Mimo dosah

Pro vyhledávací frázi Mimo dosah jsme na našem vyhledávači našli 30085 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Mimo dosah trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 30085 produktů

SÉRÉLYS 60 tablet

Sérélys je doplněk stravy, který obsahuje vitamin E, ten přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Balení obsahuje 60 tablet. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

Barnys HerpeNorm cps.30

HerpeNorm je doplněk stravy. Balení obsahuje 30 kapslí. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Lecitin sojový gran.250g

Výrobek obsahuje lecithin, který napomáhá fyzickému a duševnímu zdraví a kognitivním schopnostem. Balení obsahuje 250 g. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

Lecitin sojový gran.125g

Výrobek obsahuje lecithin, který napomáhá fyzickému a duševnímu zdraví a kognitivním schopnostem. Balení obsahuje 125 g. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

HerbalMed past. Dr.Weiss Isl.liš+tym+med+vitC 12

Originální švýcarské bylinné pastilky obsahují tymián, kopřivu, eukalyptus a menthol, které napomáhají dýchacímu systému. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému. Máta napomáhá normálnímu trávení. Balení obsahuje 12 pastilek. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není náhrada pestré stravy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Barnys HerpeNorm cps.10

HerpeNorm je doplněk stravy. Balení obsahuje 10 kapslí. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LAKTAZAN jahodový (3000 jedn.enzymu laktáza)tbl.30

Laktazan je doplněk stravy s jahodovou příchutí. Balení obsahuje 30 tablet. Uchovávejte mimo dosah dětí. Tento doplně stravy není určen jako náhrada rozmanité stravy a pro děti do 3 let.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LAKTAZAN mátový (4000 jedn. enzymu laktáza) tbl.30

Laktazan je doplněk stravy s mátovou příchutí. Balení obsahuje 30 tablet. Uchovávejte mimo dosah dětí. Tento doplněk stravy není určen jako náhrada rozmanité stravy a pro děti do 3 let.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Himalyo BIO Rakytník kapsle cps.60

Výrobek je BIO extrakt z plodů vysokohorského tibetského rakytníku v rostlinných kapslích. Balení obsahuje 60 kapslí. Výrobek není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy konzultujte užívání se svým lékařem. Výrobek není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Himalyo BIO Rakytník fruit oil 30ml

Výrobek je 100% BIO olej z plodů vysokohorského tibetského rakytníku. Balení obsahuje 30 ml. Výrobek není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy konzultujte užívání se svým lékařem. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Himalyo BIO Rakytník seed oil 30ml

Výrobek je 100% BIO olej ze semen vysokohorského tibetského rakytníku. Balení obsahuje 30 ml. Výrobek není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy konzultujte užívání se svým lékařem. Výrobek není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Himalyo BIO Goji seed Oil 30ml

Výrobek je 100% BIO olej ze semen kustovnice čínské. Balení obsahuje 30 ml. Výrobek není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy konzultujte užívání se svým lékařem. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Himalyo BIO Goji kapsle cps.60

Výrobek BIO Goji je doplněk stravy vhodný i pro vegany. Balení obsahuje 60 kapslí. Výrobek není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy konzultujte užívaní se svým lékařem. Výrobek není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Walmark Uroval MANOSA AKUT tbl.20

Walmark Uroval MANOSA AKUT je doplněk stravy. Výrobek obsahuje 20 tablet. Není určeno pro děti do 3 let. Vhodné pro těhotné a kojící ženy. Není učeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dr.Popov Kapky bylinné Borelka 50ml

Bylinné kapky Borelka obsahují eleuterokok a maral pro podporu přirozené obranyschopnosti. Balení obsahuje 50 ml bylinných kapek. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

English Tea Shop Bio English Breakfast 20x2g n.s.

Cejlonský černý čaj, který je pěstován ve vysokohorském prostředí Sri Lanky. Čistý nemíchaný černý čaj v Bio a Fairtrade kvalitě. Balení obsahuje 20 nálevových sáčků. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dr.Popov Kapky bylinné Rednavit 50ml

Bylinné kapky Rednavit obsahují byliny pro podporu dobrého stavu kloubů a chrupavek. Balení obsahuje 50 ml bylinných kapek. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dr.Popov Kapky bylinné Femicys 50ml

Bylinné kapky Femicys obsahují byliny pro podporu zdraví ženských pohlavních orgánů. Balení obsahuje 50 ml bylinných kapek. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kartalin-A mast na lupénku a alergodermatózy 100g

Přípravek k vnějšímu užití vhodný na lupénku a alergodermatozy, na některé formy atopické a alergické dermitis a chronický ekzém na solidolové bázi. Přípravek obsahuje výlučně přírodní bioaktivní komponenty. Uchovávat mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

KIWU WUKI - MACA STRONG 6:1 cps.120

Výrobek KIWU WUKI - MACA STRONG obsahuje Lepidium meyenii, která napomáhá fyzickému i duševnímu zdraví. Balení obsahuje 120 kapslí po 600mg. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rosen Pinio-Nasal nosní sprej 10ml

Olejový nosní sprej s éterickými oleji. Zlepšuje prokrvení sliznice a obnovuje její přirozené funkce. Přípravek se používá u rýmy a dalších problémech se sliznicí nosu, nosohltanu a u pacientů po chirurgických výkonech v nosní dutině. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Allnature Goji BIO šťáva 500ml

Goji Bio je 100% přírodní šťáva z plodů Goji (Kunstovnice čínské) v bio kvalitě. Balení obsahuje 500 ml. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Natural Medicaments Cordyceps PREMIUM cps.90

Cordyceps nebo-li Housenice čínská je naprosto unikátní doplněk stravy. Výrobek obsahuje 90 kapslí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FYTOS Průduškové kapky 50 ml

Průduškové kapky Fytos obsahují plicník lékařský, diviznu, tymián a dobromysl obecnou, které napomáhají dýchacímu systému. Výrobek obsahuje 50 ml. Výrobek je vhodný pro děti od 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Apotheke Třezalka tečkovaná čaj 20x1.5g

Apotheke čaj obsahuje třezalku tečkovanou, která napomáhá normálnímu trávení, činnosti jater a vylučování. Výrobek obsahuje 20 nálevových sáčků. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

HYALAC-BOOST PharmaSuisse tbl. 30

HYALAC-BOOST je doplněk stravy. Balení obsahuje 30 tablet. Není určeno pro děti do 6 let. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na suchém chladném místě mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

TOPVET Olej pupalkový 100% 100ml

TOPVET obsahuje pupalkový olej, který napomáhá k hormonální rovnováze a normálnímu stavu pokožky. Výrobek obsahuje 100 ml. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou stravu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Protopan Lactobacillus + inulin tob.60

Protopan Lactobacillus inulin je doplněk stravy. Balení obsahuje 60 tobolek. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

Saloos Natur aroma airspray Citron 50 ml

Saloos Natur aroma airspray je čistě přírodní produkt k rychlému osvěžení prostor, neutralizaci nepříjemných pachů doma, v kancelářích, čekárnách či ordinacích. Osvěžující citronová silice je vhodná při problémech s dýchacími cestami, únavě a bolestech hlavy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

TimeLife Lékárnička závěsná 45x15 cm

Potřebujete mít skříňku, kam uložit své léky a zdravotní potřeby? Pořiďte si tuto lékárničku od značky TimeLife. Elegantní a nenápadné ztvárnění nenaruší styl vašeho interiéru. Lékárnička se dá zamknout na klíček, ale raději ji upevněte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hama WiFi LED žárovka, GU10, RGB

Multifunkční WiFi LED žárovku Hama lze používat bez Gateway nebo Bridge. Pomocí mobilní aplikace lze svítidlo ovládat i mimo dosah domácí sítě na dálku a nastavit stmívání. Podpora funkce ovládání hlasem s přístrojem Amazon Alexa nebo Google Home.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Motorola AM 21 dětská chůvička

Dětská chůvička AM 21 značky MOTOROLA vám umožní slyšet dítě, i když s ním nejste v jednom pokoji. Vysoce citlivý mikrofon, upozornění na mimo dosah a eco režim jsou funkce, které jistě ocení každý rodič.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Detoa Závěs na kočárek s Krtkem

Závěs z dřevěných dílků s oblíbeným Krtečkem zabaví Vaše děťátko. Šňůrku lze připevnit na kočárek, vajíčko nebo lehátko. Šňůrka musí být mimo dosah dítěte. Jakmile na ni již dítě dosáhne, musí být odstraněna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hama WiFi LED žárovka, E27, bílá teplá/studená

Multifunkční WiFi LED žárovku Hama lze používat bez Gateway nebo Bridge. Pomocí mobilní aplikace lze svítidlo ovládat i mimo dosah domácí sítě na dálku a nastavit stmívání. Podpora funkce ovládání hlasem s přístrojem Amazon Alexa nebo Google Home.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tescoma Nůž filetovací PRESTO 18 cm

Tvarováno a broušeno pro maximální účinek a bezpečné použití. Pružná čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití umyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Více informací
Dostupnost: skladem

Libido powder 7pcs HOT

Doplněk stravy pro NI 7 ve vodě rozpustných tyčinek (35 g). Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada dobře vyvážené a pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Prorino Potency powder 7pc HOT

Doplněk stravy pro NĚJ 7 tyčinek po 6 g (celkem 42 g) k rozpuštění ve vodě. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada dobře vyvážené a pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Autronic Svícen DV2916

Svícen dřevěný s bodcem na svíčku je vyroben z kvalitního dřeva, tudíž je velmi pevný a vydrží Vám několik let.Rozměr:13x16x9 cmDržte mimo dosah malých dětí. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Více informací
Dostupnost: skladem

Tescoma Mini nože PRESTO 6 cm, sada 2 ks

Vynikající pro krájení nadrobno, vykrajování, loupání apod., čepele z prvotřídní nerezavějící oceli, rukojeti a ochranné pouzdro z odolného plastu. Po použití umyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Více informací
Dostupnost: skladem

ECOVER WC čistič Borovice 750 ml

Ekologický WC čistič Ecover. Budete mít čistou a provoněnou toaletu a zároveň ušetříte životní prostředí. Přírodní vůně borovice osvěží vaší koupelnu. Složení < 5 % neiontové povrchově aktivní látky, parfémy (Limonene). Skladování P102 - Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Disney Classics Koupelové šumivé bomby Bambi 100 g

Upozornění:Nevhodné pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro citlivou pokožku. Pouze k zevnímu použití. Vyhnout se očnímu kontaktu. Při zasažení očí: důkladně vypláchněte vodou. Nepolykej. Výrobek není hračka. Je nutný dohled dospělé osoby.

Více informací
Dostupnost: skladem

Disney Classics Koupelové šumivé bomby Dalmatin 100 g

Upozornění:Nevhodné pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro citlivou pokožku. Pouze k zevnímu použití. Vyhnout se očnímu kontaktu. Při zasažení očí: důkladně vypláchněte vodou. Nepolykej. Výrobek není hračka. Je nutný dohled dospělé osoby.

Více informací
Dostupnost: skladem

Disney Classics Koupelové šumivé bomby Dumbo 100 g

Upozornění:Nevhodné pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro citlivou pokožku. Pouze k zevnímu použití. Vyhnout se očnímu kontaktu. Při zasažení očí: důkladně vypláchněte vodou. Nepolykej. Výrobek není hračka. Je nutný dohled dospělé osoby.

Více informací
Dostupnost: skladem

LT2091 NŮŽ VYKOSŤOVAC.16CM RENNES LAMART

Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užitíNeovlivňuje vůni a chuť krájených potravinPo použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětíUPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečnýMa

Více informací
Dostupnost: skladem

LT2085 NŮŽ LOUPACÍ 9,5CM RENNES LAMART

Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užitíNeovlivňuje vůni a chuť krájených potravinPo použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětíUPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečnýMa

Více informací
Dostupnost: skladem

LT2087 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 12CM RENNES LAMART

Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užitíNeovlivňuje vůni a chuť krájených potravinPo použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětíUPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečnýMa

Více informací
Dostupnost: skladem

LT2089 NŮŽ KUCHAŘSKÝ 19CM RENNES LAMART

Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užitíNeovlivňuje vůni a chuť krájených potravinPo použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětíUPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečnýMa

Více informací
Dostupnost: skladem

LT2134 NŮŽ PLÁTKOVACÍ 20CM YUYO LAMART

Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užitíNeovlivňuje vůni a chuť krájených potravinPo použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětíUPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečnýMa

Více informací
Dostupnost: skladem

Tescoma Nůž Santoku SONIC 16 cm

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Více informací
Dostupnost: skladem

Disney Classics 2in1 pěna na ruce a do sprchy Simba 300 ml

Sprchová pěna Disney Classics, Simba. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. To není hračka. Nekonzumovat. Používejte pod dohledem dospělé osoby. Nevhodné pro citlivou pokožku. V případě zasažení očí vypláchněte vodou.

Více informací
Dostupnost: skladem

HERBEX lékárna Pálení jícnu a žaludku n.s.20x3g

Řebříček a jitrocel působí příznivě na normální trávení a normální funkci jater a žlučníku. Zeměžluč, máta a fenykl pomáhají při normálním trávení. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte na suchém a tmavém místě, mimo dosah dětí!

Více informací
Dostupnost: skladem

Disney Classics Koupelové šumivé bomby Simba 100 g

Upozornění:Nevhodné pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro citlivou pokožku. Pouze k zevnímu použití. Vyhnout se očnímu kontaktu. Při zasažení očí: důkladně vypláchněte vodou. Nepolykej. Výrobek není hračka. Je nutný dohled dospělé osoby.

Více informací
Dostupnost: skladem

Tescoma Krájecí kolébka SONIC 25 cm

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomické rukojeti z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Více informací
Dostupnost: skladem

LT2104 NŮŽ PLÁTKOVACÍ 20CM HADO LAMART

Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užitíNeovlivňuje vůni a chuť krájených potravinPo použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětíUPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečnýMa

Více informací
Dostupnost: skladem

LT2102 NŮŽ UNIVERZÁLNÍ 13CM HADO LAMART

Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užitíNeovlivňuje vůni a chuť krájených potravinPo použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětíUPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečnýMa

Více informací
Dostupnost: skladem

Pytle na odpadky 60l černé 20ks

Balení 20 kusů černých pytlů na odpatky s objemem až 60 l. Uchovávejte mimo dosah dětí. Ostré předměty zabezpečte.

Více informací
Dostupnost: skladem

Závěs zvířátka

Závěs k zavěšení nad postýlku se zvířátky.Závěs k zavěšení nad postýlku se zvířátky. Závěs slouží pouze k dekoraci, umístěte jej tedy mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: skladem

Tescoma Krájecí kolébka SONIC 18 cm

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Více informací
Dostupnost: skladem

Vzduchový kompresor 150 PSI s koncovkami v krabici 23x18x15cm

Vzduchový kompresor pro rychlé nafukování. Maximální výkon 150 PSI. Kompresor má 2 koncovky + 1 jehlu. Výstupní objem 35L/min, AC adaptér do sítě. Provozní napětí je 220-230 V, šňůra 1,5m. Udržujte mimo dosah dětí. Není hračka.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Jelen kondicionér aviváž s konopním olejem - 1,35l

Jemně voňavý prostředek pro prádlo měkčí a příjemnější na dotek. Obsahuje konopný olej a povrchově aktivní látky rostlinného původu, které společně pečují o vaše prádlo a usnadňují žehlení. Skladujte mimo dosah dětí.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK