Kucharka pri onemocneni jicnu
Pro vyhledávací frázi Kucharka pri onemocneni jicnu jsme na našem vyhledávači našli 102 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kucharka pri onemocneni jicnu trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Kuchařka při onemocnění jater - Vladimíra Havlová, Pavel Drastich
Další vydání dietní kuchařky v nové úpravě. Knížka zkušené nutriční sestry vychází z přísné jaterní diety a snaží se nemocným zpestřit jídelníček.
Více informacíKuchařka při onemocnění žlučníku. 133 receptů - Vladimíra Havlová, Petr Wohl
Autoři, nutriční sestra a lékař, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu.
Více informacíKuchařka při onemocnění jater | Vladimíra Havlová, Pavel Drastich
Knížka zkušené nutriční sestry vychází z přísné jaterní diety a snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Přináší přes 120 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Jídla jsou pestrá, chutná a připravovaná z rozmanitého výběru vhodných potravin pro nemocné. U každého receptu je spočítána nutriční hodnota pro jednu osobu, a tak si každý mů...
Více informacíKuchařka při onemocnění jater | Vladimíra Havlová, Pavel Drastich
Knížka zkušené nutriční sestry vychází z přísné jaterní diety a snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Přináší přes 120 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Jídla jsou pestrá, chutná a připravovaná z rozmanitého výběru vhodných potravin pro nemocné. U každého receptu je spočítána nutriční hodnota pro jednu osobu, a tak si každý mů...
Více informacíKuchařka při onemocnění jater, 3. vydání - Vladimíra Havlová
<p>Knížka zkušené nutriční sestry vychází z přísné jaterní diety a snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Přináší přes 120 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Jídla jsou pestrá, chutná a připravovaná z rozmanitého výběru vhodných potravin pro nemocné. U každého receptu je spočítána nutriční hodnota pro jednu osobu, a tak si...
Více informacíBezezbytková dieta při onemocnění střev
Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i tlustého střeva (nejčastěji jeden měsíc, neurčí-li lékař ...
Více informacíBezezbytková dieta při onemocnění střev Vyšehrad
Autoři (lékař i nutriční sestra) jsou pracovníci IKEMu Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i tl...
Více informacíKuchařka při onemocnění slinivky. 130 receptů - Růžena Milatová, Petr Wohl e-kniha
Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.
Více informacíKuchařka při onemocnění žaludku - Vladimíra Havlová, Petr Wohl e-kniha
Kuchařka určená pacientům s žaludečními obtížemi (žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií) obsahuje moderní recepty upravené tak, aby mechanicky i chemicky chránily zažívací trakt.
Více informacíKuchařka při onemocnění ledvin - Marek Novotný, Růžena Milatová e-kniha
Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob.
Více informacíKuchařka při onemocnění žlučníku. 133 receptů - Vladimíra Havlová, Petr Wohl e-kniha
Autoři, nutriční sestra a lékař, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu. V úvodu brožurky se seznámíme se základními aspekty tohoto onemocnění, s vhodnými a nevhodnými potravinami a s technologií vaření. Druhá část přináší přibližně 130 výborných receptů, které pomohou pacientům stabilizovat jejich zdravotní stav.
Více informacíBezezbytková dieta při onemocnění střev - Růžena Milatová, Pavel Wohl
Autoři (lékař i nutriční sestra) jsou pracovníci IKEMu. Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i t...
Více informacíBezezbytková dieta při onemocnění střev, 3. vydání - Růžena Milatová
<p>Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i tlustého střeva (nejčastěji jeden měsíc, neurčí-...
Více informacíRefluxní choroba jícnu a vředová choroba - Karel Lukáš
Kniha je rozdělena do dvou oddílů. Autorem první části „Refluxní choroba jícnu“ je MUDr. Karel Lukáš, CSc. Refluxní choroba jícnu je chronické onemocnění s multifaktoriální patogenezí a s vysokou tendencí k relapsům, které vznikají při selhání antirefluxních mechanismů jícnu a žaludku. Nejčastějším symptomem této nemoci je pyróza, která se vyskytuje až u 7 % populace. V t...
Více informacíBezezbytková dieta při onemocnění střev | Růžena Milatová, Petr Wohl, Pavel Wohl
Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i tlustého střeva (nejčastěji jeden měsíc, neurčí-li lékař ...
Více informacíBezezbytková dieta při onemocnění střev - Růžena Milatová, Petr Wohl, Pavel Wohl
Anotace: Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ul...
Více informacíMalá diabetická kuchařka
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost. Kuchařka přináší chutné recepty, které přitom lidskému tělu zajišťují dostatek energie a všechny základní složky pro jeho plnohodnotné fungování. Díky správně sestavenému jídelníčku by měly být dosaženy dva základní cíle – optimální tělesná hm...
Více informacíMalá diabetická kuchařka
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost. Kuchařka přináší chutné recepty, které přitom lidskému tělu zajišťují dostatek energie a všechny základní složky pro jeho plnohodnotné fungování. Díky správně sestavenému jídelníčku by měly být dosaženy dva základní cíle – optimální tělesná...
Více informacíMalá diabetická kuchařka Vyšehrad
Součástí každého receptu jsou propočty živin a energie Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost. Kuchařka přináší chutné recepty, které přitom lidskému tělu zajišťují dostatek energie a všechny základní složky pro jeho plnohodnotné fungování. Díky správně sestavenému jídelníčku by měl...
Více informacíMalá diabetická kuchařka
Malá diabetická kuchařka přináší recepty pro diabetiky, ale i pro ty, kteří se chtějí stravovat zdravě. Součástí všech receptů jsou propočty živin a energie, a tak si každý může vypočítat pro sebe to nejlepší. Postup přípravy jídel je v receptu napsán v bodech. Tento způsob jistě potěší a využije i každý začátečník. Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si tako...
Více informacíKuchařka při autoimunitních onemocněních. Začněte uzdravovat své tělo a zbavte se chronických nemocí se 100 chutných receptů - Sophie Van Tiggelenová
Autoimunitní protokol (AIP), s nímž se v této kuchařce seznámíte, představuje nejlepší způsob stravování a podpory zdraví pro 50 milionů osob, které autoimunitní onemocnění sužuje.
Více informacíMalá diabetická kuchařka - Vladimíra Havlová, Simona Kratochvílová
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.
Více informacíKuchařka při autoimunitních onemocněních: Začněte uzdravovat své tělo a zbavte se chronických nemocí (978-80-88428-11-4)
Kniha - autor Sophie Van Tiggelenová, 176 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Autoimunitní protokol (AIP), s nímž se v této kuchařce seznámíte, představuje nejlepší způsob stravování a podpory zdraví pro 50 milionů osob, které autoimunitní onemocnění sužuje. Nicméně ne vždy je ohledně AIP člověku všechno jasné a můžete mít pocit, že je příliš náročný. Možná nev...
Více informacíKuchařka při autoimunitních onemocněních - Začněte uzdravovat své tělo a zbavte se chronických nemocí se 100 chutných receptů
Autoimunitní protokol (AIP), s nímž se v této kuchařce seznámíte, představuje nejlepší způsob stravování a podpory zdraví pro 50 milionů osob, které autoimunitní onemocnění sužuje. Nicméně ne vždy je ohledně AIP člověku všechno jasné a můžete mít pocit, že je příliš náročný. Možná nevíte, kde začít, nebo nevidíte konec zdánlivě nekonečného výčtu potravin, kterým se máte v...
Více informacíKuchařka při autoimunitních onemocněních - Začněte uzdravovat své tělo a zbavte se chronických nemocí se 100 chutných receptů - Tiggelenová Sophie Van
<p>Autoimunitní protokol (AIP), s nímž se v této kuchařce seznámíte, představuje nejlepší způsob stravování a podpory zdraví pro 50 milionů osob, které autoimunitní onemocnění sužuje. Nicméně ne vždy je ohledně AIP člověku všechno jasné a můžete mít pocit, že je příliš náročný. Možná nevíte, kde začít, nebo nevidíte konec zdánlivě nekonečného výčtu potravin, ...
Více informacíMalá diabetická kuchařka | Vladimíra Havlová, Simona Kratochvílová
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost. Kuchařka přináší chutné recepty, které přitom lidskému tělu zajišťují dostatek energie a všechny základní složky pro jeho plnohodnotné fungování. Díky správně sestavenému jídelníčku by měly být dosaženy dva základní cíle – optimální tělesná hm...
Více informacíMalá diabetická kuchařka, 2. vydání - Vladimíra Havlová
<p>Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost. Kuchařka přináší chutné recepty, které přitom lidskému tělu zajišťují dostatek energie a všechny základní složky pro jeho plnohodnotné fungování. Díky správně sestavenému jídelníčku by měly být dosaženy dva základní cíle – optimální t...
Více informacíMalá diabetická kuchařka - Vladimíra Havlová, Simona Kratochvílová e-kniha
Součástí každého receptu jsou propočty živin a energie Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.
Více informacíMalá diabetická kuchařka (978-80-760-1158-8)
Elektronická kniha - autor Vladimíra Havlová, 144 stran, česky Součástí každého receptu jsou propočty živin a energie Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost. Kuchařka přináší chutné recepty, které přitom lidskému tělu zajišťují dostatek energie a všechny základní složky pro jeho ...
Více informacíGAVISCON DUO EFEKT žvýkací tableta 24
Gaviscon žvýkací tablety se používá k léčbě příznaků gastroezofageálního refluxu (onemocnění, při kterém se obsah žaludku vrací do jícnu), jako jsou regurgitace kyseliny (únik žaludeční kyseliny ze žaludku zpět do jícnu), pálení žáhy a poruchy trávení (spojené s refluxem), případně u nemocných s příznaky spojenými s esofagitidou (zánětem jícnu způsobeným zpětným tokem obs...
Více informacíGAVISCON 250MG/133,5MG/80MG žvýkací tableta 24
Gaviscon žvýkací tablety se používá k léčbě příznaků gastroezofageálního refluxu (onemocnění, při kterém se obsah žaludku vrací do jícnu), jako jsou regurgitace kyseliny (únik žaludeční kyseliny ze žaludku zpět do jícnu), pálení žáhy a poruchy trávení (spojené s refluxem), případně u nemocných s příznaky spojenými s esofagitidou (zánětem jícnu způsobeným zpětným tokem obs...
Více informacíGAVISCON 250MG/133,5MG/80MG žvýkací tableta 48
Gaviscon žvýkací tablety se používá k léčbě příznaků gastroezofageálního refluxu (onemocnění, při kterém se obsah žaludku vrací do jícnu), jako jsou regurgitace kyseliny (únik žaludeční kyseliny ze žaludku zpět do jícnu), pálení žáhy a poruchy trávení (spojené s refluxem), případně u nemocných s příznaky spojenými s esofagitidou (zánětem jícnu způsobeným zpětným tokem obs...
Více informacíGAVISCON DUO EFEKT žvýkací tableta 48
Gaviscon žvýkací tablety se používá k léčbě příznaků gastroezofageálního refluxu (onemocnění, při kterém se obsah žaludku vrací do jícnu), jako jsou regurgitace kyseliny (únik žaludeční kyseliny ze žaludku zpět do jícnu), pálení žáhy a poruchy trávení (spojené s refluxem), případně u nemocných s příznaky spojenými s esofagitidou (zánětem jícnu způsobeným zpětným tokem obs...
Více informacíBezlepková dieta
Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc. Kohouta přináší základní seznámení s nemocí a upozorňuje na potraviny, kterých by se pacient měl vyvarovat. Hlavní část knihy tvoří dietní kuchařka od nutriční terapeutky Moniky Vernerové, která...
Více informacíBezlepková dieta - Pavel Kohout
<p>Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc. Kohouta přináší základní seznámení s nemocí a upozorňuje na potraviny, kterých by se pacient měl vyvarovat. Hlavní část knihy tvoří dietní kuchařka od nutriční terapeutky Moniky Vernero...
Více informacíAngličtina v ošetřovatelství kazuistiky / English in Nursing Case Studies - Irena Baumruková
<p>Předkládaná příručka odborné angličtiny v ošetřovatelství je určena studentům středních a vyšších zdravotnických škol a lékařských fakult, účastníkům speciálních kurzů jazykových škol a těm, kteří se připravují na mezinárodní profesionální zkoušky pro zdravotní sestry. Kniha může sloužit dlouhodobě jako doplněk učebnice pro zdravotní sestry. Učitelé angličtiny, k...
Více informacíREISHI 20ks - podhoubí na kolících, , ,
REISHI 20ks - podhoubí na kolících Nabízené podhoubí REISHI je naočkováno na dřevěné kolíky v balení po 20ks. Plodnost naočkoványch kolků je: 3-8 let Misto pěstování: zastíněné misto v zahrádce (ve sklepě) První úroda: za 3-12 měsíců Teplotní podmínky: +15ºC ~ + 21ºC Pracnost: jednoduchá Množství kolíků: 20 ks Zakoupené kolíky s naočkovaným podhoubím nutno skladovat do ...
Více informacíCONCEPT SM3391 Fresh&Nutri smoothie mixér, chopper, mlýnek, 700 W + láhve 2 x 570 ml + 400 ml bílý
Smoothie maker 700 W + chopper 1,2 l + mlýnek + 2x 570 ml + 1x 400 ml SM3391
Více informacíCONCEPT SM3390 Fresh&Nutri smoothie mixér, chopper, mlýnek, 700 W + láhve 2 x 570 ml + 400 ml černý
Smoothie maker 700 W + chopper 1,2 l + mlýnek + 2x 570 ml + 1x 400 ml SM3390
Více informacíCONCEPT SM3385 Smoothie maker Active Smoothie 500 W BLACK 2 x 570 ml + 400 ml
Smoothie maker ACTIVE SMOOTHIE SM 3382 ...
Více informacíHealth Link Bio Spirulina 500mg 300 tbl.
BioSpirulina je 100% sladkovodní modrozelená řasa Arthrospira platensis obahující vzácné fytonutrienty (rostlinné výživné látky), které se nenacházejí v žádných jiných zelených potravinách, jako např. fykocyanin a sulfolipidy. Spirulina je také vyjímečným zdrojem beta karotenu, chlorofylu, vitamínu B12, karotenoidů, enzymů, vitamínů a miner...
Více informacíAltevita DIGESTION BALANCE směs bio hydrolátů 200 ml
Působí na jiném principu než esenciální oleje, jelikož některé z jejich složek jsou hydrofilní, čili rozpustné ve vodě. Tyto složky jsou zachovány pouze v hydrolátech (v esenciálních olejích ne) a lidský organismus je snadno vstřebává. Hydroláty obsahu...
Více informacíPodobné fráze: nejlevnejsi kucharka pro princezny | kucharka salaty pro kazdou prilezitost | matla kucharka plna pribehu roman stasa | igracek kucharka figurka s prislusenstvim | detsky kostym kucharka s prislusenstvim | disney princezna kucharka kolektiv | kucharka varime s modernimi pristroji | disney princezna kucharka egmont | disney princezna kucharka kolektiv e kniha | detska sada kucharka s prislusenstvim