Nafukovaci prsten s diamantem

Pro vyhledávací frázi Nafukovaci prsten s diamantem jsme na našem vyhledávači našli 1419 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Nafukovaci prsten s diamantem trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1419 produktů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-340-0.23GW

Překrásný zlatý prsten dekorovaný briliantem čiré barvy. Prsten je možné vyrobit v dámské veliksoti 47 až 65 Prsten je vyroben ze 14karátového žlutého a bílého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,23 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto ...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

Eppi Vykrojený měsíčkový prsten s diamantem a moissanity Kristy R43865

vykrojený prsten, který vás okouzlí svým netradičním vzhledem. kromě diamantu a 4 moissanitů zdobí obroučku také dva půlměsíčky. tento originální šperk vám dodá jiskru za všech okolností.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-366-0.15W

Překrásný zlatý prsten dekorovaný briliantem čiré barvy. Prsten je možné vyrobit v dámské veliksoti 47 až 65 Prsten je vyroben ze 14karátového bílého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,09 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu je ...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-317W

Překrásný zlatý prsten dekorovaný briliantem čiré barvy. Prsten je možné vyrobit v dámské veliksoti 47 až 65 Prsten je vyroben ze 14karátového bílého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,20 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu je...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-317G

Překrásný zlatý prsten dekorovaný briliantem čiré barvy. Prsten je možné vyrobit v dámské veliksoti 47 až 65 Prsten je vyroben ze 14karátového žlutého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,20 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu j...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-366-0.15G

Překrásný zlatý prsten dekorovaný briliantem čiré barvy. Prsten je možné vyrobit v dámské veliksoti 47 až 65 Prsten je vyroben ze 14karátového žlutého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,09 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu je...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

Eppi Zásnubní prsten s emerald diamantem Olson RE45774

model, který představuje zásnubní klasiku v moderním hávu. trendy prvkem je centrální diamant, vybroušený do tvaru emerald. elegantní zásnubní prsten, jehož design opticky prodlužuje prsty.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Iravan RE40647

klasický zlatý prsten ve velmi oblíbeném stylu solitér. lab-grown diamant je plnohodnotná, ale etičtější varianta toho přírodního. osazení do šesti krapen maximalizuje lesk a třpyt diamantu.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Sati RE40661

třpytivý zásnubní prsten, o kterém sní každá žena. mistrně vybroušený drahokam září široko daleko. lab-grown diamant se svou krásou vyrovná přírodním drahokamům.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Mala RE40654

luxusní prsten pro každodenní nošení. zlato a jednoduchý tvar zdůrazňují podmanivou krásu lab-grown diamantu. třpytivé odlesky drahokamu oslní každou ženu na první pohled.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Birdie RE45894

zásnubní prsten ve stylu solitér potvrzuje, že v jednoduchosti je krása. čisté linie prstenu podtrhují jiskřivost lab-grown diamantu. dechberoucí šperk pro nezapomenutelný okamžik vašeho života.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Vanani RE40660

jemný a přesto nepřehlédnutelný diamantový prsten perfektně doplní každý outfit. čisté linie prstenu podtrhují jiskřivost lab-grown diamantu. dokonalá souhra tradičního designu a moderního zpracování.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Prsten s trillion salt and pepper diamantem Daslis R45125

minimalistický, ale rafinovaný prsten nabízíme v bílém, žlutém i růžovém zlatě nebo v platině. trilion salt and pepper diamant vyniká moderním trojúhelníkovým tvarem i kouřově šedým odstínem. perfektní tip na nevšední zásnubní či snubní prsten, který se skvěle vrství s dalšími kousky.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s modrým diamantem Zanzo R36335

Je krásné o něco či někoho s láskou pečovat. Hlídat, starat se a udělat maximum pro bezpečnost. Přinášet štěstí do pevného svazku. Zásnubní prsten ze zlata velmi svědomitě objímá kulatý diamant v modrém odstínu. Pečuje o něj dnem i nocí. Jeho blyštivost na vás zapůsobí tak, že prsten již nikdy nebudete chtít spustit z očí.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlatý prsten s routovým černým diamantem Cleve R38111

tento šperk v sobě spojuje originalitu designu a nevtíravou, jednoduchou univerzálnost. prsten je doplněný o černý diamant s netradičním routovým brusem. můžete se s ním ozdobit ve všední dny i na společenských událostech.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Minimalistický prsten s lab-grown diamantem Lyric R47470

zlatý nebo platinový prsten s decentním a zároveň originálním designem. za půvabem tohoto šperku stojí kulatý laboratorně vytvořený diamant, který jakoby se vznášel nad jemnou obroučkou. díky jeho nekomplikovanému vzhledu se snadno kombinuje s dalšími prsteny.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Prsten s hexagon salt and pepper diamantem Yene R43213

diamantový prsten s obroučkou z recyklovaného zlata. centrální salt and pepper diamant vyniká krásnými inkluzemi i neobvyklým tvarem hexagonu. díky volbě recyklovaného zlata můžete mít jistotu, že přispíváte k ochraně planety.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Prsten s diamantem ve stylu solitaire Catello R42177

diamantový prsten vyniká ladnými křivkami. obroučka se rozšiřuje do korunky připomínající květ v rozpuku. dokonalý šperk pro milovnice klasických šperků s kapkou originality. pokud objednáte šperk v platině, broušený lem kolem diamantu bude vyroben z 18k bílého zlata.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Jemný prsten s lab-grown diamantem Beryl R47476

. . prsten ze zlata nebo platiny pro všechny milovnice minimalistických šperků. kulatý laboratorně vytvořený diamant je elegantně a zároveň bezpečně zasazen do útlé obroučky. šperk, který se svěle hodí na vrstvení s dalšími, klidně výraznějšími prsteny .

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Omisha RE40665

jemný a přesto nepřehlédnutelný zásnubní prsten s propracovanými detaily pro něžné víly. lesk a třpyt diamantu upoutá pozornost na každém kroku. lab-grown diamant je ekologičtějším protějškem přírodních drahokamů.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Zlatý srdíčkový zásnubní prsten s diamantem 0,020 ct KU533A

Srdíčkový zásnubní prsten vyrobený z bílého zlata. Hlavní ozdobou prstenu je srdce doplněné třpytivým briliantem s čistotou SI1 a barvou H, jehož hmotnost je 0,020 ct. Brilianty mají certifikát pravosti iZlato®.

Více informací
Dostupnost: skladem

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Yadu RE40652

atypický prsten se hodí pro výjimečné ženy s osobitým stylem. nápaditý tvar i lab-grown diamant dělají z prstenu jedinečný šperk. osazený diamant se v objetí zlata nádherně třpytí do všech stran.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s emerald diamantem Talmar RE32655

prsten, ve kterém se snoubí nadčasové materiály a moderní geometrické linie . centrální diamant ve tvaru emerald perfektně doplňují postranní baguette diamanty . ideální šperk pro milovnice jednoduchého a přitom originálního designu.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s cushion diamantem Macey RE45770

nádherný zásnubní prsten se od klasických solitérů odlišuje tvarem diamantu. ten je vybroušený do úchvatného polštářku, který umožňuje velkorysý rozptyl světla. díky tomu vypadá diamant ještě větší a zářivější, než ve skutečnosti je.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Minimalistický prsten s lab-grown diamantem Marsh R44923

jednoduchý prstýnek odpovídá posledním módním trendům i ekologickému přístupu ke šperkům. jeho minimalistický design je moderní a sluší opravdu každému. recyklovaný kov a lab-grown diamant dělají prsten udržitelným modelem.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s marquise diamantem Janne RE46217

jemný model upoutá pozornost jedinečným designem v netradiční variantě halo stylu. vévodí mu dokonalá souhra postranních kamenů a centrálního marquise diamantu. unikátní zásnubní prsten se stane klenotem předáváným z generace na generaci.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s emerald diamantem Miha RE46221

působivý zásnubní prsten, který se bude zamlouvat především milovnicím stylu art deco. diamantu v dokonalém tvaru emerald dodává jiskru 6 postranních diamantů . model vám vyrobíme z recyklovaného zlata v bílém, žlutém či růžovém odstínu nebo v platině.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s oval diamantem Mica RE46298

zářivý zásnubní prsten vyniká bohatým třpytem přírodních diamantů. vyberte si z centrálních diamantů ten, který odpovídá vašim představám i rozpočtu. obroučku z recyklovaného zlata či platiny ozvláštňuje 24 postranních diamantů.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Zlatý zásnubní prsten s diamantem Gianina 0,090 ct IZBR045

Zásnubní prsten vyrobený z kombinovaného zlata. Linie prstenu ústí do korunky, kterou zdobí oslnivý briliant o hmotnosti 0,090 ct, barvě H a čistotou SI1. Velikost prstenu si vyberte z dostupných rozměrů. Kameny mají osvědčení o pravosti iZlato®.

Více informací
Dostupnost: skladem

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Mahiya RE40643

jemný zásnubní prsten pro milovnice elegance . precizně vybroušený kulatý diamant se třpytí na všechny strany. kombinace nadčasového designu a lab-grown diamantu je jedinečná stejně jako vaše vyvolená .

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Katya RE40648

nenápadný a přesto jedinečný prsten je pro elegantní ženu jako stvořený. třpyt diamantu bude vaši milovanou provázet na každém kroku. jemné linie a průzračný lab-grown vytvořený diamant spolu tvoří unikátní kombinaci.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Cearah RE40653

netradiční zásnubní prsten jako stvořený pro originální duše. výjimečnost prstenu se skrývá ve třpytu lab-grown diamantu. zajímavý detail v podobě smyčky symbolizuje jedinečné pouto mezi mužem a ženou.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Rima RE40659

něžný prsten jako stvořený pro romantické duše. jemný a přesto nepřehlédnutelný šperk, který na sebe strhne pozornost. lab-grown diamant v záři slunce rozehraje dechberoucí hru třpytivých odlesků .

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Lerien RE40670

nádherný zásnubní prsten okouzlí ženy se slabostí pro vintage šperky. dekorativnímu kroužku ze zlata kraluje nepřehlédnutelný diamant. lab-grown diamant je šetrný k přírodě, ale i k vašemu rozpočtu.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Zlatý zásnubní prsten s diamantem Georgienne white BSBR010A

Zásnubní prsten vyrobený z bílého zlata. Ozdobou prstenu je zářivý briliant o hmotnosti 0,100 ct, barvě H a čistotou SI1. Velikost zásnubního prstenu si vyberte z dostupných rozměrů. Kameny mají osvědčení o pravosti iZlato®.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-337G

Prsten je vyroben ze 14karátového žlutého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,15 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu je požadována úhrada zálohy ve výši 50% z hodnoty šperku. Po úhradě zálohy je šperk zadán do výroby a lhůta pro...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-336GW

Prsten je vyroben ze 14karátového žlutého a bílého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,15 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu je požadována úhrada zálohy ve výši 50% z hodnoty šperku. Po úhradě zálohy je šperk zadán do výroby a ...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-336W

Prsten je vyroben ze 14karátového bílého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,15 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu je požadována úhrada zálohy ve výši 50% z hodnoty šperku. Po úhradě zálohy je šperk zadán do výroby a lhůta pro ...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-335W

Prsten je vyroben ze 14karátového bílého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,15 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu je požadována úhrada zálohy ve výši 50% z hodnoty šperku. Po úhradě zálohy je šperk zadán do výroby a lhůta pro ...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-335GW

Prsten je vyroben ze 14karátového žlutého a bílého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,15 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu je požadována úhrada zálohy ve výši 50% z hodnoty šperku. Po úhradě zálohy je šperk zadán do výroby a ...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-334W

Prsten je vyroben ze 14karátového bílého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,09 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu je požadována úhrada zálohy ve výši 50% z hodnoty šperku. Po úhradě zálohy je šperk zadán do výroby a lhůta pro ...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

NUBIS® Zlatý zásnubní prsten s diamantem - W-334G

Prsten je vyroben ze 14karátového žlutého zlata. Hmotnost použitého diamantu je 0,09 ct, barvě H a čistotě SI2 Součást balení prstenu je luxusní dárková krabička a certifikát pravosti použitého kamene UPOZORNĚNÍ: Prsten je vyráběn na zakázku a z tohoto důvodu je požadována úhrada zálohy ve výši 50% z hodnoty šperku. Po úhradě zálohy je šperk zadán do výroby a lhůta pro...

Více informací
Dostupnost: do 20 dnů

Zásnubní prsten s diamantem z bílého zlata Waiana IZBR501

Zásnubní prsten, kde dokonalé tónování bělostných tónů zlata, je doplněno o jiskřivý diamant s kulatým tvarem. Celková hmotnost diamantu je 0,090 ct, s barvou H a čirostí SI1. Velikost prstenu si vyberte z dostupných rozměrů. Kameny mají osvědčení o pravosti iZlato®.

Více informací
Dostupnost: skladem

Eppi Prsten s hexagon salt and pepper diamantem Wiley R43704

skvostný zlatý prsten s obroučkou z recyklovaného zlata. vévodí mu šedivý salt and pepper diamant v efektním tvaru hexagon. krásu centrálního diamantu dále umocňuje 12 zářivých diamantů. každý salt and pepper diamant je jedinečný, osazený kámen se tedy může lehce lišit (rádi vám případně zašleme fotku diamantů skladem a můžete si vybrat ten, který je vašemu srdci nejbl...

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s černým diamantem Fernanda R35460

Přitahuje žádoucí pozornost a vyvolává celou řadu otázek na to, kdo si ho vybere. Prsten ze zlata se odkazuje na tradiční tvary, lásku a kvalitu, která jde ruku v ruce s efektním umístěním všech vzácných drahokamů. Černý diamant v obklopení bílých ukazuje, jak dokonalým oživením dokáže být jasný kontrast.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlatý prsten s šedým round diamantem Paolo R37665

Hledáte unikátní minimalistickou tečku k vašemu outfitu? Právě jste ji našli. Tento zlatý diamantový prsten se už nemůže dočkat, až ho s sebou vezmete. A kam? To je pouze na vás. Zazařte během slavnostní události, na romantické večeři i během pracovních schůzek. Kam tedy budou směřovat vaše první, společné kroky?

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zlatý zásnubní prsten s diamantem Scaelola R35505

Vyjádřit oddanost pouhými slovy často nestačí. Rodí se z řady nezapomenutelných okamžiků, důkazů podpory i touhy překonávat překážky. Zásnubní prsten ze zlata je dalším dílem velké skládačky jménem láska. Elegantní vzhled a emerald brus blyštivého diamantu dělá z tohoto šperku nezaměnitelnou součást dokonalých zásnub.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Romantický zásnubní prsten s modrým diamantem Cearah R30979

Drobný, do kulata vybroušený modrý diamant, je vkusně zasazen do originálně tvarovaného kroužku ze zlata nebo platiny. Velmi neobvyklá a nádherná barevná kombinace a tvarovost tohoto šperku dává vyniknout nadčasové eleganci a přirozené kráse ženy, která v jednom ze svých nejkrásnějších životních okamžiků tento prsten navlékne a zazáří štěstím....

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s černým princess diamantem Unnati R33132

Nic není tak jedinečného, jako vaše láska k ní. Protože ona je naprosto jedinečná, chcete pro ni vybrat k zásnubám prsten, který není všední záležitostí. Pokud vaše volba padne na tento skvost, jehož černý diamant magneticky hypnotizuje z dokonalého osazení, vaše milá neodolá. Zamiluje se do něj stejně rychle, jako se zamilovala do vás a její odpověď bude ano....

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Nádherný diamantový prsten s princess diamantem Cvetah RE32332

Princeznu, nejlepší tanečnici, tvář, kterou nikdy nevymažete ze své paměti, ženu svého života. Tu ženu dnes požádáte o ruku a jako dárek na ni čeká něco mimořádného: diamantový skvost - prsten z bílého zlata se třpytí a jeho odlesky se mihotají v duze tak, že prozáří magií ten krásný okamžik.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s cushion diamantem Jimena RE37854

Je to tu. Potkal jste vaši vysněnou královnu, prožili jste spolu dobré i zlé chvíle a nyní chcete váš vztah zpečetit navěky. Než položíte tu důležitou otázku, vyberte pro vaši drahou polovičku prsten stejně královský, jako je její povaha. Cushion diamant se na jejích něžných rukách bude skvěle vyjímat a hlásit celému světu nesmrtelnost vaší lásky....

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Zásnubní prsten s princess diamantem Benson RE37860

Princess diamanty patří už podle názvu pravým princeznám. A když se přesně takovou něžnou ženu chystáte požádat o ruku, tento zlatý zásnubní prsten nezklame ji ani vás. Zakončete vaše zásnuby pomyslnou zářivou tečkou, která bude celému světu hlásat, že jste se rozhodli vydat na společnou cestu životem.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Zlatý zásnubní prsten s diamantem Nelle white IZBR052A

Oslnivý briliantový prsten vyrobený z bílého zlata. Linie prstenu ústí do korunky, kterou dekoruje třpytivý briliant o hmotnosti 0,090 ct, barvě H a čistotě SI1. Šířka korunky prstenu je 5 mm a její výška je 4 mm. Velikost prstenu si vyberte z dostupných rozměrů. Kameny mají osvědčení o pravosti iZlato®.

Více informací
Dostupnost: skladem

Eppi Vintage zlatý zásnubní prsten s černým diamantem Lerien R35968

Tento šperk vám umožní cestovat časem. Po všech společných zážitcích, po snech a slibech, které nelze porušit. Zásnubní prsten ze zlata v jedinečném vintage stylu překvapuje schopností připomínat vám krásné vzpomínky a sílu lásky. Propracované detaily ústí v unikátní černý diamant, který zde bude navždy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Eppi Zásnubní prsten s lab-grown diamantem Torres RE46422

neobyčejně zářivý lab-grown diamant v obroučce z recyklovaného zlata či platiny. vyberte si z nabídky takový kámen, který odpovídá vašim požadavkům na velikost i cenu. prsten v klasickém stylu solitér z udržitelných materiálů, co šetří váš rozpočet a životní prostředí.

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Zlatý zásnubní prsten s diamantem Fiorenza white BSBR007A

Zásnubní prsten vyrobený z bílého zlata. Zdobí ho briliant o hmotnosti 0,100 ct, barvě H a čistotě SI2. Šířka ozdoby prstenu je 5 mm a její výška je 3 mm. Velikost prstenu si vyberte z dostupných rozměrů. Kameny mají osvědčení o pravosti iZlato®.

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Eppi Zásnubní prsten s modrým diamantem a diamanty Eshana R31231

V příbězích o bílém jednorožci se objevuje krásná dívka, která svou skromností a čistotou chrání tuto pohádkovou bytost. S vámi dvěma je to stejné a proto jste se své milované rozhodl darovat zásnubní prsten, který vám oběma bude připomínat váš pohádkový příběh. Tenký kroužek z bílého zlata připomíná křehkou útlost vaší partnerky a modrý diamant v obklopení zářivého třpyt...

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Eppi Prsten s oválným salt and pepper diamantem Melisent R40473

je vaše láska stejně netradiční jako tento prsten? Pak bude právě on tím pravým dárkem k výročí či zásnubám.. luxusní kousek, a zároveň tak nekonvenční. salt'n'pepper diamantu jeho zbarvení na třpytu rozhodně neubírá. každý salt and pepper diamant je jedinečný, osazený kámen se tedy může lehce lišit (rádi vám případně zašleme fotku diamantů skladem a můžete si vybrat ...

Více informací
Dostupnost: do 26 dnů

Zásnubní prsten s diamantem 0,120 ct Promise 2 ARBR02

Zásnubní prsten z kolekce Promise, který zavazuje a je přímo nemožné říct mu ne. Tento šperk je zároveň ztělesněním jedinečného provedení, které je populární díky své klasické dokonalosti a eleganci. Zhotovený z bílého zlata, jehož jemné linie vyúsťují do čtyřramenné korunky obepínající kvalitně osazený diamant s briliantovým brusem o průměru 3,00 mm a váze 0.120 ct. Jeho...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zásnubní prsten s 0,160 ct diamantem Promise 7 ARBR08

Zásnubní prsten z kolekce Promise, který zavazuje a je přímo nemožné říct mu ne. Tento šperk je zároveň ztělesněním jedinečného provedení, které je populární díky své klasické dokonalosti a eleganci. Zhotovený z bílého zlata, jehož jemné linie vyúsťují do čtyřramenné korunky obepínající kvalitně osazený diamant s briliantovým brusem o průměru 3,50 mm a váze 0.160 ct. Jeho...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK