Levne ucebnice pro obor cukrar
Pro vyhledávací frázi Levne ucebnice pro obor cukrar jsme na našem vyhledávači našli 16 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Levne ucebnice pro obor cukrar trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Suroviny pro obor vzdělávání Cukrář
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv. Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních škol oboru vzdělání Cukrář.
Více informacíOdborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka
Uvádí popis a ukázky zdobení cukrářských výrobků. Ukazuje nácvik různých druhů čar a typů písma až po náročné způsoby zdobení. Kroužková vazba umožňuje dokonalé rozložení učebnice.
Více informacíOdborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka
Uvádí popis a ukázky zdobení cukrářských výrobků. Ukazuje nácvik různých druhů čar a typů písma až po náročné způsoby zdobení. Kroužková vazba umožňuje dokonalé rozložení učebnice.
Více informacíOdborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka
Uvádí popis a ukázky zdobení cukrářských výrobků. Ukazuje nácvik různých druhů čar a typů písma až po náročné způsoby zdobení. Kroužková vazba umožňuje dokonalé rozložení učebnice.
Více informacíOdborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář - Klopfštoková Pavlína
Učebnice uvádí popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Přinásí předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a pásků a různých typů písma. Dále se zabývá základy kresby různýc
Více informacíSuroviny pro obor Cukrář - BláhaL., KopováI., Šrek F. - B5, brožovamá
5., aktualizované vydání. Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin. Kapitoly v knize: Potravinářská prvovýroba a výroba Složení a vlastnosti poživatin Nauka o výživě Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocov...
Více informacíOdborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář - Pavlína Klopfštoková
<p>Učebnice uvádí popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Přináší předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a pásků a různých typů písma. Dále se zabývá základy kresby různých motivů včetně figury, zdobením dortů složitými tvary, patrovými dorty a také tvorbou náročných skulptur. Četné náměty jsou určeny nejdříve pro procvičování tužkou,...
Více informacíOdborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka - Pavlína Klopfštoková
Anotace: Učebnice uvádí popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Přinásí předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a pásků a různých typů písma. Dále se zabývá základy kresby různých motivů v...
Více informacíSuroviny pro obor vzdělání cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
Více informacíOdborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka (978-80-7333-117-7)
Kniha - 92 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Uvádí popis a ukázky zdobení cukrářských výrobků. Ukazuje nácvik různých druhů čar a typů písma až po náročné způsoby zdobení. Kroužková vazba umožňuje dokonalé rozložení učebnice.
Více informacíSuroviny pro učební obor Cukrář - František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha
Anotace: Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských bar...
Více informacíCukrářská výroba III obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
5., vydání přepracované. Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výr...
Více informacíCukrářská výroba II - obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
5., přepracované vydání. Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich ...
Více informacíPsychiatry and Pedopsychiatry - Ladislav Hosák,Miloslav Hrdlička
Anotace: Učebnice Psychiatrie a pedopsychiatrie přehledným způsobem zachycuje obor psychiatrie v celé jeho šíři. Na rozdíl od jiných učebnic podrobně zpracovává pedopsychiatrii, což je velmi důležité v kontextu osamostatnění této specializace v České republice. Publikace systematicky probírá jednotlivé duševní poruchy z hlediska jejich klinického obrazu, epidemiologie, e...
Více informacíPsychiatry and Pedopsychiatry
Učebnice Psychiatrie a pedopsychiatrie přehledným způsobem zachycuje obor psychiatrie v celé jeho šíři. Na rozdíl od jiných učebnic podrobně zpracovává pedopsychiatrii, což je velmi důležité v kontextu osamostatnění této specializace v České republice. Publikace systematicky probírá jednotlivé duševní poruchy z hlediska jejich klinického obrazu, epidemiologie, etiopatogen...
Více informacíPsychiatry and Pedopsychiatry - Ladislav Hosák
<p>Učebnice Psychiatrie a pedopsychiatrie přehledným způsobem zachycuje obor psychiatrie v celé jeho šíři. Na rozdíl od jiných učebnic podrobně zpracovává pedopsychiatrii, což je velmi důležité v kontextu osamostatnění této specializace v České republice. Publikace systematicky probírá jednotlivé duševní poruchy z hlediska jejich klinického obrazu, epidemiologie, et...
Více informací