Mungo 500 g bio probio
Pro vyhledávací frázi Mungo 500 g bio probio jsme na našem vyhledávači našli 137 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Mungo 500 g bio probio trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
PROBIO Mungo fazole BIO 500 g
PROBIO Mungo fazole BIO 500 g Složení: mungo* 100 % *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Mungo jsou malé olivově zelené fazolky, někdy jsou označovány jako "zelené sójové boby". Doba tepelné úpravy je kratší než u ostatních fazolí a jsou vhodné jako příloha k obilným pokrmům, do poléve...
Více informacíPROBIO Mungo na klíčení 100 g BIO
Vypěstujte si doma zdravé rostlinné klíčky v BIO kvalitě bez pesticidů. Získáte tím ty nejčerstvější vitaminy. V suchých zrnech a semenech se skrývá zásoba minerálních látek, stopových prvků, bílkovin, vitamínů a enzymů. Při klíčení jsou tyto látky aktivovány a dochází k nárůstu jejich obsahu. Zdravé klíčky vám tak přinášejí prospěšné látky, jakými jsou ž...
Více informacímungo PROBIO 500g
Mungo - dnes vaří šéfkuchař z Číny! Mungo jsou malé zelené fazolky, kterévynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů. Nejčastěji se konzumují naklíčené. Jak kl&ia...
Více informacíPROBIO Mungo BIO 500 g
PROBIO Mungo BIO s charakteristickou vůní a širokým spektrem živin. Můžete si je dopřávat v salátech, polévkách nebo v masových a zeleninových pokrmech.
Více informacíPROBIO Jednozrnka BIO 500 g
PROBIO Jednozrnka BIO 500 g Jednozrnka je nejstarší druh pšenice, který člověk pěstoval - již před 12000lety. Předností jednozrnky je vhodnost k méně intenzivnímu pěstování, odolnost k běžným chorobám pšenice, či z hlediska spotřebile vysoká nutriční hodnota. Má vysoký obsah bílkovin a obsahuje velké množství antioxidantů. Vzhledem k nízkému obsahu lepku je vhodná...
Více informacíPROBIO Jáhly BIO 500 g
PROBIO Jáhly BIO 500 g Složení: jáhly* *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Jáhly jsou šetrně oloupaná a vyleštěná zrnka prosa setého. Jsou velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jsou vhodné pro přípravu kaší a pro zapékání. Příprava: Jáhly propláchněte a spařte alespoň dvakrát horkou vodou ...
Více informacíPROBIO Cizrna BIO 500 g
PROBIO Cizrna BIO 500 g Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti jejího využití v přípravě pokrmů jsou pestré. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc. Je vhodná na přípravu pomazánek (rozmixovaná), salátů, zeleninových směsí, polévek nebo jako příloha. Příprava: Cizrnu důkladněte propláchněte pod tekoucí vodou. Namočte nejlépe na 12 hod do vody. Voduv...
Více informacíPROBIO Dvouzrnka BIO 500 g
PROBIO Dvouzrnka BIO 500 g Pšenice dvouzrnka je archaická obilnina, která má svůj původ v Iránu, Iráku, Jordánsku, Sýrii a Palestině. Je vhodná do polévek, salátů, k zapékání, na přípravu masových a zeleninových směsí. Příprava: Dvouzrnku propláchněte, vložte do hrnce s vodou, osolte a přidejte kapku oleje. Vařte pod poklicí bez míchání. Po 30 min je zrno křupavé, po 60...
Více informacíjáhly BIO Probio 500 g
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jáhly se mohou připravit na sladko i na slano. Používají se do polévek, kaší, placek, pomazánek, salátů a jako příloha...
Více informacíPROBIO Ovesné vločky BIO 500 g
PROBIO Ovesné vločky BIO 500 g Vločky jsou chutné, rychle zaženou hlad a jdou připravit na stovky různých způsobů. Nejrychlejší je zalít je teplým či studeným mlékem, vodou nebo jogurtem a doplnit trochou semínek, ovoce, skořice nebo medem. Složení: 100 % ovesné vločky BIO Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %. Ovesné vločky B...
Více informacíPROBIO Čirok loupaný BIO 500 g
PROBIO Čirok loupaný BIO 500 g Čirok loupaný můžete použít jako přílohu k hlavnímu jídlu, zavářku do polévky, do zeleninových směsí, a také lze připravit na sladko s ovocem. Bezlepková příloha. Složení: Čirok* *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy sezamu Čirok loupaný můžete použít jako přílohu k hlavnímu jídlu, zavá...
Více informacíPROBIO Hrách žlutý půlený BIO 500 g
PROBIO Hrách žlutý půlený BIO 500 g Složení: Hrách žlutý půlený* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Vlastnosti a výhody: Hrách loupaný půlený vás snadno přesvědčí, že luštěninový pokrm uvaříte snadno, rychle a bez zdlouhavého namáčení. Během krátké chvíle uvaříte krémovou polévku ...
Více informacíPROBIO Pohanková mouka BIO 500 g
PROBIO Pohanková mouka BIO 500 g Složení: mouka pohanková* 100 % *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Jemně namletá mouka z pohankových krup. Pohanková mouka je vhodná jako příměs do bílé mouky pro zvýraznění chuti. Ve Francii se z pohankové mouky vyrábí tradiční palačinky - sladké cre...
Více informacíPROBIO Rýže basmati natural BIO 500 g
PROBIO Rýže basmati natural BIO 500 g Rýže basmati natural nezklame svou sypkou nelepivou strukturou. Její zrna jsou štíhlá a špičatá a krásně drží tvar. Bude vám chutnat jako příloha, v rizotu, salátu i zelninových směsích. Její vaření trvá trochu déle než u bílé broušené varianty, ale vyplatí se to. Basmati natural má výraznější chuť, déle zasytí a dodá vám více živin....
Více informacíPROBIO Ječné kroupy BIO 500 g
PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrn...
Více informacíPROBIO Ječmen loupaný BIO 500 g
PROBIO Ječmen loupaný BIO 500 g Složení: Ječmen* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Vlastnosti a výhody: Ječmen je vhodný jako zavářka do polévek, pomazánek, salátů, k zapékání, dušení i jako příloha. Příprava: Ječmen důkladně propláchněte po tekoucí vodou, osolte, přidejte kapku oleje ...
Více informacíPROBIO Červená čočka neloupaná BIO 500 g
PROBIO Červená čočka neloupaná BIO 500 g Červenou čočku není nutno před vařením namáčet. Při vaření má tendenci se velmi rychle uvařit a rozpadnout. Proto je vhodná především do polévek a pikantních předkrmů nebo jako příloha. Příprava: Čočku propláchneme, vložíme ji do hrnce se studenou vodou a vaříme 15-20 min doměkka. Osolíme až po uvaření. Složení: červená čočka* n...
Více informacíPROBIO Fazole adzuki BIO 500 g
PROBIO Fazole adzuki BIO 500 g Složení: fazole adzuki* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Adzuki jako pomocník při péči o vaše ledviny. Adzuki si nespletete. Maličké hnědočervené fazolky neodmyslitelně patří do japonské kuchyně i medicíny. Tvrdí se o nich, že posilují naše ledviny pomáhají p...
Více informacíPROBIO Fazole červená ledvina BIO 500 g
PROBIO Fazole červená ledvina BIO 500 g Příprava: Fazole předem namočte, nejméně na 10-12 hodin. Vodu slijte a vařte v jiné vodě. Délka vaření je proměnlivá asi 1 hod a závisí na stáří semen. Při vaření nemíchejte, stačí jen zatřepat nádobou. Pěnu sbírejte a fazole solte až po uvaření. Složení: fazole červená ledvina* *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství ...
Více informacíPROBIO Zelená čočka BIO 500 g
PROBIO Zelená čočka BIO 500 g Složení: zelená čočka* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Skvělá příloha Zelená čočka - kdo by ji neznal ze školní jídelny s párkem či vejcem. Zkuste to úplně jinak! Bude vám skvělou přílohou přílohu k obilným i zeleninovým pokrmům, dodá jiskru vaši...
Více informacíPROBIO Chléb bezlepkový BIO 500 g
PROBIO Chléb bezlepkový BIO 500 g Bezlepkový chleba chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo netrpí celiakií. Je namíchaný z velmi kvalitních mouk - čirokové, pohankové, rýžové a semínek. Vydrží vláčný až tři dny. Chléb ze směsi lze upéct v domácí pekárně i v běžné troubě. Rychlá a jednoduchá příprava: Do směsi přidáte jen vodu a droždí, necháte nakynout a pečete. S...
Více informacíPROBIO Oves bezpluchý BIO 500 g
PROBIO Oves bezpluchý BIO 500 g Složení: oves bezpluchý* 100 % *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Oves bezpluchý je někdy též označován jako ovesná rýže. Po uvaření má jemnou chuť. Používáme ho jako přílohu, do zeleninových salátů, zapékaných pokrmů a díky své tendenci k lepivosti je...
Více informacíProbio Mouka pohanková BIO 500 g
Mouka je namleta z pohankových krup. Pohanka se k nám dostala v 15. století z Ruska a stala se součástí českých jídel především na Moravě. Neobsahuje lepek jako obiloviny, je tedy ideální variantou pro celiaky. Oblíbená je zvláště ve Francii, kde se z ní dělají známé tradiční palačinky - sladké crepes a slané galettes. PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český v...
Více informacíPROBIO Pšeničný bulgur BIO 500 g
PROBIO Pšeničný bulgur BIO 500 g Složení: Pšeničný bulgur* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Bulgur je známý asi 4000 let. Při jeho tvorbě použil člověk jednu z prvních zpracovatelských technologií (vyčištěné zrno se po ošetření párou vysuší, pak se hrubě drtí a třídí). Je oblíbe...
Více informacíPROBIO Rýže Arborio BIO 500 g
PROBIO Rýže Arborio BIO 500 g Složení: Rýže Arborio* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Její název pochází od italského města Arborio v údolí řeky Pádu, kde se hojně pěstuje. Má typický kulatý tvar. Při vaření vstřebává velké množství vody a výborně absorbuje chutě ostatních ingrediencí.&nbs...
Více informacíPROBIO Hrách žlutý celý BIO 500 g
PROBIO Hrách žlutý celý BIO 500 g Složení: Hrách žlutý celý* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Příprava: Hrách namočte na 60 minut. Vařte v jiné vodě 45 -55 minut. Vlastnosti a výhody: Hrách se připravoval na mnoho způsobů. O velikonocch si lidé tradičně pražili pučálku a husté h...
Více informacíPROBIO Rýže dlouhozrnná natural BIO 500 g
PROBIO Rýže dlouhozrnná natural BIO 500 g Složení: rýže dlouhozrnná natural * 100 % *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 - 60 minutami...
Více informacíPROBIO Rýže jasmínová BIO 500 g
PROBIO Rýže jasmínová BIO 500 g Složení: Rýže jasmínová* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Rýže jasmínová - ta nejvoňavější rýže na světě Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která vám během vaření provoní celou kuchyni. Jasmínovou vůni a chuť získává díky specifickému klimatu a půdě v se...
Více informacíPROBIO Čočka červená loupaná BIO 500 g
PROBIO Čočka červená loupaná BIO 500 g Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Je vhodná především do polévek, pomazánek, kaší a pikantních předkrmů. Příprava: čočku propláchneme, vložíme ji do hrnce se studenou vodou a vaříme 15-20 min doměkka. Osolíme až po uvaření. Složení: červená čočka lou...
Více informacíPROBIO Rýže dlouhozrnná bílá BIO 500 g
PROBIO Rýže dlouhozrnná bílá BIO 500 g Složení: Rýže dlouhozrnná bílá* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Rýže dlohozrnná bílá - skvělá rychlá příloha Rýže dlohozrnná bílá vyniká svou krásnou barvou, rychlou přípravou a příjemnou chutí. Za 15-20 min získáte vynikajicí přílohu k vašim masovým...
Více informacíPROBIO Třtinový cukr přírodní BIO 500 g
PROBIO Třtinový cukr přírodní BIO 500 g Administrativní zařazení: Přírodní sladidla Složení: Třtinový cukr* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: PP obal Vlastnosti a výhody: Vyrábí se ze zralé cukrové třtiny, lisováním třtinové šťávy, která se pomalu zahuš...
Více informacíPROBIO Ovesné vločky jemné BIO 500 g
PROBIO Ovesné vločky jemné BIO 500 g Složení: Ovesné vločky* 100 % *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Vlastnosti a výhody: Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj ...
Více informacíPROBIO Pohanka loupaná kroupa BIO 500 g
PROBIO Pohanka loupaná kroupa BIO 500 g Složení: Pohanka loupaná kroupa* *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Pohanka loupaná kroupy českého původu. Pohanku prý naši předci jedli až pětkrát do týdne. Jak by ne, umí krásně zahřát, dodá sílu, posílí vaše cévy a výborně zasytí. Ta na...
Více informacíPROBIO Bio Rýže kulatozrnná natural 500 g
PROBIO Bio Rýže kulatozrnná natural 500 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Rýže kulatozrná* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Balení: PP obal Vlastnosti a výhody: Krátkozrnná rýže, známá též pod názvem "mléčná rýže". Tím, že se jedná o rýž...
Více informacíPROBIO Pšeničný bulgur 500 g BIO
Znáte pšeničný bulgur? Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií. Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této úpravě je lehce stravitelný. Bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše...
Více informacíPROBIO Vločky ovesné bezlepkové 500 g BIO
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechny, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně a odděleně zpracovat. Naše bezlepkové ovesné vločky pocházejí z farmy, kde o oves pečují velmi pečlivě. Během pěstování, sklizně, následných úprav, výroby i balení je oves kontrolován a manipula...
Více informacíPROBIO Otruby pohankové 500 g BIO
Bezlepkové pohankové otruby. Otruby připomínají hodně nahrubo namletou krupici. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu a bílkoviny. Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitami...
Více informacíPROBIO Čočka zelená 500 g BIO
Zelená čočka - po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou přílohou k pokrmům, dodá jiskru Vašim rizotům i pilafům. Zkuste ji přidat do pokrmů typu "rychlá pánev", do polévek či salátů. Kromě tradiční přípravy můžete její chuť zvýraznit několika kapkami citrónové šťávy nebo ovocného octa. Pikantní aroma získáte též přidáním malého množství máty pep...
Více informacíPROBIO Ječmen loupaný 500 g BIO
Ječmen je méně známá obilovina se skvělými výživovými vlastnostmi - má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí blahodárně na naše trávení a snižuje cholesterol. Obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky. Má nízký glykemický index, takže zasytí na dlouhou dobu. Jak vařit z ječmene: Ječmen uvařte dle...
Více informacíPROBIO Mouka rýžová hladká 500 g BIO
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná. Je výborná na lívanečky, palačinky, dorty, sušenky i buchty. Skvěle zahušťuje a dá se výborně kombinovat s dalšími bezlepkovými moukami. Garance bezlepkovosti (obsah lepku do 20mg/kg).
Více informacíPROBIO Chléb bezlepkový 500 g BIO
Bezlepková směs, která se velmi povedla. Bezlepkový chleba chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo netrpí celiakií. Je namíchaný z velmi kvalitních mouk - čirokové, pohankové, rýžové,... a semínek. Vydrží vláčný až tři dny. Chléb ze směsi lze upéct v domácí pekárně i v běžné troubě. Rychlá a jednoduchá příprava: Do směsi přidáte jen vodu a droždí, nec...
Více informacíPROBIO Čirok loupaný 500 g BIO
Čirok je ceněn pro své výtečné výživové vlastnosti jako je vysoký obsah bílkovin, vlákniny, nízký glykemický index, obsah minerálních látek a vitamínů skupiny B. Dalším velkým pozitivem je obsah antioxidačních látek (fenol, tanin), které jsou dobré pro prevenci rakoviny a kardiovaskulárních onemocnění.
Více informacíPodobné fráze: probio oves bezpluchy bio 500 g | probio zelena cocka bio 500 g | oves bezpluchy probio bio 500 g | ryze basmati bila probio bio 500 g | probio chleb bezlepkovy bio 500 g | probio jecmen bezpluchy bio 500 g | probio ryze jasminova bio 500 g | probio jecne kroupy bio 500 g | probio ryze arborio bio 500 g | zito ozime probio bio 500 g | jecmen bezpluchy probio bio 500 g | probio fazole adzuki bio 500 g | probio jednozrnka bio 500 g | probio cirok loupany bio 500 g | probio psenicny bulgur bio 500 g | probio mouka pohankova bio 500 g | probio chleb bezlepkovy 500 g bio | probio bulgur psenicny bio 500 g | jecne kroupy bio probio 500 g | probio vlocky ovesne bio 500 g | oves bezpluchy bio probio 500 g | probio cocka zelena bio 500 g | ryze cervena bio probio 500 g | ryze basmati bila bio probio 500 g | zito ozime 500 g bio probio | cocka zelena probio bio 500 g | ryze jasminova bio probio 500 g | jecmen bezpluchy 500 g bio probio | cirok loupany 500 g bio probio | probio cocka zelena 500 g bio | dvouzrnka 500 g bio probio | psenice cervena 500 g bio probio | pohanka kroupa 500 g bio probio | probio psenicny bulgur 500 g bio | ryze arborio bio probio 500 g