Kolektiv autoru kolektiv autoru australie

Pro vyhledávací frázi Kolektiv autoru kolektiv autoru australie jsme na našem vyhledávači našli 6785 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kolektiv autoru kolektiv autoru australie trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 6785 produktů

Sladařství - Gabriela Basařová

<p>V roce 2023 přichází na knižní trh druhé, doplněné a upravené vydání velmi žádané publikace „Sladařství – teorie a praxe výroby sladu“. ***** Původní kolektiv autorů, složený z pracovníků Vysoké školy chemicko- technologické v Praze, Sladařského výzkumného ústavu v Brně, Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského, a. s., Praha a pracovníků praxe pod vedením Pet...

Více informací
Dostupnost: skladem

HWKITCHEN Hamík MAX

To NEJ z NEJ edice HAMÍK na 520 stránkách Hamík MAX je unikátní kniha s výběrem toho "NEJ Z NEJ" z celé edice knih Hamík a Hamíkova koutku a stává se tak určitým završením díla autora Petra Prause. Oproti jiné populární autorově knize "Hrst postřehů pro každý den" je naopak Hamík MAX doslova MAXI a to nejen svou velikostí 19 x 26,5 x 3 cm. Kniha Hamík MAX je doslova nabit...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zásady ekonomie - N. Gregory Mankiw

Anotace: Uznávaná učebnice ekonomie obsahuje všechna témata nezbytná pro kompletní kurz ekonomie. Výklad zahrnuje jak vysvětlení výchozích pojmů a metodologie, tak otázky mikro- i makroekonomie, fungování finanční soustavy, úlohu státu v ekonomice. Kniha je urč...

Více informací
Dostupnost: skladem

Abeceda účetnictví pro podnikatele 2023 - Jiří Kadlec; Rostislav Chalupa; Jana Pilátová

Anotace: Již 19. vydání populární publikace, která vychází opět po roční odmlce v novém, aktualizovaném vydání, zachycuje základní účetní předpisy a rozpracovává je do konkrétních účetních postupů. Přestože v posledn&ia...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sladařství - Teorie a praxe výroby sladu - Gabriela Basařová

Anotace: V roce 2023 přichází na knižní trh druhé, doplněné a upravené vydání velmi žádané publikace "Sladařství - teorie a praxe výroby sladu". Původní kolektiv autorů, složený z pracovníků Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, Sladařsk&ea...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK