Na halusky
Pro vyhledávací frázi Na halusky jsme na našem vyhledávači našli 190 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Na halusky trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Jánošíci s těžkou hlavou. Mýty a realita Slovenska očima českého reportéra - Ľubomír Smatana e-kniha
Proč slovenský národní hrdina Juraj Jánošík nejspíš nikdy neochutnal halušky? Proč je z Košic blíž do Prahy než do Bratislavy? Kolik salaší přežívá v horách na prahu nového století? A proč euro kazí servírkám postavu?
Více informacíKrupice kukuřičná 400 g COUNTRY LIFE
Krupice z kukuřice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umletou kukuřici. Krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši, knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při přípravě vařených příloh nebo nákypů.
Více informacíSchär Bezlepková mouka Mehl Farine 1000 g
Schär Bezlepková mouka Mehl Farine 1000 g Výhodou mouky je, že je zcela bezlepková a tudíž vhodná pro celiaky. Mouka má široké využití. Vyrobíte z ní gnocchi, bramborové noky, palačinky, těstoviny, halušky, bešamel. Je velice vhodná i na zahušťování polévek a omáček. Složení: Kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, zahušťovadlo: guma guar, dextróza Bezlepková mouka, která j...
Více informacíAdveni Bezlepková směs pro přípravu těstovin, vařených a smažených pokrmů, odpalovaného těsta a na zahušťování polévek a omáček PASTA & GNOCCHI Balení: 750 g
SYPKÁ SMĚS PRO PŘÍPRAVU TĚSTOVIN, VAŘENÝCH A SMAŽENÝCH POKRMŮ, ODPALOVANÉHO TĚSTA A NA ZAHUŠTĚNÍ POLÉVEK A OMÁČEK – BEZ LEPKU „ČERVENÁ“ bezlepková směs PASTA & GNOCCHI je ideální pro přípravu těstovin, vařených a smažených pokrmů, odpalovaného těsta a na zahuštění polévek a omáček.
Více informacíJánošíci s těžkou hlavou (978-80-903-9446-9)
Elektronická kniha - autor Ľubomír Smatana, 312 stran Proč proslulý národní hrdina Juraj Jánošík nikdy neochutnal pravé slovenské halušky? Proč je z Košic blíž do Prahy než do Bratislavy? Kolik salaší přežívá v horách na prahu nového století? A proč euro kazí servírkám postavu? Mnoho podobných otázek a odpovědí přináší prvotina Ľubomíra Smatany Jánošíci s těžkou hlavo...
Více informacíFit recepty Bez lepku - Lucia Wagnerová
Vyhýbáš se lepku, ale chceš si dopřát **chutné domácí pečivo, koláče, pizzu, halušky, placky, palačinky či jiné dobroty?** Vyzkoušej moje fit recepty, které jsou snadné, zdravé a rychlé na přípravu. Jak jinak než v nutričně hodnotné podobě. Věřím, že ti bude chutnat :) Kromě chutných receptů se v knize můžeš těšit také na různé tipy pro bezlepkovou dietu a vaření a prakti...
Více informacíFit recepty Bez lepku
Vyhýbáš se lepku, ale chceš si dopřát chutné domácí pečivo, koláče, pizzu, halušky, placky, palačinky či jiné dobroty? Vyzkoušej moje fit recepty, které jsou snadné, zdravé a rychlé na přípravu. Jak jinak než v nutričně hodnotné podobě. Věřím, že ti bude chutnat :) Kromě chutných receptů se v knize můžeš těšit také na různé tipy pro bezlepkovou dietu a vaření a praktické ...
Více informacíFit recepty Bez lepku - Lucia Wagnerová
Anotace: Vyhýbáš se lepku, ale chceš si dopřát chutné domácí pečivo, koláče, pizzu, halušky, placky, palačinky či jiné dobroty? Vyzkoušej moje fit recepty, které jsou snadné, zdravé a rychlé na přípravu. Jak jinak než v nutričně hodnotné podobě. Věřím, že ti bude chutnat :) Kromě chutných receptů se v knize můžeš těšit také na různé tipy pro bezlepkovou dietu a vařen...
Více informacíFit recepty Bez lepku - Lucia Wagnerová
Anotace: Vyhýbaš sa lepku, no chceš si dopriať chutné domáce pečivo, koláče, pizzu, halušky, placky, palacinky či iné dobroty? Vyskúšaj moje fit recepty, ktoré si pripravíš jednoducho, zdravo a rýchlo. Ako inak, než v nutrične hodnotnej podobe. Verím, že ti bude chutiť :) Okrem chutných receptov sa v knihe môžeš tešiť aj na rôzne tipy k bezlepkovej diéte a vareniu a ...
Více informacíFit recepty Bez lepku
Vyhýbaš sa lepku, no chceš si dopriať chutné domáce pečivo, koláče, pizzu, halušky, placky, palacinky či iné dobroty? Vyskúšaj moje fit recepty, ktoré si pripravíš jednoducho, zdravo a rýchlo. Ako inak, než v nutrične hodnotnej podobe. Verím, že ti bude chutiť :) Okrem chutných receptov sa v knihe môžeš tešiť aj na rôzne tipy k bezlepkovej diéte a vareniu a šikovné tabuľk...
Více informacíAdveni Bezlepková směs PASTA & GNOCCHI 750 g
Adveni Bezlepková směs PASTA & GNOCCHI 750 g Ideální pro přípravu těstovin, vařených smažených pokrmů, odpalovaného těsta a na zahuštění polévek a omáček. Připravíte z ní: noky, bramborové knedlíky přílohové plněné, halušky, lokše, krokety, chlupaté knedlíky. Složení: rýžová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: xanthan. Může obsah...
Více informacíJÁNOŠÍCI S TĚŽKOU HLAVOU - Ľubomír Smatana; Tomáš Hanák
Anotace: Proč slovenský národní hrdina Juraj Jánošík nejspíš nikdy neochutnal halušky? Proč je z Košic blíž do Prahy než do Bratislavy? Kolik salaší přežívá v horách na prahu nového století? A proč euro kazí servírkám postavu? Mnoho podobných otázek a odpovědí přináší toto reportérské dílo, které je patrně prvním seriózním průřezem života našich sousedů na Slovensku. Od ...
Více informacíJánošíci s těžkou hlavou - Ľubomír Smatana
Proč slovenský národní hrdina Juraj Jánošík nejspíš nikdy neochutnal halušky? Proč je z Košic blíž do Prahy než do Bratislavy? Kolik salaší přežívá v horách na prahu nového století? A proč euro kazí servírkám postavu? Mnoho podobných otázek a odpovědí přináší toto reportérské dílo, které je patrně prvním seriózním průřezem života našich sousedů na Slovensku. Od 150 let st...
Více informacíJánošíci s těžkou hlavou
Proč slovenský národní hrdina Juraj Jánošík nejspíš nikdy neochutnal halušky? Proč je z Košic blíž do Prahy než do Bratislavy? Kolik salaší přežívá v horách na prahu nového století? A proč euro kazí servírkám postavu? Mnoho podobných otázek a odpovědí přináší toto reportérské dílo, které je patrně prvním seriózním průřezem života našich sousedů na Slovensku. Od 150 let st...
Více informacíJánošíci s těžkou hlavou - CD - Ľubomír Smatana; Tomáš Hanák
<p>Proč slovenský národní hrdina Juraj Jánošík nejspíš nikdy neochutnal halušky? Proč je z Košic blíž do Prahy než do Bratislavy? Kolik salaší přežívá v horách na prahu nového století? A proč euro kazí servírkám postavu? Mnoho podobných otázek a odpovědí přináší toto reportérské dílo, které je patrně prvním seriózním průřezem života našich sousedů na Slovensku. Od 1...
Více informacíSýry
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzo...
Více informacíSýry (Edice Apetit)
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové haluš...
Více informacíRedakce časopisu Apetit - Sýry
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové haluš...
Více informacíSýry (978-80-87575-12-3)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný ...
Více informacíFit recepty Bez lepku: Výběr 100 nejlepších fit receptů bez lepku (978-80-974299-3-5)
Kniha - autor Lucia Wagnerová, 200 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Vyhýbáš se lepku, ale chceš si dopřát chutné domácí pečivo, koláče, pizzu, halušky, placky, palačinky či jiné dobroty? Vyzkoušej moje fit recepty, které jsou snadné, zdravé a rychlé na přípravu. Jak jinak než v nutričně hodnotné podobě. Věřím, že ti bude chutnat :) Kromě chutných receptů se ...
Více informacíEATfit Bešamel bezlepková směs 400 g
EATfit Bešamel bezlepková směs 400 g Směs tří přirozeně bezlepkových mouk. Hodí se pro zahušťování polévek, omáček, gulášů, na bramborové těsto, bramboráky i halušky. S bezlepkovou směsí Vám půjde vaření jedna báseň a (nejen) zásmažka bude mít nezaměnitelnou chuť, kde bešamel hraje velikou rolu. Bez lepku, pšenice, sóji, mléka, vajec, barviv, aromat a konzerv...
Více informacíŽilina region Travel guide / Bedeker
Anotace: Sprawling with majestic mountains, mystical caves and cultural hubs, Žilina Region is a vital piece of the puzzle of Slovakia. It is the birthplace of the Slovak language and famous (or infamous to some) highway robber Juraj Jánošík. Housed within its picturesque borders are many national cultural institutions along with the priceless gifts of Mother Nature. V...
Více informacíFit recepty Bez lepku: Výber 100 najlepších fit receptov bez lepku (978-80-974299-2-8)
Kniha - autor Lucia Wagnerová, 200 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Vyhýbaš sa lepku, no chceš si dopriať chutné domáce pečivo, koláče, pizzu, halušky, placky, palacinky či iné dobroty? Vyskúšaj moje fit recepty, ktoré si pripravíš jednoducho, zdravo a rýchlo. Ako inak, než v nutrične hodnotnej podobe. Verím, že ti bude chutiť :) Okrem chutných receptov ...
Více informacíElán: Neviem byť sám 2001 (Rock, roky a láska) (2x CD) - CD (720566-2)
Hudební CD - Neviem byť sám je ďalšia veľká 2CD kompilácia najznámejšej slovenskej hudobnej skupiny Elán, ktorá pôvodne vyšla v roku 2001. Neviem byť sám je další velká 2CD kompilace nejznámější slovenské hudební skupiny Elán, která původně vyšla v roce 2001. Na kompilaci se nacházejí megahityy Vymyslená, Tuláci v podchodoch, Bosorka, Neviem byť sám, Kráľovná bielych te...
Více informacíOrion Kuchyňská špachtle
S pomocí nerezové špachtle snadno přemístíte nakrájené kousky masa, zeleniny do hrnce nebo pánve, pomůže vám rychle rozsekat i vařenou zeleninu nebo vajíčka a podebrat upečené housky nebo pizzu z plechu. A když vaříte bramborové špalíčky, stačí těsto vyválet, hranou špachtle nakrájet, lehce nabrat a vhodit do vroucí vody. Také halušky a různé zavářky do polévek protačíte...
Více informacíŽilina region Travel guide / Bedeker
<p>Sprawling with majestic mountains, mystical caves and cultural hubs, Žilina Region is a vital piece of the puzzle of Slovakia. It is the birthplace of the Slovak language and famous (or infamous to some) highway robber Juraj Jánošík. Housed within its picturesque borders are many national cultural institutions along with the priceless gifts of Mother Nature. <...
Více informacíŽilina region Travel guide / Bedeker
Sprawling with majestic mountains, mystical caves and cultural hubs, Žilina Region is a vital piece of the puzzle of Slovakia. It is the birthplace of the Slovak language and famous (or infamous to some) highway robber Juraj Jánošík. Housed within its picturesque borders are many national cultural institutions along with the priceless gifts of Mother Nature. Visitors youn...
Více informacíLabeta Bramborové knedlíky bez lepku směs 300 g
Labeta Bramborové knedlíky bez lepku směs 300 g Také se vždy těšíte, až se na stole objeví do zlata upečená husička? Pokud si ani vy, milí celiaci, neumíte představit tento oblíbený pokrm české kuchyně bez tradičních bramborových knedlíků, máme pro vás dobrou zprávu. I ty můžete mít nyní v bezlepkové variantě, která pro vás byla speciálně namíchána s rýžovou a kukuřičnou...
Více informacíHostina - Marcel Ihnačák
**Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a příjemná společnost. protože méně je někdy více.** Známý slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák vás zve na kulinární hostinu: „Nemusí to znamenat jen velkou slavnost...
Více informacíPaleta Mouka rýžová polohrubá bezlepková 400 g
Vhodná pro bezlepkovou dietu. Široké využití v kuchyni v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s rýžovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozmě...
Více informacíSýry (Edice Apetit)
<p></p><p> Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert.</p> <p> V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný her...
Více informacíPROBIO Krupice špaldová celozrnná BIO 400 g
PROBIO Krupice špaldová celozrnná BIO 400 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - krupice Složení: Celozrnná špaldová krupice* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Balení: PP obal Vlastnosti a výhody: Krupice je nahrubo umleté zrno obilí. Mezi krupicí a ...
Více informacíHostina - Méně je někdy více - Marcel Ihnačák
<p>Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a příjemná společnost. protože méně je někdy více.</p> <p>Známý slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák vás zve na kulinární hostinu: „Nemusí to znam...
Více informacíHostina - Méně je někdy více
Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a příjemná společnost. protože méně je někdy více. Známý slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák vás zve na kulinární hostinu: „Nemusí to znamenat jen velkou slavnost neb...
Více informacíHostina
Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a příjemná společnost. protože méně je někdy více. Známý slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák vás zve na kulinární hostinu: „Nemusí to znamenat jen velkou slavnost ne...
Více informacíPaleta Mouka sojová hladká 250g
Vhodná pro bezlepkovou dietu. Široké využití v kuchyni v kombinaci s dalšími typy mouky. Mouka sójová těsto z běžné mouky odlehčí. Dodá těstu také skvělou ořechovou příchuť. Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku se sójovou a obohaťte tak svůj jídelníček o no...
Více informacíNominal Mouka špaldová hrubá 1 kg
Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku celozrnnou špaldovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy opatrně zahušťovat smažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené z celozrnné špaldové mouky knedlíky, těstoviny, halušky - mouku...
Více informacíNominal Mouka špaldová hladká polosvětlá 1 kg
Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku celozrnnou špaldovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy opatrně zahušťovat smažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené z celozrnné špaldové mouky knedlíky, těstoviny, halušky - mouku...
Více informacíProbio Krupice pohanková BIO 400 g
Pohanka se k nám dostala v 15. století z Ruska a stala se součástí českých jídel především na Moravě. Oblíbená je zvláště ve Francii, kde se z ní dělají známé tradiční palačinky - sladké crepes a slané galettes. Využití: zahušťování - krupice patří mezi skvělé pomocníky při zahušťování, hodí se především do polévek knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při p...
Více informacíOD ŠVEJKA K TERAZKYMU
Kniha Od Švejka k Terazkymu se věnuje výrazným postavám šesti českých knih s vojenskou tématikou, respektive jejich skutečným předlohám. Jak v Osudech dobrého vojáka Švejka za světové války, tak v Tankovém praporu Josefa Škvoreckého či Černých baronech Miloslava Švandrlíka jsou vykresleny literární postavy, které se staly součástí našeho kulturního dědictví. Mnohé z jejic...
Více informací#UPGRADE - Kristína Nemčková: Kuchařka od vítězky soutěže Masterchef Česko 2019 / luxusní verze
Milujete tradiční československá jídla a občas v kuchyni rádi experimentujete? Pochutnáte si na klasických receptech, které vaří naše babičky, ale chutnají vám i moderní jídla? Pak je první moje kuchařská kniha #UPGRADE právě pro vás! Ráda o této knize mluvím jako o rodinném projektu. Na jejím vzniku se podílela celá moje rodina, hlavně moje babička Pavlínka. Ta připravil...
Více informací#UPGRADE - Kristína Nemčková: Kuchařka od vítězky soutěže Masterchef Česko 2019 / luxusní verze
Milujete tradiční československá jídla a občas v kuchyni rádi experimentujete? Pochutnáte si na klasických receptech, které vaří naše babičky, ale chutnají vám i moderní jídla? Pak je první moje kuchařská kniha #UPGRADE právě pro vás!Ráda o této knize mluvím jako o rodinném projektu. Na jejím vzniku se podílela celá moje rodina, hlavně moje babička Pavlínka. Ta připravila...
Více informacíCookbook #UPGRADE - Kristína Nemčková
Jsem Kristína Nemčková, nejmladší vítězka soutěže MasterChef na světě a taky autorka kuchařské knihy #UPGRADE plné tradičních, ale i inovativních československých receptů. Dárkové balení obsahuje kuchařku v anglickém jazyce a v balení vás jistě potěší i černá látková taška. Milujete tradiční československá jídla a občas v kuchyni rádi experimentujete? Pochutnáte si na kl...
Více informacíNominal Mouka špaldová celozrnná jemně mletá 1 kg
Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zbarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře chutná. Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku celozrnnou špaldovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr zahušťování - protože je mouka jemně ...
Více informacíObilovinová kuchařka - Petr Klíma
Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné „zrní“ nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důležitou skupinu rostlinných surovi...
Více informacíCountry Life Mouka pohanková BIO 400 g
Pohanková mouka je vhodná pro bezlepkovou dietu. V kuchyni má široké využití jako běžná mouka. Pohanková mouka je vhodná i jako příměs do bílé pšeničné mouky na zvýraznění chuti. Její výjimečné pojivé vlasnosti použijte při přípravě těst, knedlíků, noků, palačinek či omelet. V biokvalitě. Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mou...
Více informacíPernerka Mouka pšeničná celozrnná hladká 1 kg
Celozrnná mouka se vyrábí umletím celého zrna, zatímco bílá mouka vzniká umletím pouze vnitřní moučné části. Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře chutná. Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou...
Více informacíPernerka Mouka žitná celozrnná hladká 1 Kg
Celozrnná mouka se vyrábí umletím celého zrna, zatímco bílá mouka vzniká umletím pouze vnitřní moučné části. Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře chutná. Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou...
Více informacíLiptov - Daniel Kollár
Anotace: Liptov patrí bezpochyby k najkrajším regiónom Slovenska z prírodného či kultúrno-historického hľadiska. Mnoho návštevníkov sem smeruje nielen za výletmi do prírody či k termálnym prameňom, ale aj obdivovať historické a umelecké pamiatky. Liptov má jednu z najmalebnejších prírodných scenérii v rámci Slovenska. Najcennejšie prírodné hodnoty sú chránené v troch n...
Více informacíPernerka Mouka špaldová celozrnná hladká BIO 1 kg
Celozrnná mouka se vyrábí umletím celého zrna, zatímco bílá mouka vzniká umletím pouze vnitřní moučné části. Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře chutná.Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou ...
Více informacíLiptov - Turistický sprievodca (slovensky) - Daniel Kollár
<p>Liptov patrí bezpochyby k najkrajším regiónom Slovenska z prírodného či kultúrno-historického hľadiska. Mnoho návštevníkov sem smeruje nielen za výletmi do prírody či k termálnym prameňom, ale aj obdivovať historické a umelecké pamiatky. </p><p> Liptov má jednu z najmalebnejších prírodných scenérii v rámci Slovenska. Najcennejšie prírodné hodnoty sú ...
Více informacíNajlepšie recepty od Huga
Ďakujem vám, že ste otvorili moju prvú knihu s obľúbenými receptami. Nájdete v nej recepty, ktoré takmer každý z nás pozná celý život. Chute a vône, ktoré nám asociujú našu rodinu, starú mamu, detstvo, deda, ktorý vedel variť tie najlepšie halušky... Chute a vône jedál, ktoré varili naše mamy. Od malička som sa potuloval po kuchyni a snažil sa pomôcť pri varení. A práve...
Více informacíObilovinová kuchařka od polévek po dezerty - Petr Klíma
<p></p><p> Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné „zrní“ nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důleži...
Více informacíBIO Cukr skořicový AMYLON 20 g
Skořicový cukr je v kuchyni nepostradatelnou přísadou mnoha sladkých receptů. Skořice se získává z kůry skořicovníku a díky svým účinkům snižuje hladinu cukru a cholesterolu. Proces výroby cukru Amylon se odehrává v malebných kopcích na Vysočině
Více informacíBIO Cukr citronový AMYLON 20 g
Citronový cukr Amylon je v kuchyni nepostradatelnou přísadou všech sladkých receptů. Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následným vařením získané šťávy. Proces výroby se odehrává v malebných kopcích na Vysočině
Více informacíBIO Kypřící prášek do perníku bezlepkový AMYLON 18 g
Kypřící prášek je v kuchyni nepostradatelným pomocníkem při pečení. Vhodný pro přípravu klasických perníkových těst, ale i těst bezlepkových, protože neobsahuje lepek. Proces výroby kypřícího prášku se odeh...
Více informacíBIO Kypřící prášek do pečiva bezlepkový AMYLON 12 g
Kypřící prášek je v kuchyni nepostradatelným pomocníkem při pečení. Zatímco konvenční prášky do pečiva mají specifickou chuť, kypřící prášek Amylon chutná neutrálně. Proces výroby kypřícího prášku se odehrává v maleb...
Více informacíBIO Cukr vanilkový AMYLON 8 g
Vanilkový cukr Amylon je v kuchyni nepostradatelnou přísadou všech sladkých receptů. Vyrábí se z pravých vanilkových lusků, které jsou plodem orchideje. Doopravdy není vanilka žlutá, ale její zrníčka jsou tmavá. Proces výroby se odehrává
Více informacíBIO agar prášek AMYLON 10g
Želatina Amylon je v kuchyni nepostradatelná klasika. Přesto, že je agar 100 % rostlinný, hravě strčí do kapsy živočišnou variantu. Proces výroby se odehrává v malebných kopcích na Vysočině
Více informacíBIO Škrob kukuřičný AMYLON 200 g
Kukuřičný škrob Amylon je v kuchyni nepostradatelná klasika. Na rozdíl od škrobu bramborového, má ten kukuřičný nízkou nutriční hodnotu. Kukuřičný škrob je přirozeně bez lepku, proto ho ocení lidé s celiakií. Proces výroby se odehrává v malebných kopcích ...
Více informacíPodobné fráze: sito na halusky | kela na halusky | sito na halusky 17 | sito toro na halusky | sito na halusky 2sterky | sito na halusky orion | cednik na halusky plast | sito na halusky a noky uh | sito na halusky 18cm | nahradni bubinek na halusky | struhadlo na specle halusky | sito na halusky 18cm banquet | sito na halusky pelmene sterka | banquet sito na halusky 18cm | na halusky tescoma grandchef | cednik na noky a halusky nerez | struhadlo na specle a halusky | struhadlo na halusky 34 cm | struhadlo na halusky nerez 18 8 | struhadlo na halusky handy | kela struhadlo na halusky | struhadlo na halusky kela | orion sito na halusky a noky uh | orion cednik na halusky pr 18 cm | struhadlo na noky a halusky nerez | orion sito na halusky sterka | orion sito na halusky se sterkou | cednik na noky a halusky nerez uh | cednik na halusky 30x5 5cm | prohome cednik na halusky plast | orion struhadlo na halusky | struhadlo na halusky orion | sito na halusky banquet 18cm | sito na halusky nerezove 18 cm | sito na halusky 18 cm toro