Kucharka na leto
Pro vyhledávací frázi Kucharka na leto jsme na našem vyhledávači našli 57 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kucharka na leto trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Kuchařka na léto
S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku - i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě a narůstaj...
Více informacíKuchařka na léto - Academia Barilla
S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku - i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě a narůstaj...
Více informacíKuchařka na léto - Academia Barilla
Anotace: S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku - i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě ...
Více informacíKuchařka na léto. 100 snadných italských receptů
S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny.
Více informacíKuchařka na léto (978-80-206-1613-5)
Kniha - autor Academia Barilla, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku - i...
Více informacíKuchařka na léto - 100 snadných italských receptů - Academia Barilla
<p>S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku – i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě a...
Více informacíLetní kuchařka
Kuchařka sestavená z receptů z časopisu Prima Fresh přináší nápady pro lehké letní vaření. Inspiruje k pokrmům na celý den, od dlouhých prázdninových snídaní na zahradě či balkoně přes lehké obědy a dezerty pro horké letní dny až k večernímu grilování. Podle receptů z Letní kuchařky můžete vařit celé léto a v zimě si jimi léto aspoň připomínat....
Více informacíLetní kuchařka
Kuchařka sestavená z receptů z časopisu Prima Fresh přináší nápady pro lehké letní vaření. Inspiruje k pokrmům na celý den, od dlouhých prázdninových snídaní na zahradě či balkoně přes lehké obědy a dezerty pro horké letní dny až k večernímu grilování. Podle receptů z Letní kuchařky můžete vařit celé léto a v zimě si jimi léto aspoň připomínat....
Více informacíTradičná babičkina kuchárka 2: jar/leto (978-80-971444-3-2)
Kniha - autor Zdenka Horecká; Vladimír Horecký, 192 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu z plodov jari a leta ? Tradičná babičkina kuchárka 2, jar/leto je edičné pokračovanie knihy Tradičná babičkina kuchárka 1 jeseň/zima. Známy autori kuchárskych kníh, manželia Horecký, vám prinášajú jedinečné recepty slovenskej kuchyne zo ...
Více informacíBožská kuchařka 2 CPRESS
Testováno na dětech od 3 do 18 let. Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu...
Více informacíBožská kuchařka 2
Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu. Ani v tomto pokračování nečekejte ...
Více informacíBožská kuchařka 2 - Alena Kolaříková
Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu. Ani v tomto pokračování nečekejte ...
Více informacíBožská kuchařka 2 | Alena Kolaříková
Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu. Ani v tomto pokračování nečekejte ...
Více informacíSvěží kuchařka (978-80-906905-2-3)
Elektronická kniha - ze série podleGrusovky, autor Lucie Grusová, 704 stran, česky Celkem 170 inspirativních receptů na chutná jídla připravená ze základních potravin - čerstvé zeleniny, masa a vajec, bez lepku, chemie, zpracovaných polotovarů a přidaného cukru. Kuchařka je zaměřená na sezónní suroviny pro jaro a léto, pochutnáte si podle ní ale po celý rok....
Více informacíPostní kuchařka od kořene po nať
Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného mléka nebo...
Více informacíPostní kuchařka - od kořene po nať
Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného mléka nebo...
Více informacíCoolinářka: Kuchařka testováno na rodině (978-80-253-2972-6)
Kniha - autor Svatava Vašková, 176 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Svatava Vašková alias foodblogerka Coolinářka začala svůj blog psát teprve nedávno – na mateřské dovolené. Za necelý rok si získala řadu nadšených čtenářů a to už byl jen krůček k vydání knížky. V maximálně autentické kuchařce najdete její nejoblíbenější rodinné recepty. Kniha je rozdělena do č...
Více informacíBožská kuchařka 2. Od jara do zimy - Alena Kolaříková
"Testováno na dětech od 3 do 18 let." Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti.
Více informacíTradičná babičkina kuchárka 2 - Zdenka Horecká; Vladimír Horecký
<p>Máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu z plodov jari a leta ? Tradičná babičkina kuchárka 2, jar/leto je edičné pokračovanie knihy Tradičná babičkina kuchárka 1 jeseň/zima. Známy autori kuchárskych kníh, manželia Horecký, vám prinášajú jedinečné recepty slovenskej kuchyne zo základom v jarnej a letnej zelenine a ovocí. Kniha obsahuje overené recepty šalátov, pre...
Více informacíBožská kuchařka 2 (978-80-264-3943-1)
Elektronická kniha - ze série Božská kuchařka, autor Alena Kolaříková, 216 stran, česky Testováno na dětech od 3 do 18 let. Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý r...
Více informacíBožská kuchařka 2 od jara do zimy - Alena Kolaříková
<p>Testováno na dětech od 3 do 18 let.</p><p>Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v ...
Více informacíPostní kuchařka od kořene po nať, 1. vydání - Pavel Drdel
<p>Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného m...
Více informacíPostní kuchařka od kořene po nať, 2. vydání - Pavel Drdel
<p>Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného m...
Více informacíHelenčino pečení – Voňavé kratochvíle - Edice domácích sladkých a slaných receptů "Čtvero ročních období" – LÉTO
Pečení, které dává smysl i vášeň. Hlavní myšlenkou nové knížky Heleny Vybíralové z EDICE DOMÁCÍCH SLADKÝCH A SLANÝCH RECEPTŮ „ČTVERO ROČNÍCH OBDOBÍ“ je ukázat, že péct jde tradičně, jak to s noblesou dělávaly naše maminky a babičky, i úplně jinak – jednoduše, moderně a rychle. Na 120 stranách najdete 107 receptů. Jde opět o skvělý a originální průvodce, v pořadí už tř...
Více informacíBožská kuchařka 2. od jara do zimy - Alena Kolaříková e-kniha
Testováno na dětech od 3 do 18 let. Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce.
Více informacíBožská kuchařka 2: Od jara do zimy (978-80-264-3943-1)
Kniha - autor Alena Kolaříková, 216 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, kte...
Více informacíRaw pro zdraví a krásu - Kuchařka Jitky Adamové - Adamová Jitka - 22x25 cm
Zpestřete si každodenní jídelníček recepty syrové kuchyně!. Osvěžující, lehké pokrmy na jaro a léto. Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy. Autorka Jitka Adamová prostřednictvím jednoduchých receptů na polévky, hlavní jídla, dezerty a nápoje ukazuje, jak (ne)vařit ryc...
Více informacíKytky k jídlu
„Kuchařka všech kytkožroutů – pokročilých i začátečníků“ přináší čtyřicet nových jedlých rostlin a stovku receptů na šedesáti fotografiích. Její členění na čtyři roční období kytkožrouta, brzké jaro, pozdní jaro, horké léto a babí léto, navazuje na první knihu. Nově je přidáno i období zimy s několika recepty z konzervovaných a sušených květin. Jako hosté se v knize objev...
Více informacíLetní kuchyně
Léto, slunce, pohoda… Lahodná křupavá zelenina, šťavnaté ovoce a vůně čerstvých bylinek - léto je prostě doba, kdy si můžete vychutnávat svět všemi smysly. Kuchařka s originálními fotografiemi obsahuje zajímavé recepty na přípravu jídel na zahradě, na balkoně nebo při pikniku u jezera – najdete v ní vhodný recept pro každý okamžik léta. Snídaně pod třešní, dlouhý rodinný ...
Více informacíJíme zdravě – Grilovací speciál (978-80-88387-20-6)
Elektronická kniha - autor Kolektiv autorů, 96 stran, česky 96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačceJak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná ch...
Více informacíPolévka je grunt
Sepsali jsme pro vás **150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa**. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete **klasické** i **moderní** verze polévek, **krémové** i **čiré**, a k nim nespočet tipů na **zavářky**, **knedlíčky**, **krutonky** a další vylepšení. Nechybí ani osvěžují...
Více informacíPolévka je grunt
Sepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a pod...
Více informacíLetní kuchyně - plná slunce a vůní - Tanja Dusyová
<p></p><p style="text-align:justify;"> Léto, slunce, pohoda… Lahodná křupavá zelenina, šťavnaté ovoce a vůně čerstvých bylinek - léto je prostě doba, kdy si můžete vychutnávat svět všemi smysly. Kuchařka s originálními fotografiemi obsahuje zajímavé recepty na přípravu jídel na zahradě, na balkoně nebo při pikniku u jezera – najdete v ní vhodn...
Více informacíJíme dobře
Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá ve všech domácnostech a z nedostatku inspirace volíme většinou stále tatáž jídla. Naše kuchařka vás naučí vařit dobře, ale hlavně pestře a z dostupny?ch surovin na vrcholu sezony. Opatřili jsme ji odborny?m úvodem a k receptům přidali ikony, které vám pomůžou skládat vlastní nápadity? jídelníček. Všech 148 receptů jsme připravili v red...
Více informacíJíme zdravě Grilovací speciál
96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná chuť zaručena! Kuchařka je nabitá pestrými recepty, ze kterých...
Více informacíJíme zdravě - Grilovací speciál - kolektiv autorů
96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná chuť zaručena! Kuchařka je nabitá pestrými recepty, ze kterýc...
Více informacíJíme zdravě Grilovací speciál
96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná chuť zaručena! Kuchařka je nabitá pestrými recepty, ze kterýc...
Více informacíJíme zdravě - Grilovací speciál
96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná chuť zaručena! Kuchařka je nabitá pestrými recepty, ze kterých...
Více informacíJíme zdravě - Grilovací speciál - autorů kolektiv
<p>96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná chuť zaručena! Kuchařka je nabitá pestrými recepty, ...
Více informacíPolévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná 150 nejlepších polévkových receptů z české kuchyně i ze všech koutů světaSepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, ...
Více informacíGrilování (978-80-87575-05-5)
Kniha - autor redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na grilZe 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového."Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edi...
Více informacíPolévky (978-80-904675-1-4)
Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené r...
Více informacíJíme dobře
Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete vařit pestře a zábavně po celý rok! Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá ve všech...
Více informacíJíme dobře od rána do večera, celý rok (Edice Apetit)
<p>Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete vařit pestře a zábavně po celý rok! Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá...
Více informacíJíme dobře: od rána do večera, celý rok (978-80-88409-00-7)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá ve všech domácnostech a z nedostatku inspirace volíme většinou stále tatáž jídla. Naše kuchařka vás naučí vařit dobře, ale hlavně pestře a z dostupny?ch surovin na vrcholu sezony. Opatřili jsme ji odborny?m úvodem a k receptům přidali ikony, které vám pomůžou skládat vlastní nápadity?...
Více informacíPolévky
Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & z...
Více informacíPolévky (Edice Apetit)
<p></p><p> Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.</p> <p> První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.</p> <p> Pečlivě vybrané a redaktorkami Ape...
Více informacíZmrzliny
Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků. Nová kuchařka Zmrzliny z edice Apetit osobnosti vychází 21. 5. 2020! Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky ze zmrzlinovače, mrazáku ne...
Více informacíPolévky
První kniha Apetitu, která zahřejeDruhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozd...
Více informacíPolévky (Edice Apetit)
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je ro...
Více informacíPolévky
Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno d...
Více informacíGrilování - redakce časopisu Apetit
**Grilování **je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy** Kateřina Švejdová **je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce a...
Více informacíApetit Grilování - neuveden, Sleva 60%
Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete...
Více informacíGrilování
Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete ...
Více informacíGrilování (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová
<p></p><p> <strong>Grilování </strong>je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril.</p> <p> Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy<strong> Kateřina Švejdová </strong>je i autorkou úspěšné k...
Více informacíJíme zdravě - Grilovací speciál - Jíme zdravě
Anotace: 96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každ&eac...
Více informacíPolévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)
<p></p><p> Sepsali jsme pro vás <strong>150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa</strong>. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete <strong>klasické</strong> i <strong>moderní</strong> verze polévek, <strong>krémové<...
Více informacíPodobné fráze: levne obleceni na leto | napady pro jaro a leto | medove na cestach leto | lusteni a cteni na leto | leto na vrbovem jezere | veci na leto pro holky | s indianem na letounu | leto na tabore e book | krizovky 1 vtipy na leto | na videnou pristi leto | letopisy narnie mp3 | letovaci nahradni tmel | pasta na letovani cinem | letopisy narnie box | rukavnik na ruku leto | tacek na napoje kulaty kucharka | tacek na napoje kucharka | ec napoje na leto i na zimu | nejlevnejsi napady na jaro a leto | sada na vyrobu naramku leto | dietni kucharka na cholesterol | kucharka podle hodiny narozeni | kucharka pro psy na kazdy den | kucharka v gatiach na cely rok | babickina kucharka nad zlato | ottova kucharka nasi vesnice | kucharka na vandru 1 2010 | mala kucharka drevene nadobicko | kucharka pro nasi babicku | velka kucharka nasi babicky | krasna kucharka recepty na telo | moja kucharka najlepsie recepty | kostym na karneval kucharka | nausnice visaci kapka kucharka | ses kostym na karneval kucharka