Koriandr mlety 100 g
Pro vyhledávací frázi Koriandr mlety 100 g jsme na našem vyhledávači našli 672 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Koriandr mlety 100 g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Koriandr mletý 100 g
Plody koriandru chutnají sladce kořenně, aroma připomíná šalvěj, pomerančovou kůru, pepř, mátu a citron. Využití v kuchyni: → Chléb, pečivo, zavařování okurek nebo červené řepy, sladkokyselé nálevy, marinády, rybí plévky, sladké sušenky, dorty. S čím je koriandr dobrý? → Avokádo, citron, hovězí maso, jehněčí maso, kokosové mléko, kořenová zelenina, kukuřice, limetka, ...
Více informacíHeera Koriandr mletý Dhania 100 g
Heera Koriandr mletý Dhania 100 g Administrativní zařazení: Koření Složení: Koriandr mletý 100 % Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Vlastnosti a výhody: Semena koriandru se používají buď celá nebo mletá na prášek. Mletý koriandr je také součástí směsi koření, jako je např. garam masala. Působí proti nadýmání a bolestem bři...
Více informacíSalvia Paradise Koriandr plod mletý 150 g
100% čistý Koriandr setý mletý plod je antioxidační koření s účinkem na naše zdravé trávení, srdce, cévy, cholesterol, imunitu, nervy, kůži, močové cesty.
Více informacíSalvia Paradise Koriandr plod mletý 300 g
100% čistý Koriandr setý mletý plod je antioxidační koření s účinkem na naše zdravé trávení, srdce, cévy, cholesterol, imunitu, nervy, kůži, močové cesty.
Více informacíSalvia Paradise Koriandr plod mletý 700 g
100% čistý Koriandr setý mletý plod je antioxidační koření s účinkem na naše zdravé trávení, srdce, cévy, cholesterol, imunitu, nervy, kůži, močové cesty.
Více informacíKoriandr mletý 500 g
Plody koriandru chutnají sladce kořenně, aroma připomíná šalvěj, pomerančovou kůru, pepř, mátu a citron. Využití v kuchyni: → Chléb, pečivo, zavařování okurek nebo červené řepy, sladkokyselé nálevy, marinády, rybí plévky, sladké sušenky, dorty. S čím je koriandr dobrý? → Avokádo, citron, hovězí maso, jehněčí maso, kokosové mléko, kořenová zelenina, kukuřice, limetka, ...
Více informacíGewürzgarten, koriandr, mletý, 70 g
Gewürzgarten, koriandr, mletý, 70 g
Více informacíKoriandr mletý 20 g RAMRAM
Koriandr mletý se používá do polévek, dušených pokrmů, kari, opékaných směsí, zeleninových pokrmů, salátů, k rybám a drůbeži, do jogurtů, čatní, chuťových přísad a rajčatových omáček.
Více informacíDNM Koriandr mletý 50 g
KORIANDR snižuje pálivost a ostrost pikantních jídel. Představuje základ mnoha směsí a lze jím ochutit zeleninové pokrmy i pečené koláče s podzimním ovocem, stejně jako sladkokyselé nálevy. Složení: Koriandr setý (Coriandrum sativum) Chuť a použití: Zralé plody mají sladké, peprně vonné, kořeněné aroma. Chuť je mírná, sladká, lehce pálivá, s dobře znatelným náznakem pom...
Více informacíGrešík Koriandr mletý 40 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného
Více informacíBadyán mletý 100 g
Koření se říká „hvězdicový anýz" kvůli podobnosti s chutí a vůní anýzu. Aroma badyánu je však intenzivnější a ohnivější. Badyán je také součástí známé směsi pěti koření. Využití v kuchyni: → Svařené víno, vánoční punč, vánoční cukroví, pudinky, švestková povidla, jablečný kompot, polévky, vývary, marinády ke kuřecímu a vepřovému masu, obarvení velikonočních vajec, pho (...
Více informacíHřebíček mletý 100 g
Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...
Více informacíKardamom mletý 100 g
Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...
Více informacíKmín mletý 100 g
Kmín je znám svou pronikavou vůní, jež je stejně jako chuť teplá, nahořkle sladká a ostře kořenná, s příchutí sušené pomerančové kůry a slabým nádechem anýzu. Využití v kuchyni: → Tučná a špatně stravitelná jídla, jídla z jednoho hrnce, masa, brambory, červená řepa, domácí chléb, sušenky, kořeněné pečivo, uzeniny, polévky, dušené pokrmy kmínová polévka. S čím je kmín ...
Více informacíZázvor mletý 100 g
Vůně zázvoru je ovocně kořenitá, aromatická, chuť lehce citronová, ostrá. Sušený je méně aromatický než čerstvý, ale po rozemletí voní teple a peprně s lehce citronovým nádechem. Chuť je pálivá, ostře palčivá a pronikavá. Využití v kuchyni: → Zázvorové pivo, zázvorová limonáda, zázvorový chléb, sušenky, dorty, džemy, čatní, polévky, rýžová jídla, asijské masové pokrmy, p...
Více informacíSalvia Paradise Koriandr plod mletý 50 g
Koriandr setý (Coriandrum sativum, ploštičník) je jednoletá rostlina dorůstající výšky až 1 m. Domovinou mu je západní Asie, dnes planě roste ve Středomoří a od nepaměti je pěstován v Indii, Egyptě i České republice. Lodyha je vzpřímená, bohatě větvená s vroubkovanými listy. Kvete v červnu a červenci, růžovými až bílými květy. Plodem jsou tobolky obsahující semena s pří...
Více informacíSonnentor Koriandr mletý BIO 40 g
Jedni ho milují, druzí ho nemůžou ani cítit. Koriandr je koření, které rozhodně vyvolává plno emocí. Pokud jste zkusili lístky koriandru a nechutnaly vám, zkuste jeho semínka nebo spíše botanicky správně plody. Mají totiž úplně rozdílnou chuť. Lísky mají svěží chuť, která některým připomíná mýdlo, zatímco jeho plody mají kořenito-dřevité aroma se sladce peprným podtónem. ...
Více informacíKoriandr mletý 40 g BIO SONNENTOR
Tajemné koření s mnohostranným využitím. Ochutí sladké i slané pokrmy a okořeníte s ním i různé nápoje. Koriandr patří mezi jedno z nejuniverzálnějších koření vůbec. Nesmí chybět ve směsi na perník a je jedním ze základních koření v kari. Hodí se báječně do jablečného kompotu nebo do zeleninového kari.
Více informacíSonnentor Koření koriandr mletý 40 g BIO
Co mají perník a kari společného? Koriandr – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho milovníkem, měl by bezpodmínečně ochutnat jeho semínka (botanicky správně: plody) a lístky, neboť ty se na patře rozvíjí naprosto rozdílně. Koriandr je mnohostranně použitelný jako téměř žádné koření. Pokud si ho člověk ...
Více informacíKoriandr celý 100 g
Plody koriandru chutnají sladce kořenně, aroma připomíná šalvěj, pomerančovou kůru, pepř, mátu a citron. Využití v kuchyni: → Chléb, pečivo, zavařování okurek nebo červené řepy, sladkokyselé nálevy, marinády, rybí plévky, sladké sušenky, dorty. S čím je koriandr dobrý? → Avokádo, citron, hovězí maso, jehněčí maso, kokosové mléko, kořenová zelenina, kukuřice, limetka, ...
Více informacíPepř černý mletý 100 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom...
Více informacíMuškátový ořech mletý 100 g
Aroma muškátového oříšku je kořenité a mírně hořké. Voní sladce a po hřebíčku. Chuť je teplá, sytá, nahořkle sladká a dřevitá. Využití v kuchyni: → Dýňový koláč, mléčné pokrmy, sýrové a vaječné pokrmy, sladká a pikantní jídla, medové koláčky, ovocné koláče, ovocné dezerty a punče, bešamelová omáčka, dušené pokrmy, zeleninové pyré, pudinky, směsi do pečiva, nádivky, omáč...
Více informacíKmín římský mletý 100 g
Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá, s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky m...
Více informacíPepř cayenne mletý 100 g
Kajenský pepř vlastně ani není pravým pepřem - jedná se o sušené mleté plody chilli, pojmenovaného podle města Cayenne ve Francouzské Guyaně. Používá se především do pálivých jídel. Chuť kajenského pepře je pálivá až štiplavá, vůně ovocná a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Chilli con carne, vaječné pokrmy, vydatná masitá jídla, dušené, grilované a pečené pokrmy, ma...
Více informacíMuškátový květ mletý 100 g
Aroma je kořenité, mírně hořké, ale jemnější, než aroma oříšku. Má sytou, svěží a teplou vůni muškátového oříšku, je však silnější a živě květinová s náznakem pepře a hřebíčku. Chuť je teplá a aromatická s náznakem citronové nasládlosti. Využití v kuchyni: → Dýňový koláč, sýrové a mléčné pokrmy, bešamelová omáčka, vaječná jídla, cibulová omáčka, čiré polévky, vývar z mo...
Více informacíPepř bílý mletý 100 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Bílý pepř bývá méně aromatický než černý, je však ostře palčivý, s nasládlou vůní. Obsahuje také méně silic, protože ty se nachází ve slupce, která se při čištění odstraní. Využití v kuchyni: → Světlé omáčky, smetanové polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle, pepř mignonette. ...
Více informacíSalvia Paradise Koriandr plod mletý Balení: 50 g
Koriandr setý je jednoletá rostlina dorůstající výšky až jeden metr. Domovinou mu je západní Asie, dnes planě roste ve Středomoří a od nepaměti je pěstován v Indii, Egyptě i České republice. Lodyha je vzpřímená, bohatě větvená s vroubkovanými listy. Kvete v červnu a červenci růžovými, až bílými květy. Plodem jsou tobolky obsahující semena s příjemnou vůní. Sběrn...
Více informacíSalvia Paradise Koriandr plod mletý Balení: 150 g
Koriandr setý je jednoletá rostlina dorůstající výšky až jeden metr. Domovinou mu je západní Asie, dnes planě roste ve Středomoří a od nepaměti je pěstován v Indii, Egyptě i České republice. Lodyha je vzpřímená, bohatě větvená s vroubkovanými listy. Kvete v červnu a červenci růžovými, až bílými květy. Plodem jsou tobolky obsahující semena s příjemnou vůní. Sběrn...
Více informacíSalvia Paradise Koriandr plod mletý Balení: 300 g
Koriandr setý je jednoletá rostlina dorůstající výšky až jeden metr. Domovinou mu je západní Asie, dnes planě roste ve Středomoří a od nepaměti je pěstován v Indii, Egyptě i České republice. Lodyha je vzpřímená, bohatě větvená s vroubkovanými listy. Kvete v červnu a červenci růžovými, až bílými květy. Plodem jsou tobolky obsahující semena s příjemnou vůní. Sběrn...
Více informacíSalvia Paradise Koriandr plod mletý Balení: 700 g
Koriandr setý je jednoletá rostlina dorůstající výšky až jeden metr. Domovinou mu je západní Asie, dnes planě roste ve Středomoří a od nepaměti je pěstován v Indii, Egyptě i České republice. Lodyha je vzpřímená, bohatě větvená s vroubkovanými listy. Kvete v červnu a červenci růžovými, až bílými květy. Plodem jsou tobolky obsahující semena s příjemnou vůní. Sběrn...
Více informacíSalvia Paradise Koriandr plod mletý Balení: 1000 g
Koriandr setý je jednoletá rostlina dorůstající výšky až jeden metr. Domovinou mu je západní Asie, dnes planě roste ve Středomoří a od nepaměti je pěstován v Indii, Egyptě i České republice. Lodyha je vzpřímená, bohatě větvená s vroubkovanými listy. Kvete v červnu a červenci růžovými, až bílými květy. Plodem jsou tobolky obsahující semena s příjemnou vůní. Sběrn...
Více informacíCeler mletý 100 g
Mletý celer je vhodný do polévek, omáček, vařených jídel či pod maso.
Více informacíŠpenát mletý 100 g
Mletý špenát se hodí do polévek, omáček, k zahuštění špenátu, do jídel z vajec, pomazánek a nádivek.
Více informacíČesnek mletý 100 g
Mletý česnek je všestranným pomocníkem v kuchyni – využijete jej všude tam, kam se hodí i čerstvý česnek. Hodí se do pomazánek, omáček, polévek, luštěnin, karbanátků, salátů, pod maso a na topinky.
Více informacíMastek mletý 100 g
mastek se používá na snížení tření a zabraňuje přilnavosti materiálů
Více informacíLibeček mletý 100 g
Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...
Více informacíPastiňák mletý 100 g
Sušený pastiňák používáme při přípravě polévek, omáček, pod maso, do brambor nebo salátů.
Více informacíAnýz mletý 100 g
Plody anýzu voní i chutnají sladce, ovocně a po lékořici, podobně jako badyán či fenykl, ale jemněji. Využití v kuchyni: → Sladké pokrmy, pečivo, dorty, koláče, sladké sušenky, rýžový chléb, dušené vepřové maso, dušené ryby, jídla z kořenové zeleniny, ouzo, anýzovka, pastis, lívance plněné ovocem, fíkový salám, rybí polévka. S čím je anýz dobrý? → Dýně, fíky, jablka, ...
Více informacíFenykl mletý 100 g
Fenykl má teplou, anýzovou vůni, chutná svěže, lehce nasládle a po lékořici. Využití v kuchyni: → Tučné ryby, nakládaná zelenina, polévky, chléb, těstoviny se sardinkami, chowder (americký pokrm), finocchiona (toskánský salám). S čím je fenykl dobrý? → Brambory, červená řepa, čočka, fazole, kachna, mořské plody, okurka, pórek, rajčata, ryby, rýže, vepřové maso, zelí....
Více informacíJalovec mletý 100 g
Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...
Více informacíRozmarýn mletý 100 g
Rozmarýn má silně kořenné aroma, jeho vůně je teplá, peprná s náznakem borovice. V chuti je cítit muškátový oříšek, lehká hořkost a pikantnost. Využití v kuchyni: → Ovocné nápoje, sladké nebo pikantní sušenky, zelenina smažená na olivovém oleji, chléb, grilovaná a pečená masa, polévky, jídla z jednoho hrnce, ratatouille, saláty, rozmarýnové brambory. S čím je rozmarýn...
Více informacíGyros mletý 100 g
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Více informacíSteak mletý 100 g
Směs koření vhodná na dochucení všech druhů steaků, marinovaných plátků, do nádivek a na minutky.
Více informacíSonnentor Koriandr BIO 40 g
Sonnentor Koriandr BIO 40 g Koriandr - někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Pokud se člověk přece stane milovníkem koriandru, rychle pochopí, proč si zbytek světa mimo evropské hranice tohoto koření tolik cení. Koriandr je tak mnohostraně použitelný jako jinak téměř žádné koření. Existují arabské, indické a africké pokrmy a čaje, které mají skvělou ...
Více informacíSonnentor Koriandr nať BIO15 g
Sonnentor Koriandr nať bio 15 g Zelené listy mají výrazné, sladko-bylinné aroma a výborně se vyjímají v thaiském curry, vietnamském Pho (nudlová polévka), ale také v peruánské Ceviche (syrová ryba s citronem a koriandrem). Nať koriandru se také díky svému aroma často používá k dochucení salátů, polévek a omáček a neodmyslitelně patří do asijské a orientální kuchyně. Sl...
Více informacíHeera Koriandr celý 100 g Dhania
Heera Koriandr celý 100 g Dhania Koriandr celý Dhania má příjemně sladkou chuť, jejich aroma připomíná pomerančovou kůru. Koriandr je aromatické koření s mírně pikantní chutí. Je základní součástí kari směsí. Používá taky k nakládání hub a zeleniny, do chleba, je klasickou přísadou do perníku, uzenářských výrobků, k přípravě jehněčího, vepřového a hovězího masa či ryb. ...
Více informacíSalvia Paradise Koriandr list Balení: 100 g
Koriandr setý, lat. Coriandrum sativum, je jednoletá rostlina dorůstající výšky až jeden metr. Domovinou mu je západní Asie, dnes planě roste ve Středomoří a od nepaměti je pěstován v Indii, Egyptě i České republice. Lodyha je vzpřímená, bohatě větvená s vroubkovanými listy. Kvete v červnu a červenci růžovými, až bílými květy. Plodem jsou tobolky obsahující seme...
Více informacíGewürzgarten - kardamom, mletý, 100 g
Gewürzgarten - kardamom, mletý, 100 g
Více informacíGewürzgarten, hřebíček, mletý, 100 g
Gewürzgarten, hřebíček, mletý, 100 g
Více informacíGewürzgarten, badyán, mletý, 100 g
Gewürzgarten, badyán, mletý, 100 g
Více informacíGewürzgarten - kmín, mletý, 100 g
Gewürzgarten - kmín, mletý, 100 g
Více informacíSWAGAT Česnek mletý 100 g
Energie česneku je štiplavá a vede ke zvýšené produkci tepla a žluči v těle. Toto koření proto není vhodné pro osoby s převahou Pitty. Na druhou stranu má významné antiseptické, antibakteriální a antivirové účinky. Je proto považován za jedno z...
Více informacíSWAGAT Česnek mletý 100 g
Energie česneku je štiplavá a vede ke zvýšené produkci tepla a žluči v těle. Toto koření proto není vhodné pro osoby s převahou Pitty. Na druhou stranu má významné antiseptické, antibakteriální a antivirové účinky. Je proto považován za&nb...
Více informacíČerný česnek mletý 100 g
!ANTIBAKTERIÁLNÍ ÚČINKY! Černý česnek je typický pro asijskou kuchyni. Jeho chuť není nijak štiplavá ani ostrá. Má spíše nasládlou chuť. Připravuje se z bílého česneku kvašením při vysoké teplotě a vlhku. Černou barvu získá po devadesáti dnech, jeho nasládlá chuť připomíná rozinky, skořici nebo dokonce pečené švestky. Má proto jinou chuť než klasický česnek. Váš dech po ...
Více informacíPepř čtyřbarevný mletý 100 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj čerhnohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a zná...
Více informacíBobkový list mletý 100 g
Aroma bobkového listu, též nazývaného "vavřín", je silně kořenné a mírně trpké. Využití v kuchyni: → Vývary, polévky, dušená masa, marinády, nakládaná zelenina, bešamelová omáčka, fazole, čočka, rajčata, rajská omáčka, vaječný krém, rýžový nákyp, vařené ovoce, kebab, pilaf, bouquet garni. S čím je bobkový list dobrý? → Citrusové plody, čočka, hovězí maso, jehněčí maso...
Více informacíBadyán mletý 500 g
Koření se říká „hvězdicový anýz" kvůli podobnosti s chutí a vůní anýzu. Aroma badyánu je však intenzivnější a ohnivější. Badyán je také součástí známé směsi pěti koření. Využití v kuchyni: → Svařené víno, vánoční punč, vánoční cukroví, pudinky, švestková povidla, jablečný kompot, polévky, vývary, marinády ke kuřecímu a vepřovému masu, obarvení velikonočních vajec, pho (...
Více informacíPodobné fráze: salvia paradise koriandr plod mlety 50 g | koriandr cely 100 gramu | koriandr cely trs 100 g | koren mlety 100 g | zazvor mlety 100 g | mastek mlety 100 g | cesnek mlety 100 g | fenykl mlety 100 g | koriandr mlety 25 kg | koriandr plod mlety 35g | koriandr mlety 500g | koriandr mlety 200g | heera koriandr cely 100 g dhania | cely koriandr hosjauschka 100 g | zazvor mlety trs 100 g | trs cesnek mlety 100 g | trs zazvor mlety 100 g | tymian mlety 100 gramu | kmin mlety 100 gramu | zazvor mlety bio 100 g | cesnek mlety 100 gramu | zazvor mlety 100 gramu | galangal mlety 100g | east end pepr mlety 100 g | pepr bily mlety 100 g | kmin rimsky mlety 100 g | pepr cayenne mlety 100 g | pastinak mlety 100 g | cerny cesnek mlety 100 g | bobkovy list mlety 100 g | koriandr mlety 45g bio cereus | koreni koriandr mlety bio 200g | sonnentor koriandr mlety 40g | cereus bio koriandr mlety 45g | koreni koriandr mlety bio 40g