No ifs ands or dogs cheer accident cd

Pro vyhledávací frázi No ifs ands or dogs cheer accident cd jsme na našem vyhledávači našli 210521 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi No ifs ands or dogs cheer accident cd trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 210521 produktů

Pulovr s rolákem Cheer

Pulovr s rolákem, Cheer. Trendy detaily jsou hrubý úplet a melírovaná příze. Zvýrazní linii postavy. Délka: cca 64 cm. Měkký a příjemný materiál: 100% polyakryl.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tričko, CHEER (2 ks)

Tričko, Cheer (v balení po 2 ks). Lokty s módním našitým flekem. V lehce projmutém střihu. Délka: cca 64 cm. Materiál šetrný k pokožce: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Manšestrová sukně, CHEER

Manšestrová sukně, Cheer. Úzká, se širokým pasovým límcem. S rozličně širokými poutky pro různě široké pásky. Vpředu se dvěma kapsami, vzadu dvěma kapsami a rozparkem. Délka: cca 50 cm. Pohodlný, jemný manšestr: 97% bavlny, 3% elastanu. Bez pásku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Džínová sukně, Cheer

Džínová sukně, Cheer. Černý denim s lehce obnošeným efektem. V mírné linii A. S řadou dělících švů, se skvělými kapsami. Pas s poutky na pásek, vpředu na zip. Délka: cca 54 cm. 80% bavlny, 18% polyesteru, 2% elastanu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Džínová sukně, Cheer

Džínová sukně, Cheer. Sportovní styl se 2 velkými kapsami vpředu, 2 zadními kapsami a prošívanými švy dokola. Trendy obnošený efekt. Zvýrazní linii postavy. Délka: cca 50 cm. Strečový denim: 98% bavlny, 2% elastanu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Džínová sukně, CHEER

Džínová sukně, Cheer. Těsně obepíná tělo, se širokým pasem, dvěma zadními kapsami a rozparkem. Vpředu po celé délce na knoflíky. Délka: cca 50 cm. Pohodlná strečová džínovina se sepraným efektem obnošeného vzhledu. 98% bavlny, 2% elastanu. Bez pásku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Capri džíny, Cheer

Capri džíny, Cheer. S nápadným mačkaným efektem a zajímavě vypracovanými, vyšívanými zadními kapsami. Vnitřní délka nohavice: cca 53,5 cm. Pohodlná strečová džínovina se sepraným efektem obnošeného vzhledu. 98% bavlny, 2% elastanu. Bez pásku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Džínové bermudy, CHEER

Džínové bermudy znaèka Cheer. Velmi moderní. S mnoha kapsami, výraznì prošitými dìlícími švy, efektem pomaèkání na kapsách vpøedu a v obnošené seprané úpravì. Støih zdùrazòující postavu s pohodlnou výškou pasu. Vnitøní délka nohavic letních kalhot je cca 39,5 cm. Streèový denim. 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Žerzejové šaty

Tyto šaty s dlouhým rukávem značky Cheer přesvědčí na celé čáře překrásným celoplošným vzorem. Pro nezaměnitelný vzhled se postará svůdný krajkový detail na hranatém výstřihu a lemu. Úzká zavazovací stužka zdůrazňuje pas a vytváří ženskou siluetu. Šaty s dlouhým rukávem v délce nad kolena z měkce splývavého žerzeje vysoké kvality slibuje ryzí požitek z nošení s lodičkami ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Halenka bez zapínání

Celoplošný vzor s bordurovým potiskem. Detail na knoflíky na zadní straně. Dlouhý rukáv s rozparkem na knoflík. Lem s postranními rozparky. Měkce splývavá kvalita. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: do boků. Zapínání: na 1 knoflík. Nápadné znaky: s bordurovým dezénem. Svrchní materiál: 100% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Kostkovaná halenka

S károvaným vzorem. Košilový límec. Našité kapsy vpředu. Rukávy na ohrnutí. Přední a zádové sedlo. Zaoblený lem. Příjemná kvalita. Materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Tričko s potiskem

Celoplošný potisk - každý kus je originál. 3/4 rukávy. Výstřih do V. Měkký žerzejový materiál. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: zakrývající boky: nápadné znaky: s hlubokým výstřihem do V. Materiál: 100% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Dlouhá bunda

Zapínatelná kapuce s regulovatelným stahovacím tunýlkem. 2cestný zip. 2 postranní šikmé kapsy, 2 kapsy se zipem ve výši hrudi. Elastické náplety na rukávech. Dělicí švy. Střih vzadu o něco delší než vpředu. Bez podšívky. Kvalita, která se příjemně nosí. Střih: volný. Délka střihu: ke kolenům. Zapínání: 2-cestný zip. Zvláštní znaky: s kapucí. Materiál: 70% polyester, 30% n...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer 7/8 rifle

Sepraný vzhled. Záhyby od nošení. Styl s pěti kapsami s nýtky. Dělicí švy vpředu. Elastický denim, který se příjemně nosí. Výška sedu: poněkud nižší. Zakončení nohavic: normální okraj. Střih: velmi zdůrazňující postavu. Délka střihu: ke kotníkům. Zapínání: zip a knoflík. Zvláštní znaky: nápadné prošívání. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Džínové bermudy, Cheer

Totálne trendy! Bohate vypracovaný model, s mnoha kapsami a kontrastními ozdobnými švy. Markantní efekt used. Priléhají k postave, s mírne nízkým pasem. Z cisté bavlny.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer 3/4 kalhoty

Autentické seprání s naznačenými obnošenými sklady. Stylové, s pěti kapsami. Viditelné knoflíky. 3/4 délka. Záplata loga na pase vzadu. Elastická kvalita, příjemná na nošení. Výška pasu: standardní. Střih: velice zdůrazňuje tvar postavy: délka střihu: 3/4 délka. Zapínání: knoflíky. Nápadné znaky: s viditelným zapínáním na knoflíky. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Džínové bermudy, Cheer

Ideální pro horké letní dny. Střih s pěti kapsami, se zadními patkovými kapsami a rovnými, ohrnutými nohavicemi. Pohodlný strečový denim. Barva tmavě modrá: 76% bavlna, 23% polyester, 1% elastan. Barva bílá: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Úzké rifle

Barevně odlišené hrubé švy. Záhyby od nošení. Styl s pěti kapsami s výšivkou. Poutka na pásek. Pohodlný strečový denim. Výška sedu: poněkud nižší. Zakončení nohavic: normální okraj. Střih: zdůrazňující postavu. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: zip a knoflík. Zvláštní znaky: zadní kapsy s výšivkou. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Capri kalhoty

S poutky na pásek a postranními rozparky na nohavicích. Našité kapsy vzadu s výšivkou. Příjemná, elastická kvalita. Zobrazené doplňky nejsou součástí balení. Výška pasu: komfortní. Zakončení v pase: standardní lem. Zakončení nohavic: standardní lem. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: zakrývající kolena. Zapínání: knoflík a zip. Nápadné znaky: s nano výbavou. 97...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Košilová halenka

Vetkaný károvaný vzor. Dlouhý rukáv lze ohrnout a připevnit integrovanou páskou na knoflíček. Průběžná knoflíková léga. Zaoblený lem. Tkaný materiál příjemný na nošení. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: zakrývající boky. Zapínání: knoflíková léga. Nápadné znaky: s rukávy na ohrnutí. Svrchní materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Kožená bunda

Motorkářský styl. Asymetrický zip. Pásky na ramenou. Kapsy se zipy vpředu. Měkká imitace kůže. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: do boků. Zapínání: zip. Nápadné znaky: se zdobným prošitím. Materiál: 100% polyester. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer 7/8 rifle

Hýžďové kapsy s výšivkou. Střih s pěti kapsami. Sepraný efekt s obnošenými sklady. Pas s poutky na pásek. Elastický materiál, příjemný na nošení. Výška pasu: standardní. Zakončení nohavic: standardní lem. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: 7/8 délka. Zapínání: knoflík a zip. Nápadné znaky: v obnošeném vzhledu. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Navlékací halenka

Záplatovaný vzor. Zádové sedlo z krajky. Výstřih ve tvaru poháru. Vpředu kratší, vzadu delší lem. 3/4 rukávy s elastickým lemem. Materiál příjemný na nošení. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: zakrývající zadeček. Nápadné znaky: s krajkovým detailem. Materiál: 100% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Vzorované šaty

Kontrastní celoplošný potisk v květinovém designu. Šňůrka se střapci a rozparek na kulatém výstřihu. Pásek se střapci v pase. 3/4 délka rukávů s elastickým lemem. Měkce splývavá kvalita. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: ke kolenům. Nápadné znaky: šňůrkový pásek. Svrchní materiál: 100% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Dlouhá halenka

Dekorativně zpracované švy vpředu. Malý stojací límec. Výstřih do V s polodlouhou knoflíkovou légou. Dlouhé rukávy na ohrnutí. Kvalita příjemná na nošení. Vyobrazené doplňky nejsou součástí balení. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: ca do půlky stehen. Zapínání: knoflíková léga. 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Strečové kalhoty

Postranní zip. Bezešvě nastavený pas. Tvarově stabilní strečová kvalita. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: zip. Nápadné znaky: s postranním zipem. Svrchní materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Džínová sukně

Obnošený vzhled Blue-used s předtvarovanými sklady. Design s pěti kapsami. Postranní zip. Zadní rozparek. Elastická denimová kvalita. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: ca do půli lýtek. Zapínání: zip. Nápadné znaky: s postranním zipem. Svrchní materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Dlouhý pletený svetr

Vzhled smyčkového úpletu. Zapínání na jeden knoflík. Kulatý výstřih. Příjemná hrubá pletenina. Střih: zdůrazňující postavu. Střih/délka: k bokům. Zapínání: na 1 knoflík. Zvláštní znaky: s dekorativním smyčkovým úpletem. Vrchní materiál: 100% polyakryl

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Úzké rifle

Styl s pěti kapsami. Poutka na pásek. Pohodlný strečový materiál. Výška sedu: poněkud nižší. Zakončení pásku: normální okraj. Zakončení nohavic: normální okraj. Střih: zdůrazňující postavu. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: Zapínání na knoflík a zip. Zvláštní znaky: postranní šev posunutý dopředu. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Navlékací halenka

Kulatý výstřih se zavazovací šňůrkou vpředu a řasením po obvodu. Dlouhé, raglánové rukávy na ohrnutí. Měkce splývavá kvalita. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: zakrývající boky. Nápadné znaky: s top aktuálním bordurovým potiskem. Materiál: 100% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Vzorované šaty

Jemný celoplošný vzor. Ženský kulatý výstřih s rozparkem a zavazovacími šňůrkami se střapci. Elastická gumička v pase. Dekorativní zakončení širokých 3/4 rukávů a lemu. Měkce splývavá kvalita. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: ke kolenům. Nápadné znaky: s řaseným dělícím švem. Materiál: 100% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Navlékací halenka

Hluboký rozparek na výstřihu. Nákladná výšivka na přesahu u krku a manžetách. Postranní rozparky. Měkká kvalita. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: zakrývající boky. Nápadné znaky: s trendovým potiskem na borduře. Materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Elastické kalhoty

Nýty na kapsách vpředu a vzadu. Styl s pěti kapsami. Pas s poutky na pásek. Pohodlný a tvarově stálý strečový materiál. Doplňky na obrázku nejsou součástí dodávky. Výška sedu: poněkud nižší. Zakončení pásku: normální okraj. Zakončení nohavic: normální okraj. Střih: zdůrazňující postavu. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: knoflík a zip. Zvláštní znaky: 3 různé délky. Materiál...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Fleecová mikina

Stojáček se suchým zipem. Postranní všité kapsy. Dlouhý rukáv s otvorem pro palec. Obousměrný zip. Měkká fleecová kvalita. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: zakrývající zadeček. Zapínání: zip. Nápadné znaky: s kapucí. Svrchní materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dlouhý pulovr, Cheer

Nápadným detailem je široký rolák a zajímavě vypracované náplety rukávů a spodního okraje. Zvýrazní linii postavy. Délka: cca 76 cm. 100% polyakryl.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Manšestrové kalhoty

Z měkkého manšestru. V mírně rozšířeném střihu. Pohodlný materiál, příjemný na nošení díky strečové bavlně. Výška pasu: pohodlná. Zakončení v pase: štepované. Střih: rozšířený. Zapínání: knoflík, zip.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Riflové šaty

Lehce seprané, kontrastní švy. Ženský kulatý výstřih, krátký rukáv s pevným ohrnutím. Krátký zip za krkem. Měkká kvalita. Střih: volný. Délka střihu: po kolena. Zapínání: zip. Zvláštní znaky: 2 kapsy. Materiál: 100% lyocell.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Capri kalhoty

Nastřižený lem nohavic. Našité hýžďové kapsy s výšivkou. Postranní všité kapsy. Pas s poutky na pásek. Poddajný materiál. Výška pasu: o něco nižší. Zakončení v pase: standardní lem. Střih: velice zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: 3/4 délka. Zapínání: knoflík a zip. Nápadné znaky: s předsazeným postranním švem. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Flanelová halenka

Léga patentů. Náprsní kapsy se záložkami a knoflíky. Dlouhé, manžetové rukávy. Zaoblený lem. Měkká, flanelová kvalita. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: zakrývající boky. Zapínání: patenty. Nápadné znaky: s průběžnou knoflíkovou légou. Svrchní materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Zimní bunda, Cheer

Odepínací kapuce s umělým kožíškem, který lze rovněž odejmout. S řadou dělících švů a velkými kapsami. Knoflíková léga se zapíná na řadu kolíčkových knoflíků a překrývá zdrhovadlo. Délka: cca. 83 cm. Svrchní materiál: 100% bavlna. Podšívka a výplň: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Dlouhá sukně

Maxi délka ke kotníkům. Elastický pas. Dva hluboké postranní rozparky. Splývavá kvalita, příjemná na nošení. Zakončení v pase: elastický pas. Střih: nepřiléhavý. Nápadné znaky: 2 praktické všité kapsy. Materiál: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Úzké rifle

Stylové, s pěti kapsami a výšivkou. Pas s poutky na pásek. Pohodlný strečový denim. Výška pasu: o něco nižší. Zakončení nohavic: standardní lem. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: dlouhá. Zapínání: zip a knoflík. Nápadné znaky: v lehce sepraném vzhledu. Materiál: 72% bavlna, 26% polyester, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Letní sukně

Vzorovaná děrovaná výšivka. Široký žabkovaný pas s dekorativním tunýlkem a stahovacími šňůrkami. Lze nosit i jako korzetové šaty. Zvlněný dolní okraj. Měkká kvalita. Zakončení v pase: žabkovaná manžeta. Střih: zdůrazňující postavu. Délka střihu: nad kotníky. Zvláštní znaky: propracovaná děrovaná krajka. Materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Top, Cheer (2 ks)

V balení po 2 kusech. Lze skvěle kombinovat. Se širokými ramínky. Zvýrazní linii postavy. Délka: cca 56 cm. Pohodlný materiál: 95% bavlny, 5% elastanu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Přechodný kabát

Rukávy na ohrnutí s pruhovanou vsadkou. Skrytý zip. Dvě všité a náprsní kapsy. Vnitřní kapsa. Vnitřní šňůrka v pase. Příjemný, lehce podšitý materiál. 100% polyamid. Podšívka: 100% polyester.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dlouhé tričko, Cheer

Tričko je zajímavé díky atraktivnímu zpracování volánkům na výstřihu a variabilnímu nařasení po stranách. Délka cca 68 cm. Příjemný materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Úzké kalhoty

Aktuální zapínání na knoflíky a dvojitá poutka na pásek vpředu. Bohatě prošívané kapsy. Ozdobný šev nad kolenem. Styl s 5 kapsami. Příjemný materiál se strečovým podílem. Výška sedu: normální. Zakončení nohavic: normální lem. Střih: zdůrazňující postavu. Střih/délka: dlouhé. Zapínání: knoflíky. Zvláštní znaky: v nabídce ve 3 velikostech. Vrchní materiál: 98% bavlna, 2% el...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Cargo sukně

Pohodlné, s dělícími švy a kapsami. Obvod nohavice: cca 43 cm, dá se pohodlně nastavit. Vnitřní délka nohavice: cca 60 cm. 97% bavlna, 3% elastan. V bílé: 98% bavlna, 2% elastan. Bez pásku. Výška pasu: komfortní. Okraj: prošitý. Okraj nohavic: rovný. Provedení: kopíruje obrysy těla. Střih/délka: 7/8. Zapínání: na zip, knoflík.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Pletený pulovr

Částečný vzor. Kulatý výstřih. Úzké náplety. Měkká, hřejivá hrubá pletenina. Střih: volný. Délka střihu: pod boky. Zvláštní znaky: módní pruhovaný vzor. Materiál: 100% polyakryl.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Capri džíny, Cheer

S detaily mírně obnošeného efektu used, nohavice s bočním zapínáním na knoflíky. Zvýrazňuje linii postavy, zadní kapsy s výšivkou a s mírně nižším pasem. Vnitřní délka nohavice: cca 45 cm. Z 97% bavlny, 3% elastanu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Sportovní top

Potisk kytiček. Řasení na kulatém výstřihu vpředu. Široká ramínka. Měkce splývavá žerzejová kvalita, snadná na údržbu. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: zakrývající boky. Nápadné znaky: v trendovém celoplošném potisku. Materiál: 100% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Pletený pulovr

S gradientním zbarvením a metalickými vlákny. Pleteninová směs z žebrované a efektní pleteniny. Kulatý výstřih. Měkká a silná pletenina vysoké kvality. Materiál: 100% polyakryl.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Bunda s kapucí

2cestný zip s patentovou lištou. Různé šikmé kapsy. Rukávy s manžetami. Střih s poněkud delší zadní stranou. Materiál se příjemně nosí. Střih: volný. Délka střihu: pod hýždě. Zapínání: 2cestný zip, patenty. Zvláštní znaky: velké 2cestné kapsy. Materiál: 50% polyester, 35% bavlna, 15% nylon.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Žerzejové šaty

Celoplošný vzor. Široká ramínka a hranatý výstřih. Řasený šev v pase. Měkce splývavý, elastický žerzej. Střih: zdůrazňuje tvar postavy. Délka střihu: ke kolenům. Nápadné znaky: s velkým hranatým výstřihem. Materiál: 95% viskóza, 5% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Džínová sukně

Široký pás s poutky na pásek. Uzavírá se třemi knoflíky a zipem. Kulaté kapsy vpředu, našité zadní kapsy. Rozparek vzadu. Nýtové detaily. Elastický materiál příjemný na nošení. Výška břicha: trochu nižší. Zakončení pasu: běžný lem. Padnoucí střih: podtrhující postavu. Délka střihu: nezakrývající kolena. Zapínání: knoflíky, zip.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Vzorovaná halenka

Celoplošný potisk. Skrytá knoflíková léga. Krátké rukávy se záložkou. Chlapecký límeček. Řasení vzadu na sedle. Měkký materiál splývavého vzhledu. Střih: nepřiléhavý. Délka střihu: do boků. Zapínání: knoflíková léga. Nápadné znaky: s chlapeckým límečkem. Svrchní materiál: 100% viskóza.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Capri džíny, Cheer

Přiléhají k postavě, se spoustou kapes. Nohavice se stahovací šňůrkou. S pohodlnou výškou pasu. Vnitřní délka nohavice: cca 50 cm. Blue Denim, mírně seprané do obnošeného efektu. 98% bavlna, 2% elastan.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Riflové šaty

Oprání. Průběžná knoflíková léga. Nastavitelná ramínka a poutka v pase. Postranní šikmé kapsy. Denimový materiál, který se příjemně nosí. Střih: volný. Délka střihu: krátká. Zapínání: knoflíky. Zvláštní znaky: nastavitelná ramínka. Materiál: 100% bavlna.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Cheer Károvaná halenka

Navlékací, směrem dolů se mírně rozšiřuje. Károvaný design. Stojáček a hluboký výstřih do V. Prošívané sámky podél poloviční knoflíkové légy. Dlouhé rukávy s kontrastní vnitřní stranou manžety z manšestru lze ohrnout a upínacím páskem na knoflík zafixovat. Měkká halenkovka. Typ výrobku: károvaná halenka. Provedení: kopíruje obrysy těla. Zapínání: poloviční knoflíková léga...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Džíny, CHEER, »Petra«

Střih boot cut, který se směrem dolů rozšiřuje opticky prodlužuje nohy. S 5 kapsami, dokola s markantními prošívanými švy kontrastní barvy, se zadními vyšívanými kapsami s patkou. Vnitřní délka nohavice: N-V. 83,5 cm, K-V. 78,5 cm. Pohodlný strečový materiál s mírně obnošeným efektem: 98% bavlna, 2% elastan. Bez pásku.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK