Krusne hory ve svedskem sevreni

Nalezeno 4 produkty

Krušné hory ve švédském sevření - Lukáš Sláma

Publikace představuje vývoj třicetileté války v méně probádané oblasti českého Krušnohoří v období čtyřicátých let 17. století, tedy v době, kdy se tato hranice stala pro časté vpády nestabilní a nebezpečnou. Na několika sondách je vysvětlena role horského pásu ve vedení raně novověkého konfliktu. Zvláštní pozornost je věnována fenoménu tzv. militární revoluce, postupnému...

Více informací
Dostupnost: skladem

Krušné hory ve švédském sevření (978-80-755-7237-0)

Elektronická kniha - ze série Polozapomenuté války, autor Lukáš Sláma, 216 stran, česky Publikace představuje vývoj třicetileté války v méně probádané oblasti českého Krušnohoří v období čtyřicátých let 17. století, tedy v době, kdy se tato hranice stala pro časté vpády nestabilní a nebezpečnou. Na několika sondách je vysvětlena role horského pásu ve vedení raně novověk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Krušné hory ve švédském sevření: Poslední tažení Jana Banéra 1641 (978-80-7557-237-0)

Kniha - autor Lukáš Sláma, 216 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Publikace představuje vývoj třicetileté války v méně probádané oblasti českého Krušnohoří v období čtyřicátých let 17. století, tedy v době, kdy se tato hranice stala pro časté vpády nestabilní a nebezpečnou. Na několika sondách je vysvětlena role horského pásu ve vedení raně novověkého konfliktu. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Krušné hory ve švédském sevření. Poslední tažení Jana Banéra 1641 - Lukáš Sláma e-kniha

Publikace představuje vývoj třicetileté války v méně probádané oblasti českého Krušnohoří v období čtyřicátých let 17. století, tedy v době, kdy se tato hranice stala pro časté vpády nestabilní a nebezpečnou.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK