Nuz na kuchani ryb
Pro vyhledávací frázi Nuz na kuchani ryb jsme na našem vyhledávači našli 386 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Nuz na kuchani ryb trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Nůž Santoku Swiss Classic 17 cm
Zvládne nakrájet suroviny na jemné, tenké plátky i drobné kousky, poradí si jak s přípravou masa a ryb, tak s krájením či sekání bylinek, ovoce i zeleniny.
Více informacíSchwertkrone Black Santoku nůž 17 cm
Santoku nůž Schwertkrone se 17 cm dlouhou čepelí z kvalitní nerezové ocele 1.4034 s tvrdostí 56 HRC. Černá rukojeť je vyrobena ze syntetického materiálu a je tvarovaná tak, aby úchop byl pevný a nůž neklouzal z ruky. Santoku nůž je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny.
Více informacíSchwertkrone Olivewood Santoku nůž 18 cm
Kovaný japonský Santoku nůž Schwertkrone s 18 cm čepelí z kvalitní nerezové ocele a s ergonomickou rukojetí z výběrového olivového dřeva. Je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Nůž je perfektně vyvážený, je vhodný i na dlouhou práci v kuchyni.
Více informacíKinetic Filetovací nůž DL Fillet Knife 6"
Tento nůž je perfektní na filetování a přípravu ryb a jiného masa. Má 6 palce dlouhou super ostrou čepel z nerezové oceli a měkký úchop. Tento nůž je perfektní na filetování a přípravu ryb a jiného masa. Má 6 palce dlouhou super ostrou čepel z nerezové oceli a měkký úchop. Zahrnují pouzdro a brousek. 6 palcová čepel z nerezové oceli Měkká r...
Více informacíMarttiini Kide Santoku nůž 18 cm
Kovaný Santoku nůž s výbrusem od finského výrobce Marttiini je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. 18 cm dlouhá čepel nože je vyrobena z kvalitní německé ocele 1.4116. Ergonomická rukojeť je vyrobena ze speciálního pryžového materiálu Santoprene®, díky kterému se nůž lehce čistí a má dobrou přilnavost.
Více informacíJaponský nůž Santoku - 18 cm - Katai
Ručně kovaný nůž Santoku s ostřím z japonské oceli VG10 v 5ti vrstvách a rukojetí z kořenového dřeva je univerzální nůž japonského stylu na krájení a sekání masa, ryb, zeleniny, ovoce či bylinek. Nůž je dodáván v luxusní dárkové krabici z páleného dřeva.
Více informacíJaponský nůž Santoku - 18 cm - VG10
Ručně kovaný nůž Santoku s ostřím z japonské oceli VG10 v 5ti vrstvách a s rukojetí z luxusního kořenového dřeva je univerzální nůž japonského stylu na krájení a sekání masa, ryb, zeleniny, ovoce či bylinek. Nůž je dodáván v luxusní dárkové krabici z páleného dřeva.
Více informacíJaponský nůž Santoku - 14 cm - Katai
Ručně kovaný nůž Santoku s ostřím z japonské oceli VG10 v 5ti vrstvách a rukojetí z kořenového dřeva je univerzální nůž japonského stylu na krájení a sekání masa, ryb, zeleniny, ovoce či bylinek. Nůž je dodáván v luxusní dárkové krabici z páleného dřeva.
Více informacíJaponský nůž Santoku - 14 cm - VG10
Ručně kovaný nůž Santoku s ostřím z japonské oceli VG10 v 5ti vrstvách a s rukojetí z luxusního kořenového dřeva je univerzální nůž japonského stylu na krájení a sekání masa, ryb, zeleniny, ovoce či bylinek. Nůž je dodáván v luxusní dárkové krabici z páleného dřeva.
Více informacíNůž filetovací Swiss Classic 20 cm
Když je čas proměnit krásnou rybu ve filety, spolehněte se na filetovací nůž na ryby. Díky jeho neuvěřitelně ostré a pružné čepeli budete mít k dispozici hbitost a řeznou sílu, kterou potřebujete k vytvoření dokonalých filet. Své hosty tak můžete usadit ke skvělému pokrmu z ryb, na který nikdy nezapomenou.
Více informacíJaponský nůž Santoku FORGED Sebra 14cm
Ručně kovaný nůž Santoku z řady FORGED Sebra je univerzální nůž japonského stylu na krájení a sekání masa, ryb, zeleniny, ovoce či bylinekNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceliPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z luxusního, afrického, tmavého dřeva doplněná o červený proužek dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krab...
Více informacíF. Dick Superior Santoku nůž 18 cm
Santoku kuchařský nůž s délkou čepele 18 cm ze série F. Dick Superior je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Superior je řada nožů s klasickou konstrukcí navržená pro profesionální použití i běžné použití v domácnosti. Rukojeť nožů je klasická černá se třemi nýty, s čepelí je spojena bezespárově.
Více informacíSwiss Classic nůž Santoku 17cm zelený
Zvládne suroviny nakrájet na jemné, tenké plátky i drobné kousky, poradí si jak s přípravou masa a ryb, tak krájením či sekání bylinek, ovoce i zeleniny.
Více informacíSwiss Classic nůž Santoku 17cm růžový
Zvládne suroviny nakrájet na jemné, tenké plátky i drobné kousky, poradí si jak s přípravou masa a ryb, tak krájením či sekání bylinek, ovoce i zeleniny.
Více informacíSwiss Classic nůž Santoku 17cm žlutý
Zvládne suroviny nakrájet na jemné, tenké plátky i drobné kousky, poradí si jak s přípravou masa a ryb, tak krájením či sekání bylinek, ovoce i zeleniny.
Více informacíSwiss Classic nůž Santoku 17cm oranžový
Zvládne suroviny nakrájet na jemné, tenké plátky i drobné kousky, poradí si jak s přípravou masa a ryb, tak krájením či sekání bylinek, ovoce i zeleniny.
Více informacíZWILLING Nůž na lososa 31 cm Professional “S“
Nůž na lososa PROFESSIONAL “S” má tenkou, 31 cm dlouhou, pružnou čepel s rovným ostřím. Je vhodný pro krájení lososa či jiných ryb na tenoučké plátky. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hla...
Více informacíNůž na lososa/šunku FOUR STAR® ZWILLING
Nůž na lososa / šunku FOUR STAR® má tenkou, 31 cm dlouhou, pružnou čepel s rovným ostřím. Je vhodný pro krájení lososa či jiných ryb na tenoučké plátky. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetik...
Více informacíRapala Filetovací nůž RCD Fillet Knife 6"
Kvalitní nůž určený na precizní porcování a filetování ryb od předního výrobce rybářských potřeb, to je Rapala Fillet Knife 6". Kvalitní nůž určený na precizní porcování a filetování ryb od předního výrobce rybářských potřeb, to je Rapala Fillet Knife 6". S délkou velmi ostré a úzké čepele z japonské nerezové oceli o délce 150 mm vám skvěle poslouží při rybaření...
Více informacíKuchařský nůž Classic Line 20 cm WMF
V případě kuchařského nože Classic Line 20 cm jsou hřbet nože a břit lehce prohnuté a zužují se do špičky, díky tomu lze kuchařský nůž využít skutečně všestranně. Kuchařský nůž má širokou, silnou čepel pro krájení masa, ryb a zeleniny. Je vhodný také k nasekání a kolébkovému krájení bylinek, zeleniny nebo ořechů. Špička nože přitom zůstává pevně na pracovní ploše a ost...
Více informacíNůž "Functional Form", Santoku, FISKARS 1057536
Univerzální nuž asijského typu pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. Výhody nože Santoku Fiskars Functional Form 17 cm: spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajištuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myč...
Více informacíNůž filetovací 22cm/HARD EDGE/1054946/F
Nůž z řady Fiskars Hard Edge s dlouhou tenkou pružnou čepelí je výborným pomocníkem při filetování ryb, krájení velkých kusů šunky, roastbeefu, salámů a jiných potravin, které vyžadují jemné a precizní plátkování. S jeho pomocí bude příprava ryb do japonských pokrmů hračkou. Čepel filetovacího nože z pevné nerezové ocelové planžety je prefektně ostrá a práce s filetovací...
Více informacíFlorina Nůž kuchařský Smart Multi, 20 cm
Nerezový kuchařský nůž Florina Smart Multi 20 cm nezbytný pomocník v každé kuchyni.Každý kuchařský nadšenec by měl mít ve své kuchyni kuchařský nůž z řady Smart Multi. Vyrobeno z nerezové oceli, která nereaguje s potravinami a nepředává jim kovovou chuť. 20 cm dlouhá čepel je ideální pro krájení surovin na tenké plátky, sekání a drcení. Nůž je ideální pro zpracování masa...
Více informacíBöker Forge Wood Santoku japonský nůž
Prémiová kvalita, inovativní design a perfektní vyvážení. To je řada kuchyňských kovaných nožů Forge, která navazuje na dlouhou tradici výroby kuchyňských nožů v továrně Böker v Solingenu. Nůž ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Čepel délky 16 cm je vyrobena z kvalitní nerezové ocele X50CrMoV15 s tvrdostí 55-56 HRC. Rukojeť je vyrobena ...
Více informacíGüde - Solingen Delta filetovací nůž 21 cm
Filetovací nůž Güde - Solingen série Delta s pružnou čepelí délky 21 cm. Výborný na filetování ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia. Rukojeť kuchyňských nožů Série Delta je vyplněna stylovými střenkami, které jsou mírně vystouplé a vyrobeny z blackwoodu afrického, známého jako mozambický eben. Tento druh dřeva patří mezi nejtěžší na světě a díky svým specifickým vlastn...
Více informacíKuchařský nůž F.Dick 21 cm
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb. Zaoblený tvar čepele usnadňuje houpavé řezy a je proto ideální i na zpracování cibule nebo bylinek. Specifikace: Základní kuchyňský nůž
Více informacíKuchařský nůž Classic Wüsthof 16 cm
Kuchařský nůž Classic s délkou čepele 16 cm a s poloviční hlavou (ochranou prstů), která snižuje hmotnost nože a zajišťuje tak větší komfort a menší únavu ruky při krájení. Univerzální víceúčelový nůž ke krájení, sekání a kostkování masa, zeleniny a ryb. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v od...
Více informacíVykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní, flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolo...
Více informacíNůž Santoku Classic White 17 cm
Typ nože Santoku, který pochází z Japonska a je spjat obecně s asijskou kuchyní, se stal velmi oblíbeným u kuchařů po celém světě. Perfektní nástroj zejména tam, kde je třeba surovinu krájet precizně na tenké plátky nebo drobné kousky. Natolik univerzální tvarem, hmotností a ostřím, že jej lze použít ke krájení bylinek, zeleniny a ovoce, stejně dobře jako k přípr...
Více informacíRAPALA - Filetovací nůž SOFT GRIP FILLET BP704SH1
Kvalitní filetovací nože od Rapaly.Pohodlná rukojeť, díky tvaru rukojeti se ruka neunaví ani po dlouhé práci. Strukturovaný povrch zabraňuje sklouznutí ruky i v případě, že je rukojeť zvlhlá.Záštita chrání prsty před sklouznutím z rukojeti na ostří, velmi úzká čepel. Progresivní čepel s oboustranným ostřím, zůstává pevná a rovná.Pružná čepel, skvěle se hodí k filetování r...
Více informacíYaxell Zen Santoku nůž 16,5 cm
Santoku nůž špičkové kvality od japonského výrobce Yaxell řady Zen má 16,5 cm dlouhou čepel vyrobenou z extrémně tvrdé japonské oceli VG 10 o tvrdosti 61 HRC, která zaručuje noži dlouhotrvající ostrost. Jádro je obalené 18 vrstvami kvalitní nerez oceli z každé strany a vytváří tak 37 nerezavějících vrstev damascénského vzhledu. Důlkování na horní části čepele dodává nožům...
Více informacíNůž Santoku 16cm/HARD EDGE/1051761/F=
Santoku nůž pochází z Asie. Jeho čepel je obvykle kratší než u kuchařského nože a má také výrazně odlišnou geometrii. V překladu znamená slovo Santoku „nůž tří ctností". Nízká hmotnost, tenká čepel a široká špička umožňují krájení velmi úzkých a malých tvarů. Fiskars nůž Santoku řady Hard Edge oceníte při krájení cibule, rajčat a jiné zeleniny například do salátů, hodí s...
Více informacíJaponský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm GYUTOU - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 210 mm.Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem pou...
Více informacíJaponský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 180 mm
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 180 mm GYUTOU - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 180 mm.Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem pou...
Více informacíJaponský nůž KANETSUNE SUJIHIKI Damascus 240 mm
Japonský nůž KANETSUNE SUJIHIKI Damascus 240 mm SUJIHIKI - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 240 mm.Sujihiki - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnost...
Více informacíJaponský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 240 mm
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 240 mm GYUTOU - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 240 mm.Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem pou...
Více informacíNůž Cattara MULTI HAMMER 18 cm
Pořiďte si tento multifunkční nástroj, který se vám bude hodit při rozličných outdoor aktivitách. Hlavními částmi jsou kladivo a sekyrka. Po rozepnutí pojistky na konci rukojeti, se v přední části odhalí čelisti, které mohou být použity jako kombinované kleště. Dále disponuje klasickým nožem délky 7 cm, křížovým šroubovákem, pilkou na dřevo, odstraňovačem šupin ryb a pil...
Více informacíEVA SOLO Kuchyňský nůž 18cm Nordic
Čepel vyrobená z kvalitní japonské damaškové oceli složená z 67 vrtev je extrémně odolná s vlastností tvrdosti 60 HRC. Anatomická rukojeť se pžipusobí každé ruce, podtavec pro opření palce zajistí optimální tlak a přesnost při krájení potravin. Nůž je ideální pro krájení zeleniny, masa i ryb. Dokonale krájí tenké plátky. Nedoporučujeme krájet zmražené suroviny a kosti....
Více informacíFiskars Functional Form Santoku nůž 16cm 1057536
• Santoku nůž Fiskars Functional Form ™ je univerzální nůž asijského stylu se širokou čepelí navržený pro pohodlné používání a snadnou údržbu• Ideální pro přípravu masa, ryb a zeleniny• Odolná čepel z japonské nerezové oceli• Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení• Hluboký chránič prstů posky...
Více informacíFiskars Functional Form Santoku nůž 16cm 1057536
• Santoku nůž Fiskars Functional Form ™ je univerzální nůž asijského stylu se širokou čepelí navržený pro pohodlné používání a snadnou údržbu• Ideální pro přípravu masa, ryb a zeleniny• Odolná čepel z japonské nerezové oceli• Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení• Hluboký chránič prstů posky...
Více informacíFiskars Functional Form Santoku nůž 16cm 1057536
• Santoku nůž Fiskars Functional Form ™ je univerzální nůž asijského stylu se širokou čepelí navržený pro pohodlné používání a snadnou údržbu• Ideální pro přípravu masa, ryb a zeleniny• Odolná čepel z japonské nerezové oceli• Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení• Hluboký chránič prstů posky...
Více informacíFiskars Functional Form Filetovací nůž 22cm 1057540
• Filetovací nůž Fiskars Functional Form ™ je navržený pro pohodlné používání a snadnou údržbu• Tenká a pružná čepel je ideální pro filetování masa a ryb• Odolná čepel z japonské nerezové oceli• Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení• Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné ...
Více informacíFiskars Functional Form Filetovací nůž 22cm 1057540
• Filetovací nůž Fiskars Functional Form ™ je navržený pro pohodlné používání a snadnou údržbu• Tenká a pružná čepel je ideální pro filetování masa a ryb• Odolná čepel z japonské nerezové oceli• Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení• Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné ...
Více informacíFiskars Functional Form Filetovací nůž 22cm 1057540
• Filetovací nůž Fiskars Functional Form ™ je navržený pro pohodlné používání a snadnou údržbu• Tenká a pružná čepel je ideální pro filetování masa a ryb• Odolná čepel z japonské nerezové oceli• Ergonomická rukojeť s povrchem SoftGrip ™ v místě uchopení• Hluboký chránič prstů poskytuje pohodlné ...
Více informacíNůž multifunkční CATTARA 13254 Multi Hammer
Nůž multifunkční CATTARA MULTI HAMMER Multi Hammer je multifunkční nůž v celokovovém provedení s dřevěnými střenkami.Nejvýraznějšími částmi jsou kladivo a sekyrka. Po rozepnutí pojistky na konci rukojeti, se v přední části odhalí čelisti, které mohou být použity jako kombinované kleště. Dále se nabízí klasický nůž délky 7 cm, křížový šroubovák nejběžnějších rozměrů, pilka...
Více informacíFiletovací nůž Gourmet Wüsthof 16 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a ...
Více informacíKuchařský nůž CLassic Wüsthof 23 cm
Univerzální víceúčelový nůž ke krájení, sekání a kostkování masa, zeleniny a ryb. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a úzká čepel snižují hmotnost nože. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ...
Více informacíKuchařský nůž Gourmet Wüsthof 16 cm
Kuchařský víceúčelový nůž ke krájení a sekání bylinek, a také k řezání masa, zeleniny a ryb. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtov...
Více informacíKuchařský nůž Gourmet Wüsthof 18 cm
Kuchařský víceúčelový nůž ke krájení a sekání bylinek, a také k řezání masa, zeleniny a ryb. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtov...
Více informacíCattara MULTI HAMMER Nůž - 18 cm
Nejvýraznějšími částmi jsou kladivo a sekyrka. Po rozepnutí pojistky na konci rukojeti, se v přední části odhalí čelisti, které mohou být použity jako kombinované kleště. Dále se nabízí klasický nůž délky 7 cm, křížový šroubovák nejběžnějších rozměrů, pilka na dřevo, odstraňovač šupin ryb a pilníkem se zakončením, jenž se dá použít jako plochý šroubobvák. Posledním nástro...
Více informacíCattara MULTI HAMMER Nůž - 18 cm
Nejvýraznějšími částmi jsou kladivo a sekyrka. Po rozepnutí pojistky na konci rukojeti, se v přední části odhalí čelisti, které mohou být použity jako kombinované kleště. Dále se nabízí klasický nůž délky 7 cm, křížový šroubovák nejběžnějších rozměrů, pilka na dřevo, odstraňovač šupin ryb a pilníkem se zakončením, jenž se dá použít jako plochý šroubobvák. Posledním nástro...
Více informacíNůž Santoku Katai 18 cm, FORGED
Délka čepele 18 cm Tloušťka čepele 2 mm Vyrobeno z japonské oceli VG10 Rukojeť z kořenového dřeva ošetřeného pryskyřicí Tvrdost 60° Rockwella Úhel broušení 22° Ručně kovaný v 5ti vrstvách Balen...
Více informacíNůž Santoku Katai 14 cm, FORGED
Délka čepele 14 cm Tloušťka čepele 2 mm Vyrobeno z japonské oceli VG10 Rukojeť z kořenového dřeva ošetřeného pryskyřicí Tvrdost 60° Rockwella Úhel broušení 22° Ručně kovaný v 5ti vrstvách Balen...
Více informacíKuchyňský nůž Gourmet Wüsthof 16 cm
Tento víceúčelový nůž je určen k řezání a sekání bylinek, a také ke krájení masa, zeleniny a ryb. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je za...
Více informacíJaponský nůž Gourmet Wüsthof 17 cm
Víceúčelový santoku nůž asijské kuchyně k řezání ryb, masa a zeleniny. Je vybaven výbrusy po stranách čepele, které zabraňují lepení krájených potravin. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí...
Více informacíNůž Cattara MULTI kapesní 10 cm
Sháníte parťáka na dobrodružné výpravy, kterého nic nezaskočí? S multifunkčním kapesním nožem Cattara Multi si poradíte za každé situace, která vás může na výletech v přírodě i v běžném životě potkat. V noži se ukrývá 13 nástrojů , které jsou zhotoveny z nožířské oceli 420J1 s tvrdostí HRC48 . Zvládne všechny překážky i při nepříznivém počasí, kdy tento mate...
Více informacíKuchařský nůž Sebra Forged 20,5 cm
Kuchařský nůž Sebra Forged s délkou čepele 20,5 cm má širokou, robustní čepel a je jedním z nejdůležitějších nožů pro profesionální i amatérské kuchaře. Je ideální pro krájení masa, ryb nebo zeleniny, ale skvěle se hodí také pro sekání bylinek. Nože ze série Sebra charakterizuje...
Více informacíNůž Dellinger kuchařský Chef Carbon Fragment
Kuchařský nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracovaní ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní a kvalitní nůž. Díky zužování hřbetu a ostří do špičky má nůž ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Krájení bylinek nebo ořechů vám umožní i kolébkové krájení díky výše polo...
Více informacíFiskars Hard Edge Filetovací nůž, 22cm 1054946
Nože Fiskars Hard Edge se pyšní excelentní ostrostí svých čepelí, která vydrží až 4x déle než u běžných nožů. Je tomu tak díky jedinečné technologii LZR-EDGE™, která zajišťuje vynikající ostrost za všech podmínek. Čepele nožů jsou vyrobeny z vysoce kvalitní japonské nerezové oceli. Nože Hard Edge mají rukojeti s 3D pov...
Více informacíFiskars Hard Edge Filetovací nůž, 22cm 1054946
Nože Fiskars Hard Edge se pyšní excelentní ostrostí svých čepelí, která vydrží až 4x déle než u běžných nožů. Je tomu tak díky jedinečné technologii LZR-EDGE™, která zajišťuje vynikající ostrost za všech podmínek. Čepele nožů jsou vyrobeny z vysoce kvalitní japonské nerezové oceli. Nože Hard Edge mají rukojeti s 3D pov...
Více informacíPodobné fráze: na ryby 30 g | nase ryby a rybareni | kapesni nuz rybicka mikov | nuzky rybarske z nerezove oceli | nuz zaviraci rybicka stribrna | mikov nh 3b nerez nuz rybarsky | zaviraci nuz rybicka dalmatin | zaviraci nuz rybicka pink | zaviraci nuz laguiole rybarsky | nuz kapesni skladaci rybicka | nuz mikov 130 nzn 1 rybicka | mikov kapesni nuz rybicka | saenger rybarsky nuz specialni | kds 8187 rybarsky nuz 16 5 cm | keyroad detske nuzky rybka | nuz rybicka 130 nzn 1 zn zl | nuz rybarsky tes sl2170557x | mikov nuz rybicka 130 nzn 1 nerez | nuz rybicka 130 nzn 1 nerez | fiskars detske nuzky ryba | rybarsky nuz 25 cm s pouzdrem | nuz 130 dz 1 zlata rybicka | multifunkcni nuz 12v1 rybicka | kapesni nuz rybicka barevna | nuz kapesni rybicka 130 nzn 1 | nuz skladaci mikov rybicka zlata | fox rybarske nuzky braid blades | kapesni nuz mikov rybicka zlata | nuz 130 nzn 1 kz malovana rybicka | nadoba na ryby | nuz na krk | nuz na houby | nuzky na psy | nuz na chleb | nuz na sklo