Kvasnice na vyrobu piva

Pro vyhledávací frázi Kvasnice na vyrobu piva jsme na našem vyhledávači našli 237 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kvasnice na vyrobu piva trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 237 produktů

Kvasnice sušené svrchní - SafAle K-97

Německé svrchní pivovarské kvasnice vybrané pro svou schopnost vytvářet pevnou a hustou pěnu na hladině při fermentaci. Tyto kvasnice jsou vhodné pro výrobu piv Ale s nízkým obsahem esterů a může být použit např. pro pšeničná piva belgického typu. FERMENTACE: optimálně 15-20°C DÁVKOVÁNÍ: 50-80 g/hl SEDIMENTACE: pomalá Balení: 11,5g INSTRUKCE PRO REHYDRATACI:Vsypte kv...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kvasnice sušené svrchní - Safale S-04

Známé anglické svrchní pivovarské kvasnice vybrané pro svou schopnost rychlého průběhu fermentace a schopnost tvořit kompaktní sediment na konci kvašení a tím zlepšovat čirost výsledného piva. Vhodné pro výrobu širokého spektra svrchně kvašených piv a především pak pro tzv. cask ale a pro kvašení v cylindro-kónických tancích. FERMENTACE: optimálně 15-20°C DÁVKOVÁNÍ: ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pivovarské kvasnice (25kg)

Charakteristika Pivovarské kvasnice (sušené, odhořčené) patří mezi tradiční suroviny, jsou částečné odhořčené. Jedná se o velmi hodnotný zdroj proteinu s vysokou stravitelností okolo 92 %. Důležitý je i vysoký obsah aminokyselin (lysin, methionin, treonin), dále jsou významné vitaminy skupiny B, zejména thiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), pyridoxin (vitamin B6)...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kvasnice sušené spodní - SafLager W34/70

Tento proslulý kmen spodních kvasnic pocházející z institutu z německého Weihenstephanu je používaný v pivovarském průmyslu prakticky celosvětově. Jsou vhodné pro ležáky a piva plzeňského typu. SafLager W-34/70 produkují piva s vyváženými florálně ovocnými aromaty s čistou chutí a vysokou pitelností. FERMENTACE: optimálně 12-15°C DÁVKOVÁNÍ: 80-120 g/hl pro kvašení při ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kvasnice sušené spodní - Saflager S-23

Pivovarské kvasnice spodního kvašení pocházející z laboratoří berlínského VLB vhodné pro výrobu piv ležáckého typu zanechávající v pivě ovocné a esterové tóny. Nízký stupeň prokvašení, které tyto kvasnice zajišťují, dává pivu požadovanou plnou chuť. FERMENTACE: optimálně 12-15°C DÁVKOVÁNÍ: 80-120 g/hl pro kvašení při 12°C – 15°C => 11,5g na 20-30lZvyšte dávkování ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kvasnice sušené spodní - SafLager S-189

Spodní sušené kvasnice původem z pivovaru Hürlimann ve Švýcarsku. Kvasný profil tohoto kmene spodních kvasnic umožňuje výrobu piv s neutrálním chuťovým profilem a vysokou pitelností. FERMENTACE: optimálně 12-15°C DÁVKOVÁNÍ: 80-120 g/hl pro kvašení při 12°C – 15°C => 11,5g na 20-30lZvyšte dávkování pro kvašení při teplotách nižších než 12°C až na 200-300 g/hl při 9°...

Více informací
Dostupnost: skladem

Praxe výroby piva nejen v malých pivovarech

V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru. Tato publikace se zabývá především praktickým pohledem na výrobu piva v minipivovarech a malých pivovarech se zaměřením na nástrahy reálného...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Pivovarství - teorie a praxe výroby piva

Kniha „Pivovarství“ pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. První kapitola se zabývá surovinami potřebnými pro výrobu piva (slad, chmel a chmelové produkty, voda a pomocné suroviny). Separátní kapitola je věnována pivovarským kvasinkám. Stěžejní část publikace tvoří kapitoly, v nichž je podrobně popsána výroba piva od přípravy mladiny na varně, přes ...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Relaxační pivní koupel pro milovníky piva

Program Tyto pivní lázně jsou speciální chráněné procedury, což je spojení ovesného lože a tzv. Pivní lázně BBB. Voda v lázni se pyšní teplotou 37 °C a je obohacena o přísady, jako jsou kvasnice, chmel či sladový šrot. Na povrchu lázně se tvoří typická karamelově zbarvená pivní věna, která přímo vybízí, aby se člověk ponořil. Tento relaxační okamžik je balzámem nejen pr...

Více informací
Dostupnost: skladem

Relaxační pivní koupel pro milovníky piva

Program Tyto pivní lázně jsou speciální chráněné procedury, což je spojení ovesného lože a tzv. Pivní lázně BBB. Voda v lázni se pyšní teplotou 37 °C a je obohacena o přísady, jako jsou kvasnice, chmel či sladový šrot. Na povrchu lázně se tvoří typická karamelově zbarvená pivní věna, která přímo vybízí, aby se člověk ponořil. Tento relaxační okamžik je balzámem nejen pr...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pivovarství: teorie a praxe výroby piva (9788087109779)

Kniha - autor Gabriela Basařová; Jan Šavel; Petr Basař, 960 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá První vydání knihy „Pivovarství“ bylo rozebráno během několika let. K druhému jsme přistoupili v loňském roce – a v letošním květnu bylo vyprodáno! Kolektiv autorů v průběhu jara a léta dále pracoval, navázal na obě dnes již rozebrané a velmi poptávané edice této zásadní p...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vánoční Auta - Dekorace do scenérie - Prodej piva

Učiňte tyto Vánoce zvláštními: Tato ručně malovaná dekorace přináší do vašeho domova zvláštní kouzlo Vánoc. Můžete ji umístit kdekoli, kde si přejete, a bude to jistě středem pozornosti a zdrojem radosti. Klíčové vlastnosti: Ručně malovaná krása: Každý detail této dekorace byl pečlivě ručně malován, což jí dodává osobní a autentický vzhled. Svítící LED diodové osvět...

Více informací
Dostupnost: skladem

VeGA Lux Black + SUD PIVA + doprava zdarma

 Zahradní houpačka VeGA Lux Black   ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Praxe výroby piva nejen v malých pivovarech - Tomáš Kinčl

V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru. Tato publikace se zabývá především praktickým pohledem na výrobu piva v minipivovarech a malých pivovarech se zaměřením na nástrahy reálného...

Více informací
Dostupnost: skladem

Praxe výroby piva nejen v malých pivovarech - Tomáš Kinčl

<p>V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru. Tato publikace se zabývá především praktickým pohledem na výrobu piva v minipivovarech a malých pivovarech se zaměřením na nástrahy...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pivovarství - teorie a praxe výroby piva - kolektiv autorů, Basařová Gabriela

Anotace: Kniha "Pivovarství" pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. První kapitola se zabývá surovinami potřebnými pro výrobu piva (slad, chmel a chmelové produkty, voda a pomocné suroviny). Separátní kapitola je věnována pivovarským kvasinkám. Stěžejní část publikace tvoří kapitoly, v nichž je podrobně popsána výroba piva od přípravy mladiny na va...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Pivovarství - teorie a praxe výroby piva, 3. vydání - autorů kolektiv

<p>Kniha „Pivovarství“ pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. První kapitola se zabývá surovinami potřebnými pro výrobu piva (slad, chmel a chmelové produkty, voda a pomocné suroviny). Separátní kapitola je věnována pivovarským kvasinkám. Stěžejní část publikace tvoří kapitoly, v nichž je podrobně popsána výroba piva od přípravy mladiny na var...

Více informací
Dostupnost: skladem

Posvátná a léčivá bylinná piva (978-80-751-1605-5)

Elektronická kniha - autor Stephen Harrod Buhner, 456 stran, česky I piva, stejně jako ostatní alkoholické nápoje, započala na úsvitu dějin své společné putování s člověkem jako spojenci, kteří pomáhali otevírat brány podsvětí a léčili neustále ohroženou smrtelnou tělesnou schránku. Podávání bylin – fermentovaných do podoby piva – patřilo už před tisíciletími do reperto...

Více informací
Dostupnost: skladem

Praxe výroby piva nejen v malých pivovarech (978-80-7592-122-2)

Kniha - autor Tomáš Kinčl, 248 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru. Tato publikace se zabývá především praktickým pohledem na výrobu pi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dárkový poukaz na pivní koupel pro dvě osoby v jedné kádi na 80 minut

Udělejte si čas sami na sebe a přijďte alespoň na chvíli zapomenout na každodenní starosti při relaxační pivní koupeli pro dva. Vířivá koupel po dobu 80 minut bude uvolňovat vaše svalstvo a při tom si v naprostém soukromí můžete vychutnat klid a luxusní péči. Po celou dobu si můžete načepovat a popíjet pivo Bernard 12° - nefiltr. Pro zajímavost: Vypitím 1 litru piva během...

Více informací
Dostupnost: skladem

Klarstein Gärkeller Pro XL, nádoba na sběr kvasinek, adaptér, příslušenství, sklo, ušlechtilá ocel

Šikovně a prakticky. Se sběrnou nádobou na kvasinky Klarstein Gärkeller Pro XL můžeš zcela jednoduše odebrat své pivovarské kvasnice ze spodní části fermentačního kotle a znovu je použít. Tímto způsobem se zachovají tvé osvědčené pivovarnické kultury a vždy se zno...

Více informací
Dostupnost: skladem

Destilerka.cz

Pivovice je vyráběna z nefiltrovaného a nepasterovaného piva Kněžna 12°. Pivovice bývá často pálena z nezdařených várek piva, ale rozhodně né ta Podorlická. Várka piva je vždy vařena speciálně na výrobu pivovice, díky tomu je pivovice opravdu jemná a voňavá.

Více informací
Dostupnost: skladem

Bernard Sváteční ležák 0,5l - dárková kazeta + 2x sklo

Dárkové balení, ve kterém naleznete 4x oblíbený Sváteční ležák - výjimečné pivo s výrazným řízem, jemnou kvasnicovou chutí a vůní. Během stáčení jsou do piva přidány jemné kvasnice, díky kterým pak druhotně dokváší přímo v lahvi. Na dně piva se může nacházet kvasnicová sedlina a může být při konzumaci lehce zakaleno. Součástí balení jsou i dvě stylové sklenice Bernard 0,4...

Více informací
Dostupnost: skladem

Harrach Vídeňský ležák

Tento druh piva přišel na svět roku 1840 díky známému vídeňskému pivovarníkovi Antonu Dreherovi, který použil na výrobu tohoto piva speciální lehce natažený slad, dnes označován jako vídeňský.Výsledkem je pivo barvy ranního slunce, pro které je charakteristická nasládlá, sametově hebká sladovost s příjemným kořeněným dozníváním.Vídeňský speciál je jediné pivo, kte...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pivovarství

Kniha „Pivovarství“ pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. První kapitola se zabývá surovinami potřebnými pro výrobu piva (slad, chmel a chmelové produkty, voda a pomocné suroviny). Separátní kapitola je věnována pivovarským kvasinkám. Stěžejní část publikace tvoří kapitoly, v nichž je podrobně popsána výroba piva od přípravy mladiny na varně, přes ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Pivařka 2 (9788075655554)

Kniha - V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část, která umožní bezproblémové vaření domácího piva i úplným začátečníkům. - autor Petr Novotný, 488 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Uvařte si s Pivařkou 2 vynikající pivo podle vlastní chutiPivařka 2 vás seznámí s unikátními recepty a teoret...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pivovarství - Gabriela Basařová

První vydání knihy „Pivovarství“ bylo rozebráno během několika let. K druhému jsme přistoupili v loňském roce – a v letošním květnu bylo vyprodáno! Kolektiv autorů v průběhu jara a léta dále pracoval, navázal na obě dnes již rozebrané a velmi poptávané edice této zásadní publikace v oboru a výsledkem je třetí, doplněné a upravené vydání, které přijde na trh ještě letos na...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pivovarství - Gabriela Basařová; Jan Šavel; Petr Basař

Anotace: První vydání knihy "Pivovarství" bylo rozebráno během několika let. K druhému jsme přistoupili v loňském roce - a v letošním květnu bylo vyprodáno! Kolektiv autorů v průběhu jara a léta dále pracoval, navázal na obě dnes již rozebrané a velmi poptávané edice této zásadní publikace v oboru a výsledkem je třetí, doplněné a upravené vydání, které přijde na trh ješt...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Storočie pandémií: Od španielskej chrípky až po covid-19... a čo čakať ďalej (978-80-8109-409-5)

Kniha - autor Mark Honigsbaum, 368 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá I piva, stejně jako ostatní alkoholické nápoje, započala na úsvitu dějin své společné putování s člověkem jako spojenci, kteří pomáhali otevírat brány podsvětí a léčili neustále ohroženou smrtelnou tělesnou schránku. Podávání bylin – fermentovaných do podoby piva – patřilo už před tisíciletími...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pivní lázně v Plzni

Pivní koupel probíhá v Plzni v prostorách historického domu U Zlatého beránka, který je národní kulturní památkou a může se chlubit historií sahající až do 13. století. Tam vás čeká 60 minut naprosté pohody v pivní kádi z dubového dřeva, ve které je napuštěná horká voda plná přírodních výtažků, jako jsou chmelové silice nebo pivovarské kvasnice. Po koupeli si ještě vychut...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pivní sklenice - Maminka mimo provoz

Pivní sklenice - Maminka mimo provoz Mysleli jsme i na ženy, které jsou milovnicí zlatavého nápoje - piva. Nyní se každá maminka může pochlubit touto elegantní sklenicí na pivo a dát si poklidnou pauzu. Sklenička se hodí jako perfektní dárek, který vřele doporučujeme! Protože se jedná o kvalitní českou výrobu, je sklenice vhodná i do myčky. objem: 460 ml MOHLO BY VÁS...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pivní sklenice - Pivo já ráda

Pivní sklenice - Pivo já ráda Skvělá sklenice pro všechny milovnice dobrého piva. Chcete si vychutnat pivo ještě více? Pak sáhněte po této originální sklenici! Sklenička se hodí jako perfektní dárek pro všechny, kteří konzumují tekutý vitamín B :) Protože se jedná o kvalitní českou výrobu, je sklenice vhodná i do myčky. objem: 460 ml MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT : ➤ Další piv...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pivní sklenice - Dneska si to zasloužím

Pivní sklenice - Dneska si to zasloužím Po dlouhém náročném dni nic lepšího nepřijde vhod než sklenice vychlazeného piva! Dopřejte si pivo v této stylové sklenici, protože Vy si to jistě zasloužíte! Sklenička se hodí jako perfektní dárek, který vřele doporučujeme! Protože se jedná o kvalitní českou výrobu, je sklenice vhodná i do myčky. objem: 460 ml MOHLO BY VÁS ZAJÍ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Spiegelau Beer Classics Tasting kit 4 ks

Tento set čtyř designových pivních sklenic není nic pro pivní zelenáče. Je určený skutečným znalcům piva, kteří si dopřejí svrchně kvašené pivo neboli IPA ze sklenice s širokou nožkou a kalíškem ve tvaru tulipánu. Nebo těm, kdo ví, že pšeničné chutná nejlép...

Více informací
Dostupnost: skladem

Alnatura BIO Sezamový křupavý chléb 250g

Alnatura Sezamový knäckebrot je bohatý na vlákninu a sypaný sezamovým semínkem, které mu dává křupavou a delikátní chuť. Nepřidávají se do něj kvasnice nebo jiná kypřidla. Vychutnejte si ho samotný, nebo například s pomazánkou ze smetanového sýra. Žito pro výrobu Alnatura Sezamového knäckebrotu se mele čerstvé je ekologicky pěstuvané a zpracovává se podle tradičníc...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Síla přírodní fermentace (978-80-271-3029-0)

Elektronická kniha - autor Sandor Ellix Katz, 256 stran, česky Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstv...

Více informací
Dostupnost: skladem

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Autor popisu...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Schremser Velikonoční pivo Bock 330 ml

Toto jedinečné sezónní pivo se vaří podle staré tradice piva Bock. Řadí se mezi silná spodně kvašená rakouská piva, která zrají několik měsíců. Má plnou sladce sladovou a lehce karamelovou chuť a zlatou barvu. Jedná se o nefiltrované pivo z pivovaru rodiny Trojanových 10 km za českou hranicí. Vyrobeno z l...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sladařství

V roce 2023 přichází na knižní trh druhé, doplněné a upravené vydání velmi žádané publikace „Sladařství – teorie a praxe výroby sladu“. ***** Původní kolektiv autorů, složený z pracovníků Vysoké školy chemicko- technologické v Praze, Sladařského výzkumného ústavu v Brně, Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského, a. s., Praha a pracovníků praxe pod vedením Petra Basaře...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Kočka myši nenechá - Rejfová Marie

Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila. Ve vile nastane poprask, a když se ještě k tomu v místním pivovaru stane zločin a na scéně se objeví komisař Tvrdík, dny klidné dovolené nenávratně končí. Proč byla mrtvola nalezena zrovna ve spilce? Kdo se pokouš...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kočka myši nenechá

Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila. Ve vile nastane poprask, a když se ještě k tomu v místním pivovaru stane zločin a na scéně se objeví komisař Tvrdík, dny klidné dovolené nenávratně končí. Proč byla mrtvola nalezena zrovna ve spilce? Kdo se pokouší...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Kočka myši nenechá

Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila. Ve vile nastane poprask, a když se ještě k tomu v místním pivovaru stane zločin a na scéně se objeví komisař Tvrdík, dny klidné dovolené nenávratně končí. Proč byla mrtvola nalezena zrovna ve spilce? Kdo se pokouš...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Sladařství - Gabriela Basařová

<p>Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové výroby až po současnou moderní velkovýrobu. Prvé kapitoly jsou věnovány surovinám pro výrobu sladu tj. vodě, nejvíce rozšířenému sladovni...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové výroby až po současnou moderní velkovýrobu. Prvé kapitoly jsou věnovány surovinám pro výrobu sladu tj. vodě, nejvíce rozšířenému sladovnickému ječ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Sila prírodnej fermentácie: Objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín (978-80-8090-201-8)

Kniha - autor Sandor Ellix Katz, 256 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sila prírodnej fermentácie - Sandor Ellix Katz

Anotace: Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Sila prírodnej fermentácie - Sandor Ellix Katz

<p>Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sila prírodnej fermentácie

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality - Nick Moyle; Richard Hood

Anotace: Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky - alkohol a zahradničení - a rozhodli se vás inspirovat, jak zpracovat přebytky z va...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality - Richard Hood

<p></p><p> Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu.</p> <p> Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky – alkohol a zahradničení – a rozhodli se vás ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Děláme si sami

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu.Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky – alkohol a zahradničení – a rozhodli se vás inspirovat, jak zpracovat přebytky z vaší sklizně, z...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky – alkohol a zahradničení – a rozhodli se vás inspirovat, jak zpracovat přebytky z vaší sklizně, ...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Děláme si sami

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky – alkohol a zahradničení – a rozhodli se vás inspirovat, jak zpracovat přebytky...

Více informací
Dostupnost: skladem

Salerm Biokera maska proti mastným vlasům 200 ml

Maska Salerm Biokera proti mastným vlasům díky dvojímu efektu vlasy efektivně zbavuje nadbytečného mazu, reguluje tvorbu kožního mazu a zároveň vlasům dodává kondici. Maska je založena na přírodní složce, a to na extraktu pivovarských kvasnic. Pivovarské kvasnice jsou vedlejším prouduktem při výrobě piva. Jedná se o čistě přírodní složku bez přídavků chemických látek. Piv...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sladařství - Gabriela Basařová

<p>V roce 2023 přichází na knižní trh druhé, doplněné a upravené vydání velmi žádané publikace „Sladařství – teorie a praxe výroby sladu“. ***** Původní kolektiv autorů, složený z pracovníků Vysoké školy chemicko- technologické v Praze, Sladařského výzkumného ústavu v Brně, Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského, a. s., Praha a pracovníků praxe pod vedením Pet...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kočka myši nenechá (978-80-758-8183-0)

Elektronická kniha - ze série Josefína Divíšková, autor Marie Rejfová, 256 stran, česky SLEČNA MARPLOVÁ PO ČESKU? MLADÁ. SVÉRÁZNÁ. UČITELKA.Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila. Ve vile nastane poprask, a když se ještě k tomu v místním pivovaru stane...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kočka myši nenechá

Audiokniha MP3 - Nový případ zavede Josefínu Divíškovou a komisaře Tvrdíka do Brodského pivovaru... - autor Marie Rejfová, čte Zdeňka Žádníková Volencová Humorný detektivní příběh autorky Marie Rejfové Kočka myši nenecháNOVÝ PŘÍPAD ZAVEDE JOSEFÍNU DIVÍŠKOVOU A KOMISAŘE TVRDÍKA DO BRODSKÉHO PIVOVARU...Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kočka myši nenechá - Marie Rejfová

<p>Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila. Ve vile nastane poprask, a když se ještě k tomu v místním pivovaru stane zločin a na scéně se objeví komisař Tvrdík, dny klidné dovolené nenávratně končí. Proč byla mrtvola nalezena zrovna ve spilce? Kdo ...

Více informací
Dostupnost: skladem
1 2 3 4
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK