Kvasnice na vyrobu piva
Pro vyhledávací frázi Kvasnice na vyrobu piva jsme na našem vyhledávači našli 237 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kvasnice na vyrobu piva trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Kvasnice sušené svrchní - SafAle K-97
Německé svrchní pivovarské kvasnice vybrané pro svou schopnost vytvářet pevnou a hustou pěnu na hladině při fermentaci. Tyto kvasnice jsou vhodné pro výrobu piv Ale s nízkým obsahem esterů a může být použit např. pro pšeničná piva belgického typu. FERMENTACE: optimálně 15-20°C DÁVKOVÁNÍ: 50-80 g/hl SEDIMENTACE: pomalá Balení: 11,5g INSTRUKCE PRO REHYDRATACI:Vsypte kv...
Více informacíKvasnice sušené svrchní - Safale S-04
Známé anglické svrchní pivovarské kvasnice vybrané pro svou schopnost rychlého průběhu fermentace a schopnost tvořit kompaktní sediment na konci kvašení a tím zlepšovat čirost výsledného piva. Vhodné pro výrobu širokého spektra svrchně kvašených piv a především pak pro tzv. cask ale a pro kvašení v cylindro-kónických tancích. FERMENTACE: optimálně 15-20°C DÁVKOVÁNÍ: ...
Více informacíPivovarské kvasnice (25kg)
Charakteristika Pivovarské kvasnice (sušené, odhořčené) patří mezi tradiční suroviny, jsou částečné odhořčené. Jedná se o velmi hodnotný zdroj proteinu s vysokou stravitelností okolo 92 %. Důležitý je i vysoký obsah aminokyselin (lysin, methionin, treonin), dále jsou významné vitaminy skupiny B, zejména thiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), pyridoxin (vitamin B6)...
Více informacíKvasnice sušené spodní - SafLager W34/70
Tento proslulý kmen spodních kvasnic pocházející z institutu z německého Weihenstephanu je používaný v pivovarském průmyslu prakticky celosvětově. Jsou vhodné pro ležáky a piva plzeňského typu. SafLager W-34/70 produkují piva s vyváženými florálně ovocnými aromaty s čistou chutí a vysokou pitelností. FERMENTACE: optimálně 12-15°C DÁVKOVÁNÍ: 80-120 g/hl pro kvašení při ...
Více informacíKvasnice sušené spodní - Saflager S-23
Pivovarské kvasnice spodního kvašení pocházející z laboratoří berlínského VLB vhodné pro výrobu piv ležáckého typu zanechávající v pivě ovocné a esterové tóny. Nízký stupeň prokvašení, které tyto kvasnice zajišťují, dává pivu požadovanou plnou chuť. FERMENTACE: optimálně 12-15°C DÁVKOVÁNÍ: 80-120 g/hl pro kvašení při 12°C – 15°C => 11,5g na 20-30lZvyšte dávkování ...
Více informacíKvasnice sušené spodní - SafLager S-189
Spodní sušené kvasnice původem z pivovaru Hürlimann ve Švýcarsku. Kvasný profil tohoto kmene spodních kvasnic umožňuje výrobu piv s neutrálním chuťovým profilem a vysokou pitelností. FERMENTACE: optimálně 12-15°C DÁVKOVÁNÍ: 80-120 g/hl pro kvašení při 12°C – 15°C => 11,5g na 20-30lZvyšte dávkování pro kvašení při teplotách nižších než 12°C až na 200-300 g/hl při 9°...
Více informacíPraxe výroby piva nejen v malých pivovarech
V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru. Tato publikace se zabývá především praktickým pohledem na výrobu piva v minipivovarech a malých pivovarech se zaměřením na nástrahy reálného...
Více informacíPivovarství - teorie a praxe výroby piva
Kniha „Pivovarství“ pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. První kapitola se zabývá surovinami potřebnými pro výrobu piva (slad, chmel a chmelové produkty, voda a pomocné suroviny). Separátní kapitola je věnována pivovarským kvasinkám. Stěžejní část publikace tvoří kapitoly, v nichž je podrobně popsána výroba piva od přípravy mladiny na varně, přes ...
Více informacíRelaxační pivní koupel pro milovníky piva
Program Tyto pivní lázně jsou speciální chráněné procedury, což je spojení ovesného lože a tzv. Pivní lázně BBB. Voda v lázni se pyšní teplotou 37 °C a je obohacena o přísady, jako jsou kvasnice, chmel či sladový šrot. Na povrchu lázně se tvoří typická karamelově zbarvená pivní věna, která přímo vybízí, aby se člověk ponořil. Tento relaxační okamžik je balzámem nejen pr...
Více informacíRelaxační pivní koupel pro milovníky piva
Program Tyto pivní lázně jsou speciální chráněné procedury, což je spojení ovesného lože a tzv. Pivní lázně BBB. Voda v lázni se pyšní teplotou 37 °C a je obohacena o přísady, jako jsou kvasnice, chmel či sladový šrot. Na povrchu lázně se tvoří typická karamelově zbarvená pivní věna, která přímo vybízí, aby se člověk ponořil. Tento relaxační okamžik je balzámem nejen pr...
Více informacíPivovarství: teorie a praxe výroby piva (9788087109779)
Kniha - autor Gabriela Basařová; Jan Šavel; Petr Basař, 960 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá První vydání knihy „Pivovarství“ bylo rozebráno během několika let. K druhému jsme přistoupili v loňském roce – a v letošním květnu bylo vyprodáno! Kolektiv autorů v průběhu jara a léta dále pracoval, navázal na obě dnes již rozebrané a velmi poptávané edice této zásadní p...
Více informacíVánoční Auta - Dekorace do scenérie - Prodej piva
Učiňte tyto Vánoce zvláštními: Tato ručně malovaná dekorace přináší do vašeho domova zvláštní kouzlo Vánoc. Můžete ji umístit kdekoli, kde si přejete, a bude to jistě středem pozornosti a zdrojem radosti. Klíčové vlastnosti: Ručně malovaná krása: Každý detail této dekorace byl pečlivě ručně malován, což jí dodává osobní a autentický vzhled. Svítící LED diodové osvět...
Více informacíVeGA Lux Black + SUD PIVA + doprava zdarma
Zahradní houpačka VeGA Lux Black ...
Více informacíPraxe výroby piva nejen v malých pivovarech - Tomáš Kinčl
V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru. Tato publikace se zabývá především praktickým pohledem na výrobu piva v minipivovarech a malých pivovarech se zaměřením na nástrahy reálného...
Více informacíPraxe výroby piva nejen v malých pivovarech - Tomáš Kinčl
<p>V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru. Tato publikace se zabývá především praktickým pohledem na výrobu piva v minipivovarech a malých pivovarech se zaměřením na nástrahy...
Více informacíPivovarství - teorie a praxe výroby piva - kolektiv autorů, Basařová Gabriela
Anotace: Kniha "Pivovarství" pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. První kapitola se zabývá surovinami potřebnými pro výrobu piva (slad, chmel a chmelové produkty, voda a pomocné suroviny). Separátní kapitola je věnována pivovarským kvasinkám. Stěžejní část publikace tvoří kapitoly, v nichž je podrobně popsána výroba piva od přípravy mladiny na va...
Více informacíPivovarství - teorie a praxe výroby piva, 3. vydání - autorů kolektiv
<p>Kniha „Pivovarství“ pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. První kapitola se zabývá surovinami potřebnými pro výrobu piva (slad, chmel a chmelové produkty, voda a pomocné suroviny). Separátní kapitola je věnována pivovarským kvasinkám. Stěžejní část publikace tvoří kapitoly, v nichž je podrobně popsána výroba piva od přípravy mladiny na var...
Více informacíPosvátná a léčivá bylinná piva (978-80-751-1605-5)
Elektronická kniha - autor Stephen Harrod Buhner, 456 stran, česky I piva, stejně jako ostatní alkoholické nápoje, započala na úsvitu dějin své společné putování s člověkem jako spojenci, kteří pomáhali otevírat brány podsvětí a léčili neustále ohroženou smrtelnou tělesnou schránku. Podávání bylin – fermentovaných do podoby piva – patřilo už před tisíciletími do reperto...
Více informacíPraxe výroby piva nejen v malých pivovarech (978-80-7592-122-2)
Kniha - autor Tomáš Kinčl, 248 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru. Tato publikace se zabývá především praktickým pohledem na výrobu pi...
Více informacíDárkový poukaz na pivní koupel pro dvě osoby v jedné kádi na 80 minut
Udělejte si čas sami na sebe a přijďte alespoň na chvíli zapomenout na každodenní starosti při relaxační pivní koupeli pro dva. Vířivá koupel po dobu 80 minut bude uvolňovat vaše svalstvo a při tom si v naprostém soukromí můžete vychutnat klid a luxusní péči. Po celou dobu si můžete načepovat a popíjet pivo Bernard 12° - nefiltr. Pro zajímavost: Vypitím 1 litru piva během...
Více informacíKlarstein Gärkeller Pro XL, nádoba na sběr kvasinek, adaptér, příslušenství, sklo, ušlechtilá ocel
Šikovně a prakticky. Se sběrnou nádobou na kvasinky Klarstein Gärkeller Pro XL můžeš zcela jednoduše odebrat své pivovarské kvasnice ze spodní části fermentačního kotle a znovu je použít. Tímto způsobem se zachovají tvé osvědčené pivovarnické kultury a vždy se zno...
Více informacíDestilerka.cz
Pivovice je vyráběna z nefiltrovaného a nepasterovaného piva Kněžna 12°. Pivovice bývá často pálena z nezdařených várek piva, ale rozhodně né ta Podorlická. Várka piva je vždy vařena speciálně na výrobu pivovice, díky tomu je pivovice opravdu jemná a voňavá.
Více informacíBernard Sváteční ležák 0,5l - dárková kazeta + 2x sklo
Dárkové balení, ve kterém naleznete 4x oblíbený Sváteční ležák - výjimečné pivo s výrazným řízem, jemnou kvasnicovou chutí a vůní. Během stáčení jsou do piva přidány jemné kvasnice, díky kterým pak druhotně dokváší přímo v lahvi. Na dně piva se může nacházet kvasnicová sedlina a může být při konzumaci lehce zakaleno. Součástí balení jsou i dvě stylové sklenice Bernard 0,4...
Více informacíHarrach Vídeňský ležák
Tento druh piva přišel na svět roku 1840 díky známému vídeňskému pivovarníkovi Antonu Dreherovi, který použil na výrobu tohoto piva speciální lehce natažený slad, dnes označován jako vídeňský.Výsledkem je pivo barvy ranního slunce, pro které je charakteristická nasládlá, sametově hebká sladovost s příjemným kořeněným dozníváním.Vídeňský speciál je jediné pivo, kte...
Více informacíPivovarství
Kniha „Pivovarství“ pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. První kapitola se zabývá surovinami potřebnými pro výrobu piva (slad, chmel a chmelové produkty, voda a pomocné suroviny). Separátní kapitola je věnována pivovarským kvasinkám. Stěžejní část publikace tvoří kapitoly, v nichž je podrobně popsána výroba piva od přípravy mladiny na varně, přes ...
Více informacíPivařka 2 (9788075655554)
Kniha - V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část, která umožní bezproblémové vaření domácího piva i úplným začátečníkům. - autor Petr Novotný, 488 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Uvařte si s Pivařkou 2 vynikající pivo podle vlastní chutiPivařka 2 vás seznámí s unikátními recepty a teoret...
Více informacíPivovarství - Gabriela Basařová
První vydání knihy „Pivovarství“ bylo rozebráno během několika let. K druhému jsme přistoupili v loňském roce – a v letošním květnu bylo vyprodáno! Kolektiv autorů v průběhu jara a léta dále pracoval, navázal na obě dnes již rozebrané a velmi poptávané edice této zásadní publikace v oboru a výsledkem je třetí, doplněné a upravené vydání, které přijde na trh ještě letos na...
Více informacíPivovarství - Gabriela Basařová; Jan Šavel; Petr Basař
Anotace: První vydání knihy "Pivovarství" bylo rozebráno během několika let. K druhému jsme přistoupili v loňském roce - a v letošním květnu bylo vyprodáno! Kolektiv autorů v průběhu jara a léta dále pracoval, navázal na obě dnes již rozebrané a velmi poptávané edice této zásadní publikace v oboru a výsledkem je třetí, doplněné a upravené vydání, které přijde na trh ješt...
Více informacíStoročie pandémií: Od španielskej chrípky až po covid-19... a čo čakať ďalej (978-80-8109-409-5)
Kniha - autor Mark Honigsbaum, 368 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá I piva, stejně jako ostatní alkoholické nápoje, započala na úsvitu dějin své společné putování s člověkem jako spojenci, kteří pomáhali otevírat brány podsvětí a léčili neustále ohroženou smrtelnou tělesnou schránku. Podávání bylin – fermentovaných do podoby piva – patřilo už před tisíciletími...
Více informacíPivní lázně v Plzni
Pivní koupel probíhá v Plzni v prostorách historického domu U Zlatého beránka, který je národní kulturní památkou a může se chlubit historií sahající až do 13. století. Tam vás čeká 60 minut naprosté pohody v pivní kádi z dubového dřeva, ve které je napuštěná horká voda plná přírodních výtažků, jako jsou chmelové silice nebo pivovarské kvasnice. Po koupeli si ještě vychut...
Více informacíPivní sklenice - Maminka mimo provoz
Pivní sklenice - Maminka mimo provoz Mysleli jsme i na ženy, které jsou milovnicí zlatavého nápoje - piva. Nyní se každá maminka může pochlubit touto elegantní sklenicí na pivo a dát si poklidnou pauzu. Sklenička se hodí jako perfektní dárek, který vřele doporučujeme! Protože se jedná o kvalitní českou výrobu, je sklenice vhodná i do myčky. objem: 460 ml MOHLO BY VÁS...
Více informacíPivní sklenice - Pivo já ráda
Pivní sklenice - Pivo já ráda Skvělá sklenice pro všechny milovnice dobrého piva. Chcete si vychutnat pivo ještě více? Pak sáhněte po této originální sklenici! Sklenička se hodí jako perfektní dárek pro všechny, kteří konzumují tekutý vitamín B :) Protože se jedná o kvalitní českou výrobu, je sklenice vhodná i do myčky. objem: 460 ml MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT : ➤ Další piv...
Více informacíPivní sklenice - Dneska si to zasloužím
Pivní sklenice - Dneska si to zasloužím Po dlouhém náročném dni nic lepšího nepřijde vhod než sklenice vychlazeného piva! Dopřejte si pivo v této stylové sklenici, protože Vy si to jistě zasloužíte! Sklenička se hodí jako perfektní dárek, který vřele doporučujeme! Protože se jedná o kvalitní českou výrobu, je sklenice vhodná i do myčky. objem: 460 ml MOHLO BY VÁS ZAJÍ...
Více informacíSpiegelau Beer Classics Tasting kit 4 ks
Tento set čtyř designových pivních sklenic není nic pro pivní zelenáče. Je určený skutečným znalcům piva, kteří si dopřejí svrchně kvašené pivo neboli IPA ze sklenice s širokou nožkou a kalíškem ve tvaru tulipánu. Nebo těm, kdo ví, že pšeničné chutná nejlép...
Více informacíAlnatura BIO Sezamový křupavý chléb 250g
Alnatura Sezamový knäckebrot je bohatý na vlákninu a sypaný sezamovým semínkem, které mu dává křupavou a delikátní chuť. Nepřidávají se do něj kvasnice nebo jiná kypřidla. Vychutnejte si ho samotný, nebo například s pomazánkou ze smetanového sýra. Žito pro výrobu Alnatura Sezamového knäckebrotu se mele čerstvé je ekologicky pěstuvané a zpracovává se podle tradičníc...
Více informacíSíla přírodní fermentace (978-80-271-3029-0)
Elektronická kniha - autor Sandor Ellix Katz, 256 stran, česky Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstv...
Více informacíSíla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Autor popisu...
Více informacíSchremser Velikonoční pivo Bock 330 ml
Toto jedinečné sezónní pivo se vaří podle staré tradice piva Bock. Řadí se mezi silná spodně kvašená rakouská piva, která zrají několik měsíců. Má plnou sladce sladovou a lehce karamelovou chuť a zlatou barvu. Jedná se o nefiltrované pivo z pivovaru rodiny Trojanových 10 km za českou hranicí. Vyrobeno z l...
Více informacíSladařství
V roce 2023 přichází na knižní trh druhé, doplněné a upravené vydání velmi žádané publikace „Sladařství – teorie a praxe výroby sladu“. ***** Původní kolektiv autorů, složený z pracovníků Vysoké školy chemicko- technologické v Praze, Sladařského výzkumného ústavu v Brně, Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského, a. s., Praha a pracovníků praxe pod vedením Petra Basaře...
Více informacíKočka myši nenechá - Rejfová Marie
Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila. Ve vile nastane poprask, a když se ještě k tomu v místním pivovaru stane zločin a na scéně se objeví komisař Tvrdík, dny klidné dovolené nenávratně končí. Proč byla mrtvola nalezena zrovna ve spilce? Kdo se pokouš...
Více informacíKočka myši nenechá
Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila. Ve vile nastane poprask, a když se ještě k tomu v místním pivovaru stane zločin a na scéně se objeví komisař Tvrdík, dny klidné dovolené nenávratně končí. Proč byla mrtvola nalezena zrovna ve spilce? Kdo se pokouší...
Více informacíKočka myši nenechá
Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila. Ve vile nastane poprask, a když se ještě k tomu v místním pivovaru stane zločin a na scéně se objeví komisař Tvrdík, dny klidné dovolené nenávratně končí. Proč byla mrtvola nalezena zrovna ve spilce? Kdo se pokouš...
Více informacíSladařství - Gabriela Basařová
<p>Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové výroby až po současnou moderní velkovýrobu. Prvé kapitoly jsou věnovány surovinám pro výrobu sladu tj. vodě, nejvíce rozšířenému sladovni...
Více informacíSladařství
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové výroby až po současnou moderní velkovýrobu. Prvé kapitoly jsou věnovány surovinám pro výrobu sladu tj. vodě, nejvíce rozšířenému sladovnickému ječ...
Více informacíSila prírodnej fermentácie: Objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín (978-80-8090-201-8)
Kniha - autor Sandor Ellix Katz, 256 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ...
Více informacíSila prírodnej fermentácie - Sandor Ellix Katz
Anotace: Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho...
Více informacíSila prírodnej fermentácie - Sandor Ellix Katz
<p>Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho ...
Více informacíSila prírodnej fermentácie
Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho...
Více informacíDěláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality - Nick Moyle; Richard Hood
Anotace: Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky - alkohol a zahradničení - a rozhodli se vás inspirovat, jak zpracovat přebytky z va...
Více informacíDěláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality - Richard Hood
<p></p><p> Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu.</p> <p> Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky – alkohol a zahradničení – a rozhodli se vás ...
Více informacíDěláme si sami
Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu.Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky – alkohol a zahradničení – a rozhodli se vás inspirovat, jak zpracovat přebytky z vaší sklizně, z...
Více informacíDěláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality
Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky – alkohol a zahradničení – a rozhodli se vás inspirovat, jak zpracovat přebytky z vaší sklizně, ...
Více informacíDěláme si sami
Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky – alkohol a zahradničení – a rozhodli se vás inspirovat, jak zpracovat přebytky...
Více informacíSalerm Biokera maska proti mastným vlasům 200 ml
Maska Salerm Biokera proti mastným vlasům díky dvojímu efektu vlasy efektivně zbavuje nadbytečného mazu, reguluje tvorbu kožního mazu a zároveň vlasům dodává kondici. Maska je založena na přírodní složce, a to na extraktu pivovarských kvasnic. Pivovarské kvasnice jsou vedlejším prouduktem při výrobě piva. Jedná se o čistě přírodní složku bez přídavků chemických látek. Piv...
Více informacíSladařství - Gabriela Basařová
<p>V roce 2023 přichází na knižní trh druhé, doplněné a upravené vydání velmi žádané publikace „Sladařství – teorie a praxe výroby sladu“. ***** Původní kolektiv autorů, složený z pracovníků Vysoké školy chemicko- technologické v Praze, Sladařského výzkumného ústavu v Brně, Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského, a. s., Praha a pracovníků praxe pod vedením Pet...
Více informacíKočka myši nenechá (978-80-758-8183-0)
Elektronická kniha - ze série Josefína Divíšková, autor Marie Rejfová, 256 stran, česky SLEČNA MARPLOVÁ PO ČESKU? MLADÁ. SVÉRÁZNÁ. UČITELKA.Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila. Ve vile nastane poprask, a když se ještě k tomu v místním pivovaru stane...
Více informacíKočka myši nenechá
Audiokniha MP3 - Nový případ zavede Josefínu Divíškovou a komisaře Tvrdíka do Brodského pivovaru... - autor Marie Rejfová, čte Zdeňka Žádníková Volencová Humorný detektivní příběh autorky Marie Rejfové Kočka myši nenecháNOVÝ PŘÍPAD ZAVEDE JOSEFÍNU DIVÍŠKOVOU A KOMISAŘE TVRDÍKA DO BRODSKÉHO PIVOVARU...Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat...
Více informacíKočka myši nenechá - Marie Rejfová
<p>Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila. Ve vile nastane poprask, a když se ještě k tomu v místním pivovaru stane zločin a na scéně se objeví komisař Tvrdík, dny klidné dovolené nenávratně končí. Proč byla mrtvola nalezena zrovna ve spilce? Kdo ...
Více informacíPodobné fráze: strojek na vyrobu peny | hracky na vyrobu peny | strojek na vyrobu stavy | fabrika na vyrobu dusi | strojek na vyrobu sushi | sada na vyrobu prstynku | sada pro vyrobu naramku | smes na vyrobu kokedamy | lahev na vyrobu ledu | sada na vyrobu mydla | set na vyrobu cupcakes | sada na vyrobu betlemu | forma na vyrobu ruzi 3 ks | nastavec na plechovku od piva | az naprsi a uschne pivanky flac | 9012 plaketa na zakazku pivar | mikina pro pivare nam modra m236 | degustace piva na lodi pivovar | az naprsi a uschne pivanky mp3 | pivarka 2 na druhou petr novotny | vylet na segway a ochutnavka piva | brousek hacku otvirak na piva 2v1 | nachytame pivovarske kvasnice 250g | natureca pivovarske kvasnice 250g | natureca pivovarske kvasnice 1kg | nadoba na vyrobu pickles | gumicky na vyrobu naramku | sada gumicek na vyrobu naramku | sada na vyrobu naramku s vicky | gumicky na vyrobu naramku mix c 1 | tuba sada na vyrobu naramku | souprava na vyrobu naramku | sada na vyrobu naramku kreativni | dily na vyrobu nausnic 1 par | sada na vyrobu naramku z gumicek