Krajiny prostrenych i prazdnych stolu ii
Krajiny prostřených i prázdných stolů II.
Dvoudílná kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost. Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních skupin či profesních vrstev. Druhý svazek tvoří ...
Více informacíKrajiny prostřených i prázdných stolů II. - Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu - Blanka Jedličková
<p>Dvoudílná kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost. Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních skupin či profesních vrstev. Druhý svaz...
Více informacíKrajiny prostřených i prázdných stolů II.. Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu - Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha
Dvoudílná kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost.
Více informacíKrajiny prostřených i prázdných stolů II. - Blanka Jedličková,Miroslav Kouba,Milena Lenderová,Ivo Říha
Anotace: Dvoudílná kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost. Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních skupin či profesních vrstev. Druhý sva...
Více informací