Kniha syry
Pro vyhledávací frázi Kniha syry jsme na našem vyhledávači našli 58 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kniha syry trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Sýry
Ottova kuchařkaOttovo nakladatelství 2005, edice Ottova kuchařkaKniha, čeština, 40 stran
Více informacíSýry
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzo...
Více informacíSyry sveta
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky! Dozviete sa, ktoré druhy sú najchutnejšie, ktorá Feta je najlepšia alebo ktoré Manchego chutí najlahodnejšie. A ešte oveľa viac. Spoznáte rozmanitosť, kvalitu a potešenie z rôznych druhov syrov z celého sveta. Ku každému...
Více informacíRedakce časopisu Apetit - Sýry
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové haluš...
Více informacíSýry (Edice Apetit)
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové haluš...
Více informacíSýry (Edice Apetit)
<p></p><p> Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert.</p> <p> V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný her...
Více informacíSýry (978-80-87575-12-3)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný ...
Více informacíDomácí sýry (978-80-264-0908-3)
Elektronická kniha - autor Petra Rubášová, 128 stran Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, koupit mléko, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pe...
Více informacíSýry (edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množst...
Více informacíSuper jednoduché veganské sýry: 70 lahodných receptů na rostlinné sýry (978-80-264-2654-7)
Kniha - autor Janice Buckingham, 136 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Od dob, kdy se výroba veganských sýrů pojila s prapodivnými surovinami, které nebyly k sehnání a spoustou drahého náčiní uplynulo už mnoho času. V knize Super jednoduché veganské sýry najdete snadné recepty, podle nichž si vyrobíte ty nejkrémovější a nejchutnější rostlinné sýry, které bez po...
Více informacíDomácí sýry. Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční - Petra Rubášová e-kniha
Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby! Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy.
Více informacíDomácí sýry. Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční - Petra Rubášová e-kniha
Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!
Více informacíDomácí sýry, 2. rozšířené vydání (978-80-264-2002-6)
Elektronická kniha - Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby! - autor Petra Rubášová, 160 stran Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen ř...
Více informacíDomácí sýry: Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční (978-80-264-2002-6)
Kniha - autor Petra Rubášová, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýr...
Více informacíDomácí sýry: Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční (978-80-264-4294-3)
Kniha - autor Petra Rubášová, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýr...
Více informacíTvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni: sv.30 (80-85936-41-0)
Kniha - autor P. Kratochvílová, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky. Desetitisíce spokojených rodin nám dává dobré vysvěd...
Více informacíUmění fermentace I.. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Sandor Ellix Katz e-kniha
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
Více informacíUmění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Sandor Ellix Katz
<p>Rádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů...
Více informacíFrancouzská kuchařka
Jana ZachováPolévky, předkrmy, zelenina, jídla s masem, ryby, drůbež, sýryVPK, edice ApetitKniha, čeština, 62 stran
Více informacíDomácí jogurt, tvaroh a sýr (978-80-7541-265-2)
Kniha - autor Cosima Bellersen Quirini, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize ...
Více informacíNalož to!: Kujme pi©kle v kuchyni (978-80-906434-1-3)
Kniha - autor Daniela Turecká, 194 stran, česky, pevná bez přebalu matná Naložte si doma sýry, zeleninu a různé speciality podle receptů Daniely TureckéDaniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako vůbec prvn...
Více informacíPochúťky pod holým nebom (978-80-8204-061-9)
Kniha - slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Príprava jedál v exteriéri sa opäť čoraz viac dostáva do módy. Je síce časovo dosť náročná, ale v kotlíku, na grile či na grilovacej panvici sa dajú pripraviť veľmi chutné jedlá. Na otvorenom ohni si môžeme pripraviť bravčové, hovädzie, kuracie i morčacie mäso, divinu, jahňacinu, ryby, zeleninu, syry atď. Na ochutenie, do marin...
Více informacíVaření pod širým nebem (978-80-8204-056-5)
Kniha - česky, Pevná bez přebalu lesklá Z přípravy jídel venku se stává čím dál tím častěji módní záležitost. Je to sice časově dosti náročné, ovšem v kotlíku, na grilu či na grilovací pánvi lze připravit velmi chutná jídla. Na otevřeném ohni můžeme připravit vepřové, hovězí, drůbeží nebo krůtí maso, zvěřinu, jehněčí, ryby, zeleninu, sýry atd. K ochucení nebo do marinády...
Více informacíLáska a sýr v Paříži (978-80-762-5091-8)
Elektronická kniha - autor Victoria Brownleeová, 336 stran, česky Ella se plná očekávání a vzrušení připravuje na večeři se svým přítelem, se kterým chodí přes osm let. Zdá se, že konečně nadchází chvíle, kdy ji požádá o ruku. Večeře však skončí překvapivým rozchodem. Se zlomeným srdcem, na prahu třicítky se Ella rozhodne opustit Melbourne, přestěhovat do Paříže a koneč...
Více informacíChata ve Švýcarsku (978-80-271-1276-0)
Elektronická kniha - Zabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Je načase si užít výhled do krásné krajiny a vychutnat si přitom sametovou horkou čokoládu, výborné sýry a úžasnou romantiku. - ze série Romantické útěky, autor Julie Caplinová, 344 stran, česky Oheň v krbu a zasněžené vrcholky hor za oknemZabalte si kufry a vypravte se k zasněže...
Více informacíSlunečná kuchařka: 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná (978-80-242-7456-0)
Kniha - 168 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá V hospodě na statku Popelkových ve Slunečné se vždy dobře vařilo a peklo. Hospodyně Běta, bylinkářka s léčitelskými schopnostmi a především vynikající kuchařka, připravuje jídla jen z vybraných surovin, zeleninou a ovocem v biokvalitě ji zásobuje farmářka Kratinová a plody okolního lesa dodají pak pokrmům správný ří...
Více informacíBrambory 50 snadných receptů (978-80-206-1358-5)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby a sušenou treskou. Další recepty mají původ v různých zemích, jako bl...
Více informacíPre najmenších – Čísla (978-80-567-0498-1)
Kniha - 16 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Pridaj sviečku na tortu a nezabudni priniesť na narodeninovú oslavu darček. Vráť zatúlané klbká do škatule. Spočítaj s myškou syry a pomôž kuriatkam nájsť cestu do kurníka. Tieto a mnohé ďalšie úlohy nájdete v tejto knižke, ktorá je určená pre najmenšie deti. Hravou formou si tu precvičia ruku pri vyfarbovaní, a ...
Více informacíAriete 615 B-CHEESE výrobník jogurtu a sýra
ARIETE 615 B-CHEESE Cheese and Yogurt Maker výrobník sýra a jogurtu Výrobník sýra B-cheese je navržen tak, aby uspokojil různé chutě a potřeby uživatelů. Nabízí 6 přednastavených programů na výrobu sýra, včetně klasického sýra, rychlého sýra, veganského sýra, mozzarelly, klasického jogurtu a řeckého jogurtu. S výkonem 500 W a teflonovým povrchem je schopen zvládnout i n...
Více informacíO sýrech
Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy ...
Více informacíO sýrech - Správné uchovávání, podávání, recepty a párování s nápoji - Fiona Beckett
<p></p><p>Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. </p> Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická...
Více informací615 B-CHEESE - jogurtovač a výrobník sýra
ARIETE 615 B-CHEESE výrobník sýra a jogurtu představuje průlom v domácí výrobě sýra. Tento unikátní přístroj kombinuje elegantní design, intuitivní ovládání a vysoký výkon, což vám umožní snadno a rychle připravit lahodné domácí sýry a jogurty. Bezkonkurenční výkon a speciální funkce umožňují zpracování až 2 litrů mléka najednou, což vytvoří až 500 gramů čerstvého sýra. S...
Více informacíRaw food jako zážitek - Eva Peršinová
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých jídelníčcích? Pak je tato kniha určená právě vám! Překvapte sebe, svou rodinu, své známé i přátele rozmanitostí a vynikající chutí ...
Více informacíNalož to - Daniela Turecká
Daniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako vůbec první v Čechách věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic. Kniha vás nadchne 50 prověřenými recepty na ty nejlepší klasiky i naklád...
Více informacíLáska a kozy na venkově (978-80-762-5109-0)
Elektronická kniha - autor Victoria Brownleeová, 316 stran, česky Ellin život v Paříži se po zběsilém prvním roce, plném zvykání si na evropskou kulturu, pendlování mezi dvěma potenciálními objekty lásky a objevování stovek druhů sýra, konečně ustálil. Už půl roku žije se svým partnerem, prodavačem sýrů Sergem, a oba se mají báječně… dokud do jejich pohody nepřis...
Více informacíDomácnost bez chemie: Šetrné čištění, Uchovávání potravin, Péče o tělo (978-80-7547-627-2)
Kniha - autor Joanna Tołłoczko, 256 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Je možné vyloučit škodlivé chemikálie z prostředí, kde žijeme? Určitě ano a úsilí, které na to vynaložíme, rozhodně stojí za návrat přirozené rovnováhy do těla. Tento průvodce vám řekne, jak jí dosáhnout. Najdete zde recepty na domácí sýry a jogurt, na uchovávání ovoce a zeleniny, na výrobu k...
Více informacíChata ve Švýcarsku (978-80-271-1276-0)
Kniha - autor Julie Caplinová, 344 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Oheň v krbu a zasněžené vrcholky hor za oknemZabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Je načase si užít výhled do krásné krajiny a vychutnat si přitom sametovou horkou čokoládu, výborné sýry a úžasnou romantiku.Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit vše...
Více informacíZeměpisná označení výrobků a jejich právní ochrana (978-80-7552-166-8)
Kniha - autor Hana Kelblová, 172 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace se věnuje tématu, které dosud nebylo v české právní literatuře samostatně zpracováno, přestože se nepochybně jedná o významnou součást práva duševního vlastnictví. Zeměpisná označení, která označují např. sýry Feta a Parmigiano Reggiano, víno Rioja a Budějovické pivo, jsou specifické ...
Více informacíKuchařka na léto (978-80-206-1613-5)
Kniha - autor Academia Barilla, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku - i...
Více informacíPasteur: a zákerný vírus (978-80-8124-135-2)
Kniha - autor Luca Novelli, 120 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Louis Pasteur objavil svet hmýriaci sa mikróbmi. Prišiel na to, že tieto neviditeľné tvory žijú vo vzduchu, v zemi, a aj v našom tele sú ich celé miliardy. Ukázal, že to nie sú naši nepriatelia, naopak, niektoré z nich pracujú pre nás. Bez nich by sme predsa nemali jogurty, syry, ani iné dobré ve...
Více informacíNalož to! - Daniela Turecká - 18x24 cm
Kujme pi©kle v kuchyni. Daniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako vůbec první v Čechách věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic. Kniha vás nadchne 50 prověřenými recepty na...
Více informacíSvojtka & Co. Pro nejmenší - Čísla 2-3 roky
Kniha pro chlapečky a holčičky od 2 do 3 let. Najdou v ní množství zábavných úkolů, naučí se psát čísla a procvičí šikovnost při výběru a nalepování samolepek. Přidej svíčku na dort a nezapomeň přinést na narozeninovou oslavu dárek. Vrať zatoulaná klubka do krabice. Spočítej s myškou sýry a pomoz kuřátkům najít cestu do kurníku. Tyto a mnohé další úkoly najdete v této k...
Více informacíRaw food jako zážitek
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých jídelníčcích? Pak je tato kniha určená právě vám! Překvapte sebe, svou rodinu, své známé i přátele rozmanitostí a vynikající chutí ...
Více informacíRaw food jako zážitek - Užívej si pestrost živé stravy každý den! - Peršinová Eva
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých jídelníčcích? Pak je tato kniha určená právě vám! Překvapte sebe, svou rodinu, své známé i přátele rozmanitostí a vynikající chutí...
Více informacíNeplecha na plechu: Kuchařka, cestovatelský deník 2 - Jaroslav Šmíd
Tato kniha je volným pokračováním prvního deníky z cest blogerů Neplecha na plechu. Jedná se o soubor 112 receptů, doplněných o nespočet gastronomických zajímavostí a příběhů spojených s jídlem s jejichž pomocí se přenesete do atmosféry 8 světových kuchyní. Opět jsme se vydali na cesty, abychom na vlastní kůži poznali chutě blízkých i dalekých krajů a pod vedením místních...
Více informacíRaw food jako zážitek - Užívej si pestrost živé stravy každý den!
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých jídelníčcích? Pak je tato kniha určená právě vám! Překvapte sebe, svou rodinu, své známé i přátele rozmanitostí a vynikající chutí ...
Více informacíZvířata v zahradě - pro radost i užitek - Petra Rubášová
<p>Chovatelské rady pro začátečníky a jak oživit zahradu volně žijícími živočichy.</p><p>Chcete mít ke snídani vajíčka od vlastních slepic nebo kozí mléko? Možná vám pomůže tato kniha! Příručka začínajícího chovatele domácího zvířectva (slepic, hus, kachen, králíků, koz a ovcí), ale také zahrádkáře, který se chce stát milým hostitelem některých volně žij...
Více informacíRevoluce v opravdovém jídle - Sally-Ann Creedova
PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdové...
Více informacíNalož to - Kujme pi(c)kle v kuchyni - Daniela Turecká
<p>Daniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako první v republice věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic.</p><p>A řekněme to přímo slovy Daniely: Kniha je zaměře...
Více informacíRevoluce v opravdovém jídle
Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a ukazuje nám cestu zpět k le...
Více informacíBon appétit!
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu D...
Více informacíBon appetit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
<p></p><p> Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní!</p> <p&g...
Více informacíBon appétit!
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu D...
Více informacíBon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu D...
Více informacíRevoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování - Sally-Ann Creed
<p>PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce ...
Více informacíRaw food jako zážitek
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých jídelníčcích? Pak je tato kniha určená právě vám! Překva...
Více informacíNalož to
Daniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako vůbec první v Čechách věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic. Kniha vás nadchne 50 prověřenými recepty na ty...
Více informacíRaw food jako zážitek - Užívej si pestrost živé stravy každý den! - Eva Peršinová
<p></p><p style="text-align:justify;"> Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých jídelníčcích? Pak je tato kniha určená právě vám!</p> <...
Více informacíPodobné fráze: kniha petra rubasova domaci syry