Levne obklady do interieru

Pro vyhledávací frázi Levne obklady do interieru jsme na našem vyhledávači našli 1415 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Levne obklady do interieru trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1415 produktů

Cihlový roh STEGU Cambridge 16 cena za balení

Cihlový roh STEGU Cambridge 16 Cihlový roh STEGU Cambridge 16 imitující staré nizozemské cihly je vhodný do interiéru i exteriéru. Obklad vyžaduje dodatečné spárování spárovací hmotou. Je odolný vůči mrazu i dešti.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový roh STEGU Cambridge 17 cena za balení

Cihlový roh STEGU Cambridge 17 Cihlový roh STEGU Cambridge 17 imitující staré nizozemské cihly je vhodný do interiéru i exteriéru. Obklad vyžaduje dodatečné spárování spárovací hmotou. Je odolný vůči mrazu i dešti.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový roh STEGU Cambridge 18 cena za balení

Cihlový roh STEGU Cambridge 18 Cihlový roh STEGU Cambridge 18 imitující staré nizozemské cihly je vhodný do interiéru i exteriéru. Obklad vyžaduje dodatečné spárování spárovací hmotou. Je odolný vůči mrazu i dešti.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový roh STEGU Cambridge 19 cena za balení

Cihlový roh STEGU Cambridge 19 Cihlový roh STEGU Cambridge 19 imitující staré nizozemské cihly je vhodný do interiéru i exteriéru. Obklad vyžaduje dodatečné spárování spárovací hmotou. Je odolný vůči mrazu i dešti.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Cihlový roh Stegu DETROIT 1 cena za balení

Cihlové rohy Stegu DETROIT 1 jsou revoluční novinkou fasádních cihlových pásků. Obklad je vyrobený s hotovou spárou a ušetří vám tak peníze za spárovací maltu i práci obkladače. Obklad je vyrobený na bázi pískové probarvené směsi betonu. Použití je možné do interiéru i exteriéru.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Dlažba imitace dřeva Vaspo Decorstone dub

1kus : 0,1521m² - Mrazuvzdorná betonová dlažba imitace dřeva dokonale kopíruje staré ošlapané prkna a špalky. Dlažba imitace dřeva Vaspo Decorstone dub je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně.  

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

CIHLOVÝ ROH WILDSTONE HOLLAND BRICK LAZIO cena za balení

Rohový cihlový obklad WILDSTONE Holland Brick Lazio dokonale imituje klasickou Holandskou cihlu a nabízí široké možnosti použití v interiéru i exteriéru. Cihlový obklad imitující staré cihly je vhodný do interiéru i exteriéru. Obklad vyžaduje dodatečné spárování spárovací hmotou. Je odolný vůči mrazu i dešti.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE SLANEC BASALT cena za balení

Kvalitní Wildstone Slanec Basalt je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE SLANEC PALERMO cena za balení

Kvalitní Wildstone Slanec Palermo je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LÁMANÁ SKÁLA ALEXANDRIA cena za balení

Rohový obklad lámaná skála Wildstone Alexandria ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny. Čekací doba cca 2...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MIX ALPINA cena za balení

Rohový obklad Mix Alpina od Wildstone ve tvaru štípaného nepravidelného kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny. Čekací doba cca 2-3 t...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MIX TIROL cena za balení

Rohový obklad Mix Tirol od Wildstone ve tvaru ve tvaru štípaných skalních kamenů nabízí využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny. Čekací doba cca 2-3...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE ŠTÍPANÝ PÍSKOVEC ROMA cena za balení

Vysoce kvalitní rohový obklad štípaný pískovec Roma Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE HRADNÍ ZEĎ LANZAROTE cena za balení

Kvalitní kamenný rohový obklad Wildstone Hradní zeď Lanzarote v různých obdélníkových tvarech nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE HRADNÍ ZEĎ MANUELLA cena za balení

Kvalitní kamenný rohový obklad Wildstone Hradní zeď Manuella v různých obdélníkových tvarech nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Dokonale věrohodný design kamenných balvanů. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LIMESTONE OPUKA cena za balení

Wildstone kamenný rohový obklad Limestone Opuka má velmi robustní a nepravidelné tvary. Obklad klasické opuky nabízí široké využití v interiéru i exteriéru a je nutné jej spárovat. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MEROCK SALAMANCA cena za balení

Oblíbený kamenný rohový obklad Merock Salamanca Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE MEROCK ZARAGOZA cena za balení

Oblíbený kamenný rohový obklad Merock Zaragoza Wildstone ve tvaru obdélníků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný roh WILDSTONE Ornel Nerro cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Nerro je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný roh WILDSTONE Ornel Refido cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Refido je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný roh WILDSTONE Ornel Como cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Como je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný roh WILDSTONE Ornel Valencia cena za balení

Kvalitní Wildstone Ornel Valencia je kamenný rohový obklad obdélníkových tvarů, který lze využít v interiéru i exteriéru. Tento obklad se nespáruje. Kamenné obklady jsou odolné vůči mrazu a vodě. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Cihlová Brick

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská cihlová dlažba Wildstone Brick dokonale imituje starou cihlovou, ošlapanou dlažbu. Cihlová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Pískovcová Montana

1balení = volně ložené kusy:2m² - Mrazuvzdorná portlandská pískovcová dlažba Wildstone Montana dokonale imituje pískovcovou dlažbu. Pískovcová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi populární na terasy, chodníky a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Taormina

Mrazuvzdorná portlandská dlažba Wildstone Taormina dokonale imituje starou, ošlapanou dlažbu. Portlandská dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. 1balení = volně ložené kusy:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Rustic

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská dlažba Wildstone Rustic dokonale imituje starou, ošlapanou dlažbu. Portlandská dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, čajovnách, historických objektech. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Cihlová Brick Garda

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská cihlová dlažba Wildstone Brick Garda dokonale imituje starou cihlovou, ošlapanou dlažbu. Cihlová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Cihlová Brick Piccoli

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská cihlová dlažba Wildstone Brick Piccoli dokonale imituje starou cihlovou, ošlapanou dlažbu. Cihlová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Pískovcová Montana Tirol cena za balení

1balení = volně ložené kusy:2m² - Mrazuvzdorná portlandská pískovcová dlažba Wildstone Montana Tirol dokonale imituje pískovcovou dlažbu. Pískovcová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi populární na terasy, chodníky a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

KAMENNÝ ROH WILDSTONE LÁMANÁ SKÁLA VENTURA cena za balení

Rohový obklad lámaná skála Wildstone Ventura ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny. Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba WILDSTONE Cihlová Sevilla 21,5 x 21,5 cm

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská cihlová dlažba Wildstone Sevilla dokonale imituje starou cihlovou dlažbu. Cihlová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Portlandská dlažba Wildstone cihlová Sevilla new 1m2

1balení = volně ložené kusy:1m² - Mrazuvzdorná portlandská cihlová dlažba Wildstone Sevilla new dokonale imituje starou cihlovou dlažbu - půdovky.  Cihlová dlažba je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru. Velmi oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, historických objektech a podobně. ...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

Kamenné obklady Delap, Andok - kámen

Kamenné obklady Delap, Andok - kámen, Ohebné kamenné obklady Andok tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy, ...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Country - kámen

Kamenné obklady Delap, Country - kámen, Ohebné kamenné obklady Country tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systé...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Čedič - kámen

Kamenné obklady Delap, Čedič - kámen, Ohebné kamenné obklady Čedič tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy, ...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Itaca - kámen

Kamenné obklady Delap, Itaca - kámen, Ohebné kamenné obklady Itaca tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy, ...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Kalcit - kámen

Kamenné obklady Delap, Kalcit - kámen, Ohebné kamenné obklady Kalcit tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Ciprus - kámen

Kamenné obklady Delap, Ciprus - kámen, Ohebné kamenné obklady Ciprus tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Antik - kámen

Kamenné obklady Delap, Antik - kámen, Ohebné kamenné obklady Antik tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy, ...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Alpok - kámen

Kamenné obklady Delap, Alpok - kámen, Ohebné kamenné obklady Alpok tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy, ...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Koral - kámen

Kamenné obklady Delap, Koral - kámen, Ohebné kamenné obklady Koral tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy,...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Kréta - kámen

Kamenné obklady Delap, Kréta - kámen, Ohebné kamenné obklady Kréta tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy, ...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Marron - kámen

Kamenné obklady Delap, Marron - kámen, Ohebné kamenné obklady Marron tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Pálava - kámen

Kamenné obklady Delap, Pálava - kámen, Ohebné kamenné obklady Pálava tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systém...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Rodos - kámen

Kamenné obklady Delap, Rodos - kámen, Ohebné kamenné obklady Rodos tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací systémy, ...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Levné ratanové zahradní křeslo s područkami a podsedákem, tmavě hnědé

Tmavě hnědé zahradní křeslo skvěle zapadne do každého exteriéru i interiéru bez ohledu na konceptuální styl daného prostředí, kdy bude pastvou pro oči na vaší zahradě, u bazénu, na terase, na balkónu či kdekoliv jinde. Měkká polyesterová poduška a ergonomicky tvarované zádové opěradlo zase zajistí komfortní posezení při různých příležitostech, díky čemuž můžete naprosto b...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenné obklady Delap, Červený pískovec - kámen

Kamenné obklady Delap, Červený pískovec - kámen, Ohebné kamenné obklady Červený pískovec tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Římská 3 - kámen

Kamenné obklady Delap, Římská 3 - kámen, Ohebné kamenné obklady Římská 3 tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací sys...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kamenné obklady Delap, Žula šedá - kámen

Kamenné obklady Delap, Žula šedá - kámen, Ohebné kamenné obklady Žula šedá tvar kámen, jsou určeny k obkládání fasád, jako imitace kamenného zdiva, nebo skály. Kamenné obklady jsou vyrobeny z mramorové drtě a pojiva, tvoří finální vrstvu omítek, zateplovacích systémů, ale jsou vhodné i k dekoracím v interiéru. Kamenné obklady jsou lehké vhodné na kontaktní zateplovací s...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Mramorová mozaika Garth - obklady 1 m2

Mramorová mozaika Garth - červená obklady 1 m2 Jedná se o malé obdélníkové kousky z leštěného červeného mramoru, tvořících mozaiku připomínající zeď, nalepené na síťce. Díky takto připraveným dlaždicím je pokládání (možné obkládat stěny i podlahu) velmi snadné.Jedna dlaždice má velikost 30 x 30 cm a tloušťku 8 mm. Díky tvaru rozložení obdélníkových kousků, lze jednoduše v...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mramorová mozaika Garth šedá obklady 1 m2

Luxusní kamenná mozaika Garth, obklad prvotřídní kvality. Jedná se o čtvercové kousky šedého mramoru, tvořících mozaiku, nalepených na síťce. Díky takto připraveným dlaždicím je pokládání (možné obkládat stěny i podlahu) velmi snadné. Po obložení doporučujeme provést impregnaci. Je potřeba použít spárovací hmotu na pravý kámen.Technické údaje:přírodní kámenrozměr jedné dl...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mramorová mozaika DIVERO krémová obklady 1 ks

Mozaika z leštěného mramoru, kdy kousky jsou nanešeny na síťku, pro lepší manipulaci. Síťka má rozměry 30 x 30 cm a tloušťku 8 mm. DIVERO mozaikové dlaždice jsou vhodné pro nalepení na zeď nebo jako podlahová krytina. Malé obdélníkové kousky o rozměru 3 - 7 cm jsou vyrobeny z krémového mletého mramoru. Kameny jsou upevněny na síťce a tak připraveny k okamžitému použití. J...

Více informací
Dostupnost: skladem

DIVERO Mramorová mozaika krémová obklady 1 ks

Mozaika z leštěného mramoru, kdy kousky jsou nanešeny na síťku, pro lepší manipulaci. Síťka má rozměry 30 x 30 cm a tloušťku 8 mm. DIVERO mozaikové dlaždice jsou vhodné pro nalepení na zeď nebo jako podlahová krytina. Malé obdélníkové kousky o rozměru 3 - 7 cm jsou vyrobeny z krémového mletého mramoru. Kameny jsou upevněny na síťce a tak připraveny k okamžitému použití. J...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mramorová mozaika DIVERO, krémová obklady, 1 ks

Mozaika z leštěného mramoru, kdy kousky jsou nanešeny na síťku, pro lepší manipulaci. Síťka má rozměry 30 x 30 cm a tloušťku 8 mm. DIVERO mozaikové dlaždice jsou vhodné pro nalepení na zeď nebo jako podlahová krytina. Malé obdélníkové kousky o rozměru 3 - 7 cm jsou vyrobeny z krémového mletého mramoru. Kameny jsou upevněny na síťce a tak připraveny k okamžitému použití. J...

Více informací
Dostupnost: skladem

DIVERO Mramorová mozaika krémová obklady 1 ks

Mozaika z leštěného mramoru, kdy kousky jsou nanešeny na síťku, pro lepší manipulaci. Síťka má rozměry 30 x 30 cm a tloušťku 8 mm. DIVERO mozaikové dlaždice jsou vhodné pro nalepení na zeď nebo jako podlahová krytina. Malé obdélníkové kousky o rozměru 3 - 7 cm jsou vyrobeny z krémového mletého mramoru. Kameny jsou upevněny na síťce a tak připraveny k okamžitému použití. J...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mramorová mozaika DIVERO krémová obklady 11 ks - 1m²

Mramorová mozaika - krémová, 1 m2 Mozaika z leštěného mramoru je nalepená na síťce a tak se s ní snadno obkládají i větší plochy. Je ideální na obkládání stěn a podlah. Cena se uvádí za 1 m2.Technické údaje: Rozměry síťky: 30,0 x 30,0 cm Barva: krémová Velikost kamínků: cca 3 - 6 cm Magnetická síla: cca 1,0 cm Vhodné do interiéru i exteriéru 100% přírod...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mramorová mozaika DIVERO krémová obklady 11 ks - 1m²

Mozaika z leštěného mramoru, kdy kousky jsou nanešeny na síťku, pro lepší manipulaci. Síťka má rozměry 30 x 30 cm a tloušťku 8 mm. DIVERO mozaikové dlaždice jsou vhodné pro nalepení na zeď nebo jako podlahová krytina. Malé obdélníkové kousky o rozměru 3 - 7 cm jsou vyrobeny z krémového mletého mramoru. Kameny jsou upevněny na síťce a tak připraveny k okamžitému použití. J...

Více informací
Dostupnost: skladem

Levné designové klubové křesílko s taburetem pod nohy bílé, kožený vzhled

Moderní set sestávající z křesla a taburetu se hodí do různých druhů interiérů - jako klubovka do pánské místnosti, designový kus do obývacího pokoje nebo stylové křeslo do Vašeho obchodu. Křeslo je díky dřevěné konstrukci velice stabilní. Potah je vyroben z imitace kůže odolné proti běžnému opotřebení a výplň je ze snadno čistitelné pěny. Celé křeslo je díky použitým mat...

Více informací
Dostupnost: skladem

Levné venkovní křeslo z umělého ratanu s područkami na zahradu / terasu / balkon, tmavě hnědé

Tmavě hnědé zahradní křeslo skvěle zapadne do každého exteriéru i interiéru bez ohledu na konceptuální styl daného prostředí, kdy bude pastvou pro oči na vaší zahradě, u bazénu, na terase, na balkónu či kdekoliv jinde. Měkká polyesterová poduška a ergonomicky tvarované zádové opěradlo zase zajistí komfortní posezení při různých příležitostech, díky čemuž můžete naprosto b...

Více informací
Dostupnost: skladem

Divero Garth 1130 Mramorová mozaika krémová obklady 11 ks - 1m² - 30x30 cm

Mozaika z leštěného mramoru, kdy kousky jsou nanešeny na síťku, pro lepší manipulaci. Síťka má rozměry 30 x 30 cm a tloušťku 8 mm. DIVERO mozaikové dlaždice jsou vhodné pro nalepení na zeď nebo jako podlahová krytina. Malé obdélníkové kousky o rozměru 3 - 7 cm jsou vyrobeny z krémového mletého mramoru. Kameny jsou upevněny na síťce a tak připraveny k okamžitému použití. J...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK