Mona 200 x 85 cm

Pro vyhledávací frázi Mona 200 x 85 cm jsme na našem vyhledávači našli 3286 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Mona 200 x 85 cm trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 3286 produktů

Středně tuhá pružinová matrace PAOLA 200 x 85 cm

Středně tuhá pružinová matrace s kvalitním pružinovým systémem Bonell a komfortní PUR pěnou. Ztužená ochranná vrstva a síť proti protlačení pružin podstatně zvyšují životnost matrace.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Tvrdá pružinová matrace NATURA 200 x 85 cm

Velmi oblíbená tvrdá pružinová matrace, která využívá příznivých vlastností přírodních materiálů: kokosu a husté ovčí vlny, které zároveň zvyšují tuhost matrace.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Antidekubitní matrace ANTIDEKUBT HR PLUS 200 x 85 cm

Antidekubitní matrace se vyznačuje výbornými ortopedickými i anatomickými vlastnostmi. Speciální tvar kostek umožňuje dokonalé kopírování těla, oporu svalům a páteře a omezuje vznik proleženin.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Extra tvrdá matrace XXL 200 x 85 cm

Extra tvrdá matrace XXL je určena pro všechny, kteří potřebují matraci s velmi vysokou nosností, tuhostí a životností. Na každé straně matrace tvoří zvýšenou tuhost jiné materiály - možnost volby.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Komfortní taštičková matrace ANDREA 200 x 85 cm

Luxusní matrace tvořená jádrem z moderních taštičkových pružin, ktoré je kombinováno s kvalitní PUR pěnou dodávající matraci vysoký komfort. Pružinky jsou umístněny jednotlivě v textilních taštičkách - tímto se docílí individuální reakce pružin na nerovnosti těla a optimální rozložení hmotnosti lidského těla.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Kvalitní levná matrace OLIVIA 200 x 85 cm

Kvalitní materiály a nízká cena? Přesně to je kvalitní, ale levná matrace OLIVIA. Sendvičová matrace s mírně rozdílnou tuhostí na obou stranách přináší možnost volby. Vhodná také jako dětská matrace.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Luxusní ''paměťová'' matrace TERI 200 x 85 cm

Tato matrace je připravena uspokojit i toho nejnáročnějšího uživatele. Dva typy termoaktivní pěny v horní části zajistí dokonalé vnoření těla a ideální oporu páteři a svalům.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Luxusní latexová matrace LATEX 7 EXCLUSIVE 200 x 85 cm

Ideální zdravotní matrace pro milovníky pohodlí. Latex vyniká svojí elasticitou a poddajností. Poddajné matrace nevyhovují všem, ale milovník pohodlí určitě ocení jedinečný komfort.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Luxusní vysoká pružinová matrace MONARCHA 200 x 85 cm

Luxusní pružinová matrace se složením, které ocení všichni milovníci pohodlí. Navíc vysoká matrace vyhovuje našim seniorům, jelikož usnadňuje vstávání z lůžka.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Matrace paměťová pěna + kokos MARION 200 x 85 cm

Matrace využívá nejnovější poznatky moderních technologií. Horní část je složena ze dvou typů termoreaktivní "paměťové" pěny. Optimální tuhost tomuto výrobku dodává deska z kokosových vláken.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Ortopedická latexová matrace HORSE DREAM GOLD 200 x 85 cm

Znáte z pořadu: "Jak se staví sen". Jedna z nejexkluzivnějších přírodních matrací z naší nabídky - matrace jako tato jsou hojně celosvětově vyhledávané. Luxusní složení: 4x latex, 2x koňské žíně a uprostřed silná vrstva Agáve.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Ortopedická pružinová matrace ERGONOMY 200 x 85 cm

Vysoce kvalitní ortopedická matrace. Její jádro tvoří pružinový systém Bonell, který se perfektně přizpůsobí křivkám těla. Nosná vrstva se skládá ze speciální sítě proti protlačení pružin, tvdší RE peny a z kokosového vlákna impregnovaného přírodním latexovým mlékem.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Ortopedická taštičková matrace ERGONOMY PLUS 200 x 85 cm

Tvrdší ortopedická taštičková matrace svými roznášecími vrstvami shodná s matrací ERGONOMY (kokos + tvrdší RE pěna), ale pružinové jádro tvoří cca 400 ks modernějších taštičkových pružin.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Partnerská matrace 1+1 LORETA 200 x 85 cm (2ks)

Partnerské matrace 1+1 s výjimečnou konstrukcí - složené až ze tří typů kvalitních moderních pěn s rozdílnými vlastnostmi, které se doplňují. Každá strana matrace má díky rozdílným materiálům jinou tuhost a můžete ji měnit podle nálady a nebo aktuálního zdravotního stavu.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Pružinová matrace s kokosem PAOLA NATUR 200 x 85 cm

Kvalitní pružinová matrace s vrstvou kokosu na letní strane. Strana s kokosem je mírně tvrdší. Komfortní PUR pěna a pružinový systém Bonell garantují potřebné ortopedické vlastnosti matrace.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Přírodní latexová matrace LATEX 5 AGAVE 200 x 85 cm

Vlákno Agáve je jemné, ale na druhou stranu také velmi pružné a pevné. Díky těmto vlastnostem nabízí matrace optimální tuhost. Latexová matrace zpevněná vrstvou vlákna Agáve se tak přizpôsobí hmotnosti a tlaku a zároveň působí jako kvalitní opora pro Vaše záda.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Sendvičová matrace s kokosem SENZA BIO 200 x 85 cm

Matrace, ve které se snoubí tvrdší materiály uprostřed matrace s komfortními masážními vrstvami na obou ložných plochách. Tato matrace s kokosem představuje vrchol naší akční nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Sendvičová matrace s kokosem VIOLA NATUR 200 x 85 cm

Tato matrace s kokosem je určena speciálně pro ty, kteří dávají přednost přírodním materiálům. Horní vrstavy vyrobené z kvalitního vysokohustotního polyuretanu zajišťují vysoký komfort spaní.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Vysoká latexová matrace FARAO 200 x 85 cm

Nejvyšší matrace v naší nabídce. Luxusní česká matrace, která kombinuje latex s vysokou životností s elastickými studenými pěnami a kokosovou deskou uprostřed. Vhodná také pro osoby s omezenou hybností.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Vysoká matrace z HR pěny ANETA 200 x 85 cm

Jádro této vysoce luxusní vysoké matrace se skládá z profilovaných ploten studené HR pěny a regulačních vložek o různých tuhostech, které podporují dokonalé vnoření těla a ideální oporu páteře.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Zónová latexová matrace LATEX 3 EXCLUSIVE 200 x 85 cm

Tato 3-zónová matrace má velice univerzální využití - je vhodná jak pro dospělé, tak pro děti. Právě z tohoto důvodu tuto latexovou matraci doporučujeme jako perfektní volbu pro všechny, kteří hledají kvalitní zdravotní matraci.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

AKCE 1+1: Komfortní matrace XENIE 200 x 85 cm

> Zobrazit všechny rozměry < Partnerská sendvičová matrace vyrobená z kvalitních PUR pěn s dlouhou životností. Matrace se sendvičovou konstrukcí obsahuje více vrstev s odlišnou tuhostí. Lehací plochy matrace jsou profilovány do 7 anatomických zón pro maximální komfort.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

AKCE 1+1: Vysoké matrace VERONIKA 200 x 85 cm

> Zobrazit všechny rozměry < Vysoká partnerská sendvičová matrace vyrobená z kvalitních PUR pěn s dlouhou životností. Vzduchové kanálky uprostřed této moderní sendvičové matrace umožňují lepší přizpůsobení matrace zejména při spánku na boku - v této poloze se rameno díky profilování lépe vnoří do matrace.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Matrace z přírodní bio pěny KLEOPATRA 200 x 85 cm

Luxusní matrace z moderních materiálů. Vrchní částí je příčně prořezaná, vysoce elastická bio pěna NATURALIS® s podílem přírodního oleje. Spodní část tvoří studená pěna s ramenním změkčením.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Zdravotní matrace ze studené pěny OPTIMA 200 x 85 cm

Matrace vyrobená z kvalitní studené pěny, která určuje výborné ortopedické vlastnosti této matrace. Strukturu povrchu tvoří nepravidelné dvanáctistěny, které fungují jako mikropružinky.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Matrace ze studené pěny ONTARIO 200 x 85 cm

Pěnová matrace z pružné studené pěny s dvojí tuhostí. Spojení vrstev pomocí hřebenového profilování podstatně zvyšuje komfort ležení. Vzduchové kanálky perfektně odvádějí vlhkost z jádra matrace. Volba měkčí a tvrdší strany.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Tvrdá matrace 1+1 REGINA 200 x 85 cm (2ks)

Střed této matrace tvoří zátěžová vrstva pojené PUR pěny, která poskytuje optimální pevnost a zabraňuje nepřirozenému křivení páteře. Lehací plochy matrace jsou profilované do 7 anatomických zón.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Zónová matrace COCO SENSITIVE 200 x 85 cm

Vysoce funkční 5-zónová matrace s masážním profilem a rozdílnou tuhostí na každé strane (SOFT/HARD). Dokonale provzdušnená matrace díky kokosu. 5 anatomických zón.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Zahradní branka 85 x 200 cm cortenová ocel Bambus

Tato zahradní branka je dokonalou kombinací odolnosti a stability a pomůže vám vytvořit ve vašem oplocení ideální vstup do zahrady nebo na terasu. Materiál s dlouhou životností: Kovová branka je vyrobená z cortenové oceli. Cortenová ocel, také známá jako povětrnostně odolná ocel. Je ze své podstaty antikorozní. Při prvním vystavení atmosférickým podmínkám se na ní vytvoř...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

PerDormire Wanessa W10 matrace Rozměr: 200 x 85 cm

Matrace Wanessa W 10 v sobě ukrývá monoblok studené pěny, který je vhodný také pro děti. Je tedy skvělou volbou jako první matrace pro vaše dítě. Vysoká tuhost matrace Wanessa W 10 vytváří pevnou oporu pro záda. Bude tedy vyhovovat také všem, kteří preferují tvrdší pocit při ležení. Matrace Wanessa W 10 je dobrou volbou pro občasné spaní například na chatě nebo ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

PerDormire HR Life matrace Rozměr: 200 x 85 cm

Ortopedická matrace HR Life s jádrem ze studené pěny je v povrchové části opatřena tkaninou Sensovel, velmi příjemnou na dotek a dodávající tělu pocit přirozené svěžesti a pohody. Materiálové složení jádra z provzdušněné pěny poskytuje záruku dobrých ortopedických vlastností, doplněných hygienickým potahem. Potah redukuje množení plísní, bakterií a ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Stůl Wels 200 x 85 cm, Akát světlý

Nábytek je vyroben z laminované dřevotřísky, použité jsou ochranné ABS hrany, síla stolových desek se pohybuje od 22 do 38 mm. V nabídce jsou nejrůznější typy kontejnerů, skříní, polic, postelí, komod, přídavných dělicích prvků a také nejrůznějších doplňků. Kromě tohoto širokého sortimentu vyrábíme také atypické prvky "na míru", což umožňuje účelné a praktické vybavení ja...

Více informací
Dostupnost: skladem

Stůl Wels 200 x 85 cm, Dub Charleston

Nábytek je vyroben z laminované dřevotřísky, použité jsou ochranné ABS hrany, síla stolových desek se pohybuje od 22 do 38 mm. V nabídce jsou nejrůznější typy kontejnerů, skříní, polic, postelí, komod, přídavných dělicích prvků a také nejrůznějších doplňků. Kromě tohoto širokého sortimentu vyrábíme také atypické prvky "na míru", což umožňuje účelné a praktické vybavení ja...

Více informací
Dostupnost: skladem

JAHU 85737 Mikroplyšová deka - Kytky Mona, 150x200 cm

S touto dekou již nebudete večer u filmu nikdy mrznout. Mikroplyš má skvělé termoregulační schopnosti, rychle schne a dlouho si zachovává své barvy. Je ideální volbou pro alergiky, protože se v něm nedrží žádné bakterie ani roztoči. Technické údaje: materiál: 100% mikrovlákno, PES rozměry: 150 x 200 cm gramáž materiálu: 300g/m² Obsah balení: 1 x deka...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

JAHU 85737 Mikroplyšová deka - Kytky Mona, 150x200 cm

S touto dekou již nebudete večer u filmu nikdy mrznout. Mikroplyš má skvělé termoregulační schopnosti, rychle schne a dlouho si zachovává své barvy. Je ideální volbou pro alergiky, protože se v něm nedrží žádné bakterie ani roztoči. Technické údaje: materiál: 100% mikrovlákno, PES rozměry: 150 x 200 cm gramáž materiálu: 300g/m² Obsah balení: 1 x deka...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

JAHU 85777 Mikroplyšové ložní povlečení - kytky Mona, 140x200 cm

Je vám v noci chladno? S tímto příjemným, mikroplyšovým povlečením je problém vyřešen. Nezaručujeme ovšem, že se vám bude chtít ráno vstávat. Povlečení, které se stane dokonalým doplňkem zimních nocí a krásnou ozdobou vaší ložnice. Mikroplyš má skvělé termoregulační schopnosti, rychle schne a dlouho si zachovává své barvy. Je ideální volbou pro alergiky, jelikož se v něm ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

JAHU 85777 Mikroplyšové ložní povlečení - kytky Mona, 140x200 cm

Je vám v noci chladno? S tímto příjemným, mikroplyšovým povlečením je problém vyřešen. Nezaručujeme ovšem, že se vám bude chtít ráno vstávat. Povlečení, které se stane dokonalým doplňkem zimních nocí a krásnou ozdobou vaší ložnice. Mikroplyš má skvělé termoregulační schopnosti, rychle schne a dlouho si zachovává své barvy. Je ideální volbou pro alergiky, jelikož se v něm ...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dekoria Mona - potah na polštář hladký lem po obvodu, králíčci v odstínech šedé a hnědé na světlém podkladu, 45 x 45 cm, Adventure, 141-85

Klasický potah na polštář, jednoduchý, s 3cm olemováním, zapínání na zip. Jako výplň doporučujeme naše vnitřní polštáře - vložky Tolerance rozměrů +/- 2cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Dekoria Mona - potah na polštář hladký lem po obvodu, bílé listy na béžovém pozadí , 45 x 45 cm, Sunny, 143-85

Klasický potah na polštář, jednoduchý, s 3cm olemováním, zapínání na zip. Jako výplň doporučujeme naše vnitřní polštáře - vložky Tolerance rozměrů +/- 2cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Pracovní stůl / 165 x 60 x 85 cm / nosnost 200 kg / ocel / smrk / černá / ROZBALENO

[:2:]pracovní stůl 165 x 60 x 85 cm • oblast použití dílna, obchod • materiál pracovní desky smrkové lepené dřevo • materiál rámu ocel • nosnost 200 kg • barva smrk, černá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pracovní stůl / 165 x 60 x 85 cm / nosnost 200 kg / ocel / smrk / černá / POŠKOZENÝ OBAL

[:1:]pracovní stůl 165 x 60 x 85 cm • oblast použití dílna, obchod • materiál pracovní desky smrkové lepené dřevo • materiál rámu ocel • nosnost 200 kg • barva smrk, černá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pracovní stůl 165 x 60 x 85 cm / nosnost 200 kg / ocel / smrk / černá

[:0:]pracovní stůl 165 x 60 x 85 cm • oblast použití dílna, obchod • materiál pracovní desky smrkové lepené dřevo • materiál rámu ocel • nosnost 200 kg • barva smrk, černá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

SEDIT rozkládací stoly Prisma Extendable (140 - 200 x 77 x 85 cm)

Design: SEDIT R&S Design: 2009 Výrobce : SEDIT (Itálie) Kategorie: ROZKLÁDACÍ STOLY Materiál: masivní dub, sklo Rozměry: 140 - 200 x 77 x 85 (šířka x výška x hloubka v cm) Dostupnost: 4 -6 týdnů

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

SEDIT rozkládací stoly Classic Extendable (140 - 200 x 77 x 85 cm)

Design: SEDIT R&S Design: 2009 Výrobce : SEDIT (Itálie) Kategorie: ROZKLÁDACÍ STOLY Materiál: masivní dub, sklo Rozměry: 140 - 200 x 77 x 85 (šířka x výška x hloubka v cm) Dostupnost: 4 -6 týdnů

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Gabionová zeď s víky z pozinkované oceli 200 x 20 x 85 cm

Tato gabionová zeď skvěle zapadne do designu soukromých i komerčních venkovních prostor. Gabionový koš umožňuje vytvořit silnou opěrnou zeď v místech, která chcete chránit před větrem, srážkami atd. Robustní gabion je určen k tomu, aby byl naplněn kameny nebo štěrkem. Je vyrobený z nerezové pozinkované oceli, která nepodléhá povětrnostním vlivům a zajišťuje výbornou stabi...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

PerDormire NEW MEMORY 18 cm - matrace z paměťové pěny 85 x 200 cm, snímatelný potah

NEW MEMORY 18 cm - matrace z paměťové pěny 85 x 200 cm Ortopedická matrace NEW MEMORY s jádrem zhotoveným ze dvou druhů kvalitních pěn - líné (paměťové) a studené pěny. Každá z pěn má svoji specifickou funkci a společně vytvářejí optimální podmínky pro komfortní a zdravé spaní. Líná pěna v horní části matrace je ideální pro rovnoměrné rozložení váhy těla, což pozitivně p...

Více informací
Dostupnost: do 39 dnů

Moravia Comfort TOPPER VISCO 4 cm - paměťová krycí matrace 85 x 200 cm, snímatelný potah

TOPPER VISCO 4 cm - paměťová krycí matrace 85 x 200 cm Vrchní (krycí) matrace z paměťové (visco) pěny střední tuhosti v pratelném potahu. Topper VISCO Moravia Comfort díky působení tělesného tepla měkne, díky tomu se pružně přizpůsobuje tvaru těla a roznáší tlak. Pro vaši matraci jakéhokoli typu, zlepšuje ortopedické vlastnosti a pohodlí, přinese úlevu kyčlím a klou...

Více informací
Dostupnost: do 39 dnů

Moravia Comfort TOPPER VISCO 6 cm - paměťová krycí matrace 85 x 200 cm, snímatelný potah

TOPPER VISCO 6 cm - paměťová krycí matrace 85 x 200 cm Vrchní (krycí) matrace z paměťové (visco) pěny střední tuhosti v pratelném potahu. Topper VISCO od Moravia Comfort díky působení tělesného tepla měkne, díky tomu se pružně přizpůsobuje tvaru těla a roznáší tlak. Pro vaši matraci jakéhokoli typu, zlepšuje ortopedické vlastnosti a pohodlí, přinese úlevu kyčlím a k...

Více informací
Dostupnost: do 39 dnů

Tropico RIVIERA PLUS - 18 cm zónová matrace 85 x 200 cm, snímatelný potah

RIVIERA PLUS - 18 cm zónová matrace 85 x 200 cm Oboustranná (partnerská) matrace s výškou 18 cm a rozdílnou tuhostí a profilací stran. Vyrobena z pružných a houževnatých pěn Flexifoam®. Tužší strana Classic (žlutá)  je rovná masivní vrstva houževnaté pěny. Měkčí strana Relax (červená) má anatomickou masážní profilací, rozdělenou do sedmi zón.  Středn...

Více informací
Dostupnost: do 18 dnů

Materasso PŘISTÝLKA NIGHTFLY 8 cm - středně tuhý topper 85 x 200 cm, snímatelný potah

PŘISTÝLKA NIGHTFLY 8 cm - středně tuhý topper 85 x 200 cm Krycí matrace NIGHTFLY od firmy Materasso Vám poskytne pohodlí navíc. Středně tuhý topper z italské pěny Nightfly, která vyniká vysokou pružností, odolností voči deformacím a má výborné kopírovací schopnosti.   Ve snímatelném potahu Antialergic poskytuje ochranu vaší matraci. Potah je vyroben  z látk...

Více informací
Dostupnost: do 18 dnů

Ahorn Topper PRIMA 5 cm - vrchní matrace z PUR pěny 85 x 200 cm, snímatelný potah

Topper PRIMA 5 cm - vrchní matrace z PUR pěny 85 x 200 cm Topper neboli vrchní matrace je skvělým doplňkem pro zvýšení komfortu vašeho spánku. TOPPER PRIMA je vyroben z kvalitní pěny, která poskytne tělu dodatečnou oporu. Díky topperu si zvýšíte lehací plochu, tělo při spánku či relaxaci lépe zregeneruje, a navíc docílíte příjemnějšího vstávání. Krycí matrace z kvalitn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ahorn Topper VISCO 6 cm - vrchní matrace z paměťové pěny 85 x 200 cm, snímatelný potah

Topper VISCO 6 cm - vrchní matrace z paměťové pěny 85 x 200 cm Topper Visco je vyroben z paměťové (líné) pěny, která se naprosto poddá tvaru vašeho těla, zmírní tlak na jednotlivé části a zamezí bolesti zad, kloubů či kolen. Díky topperu si zvýšíte lehací plochu, tělo při spánku či relaxaci lépe zregeneruje, a navíc docílíte příjemnějšího vstávání. Krycí matrace z kval...

Více informací
Dostupnost: do 24 dnů

Materasso JUNIOR relax 13 cm - matrace pro zdravý spánek dětí 85 x 200 cm, snímatelný potah

JUNIOR relax 13 cm - matrace pro zdravý spánek dětí 85 x 200 cm Ekonomická matrace, která již svým názvem napovídá, že je určena pro děti. Příjemná tuhost zaručí dobrou oporu páteře a kvalitní spánek. Nevyprofilované, nevyzonované ložné plochy jsou žádoucí právě pro děti. Středový profil zaručuje dostatečné odvětrání jádra. Matraci lze objednat ve výškách 13 cm,...

Více informací
Dostupnost: do 18 dnů

Materasso JUNIOR relax 16 cm - matrace pro zdravý spánek dětí 85 x 200 cm, snímatelný potah

JUNIOR relax 16 cm - matrace pro zdravý spánek dětí 85 x 200 cm Ekonomická matrace, která již svým názvem napovídá, že je určena pro děti. Příjemná tuhost zaručí dobrou oporu páteře a kvalitní spánek. Nevyprofilované, nevyzonované ložné plochy jsou žádoucí právě pro děti. Středový profil zaručuje dostatečné odvětrání jádra. Matraci lze objednat ve výškách 13 cm,...

Více informací
Dostupnost: do 18 dnů

Materasso JUNIOR relax 20 cm - matrace pro zdravý spánek dětí 85 x 200 cm, snímatelný potah

JUNIOR relax 20 cm - matrace pro zdravý spánek dětí 85 x 200 cm Ekonomická matrace, která již svým názvem napovídá, že je určena pro děti. Příjemná tuhost zaručí dobrou oporu páteře a kvalitní spánek. Nevyprofilované, nevyzonované ložné plochy jsou žádoucí právě pro děti. Středový profil zaručuje dostatečné odvětrání jádra. Matraci lze objednat ve výškách 13 cm,...

Více informací
Dostupnost: do 18 dnů

Materasso KLASIK plus 16 cm - matrace z kvalitní PUR pěny 85 x 200 cm, snímatelný potah

KLASIK plus 16 cm - matrace z kvalitní PUR pěny 85 x 200 cm Ekonomická sendvičová matrace KLASIK ze značkové PUR pěny Eliocell o vyšší tuhosti a bezproblémové funkčnosti. Vyzónované, vyprofilované jádro zaručuje dostatečnou oporu lidského těla. Matraci lze objednat ve výškách 16 cm, 20 cm a 24 cm podle Vašich preferencí a potřeb. Matrace j...

Více informací
Dostupnost: do 18 dnů

Materasso KLASIK plus 20 cm - matrace z kvalitní PUR pěny 85 x 200 cm, snímatelný potah

KLASIK plus 20 cm - matrace z kvalitní PUR pěny 85 x 200 cm Ekonomická sendvičová matrace KLASIK ze značkové PUR pěny Eliocell o vyšší tuhosti a bezproblémové funkčnosti. Vyzónované, vyprofilované jádro zaručuje dostatečnou oporu lidského těla. Matraci lze objednat ve výškách 16 cm, 20 cm a 24 cm podle Vašich preferencí a potřeb. Matrace j...

Více informací
Dostupnost: do 18 dnů

Materasso KLASIK plus 24 cm - matrace z kvalitní PUR pěny 85 x 200 cm, snímatelný potah

KLASIK plus 24 cm - matrace z kvalitní PUR pěny 85 x 200 cm Ekonomická sendvičová matrace KLASIK ze značkové PUR pěny Eliocell o vyšší tuhosti a bezproblémové funkčnosti. Vyzónované, vyprofilované jádro zaručuje dostatečnou oporu lidského těla. Matraci lze objednat ve výškách 16 cm, 20 cm a 24 cm podle Vašich preferencí a potřeb. Matrace j...

Více informací
Dostupnost: do 18 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK