Lg gsl960pzbz 10 let zaruka na kompresor

Pro vyhledávací frázi Lg gsl960pzbz 10 let zaruka na kompresor jsme na našem vyhledávači našli 157 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Lg gsl960pzbz 10 let zaruka na kompresor trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 157 produktů

LG chladnička GBB72PZDGN + záruka 10 let na kompresor

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D a stříbrném povedení s celkovým objemem 384 l, elektronickým ovládáním a vnitřním LED osvětlením. LG GBB72PZDGN disponuje beznámrazovým systémem Total No Frost, prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow a technologií SmartThinQ + Wi-Fi připojením pro snadné ovládání na dálku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG lednice GBB92STAXP + záruka 10 let na kompresor

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 384 l, elektronickým ovládáním a vnitřním LED osvětlením. LG GBB92STAXP disponuje beznámrazovým systémem Total No Frost, prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow a technologií SmartThinQ + wi-fi připojením pro snadné ovládání na dálku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG americká lednička GMX844MCKV InstaView + záruka 10 let na kompresor

Americká chladnička v energetické třídě F s celkovým objemem 508 l, elektronickým ovládáním a vnitřním LED osvětlením. LG GMX844MCKV disponuje technologií InstaView Door-in-Door, beznámrazovým systémem Total No Frost, prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow a technologií SmartThinQ + wi-fi připojením pro snadné ovládání na dálku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG lednice GTF916PZPYD + záruka 10 let na kompresor

Volně stojící kombinovaná chladnička s mrazákem nahoře v energetické třídě E a stříbrném provedení s celkovým objemem 592 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. LG GTF916PZPYD disponuje invertorovým kompresorem, beznámrazovou technologií Total No Frost a rozšířeným prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG lednice GBB72NSVCN + záruka 10 let na kompresor

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C a ocelově šedém provedení s celkovým objemem 384 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. LG GBB72NSVCN disponuje invertorovým kompresorem, beznámrazovou technologií Total No Frost a rozšířeným prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG americká lednička GSI961PZAZ InstaView + záruka 10 let na kompresor

Americká chladnička v en. třídě F o celkovém objemu 625 l. LG GSI961PZAZ disponuje systémem Multi Air Flow, pohlcovačem zápachu Pure N Fresh a kvalitním lineárním kompresorem s 10letou zárukou. Samozřejmostí je beznámrazová technologie Total No Frost a nechybí ani výrobník ledu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG lednice GBB62SWGFN + záruka 10 let na kompresor

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 384 l, beznámrazovým systémem Total No Frost, lineárním kompresorem a elektronickým ovládáním. LG GBB62SWGFN disponuje rozšířeným prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow nebo rychlejší obnovou teploty a nižším rozdílem teplot v chladničce Door Cooling.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG lednice GBB62PZJMN + záruka 10 let na kompresor

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 384 l, elektronickým ovládáním a vnitřním LED osvětlením. LG GBB62PZJMN v luxusní platinové barvě disponuje beznámrazovým systémem Total No Frost, prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow a inteligentní diagnostikou Smart Diagnosis.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG americká chladnička GSXV91MBAE InstaView + záruka 10 let na kompresor

Americká chladnička v energetické třídě E a provedení Metal Sorbet s celkovým objemem 635 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. LG GSXV91MBAE disponuje lineárním kompresorem, technologií InstaView Door-in-Door, beznámrazovou technologií Total No Frost a rozšířeným prouděním vzduchu Multi Air Flow.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG kombinovaná chladnička GBB72MCUGN + záruka 10 let na lineární kompresor

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D a matně černém provedení s celkovým objemem 384 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. LG GBB72MCUGN disponuje Smart invertorovým kompresorem, beznámrazovou technologií Total No Frost a rozšířeným prouděním vzduchu Multi Air Flow.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG kombinovaná chladnička GBP62PZNBC + záruka 10 let na kompresor

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě B a platinově stříbrném provedení s celkovým objemem 384 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. LG GBP62PZNBC disponuje lineárním kompresorem, beznámrazovou technologií Total No Frost a rozšířeným prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG americká chladnička GSXV90MCAE InstaView + záruka 10 let na kompresor

Americká chladnička v energetické třídě E a matně černém provedení s celkovým objemem 635 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. LG GSXV90MCAE disponuje lineárním kompresorem, technologií InstaView Door-in-Door, beznámrazovou technologií Total No Frost a rozšířeným prouděním vzduchu Multi Air Flow.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Americká lednice LG GSB470BASZ, 10 let záruka na kompresor

Invertorový lineární kompesor Luxusní americká lednice LG GSB470BASZ je vybavena jedinečným invertorovým lineárním kompresorem, který využívá namísto běžného recipročního pohonu lineární pohon pístu. Způsobuje tak nižší vnitřní tření a výsledkem je až o 32 % nižší spotřeba energie. Kombinovaná chladnička amerického typu nabízí opravdu veliký prostor pro uložení vašich pot...

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC91U2AV3W + záruka 10 let na motor a kompresor

Volně stojící kondenzační sušička s invertorovým tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++ pojme až 9 kg prádla. Sušičku LG RC91U2AV3W řídí invertorový motor s 10letou zárukou, která se vztahuje na motor a kompresor. Sušička dále nabízí 14 základních programů a možnost propojení přes WiFi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC91V9EV2Q + záruka 10 let na motor a kompresor

Volně stojící kondenzační sušička s invertorovým tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++ pojme až 9 kg prádla. Sušičku LG RC91V9EV2Q řídí invertorový motor s 10letou zárukou, která se vztahuje na motor a kompresor. Sušička dále nabízí 14 základních programů a možnost propojení přes WiFi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC81U2AV2W + záruka 10 let na motor a kompresor

Volně stojící kondenzační sušička s duálním invertorovým tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++ pojme až 8 kg prádla. Sušičku LG RC81U2AV2W řídí invertorový motor s 10letou zárukou, která se vztahuje na motor a kompresor. Sušička dále nabízí 14 základních programů a možnost propojení přes WiFi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC91V9AV2W + záruka 10 let na motor a kompresor

Volně stojící kondenzační sušička s invertorovým tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++ pojme až 9 kg prádla. Sušičku LG RC91V9AV2W řídí invertorový motor s 10letou zárukou, která se vztahuje na motor a kompresor. Sušička dále nabízí 14 základních programů a možnost propojení přes WiFi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC91U2AV2W + záruka 10 let na motor a kompresor

Volně stojící kondenzační sušička s invertorovým tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++ pojme až 9 kg prádla. Sušičku LG RC91U2AV2W řídí invertorový motor s 10letou zárukou, která se vztahuje na motor a kompresor. Sušička dále nabízí 14 základních programů a možnost propojení přes WiFi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG chladnička GBB72NSVCN1 + záruka 10 let na kompresor - s kosmetickou vad

CASHBACK: Získejte až 9 000 Kč zpět za koupi vybraných domácích spotřebičů značky LG (po registraci, platí 1. 9. – 13. 11. 2022), více najdete zde. Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C a stříbrném provedení s celkovým objemem 384 l, elektronickým ovládáním a vnitřním LED osvětlením. LG GBB72NSVCN1 disponuje beznámrazovou technologií Total NoFrost a ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC81V9AV4Q + záruka 10 let na motor a kompresor

Volně stojící kondenzační sušička s tepelným čerpadlem a invertorovým motorem v energetické třídě A+++ s náplní 8 kg prádla a 14 základními programy. LG RC81V9AV4Q disponuje hybridním sušením pro úsporu energie, nebo času a funkcí automatického čištění kondenzátoru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC82EU2AV3Q + záruka 10 let na motor a kompresor

Volně stojící kondenzační sušička s invertorovým tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++ pojme až 8 kg prádla. LG RC82EU2AV3Q dále nabízí 14 základních programů a možnost propojení přes WiFi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG kombinovaná chladnička GBB61PZGCN + záruka 10 let na lineární kompresor - použité

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C a stříbrném provedení s celkovým objemem 341 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. LG GBB61PZGCN disponuje lineárním kompresorem, beznámrazovou technologií Total No Frost a rozšířeným prouděním vzduchu Multi Air Flow.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC82EU2AV4Q + záruka 10 let na motor a kompresor

Volně stojící kondenzační sušička s invertorovým tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++ pojme až 8 kg prádla. LG RC82EU2AV4Q dále nabízí 14 základních programů a možnost propojení přes WiFi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG chladnička GBB72MCQCN + záruka 10 let na kompresor - s kosmetickou vad

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C a černém provedení s celkovým objemem 419 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. LG GBB72MCQCN disponuje invertorovým kompresorem, beznámrazovou technologií Total No Frost a rozšířeným prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG kombinovaná chladnička GBB61SWGCN + záruka 10 let na kompresor - s kosmetickou vad

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C s celkovým objemem 341 l, elektronickým ovládáním a vnitřním Soft LED osvětlením. LG GBB61SWGCN disponuje beznámrazovým systémem Total No Frost, prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow a technologií inteligentní diagnostiky Smart Diagnosis.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG kombinovaná chladnička GBB71PZDMN + záruka 10 let na kompresor - s kosmetickou vad

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a stříbrném provedení s celkovým objemem 341 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. LG GBB71PZDMN disponuje invertorovým kompresorem, beznámrazovou technologií Total No Frost a rozšířeným prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG lednice GBB72PZDMN + záruka 10 let na kompresor - s kosmetickou vad

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a stříbrném provedení s celkovým objemem 384 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. LG GBB72PZDMN disponuje invertorovým kompresorem, beznámrazovou technologií Total No Frost a rozšířeným prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG vestavná kombinovaná chladnička GR-N266LLR + záruka 10 let na kompresor

Vestavná kombinovaná chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 273 l, elektronickým ovládáním a vnitřním LED osvětlením. LG GR-N266LLR disponuje beznámrazovým systémem Total No Frost, prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow a technologií inteligentní diagnostiky Smart Diagnosis.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG americká lednička GMX844MCKV InstaView + záruka 10 let na kompresor - rozbaleno

Americká chladnička v energetické třídě F s celkovým objemem 508 l, elektronickým ovládáním a vnitřním LED osvětlením. LG GMX844MCKV disponuje technologií InstaView Door-in-Door, beznámrazovým systémem Total No Frost, prouděním chladného vzduchu Multi Air Flow a technologií SmartThinQ + wi-fi připojením pro snadné ovládání na dálku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC81V5AV0Q + záruka 10 let na motor a kompresor

Kondenzační sušička v energetické třídě A++ a bílém provedení s kapacitou 8 kg prádla, 14 programy, duálním invertorovým tepelným čerpadlem a invertorovým motorem. LG RC81V5AV0Q disponuje funkcí hybridního sušení Eco Hybrid pro úsporu energie nebo času a funkcí automatického čištění kondenzátoru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC81V5AV0Q + 10 let záruka na motor a kompresor - použité

Kondenzační sušička v energetické třídě A++ a bílém provedení s kapacitou 8 kg prádla, 14 programy, duálním invertorovým tepelným čerpadlem a invertorovým motorem. LG RC81V5AV0Q disponuje funkcí hybridního sušení Eco Hybrid pro úsporu energie nebo času a funkcí automatického čištění kondenzátoru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC81V5AV0Q + záruka 10 let na motor a kompresor - zánovní

Kondenzační sušička v energetické třídě A++ a bílém provedení s kapacitou 8 kg prádla, 14 programy, duálním invertorovým tepelným čerpadlem a invertorovým motorem. LG RC81V5AV0Q disponuje funkcí hybridního sušení Eco Hybrid pro úsporu energie nebo času a funkcí automatického čištění kondenzátoru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG sušička prádla RC91V5AV6Q + záruka 10 let na motor a kompresor

Kondenzační sušička v energetické třídě A++ a bílém provedení s kapacitou 9 kg prádla, 14 programy, duálním invertorovým tepelným čerpadlem a invertorovým motorem. LG RC91V5AV6Q disponuje funkcí hybridního sušení Eco Hybrid pro úsporu energie nebo času a funkcí automatického čištění kondenzátoru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG Set LG F4WV909P2 + RC81V9AV4Q + Záruka 10 let na MOTOR

Set LG F4WV909P2 + LG RC81V9AV4Q LG F4WV909P2 10 let z&...

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG Set LG F4WN508S0 + RC81EU2AV4Q + 10 let záruka na motor

Set LG F4WN508S0 + RC81EU2AV4Q LG F4WN508S0 - Volně stojící předem plněná parní pračka

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG Set LG F4WV909P2 + RC81EU2AV4Q + 10 let záruka na motor

Set LG F4WV909P2 + RC81EU2AV4Q LG F4WV909P2 - Zepředu plněná parní pračka 10 let z...

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG LG GSJV91MCAE

Americká chladnička LG GSJV91MCAE LG Lineární kompresor (záruka 10 let) LG Total No Frost Door-in-Door Pure N Fresh DoorCooling Čistý objem (chladničky/mrazničky) 635 (416 / 219) litrů Vnitřní LED displej Energetická třída E Spotřeba energie 348 kWh/rok (0,95 kWh/den) Mrazící výkon 12 kg/den ...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG LG GBV7280CEV

Kombinovaná chladnička GBV7280CEV SPECIFIKACE Hrubý objem 419 litrů Čistý objem (chladničky/mrazničky) 387 (277 / 110) litrů Vnitřní LED displej Energetická třída C (v rozsahu A až G) Spotřeba energie 174 kWh/rok (0,48 kWh/den) Mrazící výkon 10 kg/den Akumulační doba 9 hod. Počet teplotních senzorů 4

Více informací
Dostupnost: skladem

LG LG GBV7280CSW

Kombinovaná chladnička GBV7280CSW SPECIFIKACE Hrubý objem 419 litrů Čistý objem (chladničky/mrazničky) 387 (277 / 110) litrů Displej Vnitřní LED Energetická třída C (v rozsahu A až G) Spotřeba energie 174 kWh/rok (0,48 kWh/den) Mrazící výkon 10 kg/den Akumulační doba 9 hod. Počet teplotních senzorů 4...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG LG GBP62PZNCN1

Kombinovaná chladnička GBP62PZNCN1 SPECIFIKACE Hrubý objem 419 litrů Čistý objem (chladničky/mrazničky) 384 (277 / 107) litrů Interní LED displej Energetická třída C (v rozsahu A až G) Spotřeba energie 172 kWh/rok (0,47 kWh/den) Mrazící výkon 10 kg/den Akumulační doba 9 hod. Počet teplotních senzorů 4

Více informací
Dostupnost: skladem

LG LG GBP62SWNCN1

Kombinovaná chladnička GBP62SWNCN1 SPECIFIKACE Hrubý objem 419 litrů Čistý objem (chladničky/mrazničky) 384 (277 / 107) litrů Interní LED displej Energetická třída C (v rozsahu A až G) Spotřeba energie 172 kWh/rok (0,47 kWh/den) Mrazící výkon 10 kg/den Akumulační doba 9 hod. Počet teplotních senzorů 4

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBB61PZGCN1 (GBB61PZGCN1)

Lednice - s mrazákem dole, energetická třída C, klimatická třída SN-T, objem ledničky 234 l, objem mrazáku 107 l, panty vpravo, 3 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí okruh, stříbrná barva, total No Frost, LED osvětlení, indikace otevřených dveří chladničky, super chlazení, super mrazení, Multi-AirFlow, prázdninový režim, manuální regulace teploty, antibakteriální tě...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBB72SWDGN (GBB72SWDGN)

Lednice - s mrazákem dole, energetická třída D, klimatická třída SN-T, objem ledničky 277 l, objem mrazáku 107 l, panty vpravo, 3 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí okruh, bílá barva, total No Frost, displej, nulová zóna, LED osvětlení, indikace otevřených dveří chladničky, super chlazení, super mrazení, Multi-AirFlow, prázdninový režim, vinotéka, antibakteriální t...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBB72PZDGN (GBB72PZDGN)

Lednice - s mrazákem dole, energetická třída D, klimatická třída SN-T, objem ledničky 277 l, objem mrazáku 107 l, panty vpravo, 3 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí okruh, stříbrná barva, total No Frost, displej, nulová zóna, LED osvětlení, indikace otevřených dveří chladničky, super chlazení, super mrazení, Multi-AirFlow, prázdninový režim, vinotéka, antibakteriál...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBP61DSPGN (GBP61DSPGN)

Lednice - s mrazákem dole, energetická třída D, klimatická třída SN-T, objem ledničky 234 l, objem mrazáku 107 l, panty vpravo, 4 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí okruh, šedá barva, total No Frost, displej, LED osvětlení, indikace otevřených dveří chladničky, super mrazení, Multi-AirFlow, prázdninový režim, Door Cooling+, Linear Cooling, rozměry 186 × 59,5 × 68,2...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBP31DSLZN (GBP31DSLZN)

Lednice - s mrazákem dole, energetická třída E, klimatická třída SN-T, objem ledničky 234 l, objem mrazáku 107 l, volitelné, 3 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí okruh, šedá barva, total No Frost, displej, LED osvětlení, indikace otevřených dveří chladničky, super chlazení, super mrazení, Multi-AirFlow, elektronické ovládání teploty, prázdninový režim, antibakteriá...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBB61SWJMN (GBB61SWJMN)

Lednice - s mrazákem dole, energetická třída E, klimatická třída SN, N a T, objem ledničky 234 l, objem mrazáku 107 l, panty vpravo, 2 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí okruh, bílá barva, s oceněním Značky kvality dTest, total No Frost, LED osvětlení, indikace otevřených dveří chladničky, super mrazení, Multi-AirFlow, prázdninový režim, manuální regulace teploty, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBP62DSNCN1 (GBP62DSNCN1)

Lednice - s mrazákem dole, energetická třída C, klimatická třída SN-T, objem ledničky 277 l, objem mrazáku 107 l, panty vpravo, 4 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí okruh, šedá barva, total No Frost, displej, LED osvětlení, indikace otevřených dveří chladničky, super chlazení, super mrazení, Multi-AirFlow, prázdninový režim, antibakteriální těsnění, dětský zámek, D...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GFT41PZGSZ (GFT41PZGSZ)

Šuplíkový mrazák - energetická třída E, objem 324 l, klimatická třída ST-T, stříbrná barva, no Frost, displej, rychlé zmrazení a LED osvětlení, rozměry 185 × 59,5 × 70,7 cm (V׊×H) Není vyplněn Alternativní text k fotografii!LG GFT41PZGSZ+ 10 let záruka na kompresorSamostatný mrazák od LG je správnou volnou pro velké rodiny, které naplno využijí jeho objem. LG GFT41PZGS...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBP62PZXCC1

kombinovaná chladnička LG GBP62PZXCC1 HLAVNÍ INFORMACE energetická třída C objem mrazničky 107 l objem chladničky 277 l celkový čistý objem spotřebiče 384 l externí LED displej hlučnost 35 dB mrazící výkon 10 kg/den spotřeba energie za den 0,47 kWh/den spotřeba energie za rok 172 kWh/rok akumulační doba 9 h 4 teplotní senzory klimatická třída SN-T VLASTNOSTI LG Smart Inve...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GSLV70PZTE

Chladnička Side by Side Hrubý objem 674 litrů Čistý objem (chladničky/mrazničky) 635 (416 / 219) litrů Displej Vnitřní LED Energetická třída E (v rozsahu A až G) Spotřeba energie 350 kWh/rok (0,97 kWh/den) Mrazící výkon 12 kg/den Akumulační doba 2 hod. Teplotní senzor Klimatická třída T Hlučnost (třida hlučnosti) 36 dB (C) VLASTNOSTI LG Lineární kompresor (záruka 10 let) ...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBV31E0CSW

Kombinovaná chladnička GBV31E0CSW SPECIFIKACE Hrubý objem 374 litrů Čistý objem (chladničky/mrazničky)344 (234 / 110) litrů Displej interní LED Energetická třída C (v rozsahu A až G) Spotřeba energie 171 kWh/rok (0,47 kWh/den) Mrazící výkon 10 kg/den Akumulační doba 9 hod. Počet teplotních senzorů 4 Klimatická třída T Hlučnost 35 dB VLASTNOSTI LG Smart Invertorový kompres...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBP61DSPGN

chladnička kombinovaná s mrazákem dole hrubý objem 347 litrů čistý objem (chladničky/mrazničky) 341 (234 / 107) litrů displej Interní LED energetická třída D (v rozsahu A až G) spotřeba energie 214 kWh/rok (0,59 kWh/den) mrazící výkon 10 kg/den akumulační doba 9 hod. počet teplotních senzorů 4 klimatická třída SN-T hlučnost 35 dB VLASTNOSTI LG Smart invrtorový kompresor (...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBB72MCQCN (GBB72MCQCN)

Lednice - s mrazákem dole, energetická třída C, klimatická třída SN a T, objem ledničky 277 l, objem mrazáku 107 l, volitelné, 3 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí okruh, černá barva, total No Frost, displej, nulová zóna, LED osvětlení, indikace otevřených dveří chladničky, super chlazení, super mrazení, Multi-AirFlow, prázdninový režim, metal Cooling, vinotéka, an...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBP62PZNAC (GBP62PZNAC.APZQEUR)

Lednice - s mrazákem dole, energetická třída A, klimatická třída SN-T, objem ledničky 277 l, objem mrazáku 107 l, panty vpravo, 3 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí okruh, stříbrná barva, total No Frost, Multi-AirFlow, dětský zámek, rozměry 203 × 59,5 × 67,5 cm (V׊×H) Není vyplněn Alternativní text k fotografii!LG GBP62PZNAC+ 10 let záruka na kompresorPro optimá...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG RC91V9AVSN

Hybridní sušička s tepelným čerpadlem LG RC91V9AVSN PN RC91V9AVSN.BBWQKCZ Typ kondenzační bubnová sušička Tepelné čerpadlo / Hybridní sušení Třída energetické účinnosti A+++ (v rozsahu A+++ až D) Kapacita sušení 9 kg Dotykový LED displej Spotřeba energie (cyklus) 194 kWh/rok Doba trvání sušicího cyklu (plná náplň) 212 min/cyklus Čas sušení (Energy mode) až 26,8 min/kg Čas...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG RC8TV9AVHN

Sušička s tepelným čerpadlem Typ kondenzační Kapacita 8 kg Tepelné čerpadlo / Hybridní sušení Energetická třída A+++ (v rozsahu A+++ až D) Spotřeba energie (cyklus) 176 kWh/rok Displej LED – dotykový Čas sušení - max. náplň 181 min./cyklus Čas sušení (Energy mode) až 26,8 min/kg Čas sušení (Time mode) až 18,5 min/kg Objem zásobníku na kondenzát 4,9 litrů Hlučnost sušení 6...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG RC91V5AV6N

Hybridní sušička s tep. čerpadlem RC91V5AV6N SPECIFIKACE Typ - kondenzační Kapacita 9 kg Tepelné čerpadlo / Hybridní sušení ANO / ANO Energetická třída A++ (v rozsahu A+++ až D) Spotřeba energie (cyklus) 228 kWh/rok Displej LED – dotykový Čas sušení - max. náplň 212 min./cyklus Čas sušení (Energy mode) až 26,8 min/kg Čas sušení (Time mode) až 18,5 min/kg Objem zásobníku n...

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBP52PZNCN1 CHLADNIČKA KOMBI LG

Kombinovaná chladnička GBP52PZNCN1 SPECIFIKACE Hrubý objem 419 litrů Čistý objem (chladničky/mrazničky) 384 (277 / 107) litrů Displej Interní LED Energetická třída C (v rozsahu A až G) Spotřeba energie 172 kWh/rok (0,47 kWh/den) Mrazící výkon 10 kg/den Akumulační doba 9 hod. Počet teplotních senzorů 4

Více informací
Dostupnost: skladem

LG GBV31E0CSW CHLADNIČKA KOMBI LG

Kombinovaná chladnička GBV31E0CSW SPECIFIKACE Hrubý objem 374 litrů Čistý objem (chladničky/mrazničky)344 (234 / 110) litrů Displej interní LED Energetická třída C (v rozsahu A až G) Spotřeba energie 171 kWh/rok (0,47 kWh/den) Mrazící výkon 10 kg/den Akumulační doba 9 hod. Počet teplotních senzorů 4 ...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK