Kucharka na leto

Pro vyhledávací frázi Kucharka na leto jsme na našem vyhledávači našli 57 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kucharka na leto trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 57 produktů

Kuchařka na léto

S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku - i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě a narůstaj...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Kuchařka na léto - Academia Barilla

S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku - i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě a narůstaj...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařka na léto - Academia Barilla

Anotace: S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku - i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Kuchařka na léto. 100 snadných italských receptů

S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařka na léto (978-80-206-1613-5)

Kniha - autor Academia Barilla, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku - i...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařka na léto - 100 snadných italských receptů - Academia Barilla

<p>S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku – i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě a...

Více informací
Dostupnost: skladem

Letní kuchařka

Kuchařka sestavená z receptů z časopisu Prima Fresh přináší nápady pro lehké letní vaření. Inspiruje k pokrmům na celý den, od dlouhých prázdninových snídaní na zahradě či balkoně přes lehké obědy a dezerty pro horké letní dny až k večernímu grilování. Podle receptů z Letní kuchařky můžete vařit celé léto a v zimě si jimi léto aspoň připomínat....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Letní kuchařka

Kuchařka sestavená z receptů z časopisu Prima Fresh přináší nápady pro lehké letní vaření. Inspiruje k pokrmům na celý den, od dlouhých prázdninových snídaní na zahradě či balkoně přes lehké obědy a dezerty pro horké letní dny až k večernímu grilování. Podle receptů z Letní kuchařky můžete vařit celé léto a v zimě si jimi léto aspoň připomínat....

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Tradičná babičkina kuchárka 2: jar/leto (978-80-971444-3-2)

Kniha - autor Zdenka Horecká; Vladimír Horecký, 192 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu z plodov jari a leta ? Tradičná babičkina kuchárka 2, jar/leto je edičné pokračovanie knihy Tradičná babičkina kuchárka 1 jeseň/zima. Známy autori kuchárskych kníh, manželia Horecký, vám prinášajú jedinečné recepty slovenskej kuchyne zo ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Božská kuchařka 2 CPRESS

Testováno na dětech od 3 do 18 let. Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu...

Více informací
Dostupnost: skladem

Božská kuchařka 2

Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu. Ani v tomto pokračování nečekejte ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Božská kuchařka 2 - Alena Kolaříková

Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu. Ani v tomto pokračování nečekejte ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Božská kuchařka 2 | Alena Kolaříková

Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v každém obchodě nebo na trhu. Ani v tomto pokračování nečekejte ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Svěží kuchařka (978-80-906905-2-3)

Elektronická kniha - ze série podleGrusovky, autor Lucie Grusová, 704 stran, česky Celkem 170 inspirativních receptů na chutná jídla připravená ze základních potravin - čerstvé zeleniny, masa a vajec, bez lepku, chemie, zpracovaných polotovarů a přidaného cukru. Kuchařka je zaměřená na sezónní suroviny pro jaro a léto, pochutnáte si podle ní ale po celý rok....

Více informací
Dostupnost: skladem

Postní kuchařka od kořene po nať

Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného mléka nebo...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Postní kuchařka - od kořene po nať

Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného mléka nebo...

Více informací
Dostupnost: skladem

Coolinářka: Kuchařka testováno na rodině (978-80-253-2972-6)

Kniha - autor Svatava Vašková, 176 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Svatava Vašková alias foodblogerka Coolinářka začala svůj blog psát teprve nedávno – na mateřské dovolené. Za necelý rok si získala řadu nadšených čtenářů a to už byl jen krůček k vydání knížky. V maximálně autentické kuchařce najdete její nejoblíbenější rodinné recepty. Kniha je rozdělena do č...

Více informací
Dostupnost: skladem

Božská kuchařka 2. Od jara do zimy - Alena Kolaříková

"Testováno na dětech od 3 do 18 let." Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti.

Více informací
Dostupnost: skladem

Tradičná babičkina kuchárka 2 - Zdenka Horecká; Vladimír Horecký

<p>Máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu z plodov jari a leta ? Tradičná babičkina kuchárka 2, jar/leto je edičné pokračovanie knihy Tradičná babičkina kuchárka 1 jeseň/zima. Známy autori kuchárskych kníh, manželia Horecký, vám prinášajú jedinečné recepty slovenskej kuchyne zo základom v jarnej a letnej zelenine a ovocí. Kniha obsahuje overené recepty šalátov, pre...

Více informací
Dostupnost: skladem

Božská kuchařka 2 (978-80-264-3943-1)

Elektronická kniha - ze série Božská kuchařka, autor Alena Kolaříková, 216 stran, česky Testováno na dětech od 3 do 18 let. Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý r...

Více informací
Dostupnost: skladem

Božská kuchařka 2 od jara do zimy - Alena Kolaříková

<p>Testováno na dětech od 3 do 18 let.</p><p>Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete v ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Postní kuchařka od kořene po nať, 1. vydání - Pavel Drdel

<p>Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného m...

Více informací
Dostupnost: skladem

Postní kuchařka od kořene po nať, 2. vydání - Pavel Drdel

<p>Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného m...

Více informací
Dostupnost: skladem

Helenčino pečení – Voňavé kratochvíle - Edice domácích sladkých a slaných receptů "Čtvero ročních období" – LÉTO

Pečení, které dává smysl i vášeň. Hlavní myšlenkou nové knížky Heleny Vybíralové z EDICE DOMÁCÍCH SLADKÝCH A SLANÝCH RECEPTŮ „ČTVERO ROČNÍCH OBDOBÍ“ je ukázat, že péct jde tradičně, jak to s noblesou dělávaly naše maminky a babičky, i úplně jinak – jednoduše, moderně a rychle. Na 120 stranách najdete 107 receptů. Jde opět o skvělý a originální průvodce, v pořadí už tř...

Více informací
Dostupnost: skladem

Božská kuchařka 2. od jara do zimy - Alena Kolaříková e-kniha

Testováno na dětech od 3 do 18 let. Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce.

Více informací
Dostupnost: skladem

Božská kuchařka 2: Od jara do zimy (978-80-264-3943-1)

Kniha - autor Alena Kolaříková, 216 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, kte...

Více informací
Dostupnost: skladem

Raw pro zdraví a krásu - Kuchařka Jitky Adamové - Adamová Jitka - 22x25 cm

Zpestřete si každodenní jídelníček recepty syrové kuchyně!. Osvěžující, lehké pokrmy na jaro a léto. Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy. Autorka Jitka Adamová prostřednictvím jednoduchých receptů na polévky, hlavní jídla, dezerty a nápoje ukazuje, jak (ne)vařit ryc...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kytky k jídlu

„Kuchařka všech kytkožroutů – pokročilých i začátečníků“ přináší čtyřicet nových jedlých rostlin a stovku receptů na šedesáti fotografiích. Její členění na čtyři roční období kytkožrouta, brzké jaro, pozdní jaro, horké léto a babí léto, navazuje na první knihu. Nově je přidáno i období zimy s několika recepty z konzervovaných a sušených květin. Jako hosté se v knize objev...

Více informací
Dostupnost: do 8 dnů

Letní kuchyně

Léto, slunce, pohoda… Lahodná křupavá zelenina, šťavnaté ovoce a vůně čerstvých bylinek - léto je prostě doba, kdy si můžete vychutnávat svět všemi smysly. Kuchařka s originálními fotografiemi obsahuje zajímavé recepty na přípravu jídel na zahradě, na balkoně nebo při pikniku u jezera – najdete v ní vhodný recept pro každý okamžik léta. Snídaně pod třešní, dlouhý rodinný ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Jíme zdravě – Grilovací speciál (978-80-88387-20-6)

Elektronická kniha - autor Kolektiv autorů, 96 stran, česky 96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačceJak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná ch...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévka je grunt

Sepsali jsme pro vás **150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa**. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete **klasické** i **moderní** verze polévek, **krémové** i **čiré**, a k nim nespočet tipů na **zavářky**, **knedlíčky**, **krutonky** a další vylepšení. Nechybí ani osvěžují...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévka je grunt

Sepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, a k nim nespočet tipů na zavářky, knedlíčky, krutonky a další vylepšení. Nechybí ani osvěžující studené polévky na léto a pod...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Letní kuchyně - plná slunce a vůní - Tanja Dusyová

<p></p><p style="text-align:justify;"> Léto, slunce, pohoda… Lahodná křupavá zelenina, šťavnaté ovoce a vůně čerstvých bylinek - léto je prostě doba, kdy si můžete vychutnávat svět všemi smysly. Kuchařka s originálními fotografiemi obsahuje zajímavé recepty na přípravu jídel na zahradě, na balkoně nebo při pikniku u jezera – najdete v ní vhodn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jíme dobře

Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá ve všech domácnostech a z nedostatku inspirace volíme většinou stále tatáž jídla. Naše kuchařka vás naučí vařit dobře, ale hlavně pestře a z dostupny?ch surovin na vrcholu sezony. Opatřili jsme ji odborny?m úvodem a k receptům přidali ikony, které vám pomůžou skládat vlastní nápadity? jídelníček. Všech 148 receptů jsme připravili v red...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jíme zdravě Grilovací speciál

96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná chuť zaručena! Kuchařka je nabitá pestrými recepty, ze kterých...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jíme zdravě - Grilovací speciál - kolektiv autorů

96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná chuť zaručena! Kuchařka je nabitá pestrými recepty, ze kterýc...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Jíme zdravě Grilovací speciál

96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná chuť zaručena! Kuchařka je nabitá pestrými recepty, ze kterýc...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jíme zdravě - Grilovací speciál

96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná chuť zaručena! Kuchařka je nabitá pestrými recepty, ze kterých...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Jíme zdravě - Grilovací speciál - autorů kolektiv

<p>96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky. Letošní léto si užijete bez výčitek a přebytečných kil. Výborná chuť zaručena! Kuchařka je nabitá pestrými recepty, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévka je grunt: 150 nejlepších receptů (978-80-87575-97-0)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná 150 nejlepších polévkových receptů z české kuchyně i ze všech koutů světaSepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, krémové i čiré, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Grilování (978-80-87575-05-5)

Kniha - autor redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na grilZe 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového."Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévky (978-80-904675-1-4)

Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené r...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jíme dobře

Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete vařit pestře a zábavně po celý rok! Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá ve všech...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Jíme dobře od rána do večera, celý rok (Edice Apetit)

<p>Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete vařit pestře a zábavně po celý rok! Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jíme dobře: od rána do večera, celý rok (978-80-88409-00-7)

Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá ve všech domácnostech a z nedostatku inspirace volíme většinou stále tatáž jídla. Naše kuchařka vás naučí vařit dobře, ale hlavně pestře a z dostupny?ch surovin na vrcholu sezony. Opatřili jsme ji odborny?m úvodem a k receptům přidali ikony, které vám pomůžou skládat vlastní nápadity?...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévky

Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévky (Edice Apetit)

<p></p><p> Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.</p> <p> První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.</p> <p> Pečlivě vybrané a redaktorkami Ape...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zmrzliny

Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků. Nová kuchařka Zmrzliny z edice Apetit osobnosti vychází 21. 5. 2020! Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky ze zmrzlinovače, mrazáku ne...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Polévky

První kniha Apetitu, která zahřejeDruhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozd...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévky (Edice Apetit)

První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je ro...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Polévky

Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno d...

Více informací
Dostupnost: skladem

Grilování - redakce časopisu Apetit

**Grilování **je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy** Kateřina Švejdová **je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce a...

Více informací
Dostupnost: skladem

Apetit Grilování - neuveden, Sleva 60%

Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete...

Více informací
Dostupnost: skladem

Grilování

Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Grilování (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová

<p></p><p> <strong>Grilování </strong>je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril.</p> <p> Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy<strong> Kateřina Švejdová </strong>je i autorkou úspěšné k...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jíme zdravě - Grilovací speciál - Jíme zdravě

Anotace: 96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každ&eac...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)

<p></p><p> Sepsali jsme pro vás <strong>150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa</strong>. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete <strong>klasické</strong> i <strong>moderní</strong> verze polévek, <strong>krémové<...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK