Modelovaci hmota patmache 170 g

Nalezeno 4 produkty

Papírová samotvrdnoucí hmota JOVI Patmache - 170 g

Samotvrdnoucí hmota, na vzduchu přirozene ztvrdne za cca 24 hod.. Záleží na tloušťce výrobku, není třeba keramické vypalování. Výrobek lze dále upravovat - barvit, brousit, lepit, lakovat. Může sloužit jako odrazový můstek pro sochaření. Tvaruje se ručně, ale mohou se využívat různé pomůcky na modelování. Aby nespotřebovaná hmota nevyschla, je třeba jí uchovat v ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Samotvrdnoucí hmota s papírovou drtí PatMaché 680 g samotvrdnoucí hmota JOVI

Samotvrdnoucí hmota s papírovou drtí PatMaché 680 g Modelovací hmota PatMaché je jeden z produktů známé značky JOVI. Je tvrdnoucí na vzduchu, snadno tvarovatelná rukama či pomocí nástrojů. Je připravena k přímému použití. Hmota je při práci poddajná a nerozpadá se, má šedo-bílou barvu. Na vzduchu uschne po cca 24 hodinách, není třeba ji vypalovat v peci....

Více informací
Dostupnost: skladem

Sypká směs na potahování a modelování Montana 1kg - IREKS

Sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduchou a rychlou přípravu, odpadá zdlouhavá doba navažování surovin, po zamí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sypká směs na potahování a modelování Montana 5 kg - IREKS

Sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 5 kg Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování. Doporučené dávkování: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti potahovací hmoty Montana: kompletní směs znamenající velmi jednoduc...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK