Nike up or down deodorant 75 ml

Pro vyhledávací frázi Nike up or down deodorant 75 ml jsme na našem vyhledávači našli 947478 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Nike up or down deodorant 75 ml trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 947478 produktů

Betty Barclay Pure Pastel Lemon - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Nová citrónová vůně Pure Pastel Lemon od Betty Barclay. Jedná se o novinku pro rok 2017. Tato vůně je příjemně svěží a vzbuzuje dojem čistoty. Ideální do horkých letních dnů. Na začátku vás povzbudí mandarinka, citrón a zelené jablko. V srdci vás okouzlí konvalinka, fialový list a frézie. A celý den vás bude provázet santal, jantar a pižmo. Velmi příjemná kombinace a rost...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Betty Barclay Pure Pastel Mint - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Pure Pastel Mint od Betty Barclay je květinově dřevitá vůně pro ženy. Je to novinka roku 2017. Ideální pro horké letní dny. Svěží vůně a velmi příjemný design flakonu. V hlavě naleznete yuzu, černý rybíz a růžový pepř. V srdci brambořík, čejová růže a ylang-ylang. Základem je santal a pižmo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Katy Perry Killer Queen - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Parfémová voda Killer Queen od značky Katy Perry je květinově-ovocná vůně pro dívky a ženy. Vůně byla vytvořena ve spolupráci s Coty a je to v pořadí 3. parfém, který tato popová hvězda vytvořila. Název parfému je píseň Fredieho Mercuryho. Na trh byla uvedena v roce 2013.

Více informací
Dostupnost: neudáno

STR8 Live True - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Žij naplno každou vteřinu se svěží pánskou vůní STR8 Live True! Live True zaujme tvé smysly explozí svěžího citronu a nespoutanosti oceánu. Srdce vůně pulsuje ohnivým pepřem a povzbuzujícím eukalyptem a tvou mužnost upevní základ vůně z cedrového dřeva a ambry.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Naomi Campbell Private - deodorant s rozprašovačem 75 ml

V roce 2015 představila módní značka Naomi Campbell svoji další vůni pro ženy, kterou pojmenovala Private. Tato květinově-ovocná vůně se otevírá tóny broskve, hrušky a mandarinky, poté se rozvine květinové srdce a vůni zakončí pižmo, vanilka a fazole tonka. Nechte se unést touto originální a opojnou vůní!

Více informací
Dostupnost: neudáno

Betty Barclay Pure Style - deodorant s rozprašovačem 75 ml

V roce 2015 představila značka Betty Barclay svoji další dámskou vůni s názvem Pure Style. Tato květinová vůně je určena pro všechny sebevědomé a elegantní ženy, které mají rádi svůj styl. V úvodu v sobě kombinuje ovocné tóny, poté přechází pozvolna v květinové srdce a na závěr vůni zakončí dřevité akordy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Calvin Klein Reveal Men - tuhý deodorant 75 ml

Calvin Klein Reveal Men představuje sílu, mužnost a odvahu. Hodí se pro muže, kteří chtějí upoutat pozornost, zaujmout a chtějí ukázat svoji silnou osobnost. Vzrušující složení se otevírá čerstvou vůní zázvoru, melounu a hrušky. To vše je obohaceno kapkou brandy, která složení dodává aromatický tón. Srdcem prostupuje vůně agáve, semiše a šalvěje. Tuto smyslnou kompozici u...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Adidas UEFA Champions League Edition - deodorant s rozprašovačem 75 ml

UEFA IV Champions od Adidas je svěží vůně pro muže. Tato vůně je životním stylem, je dynamická, jedinečná, plná energie. Skládá se z citrónu, lístků fialky a levandule. Dále z kašmeronu, zeleného jablka a šalvěje. Uzavírá se do vanilky, pačule a mechu. Vůně byla uvedena na trh v roce 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Playboy Queen Of The Game - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Queen Of The Game For Her je květinově-ovocná vůně pro dívky a ženy od značky Playboy. Nechte se unéstou touto hravou kombinací osvěžujících tónů a ohromte své okolí! Na trh byla uvedena v roce 2016.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Lacoste L´Homme Lacoste Intense - tuhý deodorant 75 ml

L´Homme Lacoste Intense je dřevitě-kořeněná vůně pro muže uvedená v roce 2018. Hlava obsahuje svěží citrusy a rebarboru. V srdci se snoubí zázvor, černý pepř, jasmín, mandle, hedion a ananas. Kompozici uzavírá dřevitý základ doplněný o sladkou vanilku, ambru, pižmo, vetiver a cypriolový olej (nagarmotha).

Více informací
Dostupnost: neudáno

Karl Lagerfeld Bois De Vetivér - tuhý deodorant 75 ml

Bois De Vetiver je dřevitě-aromatická vůně pro muže. Hlavu tvoří červený pomeranč, růžový grep a máta. Srdce se skládá z vetiveru, pelargonie a růže. V základu se rozvoní pižmo, pačuli a ambroxan. Na trh byla uvedena v roce 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hollister Wave For Him - tuhý deodorant 75 ml

Hollister Wave For Him je dřevitě-aromatická vůně pro muže. Hlavu tvoří bambusové listy a citrusy v podobě grepu a exotického ovoce yuzu. Srdce se skládá z cypřiše, nezaměnitelné levandule a oleje z květů hořkého pomeranče (neroli). V základu se rozvoní fazole tonka společně se solí, pižmem a dřevem. Na trh byla uvedena v roce 2016.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hollister Wave 2 For Him - tuhý deodorant 75 ml

Wave 2 For Him je aromatická fougerová vůně pro muže. Hlavu tvoří bergamot, bílý pepř a tóny ozónu. Srdce se skládá z pelargonie, levandule a šalvěje. V základu se rozvoní santalové dřevo, pižmo a další dřevité tóny. Na trh byla uvedena v roce 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Oscar De La Renta Oscar - kuličkový deodorant 75 ml

Oscar je orientálně-květinová vůně pro ženy, která byla poprvé představena v roce 1977. Hlavu tvoří koriandr, pomerančový květ, gardénie, broskev, bazalka, bergamot a hřebíček. V květinovém srdci ucítíte rozmarýn, tuberózu, levanduli, orchidej, růži, jasmín, ylang-ylang a kosatec. Kompozice se uzavírá kombinací santalového dřeva, ambry, pačuli, levandule, pryskyřice opopo...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Chanson D´Eau Original - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Chanson D´Eau Original je květinově-ovocná vůně pro ženy. Hlava obsahuje levanduli, mátu a pomeranč. V srdci ucítíte jasmín, mango a kardamom. Základ dotváří santalové dřevo a fazole tonka. Na trh byla uvedena v roce 1995.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Chanson D´Eau Amanecer - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Chanson D´Eau Amanecer je květinově-ovocná vůně pro ženy. Hlava obsahuje bergamot, hrušku, orosenou trávu. V srdci ucítíte pomerančový květ, gardénii a meruňkový nektar. Kompozici uzavírá ambra, pižmo a cedrové dřevo. Na trh byla uvedena v roce 2019.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mexx Whenever Wherever - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Whenever Wherever je květinově-ovocná vůně pro ženy. Hlava obsahuje mandarinku, hrušku a lístky konvalinky. V srdci ucítíte mirabelku, rebarboru, jasmín a fialku. Kompozici uzavírá pižmo, cedrové dřevo a vanilka. Na trh byla uvedena v roce 2019.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mexx Whenever Wherever Men - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Whenever Wherever Men je aromaticko-akvatická vůně pro muže. Hlava obsahuje grep, citron, listy břečťanu a jablko. V srdci ucítíte akvatické akordy, jedli a mořskou řasu. Kompozici uzavírá dubový mech, kašmíran a pačuli. Na trh byla uvedena v roce 2019.

Více informací
Dostupnost: neudáno

David Beckham Follow Your Instinct - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Follow Your Instinct je dřevitě-aromatická vůně pro muže. Citrusovou hlavu tvoří pomeranč a mandarinka. V kořeněném srdci ucítíte anýz, nové koření a kardamom. Kompozici uzavírá pačuli, bílá ambra a haitský vetiver. Na trh byla uvedena v roce 2019.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jimmy Choo Man Ice - tuhý deodorant 75 ml

Man Ice je dřevitě-aromatická vůně pro muže, která byla na trh uvedena v roce 2017. Čistě citrusová hlava je tvořena mandarinkou citronem a bergamotem. Srdce se rozvoní kombinací vetiveru, pačuli, jablka a cedrového dřeva. Vůně se uzavírá tóny pižma, mechu a ambroxanu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jimmy Choo Man Blue - tuhý deodorant 75 ml

Man Blue je dřevitě-aromatická vůně pro muže, která byla na trh uvedena v roce 2018. Hlava obsahuje černý pepř, muškátovou šalvěj, levanduli a svěží bergamot. V srdci se rozvoní kůže, cypřiš a šedá ambra společně s ovocnými tóny jablka a ananasu. Kompozici uzavírá santalové dřevo, vanilka, vetiver a pačuli.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Naomi Campbell Naomi Campbell - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Vůně Naomi Campbell je určena pro ženy, které touží být úspěšné a nezávislé. Znají své životní cíle, kterých chtějí dosáhnout, vyzařují neodolatelný sex-appeal a jsou rády, když je o ně něžně pečováno. Vůně byla uvedena na trh v roce 1999.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - tuhý deodorant 75 ml

Muž Boss No. 6 je cílevědomý se zdravou dávkou sebedůvěry. Výrazná mužná vůně definuje úspěch, vyzařuje sebevědomím a zdůrazňuje smyslně emocionální stránku mužského charakteru. Jedná se o luxusní citrusově-kořeněnou vůni, jež uchvátí každou opravdovou dámu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Armani Code For Men - tuhý deodorant 75 ml

Code For Men je první vůně od značky Armani, která je orientálně laděná. Code For Men je elegantní, svěží a kořeněná. V úvodu vůně nalezneme bergamot a citron, v srdci se ukrývá badyán a květ olivovníku. V základu vůni zafixuje kůže a tabák. Vůně byla uvedena na trh v roce 2004.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jean P. Gaultier Le Male - tuhý deodorant 75 ml

Jean Paul Gaultier použil pro design vůně symbol námořnického trička. Le Male je orientálně-fougerová vůně. V první fázi ucítíte bergamot, kardamon, levanduli, v srdci se skrývají květy pomeranče v kombinaci s kmínem, v poslední fázi vás oslní exotické dřeviny, fazole Tonka a vanilka. Vůně byla na trh uvedena v roce 1995.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Katy Perry Killer Queen - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Parfémová voda Killer Queen od značky Katy Perry je květinově-ovocná vůně pro dívky a ženy. Vůně byla vytvořena ve spolupráci s Coty a je to v pořadí 3. parfém, který tato popová hvězda vytvořila. Název parfému je píseň Fredieho Mercuryho. Na trh byla uvedena v roce 2013.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Calvin Klein Reveal Men - tuhý deodorant 75 ml

Calvin Klein Reveal Men představuje sílu, mužnost a odvahu. Hodí se pro muže, kteří chtějí upoutat pozornost, zaujmout a chtějí ukázat svoji silnou osobnost. Vzrušující složení se otevírá čerstvou vůní zázvoru, melounu a hrušky. To vše je obohaceno kapkou brandy, která složení dodává aromatický tón. Srdcem prostupuje vůně agáve, semiše a šalvěje. Tuto smyslnou kompozici u...

Více informací
Dostupnost: neudáno

C-THRU Tender Love - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Tender Love je květinově-ovocná vůně pro dívky a ženy od značky C-THRU. Tato lahodná vůně se otevírá tóny hrušky, mandarinky a bergamotu. Poté se o slovo přihlásí květinové srdce složené z jasmínu, fialky a lotosového květu a na závěr vás pohladí pižmo, jantar a vanilka. Na trh byla uvedena v roce 2016.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Christina Aguilera Touch of Seduction - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Touch of Seduction od značky Christina Aguilera je květinově-ovocná vůně pro ženy, která se otevírá ovocnými tóny maliny, liči a frézie. Srdce je již zcela květinové a tvoří ho růže, zimolez a kosatec - na závěr vůni ukončí santalové dřevo, vanilka a pižmo. Na trh byla uvedena v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bruno Banani Woman - deodorant s rozprašovačem 75 ml

První dámská vůně Bruno Banani vystihuje podstatu této značky. Nebrat sama sebe příliš vážně a žít svůj život naplno. Bruno Banani Woman vám pomůže diskrétně zdůraznit vaši osobnost a podpořit sebedůvěru pro vyjádření vašeho jedinečného a nekonvenčního stylu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tom Tailor Liquid Woman - deodorant ve spreji 75 ml

Svěží, orientálně-květinová vůně pro dívky a ženy - to je Liquid Woman od značky Tom Tailor. Tato vůně je určena pro optimistické ženy, které si rády užívají života a přitom umí zůstat "nohama na zemi". Na trh byla uvedena v roce 2010.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Naomi Campbell At Night - deodorant s rozprašovačem 75 ml

At Night - to je další z řady vůní od značky Naomi Campbell, která byla veřejnosti představena v roce 2012. Tato orientálně-dřevitá vůně pro dívky a ženy v sobě ukrývá smyslné tóny květin, ovoce a dřevitých tónů. Flakon vůně vychází z klasické Naomi Campbell z roku 1999, kombinuje v sobě však černou a fialovou barvu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Vespa Vespa Sensazione Man - deodorant ve spreji 75 ml

Vespa Sensazione pro něj je dřevitě-ovocná vůně, která byla na trh poprvé uvedena v roce 2015 a je inspirovaná kultovními motocykly. Hlavu vůně tvoří rebarbora, jablko a mandarinka, poté se rozvoní akordy černého čaje, levandule a fikového dřeva a na zavěr vás oslní pačuli, vanilka a ambroxan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

David Beckham Classic Touch - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Značka David Beckham představuje ovocně-dřevitou vůni Classic Touch, která je určena pro všechny sebevědomé muže. Vyzkoušejte klasiku v moderním provedení. Tóny jablek, hrušek, levandule a santalového dřeva si nepochybně získají nejen vás, ale i vaše okolí. Na trh byla uvedena v roce 2018.

Více informací
Dostupnost: neudáno

C-THRU Glamorous - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Nová vůně od C-THRU Glamorous je moderní a sofistikovaná vůně, která zosobňuje eleganci, ženskost a jemnost. Hlavními vůněmi jsou citrón, jalbko a lístky břečťanu. V srdci naleznete šeřík, jasmín a konvalinku. Zakládem je jantar a cedr.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Betty Barclay Pure Pastel Lemon - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Nová citrónová vůně Pure Pastel Lemon od Betty Barclay. Tato vůně je příjemně svěží a vzbuzuje dojem čistoty. Ideální do horkých letních dnů. Na začátku vás povzbudí mandarinka, citrón a zelené jablko. V srdci vás okouzlí konvalinka, fialový list a frézie. A celý den vás bude provázet santal, jantar a pižmo. Velmi příjemná kombinace a rostomilý flakon. Tato vůně byla uve...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Betty Barclay Pure Pastel Mint - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Pure Pastel Mint od Betty Barclay je květinově dřevitá vůně pro ženy. Ideální pro horké letní dny. Svěží vůně a velmi příjemný design flakonu. V hlavě naleznete yuzu, černý rybíz a růžový pepř. V srdci brambořík, čejová růže a ylang-ylang. Základem je santal a pižmo. Tato vůně byla uvedena na trh v roce 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

STR8 Red Code - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Prolom kód se svěží pánskou vůní RED CODE... Zásah čisté energie pro muže, který ví jak rozšifrovat podstatu života. STR8 RED CODE využívá zcela nového konceptu, který je založen na červené barvě a významu kódu.Red – červená je pravděpodobně nejvíce expresivní barvou charakterizující široké spektrum pocitů a emocí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

C-THRU Emerald Shine - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Toaletní voda Emerald od značky C-THRU je květinově-dřevitá vůně pro dívky a ženy, které milují odvážné a sexy vůně! V úvodu v sobě hravě kombinuje ovocné složky s leknínem, srdce je zcela květinové a přechází v dřevitý základ tvořený pižmem, santalovým a cedrovým dřevem. C-THRU odráží Váš přirozený žár! C-THRU pozměnil název řady Emerald na Emerald Shine....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beyoncé Heat Kissed - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Beyonce Heat Kissed je temperamentní vůně pro ženy z roku 2015. Jiskřivé složení parfému Heat Kissed se otevírá výbušným mixem exotického ovoce, jako je liči, mango a pitahaya. V srdci se snoubí opojné tóny růže, jasmínu a orchideje. Tuto originální kompozici uzavírá vůně sladké vanilky, santalového dřeva a pačuli.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Enrique Iglesias Deeply Yours Woman - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Vůně Enrique Iglesias Deeply Yours Woman v sobě ukrývá ovocno-květinový mix, který Vám dodá novou energii. Voní po šťavnatém jablku a pomerančích, které se pozvolna prolínají s vůní frézie a růží. Dotek santalového dřeva a opojné vanilky vytváří základ této originální vůně. Parfém byl uveden na trh v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

David Beckham Beyond - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Vůně David Beckham Beyond je symbolem mužské přitažlivosti, síly a sebedůvěry. Parfém Beyond v sobě propojuje svěží a aromatické tóny. Tento jedinečný mix svůdnosti a dokonalosti se otevírá osvěžujícími tóny mojita a grapefruitu. Pikantní tóny koření dodávají složení originální nádech. Opojná vůně cedru, vanilky a kůže uzavírá tuto nadčasovou kompozici....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Enrique Iglesias Deeply Yours Man - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Pánská vůně Enrique Iglesias Deeply Yours propojuje pikantní tóny koření, které jsou zjemněny květinami a ovocem. Ucítíte šťavnaté tóny bergamotu a melounu propletené s vůní hřejivého dřeva, pepře a vanilky. Tento jedinečný mix představuje vášeň, touhu a souznění. Vůně byla uvedena na trh v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Adidas UEFA Champions League Edition - deodorant s rozprašovačem 75 ml

UEFA IV Champions od Adidas je svěží vůně pro muže. Tato vůně je životním stylem, je dynamická, jedinečná, plná energie. Skládá se z citrónu, lístků fialky a levandule. Dále z kašmeronu, zeleného jablka a šalvěje. Uzavírá se do vanilky, pačule a mechu. Vůně byla uvedena na trh v roce 2017.

Více informací
Dostupnost: neudáno

C-THRU Emerald Shine - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Toaletní voda Emerald od značky C-THRU je květinově-dřevitá vůně pro dívky a ženy, které milují odvážné a sexy vůně! V úvodu v sobě hravě kombinuje ovocné složky s leknínem, srdce je zcela květinové a přechází v dřevitý základ tvořený pižmem, santalovým a cedrovým dřevem. C-THRU odráží Váš přirozený žár! C-THRU pozměnil název řady Emerald na Emerald Shine....

Více informací
Dostupnost: neudáno

STR8 Red Code - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Prolom kód se svěží pánskou vůní RED CODE... Zásah čisté energie pro muže, který ví jak rozšifrovat podstatu života. STR8 RED CODE využívá zcela nového konceptu, který je založen na červené barvě a významu kódu.Red – červená je pravděpodobně nejvíce expresivní barvou charakterizující široké spektrum pocitů a emocí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Playboy Queen Of The Game - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Queen Of The Game For Her je květinově-ovocná vůně pro dívky a ženy od značky Playboy. Nechte se unéstou touto hravou kombinací osvěžujících tónů a ohromte své okolí! Na trh byla uvedena v roce 2016.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mexx City Breeze For Her - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Vůně City Breeze For Her je přesně to co potřebujete po dlouhém dni v rušném městě. Pohladí vás hruška a liči, osvěží zase pomeranč nacházející se v hlavě. V srdci naleznete pitayu, pivoňku a jasmín. V základu pocit svěžesti umocní pižmo, santalové dřevo a ambra.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Christina Aguilera Touch of Seduction - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Touch of Seduction od značky Christina Aguilera je květinově-ovocná vůně pro ženy, která se otevírá ovocnými tóny maliny, liči a frézie. Srdce je již zcela květinové a tvoří ho růže, zimolez a kosatec - na závěr vůni ukončí santalové dřevo, vanilka a pižmo. Na trh byla uvedena v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beyoncé Heat Kissed - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Beyonce Heat Kissed je temperamentní vůně pro ženy z roku 2015. Jiskřivé složení parfému Heat Kissed se otevírá výbušným mixem exotického ovoce, jako je liči, mango a pitahaya. V srdci se snoubí opojné tóny růže, jasmínu a orchideje. Tuto originální kompozici uzavírá vůně sladké vanilky, santalového dřeva a pačuli.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Enrique Iglesias Deeply Yours Woman - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Vůně Enrique Iglesias Deeply Yours Woman v sobě ukrývá ovocno-květinový mix, který Vám dodá novou energii. Voní po šťavnatém jablku a pomerančích, které se pozvolna prolínají s vůní frézie a růží. Dotek santalového dřeva a opojné vanilky vytváří základ této originální vůně. Parfém byl uveden na trh v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

David Beckham Beyond - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Vůně David Beckham Beyond je symbolem mužské přitažlivosti, síly a sebedůvěry. Parfém Beyond v sobě propojuje svěží a aromatické tóny. Tento jedinečný mix svůdnosti a dokonalosti se otevírá osvěžujícími tóny mojita a grapefruitu. Pikantní tóny koření dodávají složení originální nádech. Opojná vůně cedru, vanilky a kůže uzavírá tuto nadčasovou kompozici....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Enrique Iglesias Deeply Yours Man - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Pánská vůně Enrique Iglesias Deeply Yours propojuje pikantní tóny koření, které jsou zjemněny květinami a ovocem. Ucítíte šťavnaté tóny bergamotu a melounu propletené s vůní hřejivého dřeva, pepře a vanilky. Tento jedinečný mix představuje vášeň, touhu a souznění. Vůně byla uvedena na trh v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Adidas Champions League Star Edition - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Adidas Champions League Star Edition je svěží, sportovní vůně pro moderního muže. Vyvážená kompozice parfému Champions League Star Edition Vám dodá sílu a novou energii do dalších sportovních výkonů. Povzbuďte svoje tělo i mysl originálním koktejlem svěžesti, síly a odvahy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

C-THRU Lime Magic - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Lime Magic od C-THRU je jiskřivá, svěží vůně, která v sobě odráží jemnost a transparentnost. Je určena pro moderní, temperamentní a energické dívky a ženy, které žijí život naplno. Vůně je o živosti a temperamentu! Na trh byla uvedena v roce 2015.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - tuhý deodorant 75 ml

Muž Boss No. 6 je cílevědomý se zdravou dávkou sebedůvěry. Výrazná mužná vůně definuje úspěch, vyzařuje sebevědomím a zdůrazňuje smyslně emocionální stránku mužského charakteru. Jedná se o luxusní citrusově-kořeněnou vůni, jež uchvátí každou opravdovou dámu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Armani Code For Men - tuhý deodorant 75 ml

Code For Men je první vůně od značky Armani, která je orientálně laděná. Code For Men je elegantní, svěží a kořeněná. V úvodu vůně nalezneme bergamot a citron, v srdci se ukrývá badyán a květ olivovníku. V základu vůni zafixuje kůže a tabák. Vůně byla uvedena na trh v roce 2004.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jean P. Gaultier Le Male - tuhý deodorant 75 ml

Jean Paul Gaultier použil pro design vůně symbol námořnického trička. Le Male je orientálně-fougerová vůně. V první fázi ucítíte bergamot, kardamon, levanduli, v srdci se skrývají květy pomeranče v kombinaci s kmínem, v poslední fázi vás oslní exotické dřeviny, fazole Tonka a vanilka. Vůně byla na trh uvedena v roce 1995.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Naomi Campbell Naomi Campbell - deodorant s rozprašovačem 75 ml

Vůně Naomi Campbell je určena pro ženy, které touží být úspěšné a nezávislé. Znají své životní cíle, kterých chtějí dosáhnout, vyzařují neodolatelný sex-appeal a jsou rády, když je o ně něžně pečováno. Vůně byla uvedena na trh v roce 1999.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bruno Banani Woman - deodorant s rozprašovačem 75 ml

První dámská vůně Bruno Banani vystihuje podstatu této značky. Nebrat sama sebe příliš vážně a žít svůj život naplno. Bruno Banani Woman vám pomůže diskrétně zdůraznit vaši osobnost a podpořit sebedůvěru pro vyjádření vašeho jedinečného a nekonvenčního stylu.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK