickém opětovně uzavíratelném kyblíčku.
Více informacíKmín celý 500 g
Kmín je znám svou pronikavou vůní, jež je stejně jako chuť teplá, nahořkle sladká a ostře kořenná, s příchutí sušené pomerančové kůry a slabým nádechem anýzu. Využití v kuchyni: → Tučná a špatně stravitelná jídla, jídla z jednoho hrnce, masa, brambory, červená řepa, domácí chléb, sušenky, kořeněné pečivo, uzeniny, polévky, dušené pokrmy, kmínová polévka. S čím je kmín...
Více informacíKmín mletý 500 g
Kmín je znám svou pronikavou vůní, jež je stejně jako chuť teplá, nahořkle sladká a ostře kořenná, s příchutí sušené pomerančové kůry a slabým nádechem anýzu. Využití v kuchyni: → Tučná a špatně stravitelná jídla, jídla z jednoho hrnce, masa, brambory, červená řepa, domácí chléb, sušenky, kořeněné pečivo, uzeniny, polévky, dušené pokrmy kmínová polévka. S čím je kmín ...
Více informacíKmín Množství: 500 g
Kmín kořenný - carum carvi Používá se ke kořenění chleba, brambor, pečení, omáček, salátů, a mnoha dalších jídel, dále pak v konzervárenství, v likérnictví, ve farmacii a mnoha dalších odvětvích potravinářského průmyslu. Semena obsahují 3–7 % éterických olejů obsahujících karvon a limolen....
Více informacíPepř barevný drcený 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a znám...
Více informacíPepř čtyřbarevný drcený 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a znám...
Více informacíJiří Červenka Koření Kulinář český kmín drcený 70g
<div style="text-align: justify;"> <span style="font-size:14px;">Tradiční koření české kuchyně u vás určitě nesmí chybět! Kapr na kmíně, vepřová pečínka nebo třeba vařené brambory by se bez tohoto českého zázraku neobešly. Hmotnost 70 g.</span></div>
Více informacíGRIZLY Kmín celý 500 g
GRIZLY Kmín celý 500 g Administrativní zařazení: Koření Složení: Kmín celý 100 % Země původu: Česká republika , Finsko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu(během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Nepostradatelná suro...
Více informacíKmín římský mletý 500 g
Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá, s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky m...
Více informacíKmín římský celý 500 g
Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky me...
Více informacíKmín černý celý 500 g
Kmín černý, též nazývaný "černucha", byl před příchodem pepře do evropských kuchyní velice oblíbeným kořením. Jeho aroma není nijak výrazné, voní po bylinkách, lehce připomíná dobromysl. Jeho chuť je hořká, peprná, pronikavá a oříšková. Využití v kuchyni: → Maso na karí, zeleninové pokrmy, chléb, těstoviny, chlebové placky, pikantní pečivo, rohlíky, opékané brambory, ...
Více informacíZdravoslav Kmín celý 500 g
Kmín pochází z Asie a severní a střední Evropy. K nejvýznamnějším producentům kmínu patří Nizozemsko, stejně jako Německo, Polsko a Maroko. Pěstuje se také ve Spojených státech. Odborníci se domnívají, že východoevropský kmín je jemnější než holandský. V Alsasku se místní „Munsterský sýr“ tradičně podává s kmínem na malých talířcích. První pěstování kmínu sahá až do staro...
Více informacíGRIZLY Ostropestřec mariánský drcený BIO 500 g
GRIZLY Ostropestřec mariánský drcený BIO 500 g Administrativní zařazení: Superpotravina Složení: Semena ostropestřce mariánského* 100 % *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Česko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, ...
Více informací100% jemně drcený ostropestřec mariánský - 500g - Herbatica Balení: 500 g
Ostropestřec mariánský (Silybum marianum) - král detoxikačních bylin a účinný pomocník při trávení. Neustále vás trápí zažívací problémy
Více informacíRageFitness Ostropestřec drcený BIO 500g
Ostropestřec mariánský má jedinečné nutriční a léčivé vlastnosti. Obsahuje flavonolignany, které pomáhají játrům regenerovat, a je tedy vhodné ho zařadit do jídelníčku při detoxikaci. Je schopen udržovat normální zdraví srdce a trávicí systém. Je prospěšný při kontrole hladiny cukru v krvi. Ostropestřec mariánský je jednoletá nebo dvouletá bylina dorůstající výšky až 1,5 ...
Více informacíRageFitness Ostropestřec drcený BIO MEGA 50% - 250g
Ostropestřec mariánský má jedinečné nutriční a léčivé vlastnosti. Obsahuje flavonolignany, které pomáhají játrům regenerovat, a je tedy vhodné ho zařadit do jídelníčku při detoxikaci. Je schopen udržovat normální zdraví srdce a trávicí systém. Je prospěšný při kontrole hladiny cukru v krvi. Ostropestřec mariánský je jednoletá nebo dvouletá bylina dorůstající výšky až 1,5 ...
Více informacíCOLFARM Černý kmín Black seed 500 mg 60 kapslí
COLFARM Black seed je doplněk stravy s olejem ze semen černého kmínu. Ten je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, včetně kyseliny linolové a olejové, která pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi (při konzumaci 10 g LA denně).
Více informacíKmínka pečený kmín 35% 0,5l Garage22
Kmínka pečený kmín 35% 0,5l Garage22. Semínka českého kmínu jsme napražili v pecích na chleba v restauraci Eska. Tím naše kmínka získává výrazné aroma a dlouhou chuť. Tradiční český destilát v novém kabátu. Hlavní rostlinné látky: Pražený kmín. Aroma: Čerstvě upečený chléb, jemná štiplavost. Chuť: Výrazně kmínová a dlouhá, zemitý hřejivý efekt. Obal: Skleněná čirá láhev...
Více informacíRageFitness Ostropestřec drcený BIO MEGA 50% - 3000g XXL
Ostropestřec mariánský má jedinečné nutriční a léčivé vlastnosti. Obsahuje flavonolignany, které pomáhají játrům regenerovat, a je tedy vhodné ho zařadit do jídelníčku při detoxikaci. Je schopen udržovat normální zdraví srdce a trávicí systém. Je prospěšný při kontrole hladiny cukru v krvi. Ostropestřec mariánský je jednoletá nebo dvouletá bylina dorůstající výšky až 1,5 ...
Více informacíPROBIO Chléb bezlepkový BIO 500 g
PROBIO Chléb bezlepkový BIO 500 g Bezlepkový chleba chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo netrpí celiakií. Je namíchaný z velmi kvalitních mouk - čirokové, pohankové, rýžové a semínek. Vydrží vláčný až tři dny. Chléb ze směsi lze upéct v domácí pekárně i v běžné troubě. Rychlá a jednoduchá příprava: Do směsi přidáte jen vodu a droždí, necháte nakynout a pečete. S...
Více informacíAdveni Bezlepkový chléb Party bílý 500 g
Adveni Bezlepkový chléb Party bílý 500 g Složení: kukuřičný škrob, tapiokový modifikovaný škrob, bramborový škrob, tapiokový škrob, mouka z hnědé rýže, mouka z bílé rýže, ovesné vločky bez lepku, dextróza, jedlá sůl, guma guar (zahušťovadlo), slunečnicový lecitin (emulgátor), lahůdkové droždí, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku). Může obsahovat stopy sezamu. Tip...
Více informacíAdveni Bezlepková směs delikates 500 g
Adveni Bezlepková směs delikates 500 g Přípravě v domácí pekárně: Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 340 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny. Příp...
Více informacíPískavice celá 500 g
Plody pískavice chutnají po celeru či libečku, chuť je lehce hořká, textura moučnatá. Pražená semena chutnají hořkosladce, s nádechem javorového sirupu. Využití v kuchyni: → Chutney, rybí kari, indický chléb dosai, nakládaná zelenina, saláty, turecké sušené hovězí maso pastirma (basturma), pečivo. S čím je pískavice dobrá? → Brambory, čočka, jehněčí maso, kořenová zele...
Více informacíPískavice mletá 500 g
Plody pískavice chutnají po celeru či libečku, chuť je lehce hořká, textura moučnatá. Pražená semena chutnají hořkosladce, s nádechem javorového sirupu. Využití v kuchyni: → Chutney, rybí kari, indický chléb dosai, nakládaná zelenina, saláty, turecké sušené hovězí maso pastirma (basturma), pečivo. S čím je pískavice dobrá? → Brambory, čočka, jehněčí maso, kořenová zel...
Více informacíJalovec mletý 500 g
Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...
Více informacíSaturejka celá 500 g
Chuť saturejky je výrazná, peprně kořenná a připomíná majoránku, oregano nebo tymián. Využití v kuchyni: → Nádivky, tučná masa, jídla z jednoho hrnce, ragú, houbová jídla, bouquet garni, čočkový salát, omelety. S čím je saturejka dobrá? → Bílé zelí, brambory, cibule, červená řepa, červené zelí, fazole, kořenová zelenina, králík, luštěniny, paprika, rajčata, ryby, sýr,...
Více informacíSaturejka mletá 500 g
Chuť saturejky je výrazná, peprně kořenná a připomíná majoránku, oregano nebo tymián. Využití v kuchyni: → Nádivky, tučná masa, jídla z jednoho hrnce, ragú, houbová jídla, bouquet garni, čočkový salát, omelety. S čím je saturejka dobrá? → Bílé zelí, brambory, cibule, červená řepa, červené zelí, fazole, kořenová zelenina, králík, luštěniny, paprika, rajčata, ryby, sýr,...
Více informacíKardamom celý 500 g
Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená, s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...
Více informacíKardamom mletý 500 g
Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...
Více informacíJalovec celý 500 g
Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...
Více informacíŠalvěj 500 g
Šalvěji se také říká babské ucho. Její vůně je silně aromatická, pižmová, balzámová a teple kořeněná. Chuť je mírně hořká. Sušená šalvěj je výraznější než čerstvá. Využití v kuchyni: → Tučná jídla, italský pokrm saltimbocca, italské pečivo focaccia, polenta, nádivka k masu při americkém Dni díkůvzdání, tvaroh, omelety, omáčky, nudle. S čím je šalvěj dobrá? → Cibule, d...
Více informacíSkořice mletá 500 g
Chuť skořice je nasládlá, teplá, s náznakem hřebíčku a citrusu, aroma je jemně sladké, dřevité, přesto však intenzivní. Je součástí směsí pěti druhů koření a perníkového koření. Využití v kuchyni: → Kořeněné pečivo, dezerty, jablečný koláč, pečená jablka, banány smažené na másle, ovocné kompoty, vánoční cukroví, svařené víno, punč, mléčná rýže, vanilkový pudink, skoři...
Více informacíŠalvěj mletá 500 g
Šalvěji se také říká babské ucho. Její vůně je silně aromatická, pižmová, balzámová a teple kořeněná. Chuť je mírně hořká. Sušená šalvěj je výraznější než čerstvá. Využití v kuchyni: → Tučná jídla, italský pokrm saltimbocca, italské pečivo focaccia, polenta, nádivka k masu při americkém Dni díkůvzdání, tvaroh, omelety, omáčky, nudle. S čím je šalvěj dobrá? → Cibule, d...
Více informacíSkořice celá 500 g
Chuť skořice je nasládlá, teplá s náznakem hřebíčku a citrusu, aroma je jemně sladké, dřevité, přesto však intenzivní. Je součástí směsí pěti druhů koření, kari a perníkového koření. Využití v kuchyni: → Kořeněné pečivo, dezerty, jablečný koláč, pečená jablka, banány smažené na másle, ovocné kompoty, vánoční cukroví, svařené víno, punč, mléčná rýže, vanilkový pudink, ...
Více informacíMajoránka 500 g
Majoránka je všeobecně velmi oblíbené koření, protože takřka neztrácí své aroma a proto je sušená téměř stejně aromatická jako čerstvá. Aroma majoránky je sladce kořenité, podobné tymiánu. Chuť je kořenitější, ale stále jemnější, než chuť oregana. Je teplá, lehce ostrá a nahořklá s náznakem kafru, sladká, jemně kořenné příchuti. Využití v kuchyni: → Saláty, vaječná ...
Více informacíKurkuma mletá 500 g
Kurkuma, někdy též zvaná „indický šafrán", byla dlouhou dobu ceněna spíše jako rostlina barvířská. Dnes pro ni však najdeme široké využití také v kuchyni. Spojuje a slaďuje jiné druhy koření, s nimiž se mísí v mnoha kombinacích - je například součástí směsí kari, garam masala či ras el hanout. Chuť má kořennou až ostře trpkou, podobnou zázvoru. Je teplá, pižmová, mírně ...
Více informacíLibeček mletý 500 g
Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...
Více informacíLibeček celý 500 g
Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...
Více informacíOregano 500 g
Oregano je též známo pod názvem „dobromysl". Chuť je kořenně aromatická, mírně slaná, výrazná, peprná, s pálivou, často citronovou příchutí. Využití v kuchyni: → Sýrové pokrmy, omáčky na těstoviny, pizza, pečená zelenina, řecké souvlaki, saláty, náplně tortil, salsa omáčky, dušená masová jídla, hamburgerová masa, tučné pokrmy (jehněčí, skopové), ochucení olejů a octů,...
Více informacíOregano mleté 500 g
Oregano je též známo pod názvem „dobromysl". Chuť je kořenně aromatická, mírně slaná, výrazná, peprná, s pálivou, často citronovou příchutí. Využití v kuchyni: → Sýrové pokrmy, omáčky na těstoviny, pizza, pečená zelenina, řecké souvlaki, saláty, náplně tortil, salsa omáčky, dušená masová jídla, hamburgerová masa, tučné pokrmy (jehněčí, skopové), ochucení olejů a octů,...
Více informacíGRIZLY Orientální mix 500 g
GRIZLY Orientální mix 500 g Pestrý mix chutí a vůní obsahuje arašídy, mandle, kešu oříšky a praženou kukuřici. Navíc ochucené směsí orientálního koření, špetkou cukru a soli. Originální dobrota skvělá na svačinu nebo jako pohoštění na party s přáteli. Nebojte se ji také použít v kuchyni při zdobení již hotových jídel. Administrativní zařazení: Suché skořápk...
Více informacíGrit ptačí APETIT 500 g
Doplňkové krmivo pro ptáky. Je cenným zdrojem minerálních látek, je důležitý pro stavbu kostí a peří a nepostradatelný pro podporu látkové výměny. Krmný návod: podávejte jako minerální doplněk krmné dávky všech druhů ptactva. Složení: drcné lastury a škeble, drcený uhličitan vápenatý.
Více informacíPepř červený celý 500 g
Bobulky červeného, respektive růžového pepře, mají měkkou vnější slupku s jemnou ovocnou chutí. Vnitřní část plodu má jemně pálivou chuť, která po jídle dlouho přetrvává. Využití v kuchyni: → Omáčky, polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle. S čím je růžový pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijons...
Více informacíHořčice černá mletá 500 g
Celá semena hořčice nemají žádné aroma, po rozžvýkání chutnají ořechově a velmi silně. Využití v kuchyni: → Pokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, nakládaná zelenina. S čím je hořčice dobrá? → Aromatické sýry, grilované hovězí maso, kořenová zelenina, králík, kuřecí maso, mořské plody, párky, ryby, uzeniny, zelí. Koření, s nimiž se ho...
Více informacíHořčice černá celá 500 g
Celá semena hořčice nemají žádné aroma, po rozžvýkání chutnají ořechově a velmi silně. Využití v kuchyni: → Pokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, nakládaná zelenina. S čím je hořčice dobrá? → Aromatické sýry, grilované hovězí maso, kořenová zelenina, králík, kuřecí maso, mořské plody, párky, ryby, uzeniny, zelí. Koření, s nimiž se ho...
Více informacíPepř černý mletý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom, k...
Více informacíPepř černý celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom,...
Více informacíPodobné fráze: kmin rimsky mlety 500 g | kmin rimsky cely 500 g | kminova krkovicka 500 g | profikoreni kmin drceny 100g | profikoreni kmin drceny 200g | profikoreni kmin drceny 25kg | profikoreni kmin drceny 1 kg | profikoreni kmin drceny 50g | koreni kmin drceny 0 5 kg drana | profikoreni kmin drceny 5 kg | labeta a s chleb kminovy 500 g | zdravoslav kmin cely 500 g | allnature rimsky kmin 500 g | cesky kulinar kmin drceny dvoulety | petr stupka koreni kmin drceny 70g | koreni kmin cely 500g gastro servis | rozmaryn drceny 500g | pepr zeleny drceny 500g | pepr cerny drceny 500g | kmin cely 500g | kmin cely doza 500g | kmin mlety 500g | sipek drceny 100 g | rimsky kmin cely 500g | rimsky kmin mlety 500g | kmin rimsky mlety 500g | kmin rimsky cely 500g | pepr barevny drceny 500g drana | sipek drceny caj 100 g | estragon drceny 100 g | kmin cely 100 g | kmin mlety bio 60 g | kmin cely 100 gramu | kmin cely 50 g | kmin rimsky bio 35 g