Mraznicka 5 let zaruka

Pro vyhledávací frázi Mraznicka 5 let zaruka jsme na našem vyhledávači našli 57569 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Mraznicka 5 let zaruka trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 57569 produktů

Liebherr chladnička CNsfd 5743 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 371 litrů. Liebherr CNsfd 5743 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice. Výrobník ledu IceMaker s vodní nádržkou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Fiskars QuikFit Motyčka (136503) + záruka 5 let

Motyčka Fiskars Quikfit je účinný nástroj k odstranění plevelu mezi řádky. Pracovní část je vyrobena z nerez oceli.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LORD G4 + prodloužená záruka 5 let

Truhlicový mrazák v energetické třídě A++ a bílém provedení s celkovým objemem 316 l. Lord G4 disponuje funkcí super mrazení pro rychlé zamrazení a funkcí snadného odmrazení, která usnadní údržbu. Víko mrazničky je vybaveno LED světlem a madlem pro pohodlné otevírání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LORD G1 + prodloužená záruka 5 let

Truhlicový mrazák v energetické třídě E a bílém provedení s celkovým objemem 142 l. Lord G1 disponuje funkcí super mrazení pro rychlé zamrazení a funkcí snadného odmrazení, která usnadní údržbu. Víko mrazničky je vybaveno LED světlem a madlem pro pohodlné otevírání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover sušička NDPEH11A2TCBEXSS + záruka 5 let

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Volně stojící kondenzační sušička v energetické třídě A++ a bílém provedení s náplní 11 kg prádla a 16 programy. Hoover NDPEH11A2TCBEXSS disponuje systémem tepelného čerpadla se zdokonalenou konstrukcí a prouděním vzduchu pro až o 10 % kratší dobu sušení....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover sušička prádla NDPEH10A2TCBEXSS + záruka 5 let

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Volně stojící kondenzační sušička v energetické třídě A++ a bílém provedení s černými dvířky s chromovaným detailem. Hoover NDPEH10A2TCBEXSS je vybavena tepelným čerpadlem a nabízí kapacitu 10 kg prádla a 16 základních programů + možnost stažení dalších přes Wi-Fi....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CBNbe 5778 + 5 let záruka

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C a béžovém provedení s celkovým objemem 392 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr CBNbe 5778 disponuje technologií chlazení NoFrost a dvěma zcela oddělenými chladícími okruhy DuoCooling. Oddíl BioFresh pro uchování čerstvých potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CBNes 5778 + 5 let záruka

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C a nerezovém provedení s celkovým objemem 392 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr CBNes 5778 disponuje technologií chlazení NoFrost a dvěma zcela oddělenými chladícími okruhy DuoCooling. Oddíl BioFresh zajistí čerstvost potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička TP 1434 + záruka 5 let

Stolní chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 120 litrů v bílém provedení. Liebherr TP 1434 je vybavena 4hvězdičkovou mrazící částí, průhlednými přihrádkami na zeleninu a možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička TP 1424 + záruka 5 let

Stolní chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 120 litrů v bílém provedení. Liebherr TP 1424 je vybavena 4hvězdičkovou mrazící částí, průhlednými přihrádkami na zeleninu a možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička T 1714 + záruka 5 let

Volně stojící stolní chladnička v energetické třídě F s celkovým objemem 143 litrů. Liebherr T 1714 je vybavena 4hvězdičkovou mrazicí částí pro zmražení a dlouhodobé skladování potravin, průhlednými VitamínBoxy na ovoce a zeleninu a možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNef 5745 + 5 let záruka

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D a stříbrném provedení s celkovým objemem 411 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr CNef 5745 disponuje technologií chlazení NoFrost a dvěma zcela oddělenými chladícími okruhy DuoCooling.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNd 5223 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 330 litrů. Liebherr CNd 5223 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CBNbsd 576i + 5 let záruka

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 362 litrů. Liebherr CBNbsd 576i je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou BioFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – integrovaný SmartDeviceBox.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CBNsda 5753 + 5 let záruka

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě A a nerezovém provedení s celkovým objemem 362 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr CBNsda 5753 disponuje technologií chlazení NoFrost a dvěma zcela oddělenými chladícími okruhy DuoCooling. Oddíl BioFresh zajistí čerstvost potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CBNsdb 5753 + 5 let záruka

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě B a nerezovém provedení s celkovým objemem 362 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr CBNsdb 5753 disponuje technologií chlazení NoFrost a dvěma zcela oddělenými chladícími okruhy DuoCooling. Oddíl BioFresh zajistí čerstvost potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CBNsdc 5753 + 5 let záruka

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C a nerezovém provedení s celkovým objemem 362 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr CBNsdc 5753 disponuje technologií chlazení NoFrost a dvěma zcela oddělenými chladícími okruhy DuoCooling. Oddíl BioFresh zajistí čerstvost potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CBNsfc 522i + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C s celkovým objemem 320 litrů. Liebherr CBNsfc 522i je vybavena technologií udržení čerstvosti BioFresh a technologií chlazení NoFrost. Kompatibilita se SmartDevice.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNbdc 5733 + 5 let záruka

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C s celkovým objemem 371 litrů. Liebherr CNbdc 5733 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNbdd 5733 + 5 let záruka

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 371 litrů. Liebherr CNbdd 5733 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNd 5224 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 319 litrů. Liebherr CNd 5224 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNd 5724 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 359 litrů. Liebherr CNd 5724 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNd 5734 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 359 litrů. Liebherr CNd 5734 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNgwd 5723 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 371 litrů. Liebherr CNgwd 5723 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNsdc 5223 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C s celkovým objemem 330 litrů. Liebherr CNsdc 5223 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNsdc 5723 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C s celkovým objemem 377 litrů. Liebherr CNsdc 5723 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNsfd 5223 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 330 litrů. Liebherr CNsfd 5223 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNsfd 5224 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 319 litrů. Liebherr CNsfd 5224 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNsfd 5233 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 330 litrů. Liebherr CNsfd 5233 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnčika CNsfd 5723 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 371 litrů. Liebherr CNsfd 5723 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNsfd 5724 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 359 litrů. Liebherr CNsfd 5724 je vybavena technologií chlazení NoFrost, která chrání před nechtěnou námrazou a přihrádkou EasyFresh pro uchování čerstvosti ovoce a zeleniny. Kompatibilita se SmartDevice – jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr mrazák FNc 5277 + 5 let záruka

Volně stojící šuplíkový mrazák v bílém provedení a energetické třídě C s objemem 278 l. Liebherr FNc 5277 disponuje technologií NoFrost, která chrání mrazicí prostor před nechtěnou námrazou, mrazák má navíc jednoduchý intuitivní digitální displej Touch & Swipe.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr mrazák FNc 4675 + 5 let záruka

Volně stojící šuplíkový mrazák v bílém provedení a energetické třídě C s objemem 200 l. Liebherr FNc 4675 disponuje technologií NoFrost, která chrání mrazicí prostor před nechtěnou námrazou, mrazák má navíc jednoduchý intuitivní digitální displej Touch & Swipe.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička Ksl 2834 + záruka 5 let

Volně stojící jednodveřová chladnička v energetické třídě F a stříbrném provedení s celkovým objemem 251 l, mechanickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr Ksl 2834 disponuje 4hvězdičkovou mrazicí částí umístěnou nahoře, kovovým držákem lahví a možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička Re 5020 + záruka 5 let

Volně stojící jednodveřová chladnička v energetické třídě E a bílém provedení s celkovým objemem 349 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr Re 5020 disponuje dotykovým displejem a přihrádkou EasyFresh na ovoce a zeleninu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička Rsfe 5020 + záruka 5 let

Volně stojící jednodveřová chladnička v energetické třídě E a stříbrném provedení s celkovým objemem 349 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr Rsfe 5020 disponuje dotykovým displejem a přihrádkou EasyFresh na ovoce a zeleninu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička RBe 5220 + záruka 5 let

Volně stojící monoklimatická chladnička v energetické třídě E a bílém provedení s celkovým objemem 382 l. Liebherr RBe 5220 disponuje přihrádkami BioFresh, které uchovají čerstvost potravin, dotykovým displejem a zapuštěným úchytem pro snadné otevírání. SmartDeviceBox jako dovybavení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička TP 1444 + záruka 5 let

Stolní chladnička v energetické třídě D s celkovým objemem 120 litrů v bílém provedení. Liebherr TP 1444 je vybavena 4hvězdičkovou mrazící částí, průhlednými přihrádkami na zeleninu a možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička CNf 5703 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě F a bílém provedení s celkovým objemem 371 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr CNf 5703 disponuje beznámrazovou technologií NoFrost a 2 oddělenými chladicími okruhy DuoCooling.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička KGBNsfd 52Z23 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D a stříbrném provedení s celkovým objemem 321 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr KGBNsfd 52Z23 disponuje beznámrazovou technologií NoFrost a 2 oddělenými chladicími okruhy DuoCooling.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička KGBNsfd 57Z33 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D a stříbrném provedení s celkovým objemem 361 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr KGBNsfd 57Z33 disponuje beznámrazovou technologií NoFrost a 2 oddělenými chladicími okruhy DuoCooling.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr KGNsdd 52Z23 + záruka 5 let

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D a stříbrném provedení s celkovým objemem 330 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Liebherr KGNsdd 52Z23 disponuje beznámrazovou technologií NoFrost a 2 oddělenými chladicími okruhy DuoCooling.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Fiskars QuikFit Lopatka (137512) + záruka 5 let

Lopatka Fiskars QuickFit slouží k sázení a přesazování. Je vyrobena z bórové oceli.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Fiskars Lopata Ergonomic (1025376) + záruka 5 let

Lopata Fiskars 132400, s pracovní šířkou 220 mm, má ergonomickou násadu s příjemným měkkým plastovým potahem. Vysoce odolná násada s oválným průřezem poskytuje pevný úchop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Fiskars Palice XL (120030) + záruka 5 let

Palice Fiskars XL má hlavu se zakulacenými rohy proti fragmentaci materiálu. Gumový chránič minimalizuje vibrace způsobené údery.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička TP 1724 + záruka 5 let

Stolní chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 143 litrů v bílém provedení. Liebherr TP 1724 je vybavena 4hvězdičkovou mrazící částí, průhlednými přihrádkami na zeleninu a možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička TP 1720 + záruka 5 let

Stolní chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 145 litrů v bílém provedení. Liebherr TP 1720 je vybavena průhlednými přihrádkami na zeleninu a možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička TPesf 1714 + záruka 5 let

Stolní chladnička v energetické třídě F s celkovým objemem 143 litrů v stříbrném provedení. Liebherr TPesf 1714je vybavena 4hvězdičkovou mrazicí částí, průhlednými přihrádkami na zeleninu a možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr chladnička TPesf 1710 + záruka 5 let

Stolní chladnička v energetické třídě F s celkovým objemem 145 litrů v stříbrném provedení. Liebherr TPesf 1710 je vybavena průhlednými přihrádkami na zeleninu a možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Liebherr Tsl 1414 + prodloužená záruka 5 let

Chladnička disponuje 4hvězdičkovou mrazicí částí, která při teplotě -18 °C šetrně zamrazí potraviny a uchová v nich maximum vitamínů. Funkce CoolPlus zajišťuje teplotní stabilitu uvnitř lednice. Liebherr Tsl 1414 má LED osvětlení a možnost zaměnitelného směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Fiskars QuikFit Kultivátor (136517) + záruka 5 let

Malý kultivátor Fiskars je určen ke kultivaci a provzdušnění záhonů. Je vhodný pro přípravu půdy. Hroty jsou vyrobeny z kalené oceli. Nástroj je kompatibilní s násadami řady QuikFit™.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Fiskars Krumpáč ErgoComfort (171010) + záruka 5 let

Krumpáč Fiskars 171010 z kalené karbonové oceli. Pokud chcete krumpáč, u kterého už nikdy nezlomíte násadu, pak je pro Vás určen krumpáč Fiskars. Násada je na svém konci kónicky tvarovaná, což zajišťuje, že krumpáč z násady nikdy nevypadne.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beurer EM 59 elektrostimulátor (záruka 5 let)

Beurer EM 59 elektrostimulátor pro léčbu bolesti svalů či stimulaci svalů Beurer EM 59 elektrostimulační přístroj je digitální zařízení, které nabízí široké možnosti v léčbě bolesti a stimulaci svalů. Tento přístroj je vhodný nejen pro terapii bolesti, ale také pro relaxaci a masáže, díky volitelné funkci vyhřívání. S celou řadou funkcí a nastavení, je to ideální společ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Omron EVOLV tonometr + 5 let záruka

Pažní tlakoměr pro přesné měření tlaku, na které se můžete spolehnout. S bluetooth připojením na Android/iOS zařízení. Univerzální velikost manžety.

Více informací
Dostupnost: skladem

PAULMANN P 94336 + 5 let záruka ZDARMA!

Svítidlo je zcela prachotěsné a je schopné odolat proudu vody a fyzickému tlaku. Vysoce odolné svítidlo, které vylma běžných podlahových aplikací je možné instalovat i na různé parkovací plochy, pod přejíždějíci vozy. Svítidlo bylo vytvořeno kombinací materiálů ocel / kovCelkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 0,8W. Díky...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

PAULMANN P 94337 + 5 let záruka ZDARMA!

Svítidlo určené k zabudování do podlah garáží, chodníků i na parkoviště, kde je možné po nich i přejíždět vozidly. Světelný zdroj v tomto svítidle netřeba dodatečně řešit....je zde již pevně umístěn zdroj z vysoce výkonných LED diod, který vydrží po celou dobu životnosti svítidla. 1,6W je maximální příkon svítidla, zajišťující dostatečný výkon pro integrované LED zdroje. ...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

PAULMANN P 94382 + 5 let záruka ZDARMA!

hliník je převažující materiál v tomto svítidle. 4W je maximální příkon svítidla, zajišťující dostatečný výkon pro integrované LED zdroje. Svítidlo určeno k instalaci na stěnu domů/bytů/pergol atd. s přímým napojením do 230V domovního rozvodu. Jako světelný zdroj ve svítidle je pevně definovál LED zdroj s vysokou svítivostí a životností až 50000h!...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

PAULMANN P 94383 + 5 let záruka ZDARMA!

hliník je převažující materiál v tomto svítidle. 4W je maximální příkon svítidla, zajišťující dostatečný výkon pro integrované LED zdroje. Světelný zdroj v tomto svítidle netřeba dodatečně řešit....je zde již pevně umístěn zdroj z vysoce výkonných LED diod, který vydrží po celou dobu životnosti svítidla. Nástěnné venkovní svítidlo bez zásuvky určené k montáži na stěnu a k...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

PAULMANN P 66743 + 5 let záruka ZDARMA!

Svítidlo může být používáno výhradně v běžném interiérovém prostředí. Představujeme Vám kvalitní bodové svítidlo s montáží nad omítku. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 10W. Svítidlo PAULMANN lze osadit světelným zdrojem patice GU10. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je kov....

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK