Miso pasta
Pro vyhledávací frázi Miso pasta jsme na našem vyhledávači našli 38 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Miso pasta trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Miko shiro miso pasta světlá 300g
pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
Více informacíMiko shiro miso pasta světlá 1kg
pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
Více informacíMiko shiro miso pasta světlá 20kg
pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
Více informacíShinjyo Miso Aka miso pasta tmavá 500 g
Shinjyo Miso Aka miso pasta tmavá 500 g Vyrábí se z fermentovaných sójových bobů a rýže, je bohatá na bílkoviny, vitamíny a minerál. Fermentuje se od několika měsíců do několika let a na rozdíl od lehké miso pasty má jasnější a ostřejší chuť. Je nezbytnou součástí japonské kuchyně, používá se hlavně při přípravě miso polévky a jako doplněk omáček a marinád. Složení:&nbs...
Více informacíGenmai Miso pasta z hnědé rýže (nepasterizovaná), bio – Clearspring, 150g
Tato miso pasta s plnou chutí, v japonštině Genmai Miso, poskytuje maximální výživu. Protože se vyrábí z celých sójových bobů a hnědé rýže, má vysoce přírodní nutriční profil.
Více informacíClearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli BIO 270 g
Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli BIO 270 g Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů. Složení: Sójové boby* 43 %, fermentovaná rýže*, hnědá rýže*, mořská sůl (13 %), voda. * = z kontrolovaného ekologického zemědě...
Více informacíClearspring BIO Genmai Miso pasta z hnědé rýže (nepasterizovaná) 150 g
Na optimální zralost misa mají vliv oblast a klima, ve kterém se miso vyrábí, i dovednosti a zkušenosti odborníka zodpovědného za fermentaci. Doba zrání se liší, od 6 měsíců během horkého letního období v určité prefektuře, až po 18 měsíců v chladnějších oblastech. Dopře...
Více informacíMiso pasta se sníženým obsahem soli (nepasterizovaná), bio – Clearspring, 270 g
Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli (o 25%).
Více informacíSojová pasta Twendžang (MISO) 500g
Twendžang (Doenjang, 된장) je tradiční sojová pasta vyráběná ze sušených sojových bobů, též hojně konzumována a známa v japonsku pod názvem MISO. Twendžang lze konzumovat v syrové podobě spolu se zelenou, častěji se ale před konzumací smíchává s česnekem a sezamovým olejem případně i s chilli pastou Kočudžang. Často se přidává do polévek různých salátů jako zálivka spolu s ...
Více informacíMUSO Miso genmai sója 250 g BIO
Genmai miso je pasta vyrobená ze sóji a rýže natural. Připravit z ní můžete například klasickou japonskou miso polévku, miso máslo či chutný dresink.
Více informacíMuso Miso hatcho sója 400g
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť. Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby...
Více informacíMuso Miso mugi ječmen 400 g
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma. Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány...
Více informacíMuso Miso shiro bílá rýže 400 g
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů m...
Více informacíMiso genmai hnědá rýže 400 g MUSO
Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže. Hodí se na dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek…
Více informacíMuso Miso genmai hnědá rýže 400g
Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže. Hodí se na dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek.
Více informacíJaponská černá miska Yuuga Miso 700 ml
Japonská černá miska Yuuga Miso, 700 mlČerná miska Miso je malá, robustní miska, která dodá prostřenému stolu japonský styl. V Japonsku se do dnešních dob v podobných miskách podává polévka miso, odtud mimo jiné její název, v dnešní době se v západních zemích používá jako dekorační doplněk. Například jako cukřenka nebo miska na drobnosti.malá miska Misoplastovározměry: 15...
Více informacíNatural Jihlava Miso rýžové s nižším obsahem soli BIO 200g
Miso pasta s obsahem soli nižším o 25% než u ostatních Miso past Natural. Složení hnědá rýže BIO, rýže BIO, SOJOVÉ boby BIO 43%, pitná voda, mořská sůl, koji kvas. Nutriční hodnoty Energetická hodnota 713kJ/170kcal Tuky 6,00g z toho nasycené mastné kyseliny 0,90g Sacharidy 15,00g z toho cukry 11,00g Bílkoviny 11,00g Sůl 8,30g Výrobce: Natu...
Více informacíDanival Miso ječmen BIO 390 g
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí tradičním stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Japonci si bez miso pasty svou kuchyň nedovedou představit. Ostatn...
Více informacíSunfood Bio Miso ječmenné 300 g
Oblíbené nepasterizované miso ječmenné (MUGI MISO) vyrobené z BIO sójových bobů a BIO ječmene plné aktivních enzymů, vitamínů a minerálů. Vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv. Fermentuje přibližně rok. Zaujme především přitažlivou texturou a vyváženou chutí, která kombinuje zemité a slané tóny.&nbs...
Více informacíSunfood Bio Miso rýžové 300 g
Oblíbené nepasterizované rýžové miso (GENMAI MISO) vyrobené z BIO sójových bobů a BIO rýže plné aktivních enzymů, vitamínů a minerálů. Vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv. Fermentuje přibližně rok. Zaujme především přitažlivou texturou a vyváženou chutí, která kombinuje zemité a slané tóny.
Více informacíSunfood Miso cizrnové BIO 300g
Pasta z cizrny a rýže je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné, obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku vhodný jak do polévek, těstovin, marinád tak omáček. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva Použití: do polévek, omáček...
Více informacíMuso Miso genmai sója 250g BIO
Genmai miso je pasta vyrobená ze sóji a rýže natural. Připravit z ní můžete například klasickou japonskou miso polévku, miso máslo či chutný dresink. Tipy na použití: k přípravě salátových dresinků a dipů - kombinujte s kyselou složkou (ocet, citronová šťáva), olejovou složkou (olivový, sezamový nebo jiný olej, sezamová pasta tahini) a sladkou složkou (med, javorový, j...
Více informacíSunfood Bio Miso ječmenné 300 g
Ječmenné miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Vhodné pro vegany a vegetariány. Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těs...
Více informacíSunfood Bio Miso rýžové 300 g
Miso rýžové - tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné, obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku vhodný jak do polévek, těstovin, marinád tak omáček. Neobsahuje žádné chemické...
Více informacíMuso Miso genmai sója BIO 250 g
Tipy na použití: miso polévka k přípravě salátových dresinků a dipů - kombinujte s kyselou složkou (ocet, citronová šťáva), olejovou složkou (olivový, sezamový nebo jiný olej, sezamová pasta tahini) a sladkou složkou (med, javorový, ječný, agávový nebo jiný sirup), zkuste např. miso-tahini dresink (1-2 lžičky misa, 4 lžíce sezamové pasty tahini, 2 lžíce javorového sirupu,...
Více informacíDanival Miso rýže BIO 390 g
Barva je u misa spolehlivým indikátorem, jaká chuť vás čeká. Čím je miso tmavší, tím je výraznější a aromatičtější. Jeho chuť se trochu podobá sójové omáčce, ale je plnější, bohatší.Další tipy na použití:rozmíchejte v troše vody nebo vývaru a přidejte do pokrmu, dosolujte až po přidání misamiso se dá v mnoha případech zaměňovat i se sójovými omáčkami shoyu a tamarina doch...
Více informacíSunfood Bio Miso sladké bílé MAKURA 250 g
Fermentovaná sladká pasta jejímž základem jsou sojové boby. Obsahuje: enzymy vitamíny (B12) bílkoviny stopové prvky vlákninu.Složení: celozrn. rýže bio, sojové boby bio, voda, mořská sůl Obsah: 250gZemě původu: JaponskoVýživové údaje na 100g:Energetická hodnota 818 kJ/194 kcalTuky 4,2g z toho nasycené mastné kyseliny 0,7gSacharidy 29g z toho cuk...
Více informacíClearspring Miso Ramen japonská nudlová polévka se zázvorem BIO 2 x 105 g
Clearspring Miso Ramen japonská nudlová polévka se zázvorem 2 x 105 g Bio polévka Miso se zázvorem a nudlemi Ramen značky Clearspring je oblíbená pro své kvalitní složení, autentickou chuť a rychlou přípravu. Polévka je nízkotučná, neobsahuje glutamát sodný a je vhodná pro vegany. Praktické balení v krabičce, která obsah...
Více informacíJaponská černá miska Yuuga Rámen 1000 ml
Japonská černá miska Yuuga Miso, 1000 mlČerná miska Miso je robustní miska, která dodá prostřenému stolu japonský styl. V Japonsku se do dnešních dob v podobných miskách podává polévka miso, odtud mimo jiné její název, v dnešní době se v západních zemích používá jako dekorační doplněk. Například jako cukřenka nebo miska na drobnosti.malá miska Misoplastovározměry: 17,6 x ...
Více informacíRapunzel BIO Tahini (sezamová pasta) bílé 250 g
Tahini bílé v BIO kvalitě je pasta vyráběná z loupaných sezamových semínek. Díky vysokému obsahu vlákniny (téměr 12 %) dodává pocit sytosti. Tahini...
Více informacíBioToday BIO Tahini (sezamová pasta) original 250 g
BIO Tahini original je pasta vyráběná z neloupaných sezamových semínek. Díky vysokému obsahu vlákniny (téměr 12 %) dodává pocit sytosti. Tahi...
Více informacíBioToday BIO Tahini (sezamová pasta) bílé 170 g
Tahini bílé v BIO kvalitě je pasta vyráběná z loupaných sezamových semínek. Díky vysokému obsahu vlákniny (téměr 12 %) dodává pocit sytosti. Tahini...
Více informacíRapunzel BIO Tahini - 100%-ní sezamová pasta bez soli 500 g
Tahini v BIO kvalitě je pasta vyráběná z neloupaných sezamových semínek. Díky vysokému obsahu vlákniny (téměr 12 %) dodává pocit sytosti. Tahini ne...
Více informacíSunfood Tamari - sojová omáčka 700 ml
Tradiční japonský výrobek Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fe...
Více informacíSunfood Tamari - sojová omáčka 175 ml
Tamari tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako ved...
Více informacíSunfood Tamari - sojová omáčka 300 ml
Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Mi...
Více informacíSunfood Tamari sojová omáčka 700 ml
Tradiční japonský výrobek Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fe...
Více informacíSunfood Tamari - sojová omáčka 300 ml
Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt p...
Více informací