Michael pollan

Pro vyhledávací frázi Michael pollan jsme na našem vyhledávači našli 17 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Michael pollan trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 17 produktů

Dilema všežravce - Michael Pollan

Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na krajinu, hospodářské plodiny a zvířata, ale i na skladbu našeho jídelníčku, stravovací návyky, kulturu stolování i zdraví člov...

Více informací
Dostupnost: skladem

DILEMA VŠEŽRAVCE - Michael Pollan

Anotace: Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na krajinu, hospodářské plodiny a zvířata, ale i na skladbu našeho jídelníčku, stravovací návyky, kulturu stolování i...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Dilema všežravce - Michael Pollan

<p></p><p>Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. </p> Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na krajinu, hospodářské plodiny a zvířata, ale i na skladbu našeho jídelníčku, stravovací...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dilema všežravce - Michael Pollan

Lidi můžou jíst všechno, na co přijdou, a proto to mají na světě tak těžké.

Více informací
Dostupnost: skladem

Jak se mění vědomí - Michael Pollan

<p>Bestseller č. 1 New York Times, 10 nejlepších knih roku 2018 podle New York Times Book Review a pozoruhodná kniha New York Times. <br /> Brilantní a odvážné pátrání po lékařské a vědecké revoluci, která se odehrává kolem psychedelických drog - a okouzlující příběh jeho vlastních psychedelických zážitků, které mu změnily život<br /> Když se Michael Pol...

Více informací
Dostupnost: do 77 dnů

Fate of Food

Mary Roach meets Michael Pollan in this ambitious, dynamic and thought-provoking foray into the future of food

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Fate of Food

Mary Roach meets Michael Pollan in this ambitious, dynamic and thought-provoking foray into the future of food

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

World in a Wineglass

Beloved wine critic and writer Ray Isle does for wine what Michael Pollan's The Omnivore's Dilemma did for food, giving readers the tools they need to

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

How to Change Your Mind: - neuveden

Anotace: `Reminds us that the mind is the greatest mystery in the universe` Yuval Noah Harari, Guardian, Books of the Year Could psychedelic drugs change our worldview? Join Michael Pollan on a journey to the frontiers of the human mind. Diving deep into an extraordinary world - from shamans and magic mushroom hunts to the pioneering labs mapping our brains - and putting...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Dilema všežravce: Přírodopis čtyř jídel (978-80-257-0896-5)

Kniha - autor Michael Pollan, 368 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na krajinu, hospodářské plodiny a zvířata, ale i na sk...

Více informací
Dostupnost: skladem

How to Change Your Mind: The New Science of Psychedelics (0141985135)

Kniha - autor Michael Pollan, 480 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná Could psychedelic drugs change our worldview? One of America's most admired writers takes us on a mind-altering journey to the frontiers of human consciousness When LSD was first discovered in the 1940s, it seemed to researchers, scientists and doctors as if the world might be on the cusp of...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dilema všežravce

Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na krajinu, hospodářské plodiny a zvířata, ale i na skladbu našeho jídelníčku, stravovací návyky, kulturu stolování i zdraví člov...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Dilema všežravce

Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na krajinu, hospodářské plodiny a zvířata, ale i na skladbu našeho jídelníčku, stravovací návyky, kulturu stolování i zdraví člov...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Salt, Fat, Acid, Heat

New York Times Bestseller and Winner of the 2018 James Beard Award for Best General Cookbook and multiple IACP Cookbook AwardsNamed one of the Best Books of 2017 by: NPR, BuzzFeed, TheAtlantic, The Washington Post, Chicago Tribune, Rachel Ray Every Day, San Francisco Chronicle, Vice Munchies, Elle.com, Glamour, Eater, Newsday, Minneapolis Star Tribune, The Seattle Times, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Labyrint revue 33-34

Anotace: Jídlo představuje jednu z antropologických konstant procházejících napříč lidskými dějinami. I dnes, kdy je v módě tzv. fusion kuchyně, synteticky spojující prvky různých národních kulinářských tradic, tvoří jídlo stále jeden ze základů náboženské, kulturní i osobní identity.<br> Historicky zcela bezprecedentní je však skutečnost, že podle výzkumu Světové...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK