Kniha gulase

Pro vyhledávací frázi Kniha gulase jsme na našem vyhledávači našli 13 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kniha gulase trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 13 produktů

Guláše - Tibor Kramár

Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáně z hovězího, vepřového či drůbežího masa, zvěřiny a ryb. Oblíbený pokrm lze připravit také z brambo...

Více informací
Dostupnost: skladem

Guláše mnoha chutí a nápadů

Vladimír Příhoda; Jiří PoláčekGEN 2003Kniha, čeština, 136 stran

Více informací
Dostupnost: skladem

Guláše (978-80-7451-395-4)

Kniha - autor Tibor Kramár, 288 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáně z hovězího, vepřového č...

Více informací
Dostupnost: skladem

Guláše a jejich příbuzní (978-80-87867-28-0)

Kniha - autor Alexandr Žurman, 136 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš. Najde se pravidelně na jídelníčku bezmála každé restaurace a nejen té lidové. Je oblíbenou a čas...

Více informací
Dostupnost: skladem

10 minut 38 vteřin - Elif Shafak e-kniha

Co když v okamžiku smrti lidská mysl ještě několik převzácných minut pracuje? Přesně řečeno, deset minut třicet osm vteřin… Každá posmrtná minuta Leile přináší intenzivní smyslovou vzpomínku: chuť kořeněného guláše z kozy, kterou její otec obětoval na oslavu narození dlouho očekávaného syna....

Více informací
Dostupnost: skladem

Recepty z vepřového masa

Pavla Michňová; Luboš BártaPolévky, kotlety, krkovička, řízky, plec, mleté maso, zabíjačkové hody, guláše,VPK 2004, edice ApetitKniha, čeština, 62 stran

Více informací
Dostupnost: skladem

Houby: atlas hub a recepty (978-80-7240-955-6)

Kniha - 120 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá V knížce najdete podrobný popis dvaadvaceti oblíbených druhů jedlých hub a srozumitelné informace o tom, jak je sbírat a jak s nimi dále pracovat. Součástí publikace je i několik desítek výtečných receptů na chutná jídla, v nichž hlavní roli hrají houby. Houby dušené a zapečené, polévky, omáčky a guláše, zcela jedno...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bramborová kuchařka: Úhrabky, hamty, maltošny (978-80-88326-34-2)

Kniha - autor Otakar Štanc, 261 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bramborová kuchařka - Otakar Štanc

Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v praktickém lékařství. Protože jde o kuchařku, jsou v knize uvedeny recept...

Více informací
Dostupnost: skladem

10 minut a 38 vteřin (978-80-207-1976-8)

Kniha - autor Elif Shafak, 384 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Co když v okamžiku smrti lidská mysl ještě několik převzácných minut pracuje? Přesně řečeno, deset minut třicet osm vteřin… Každá posmrtná minuta Leile přináší intenzivní smyslovou vzpomínku: chuť kořeněného guláše z kozy, kterou její otec obětoval na oslavu narození dlouho očekávaného syna; chuť směs...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bramborová kuchařka - Otakar Štanc

Anotace: Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v praktickém lékařství. Protože jde o kuchařku, jsou v knize uved...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Bramborová kuchařka - Úhrabky, hamty, maltošny - Otakar Štanc

<p>Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v praktickém lékařství. Protože jde o kuchařku, jsou v knize uvede...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bramborová kuchařka

Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v praktickém lékařství. Protože jde o kuchařku, jsou v knize uvedeny recept...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK