Ochranne sklo fixed fixgfa 1136 bk

Pro vyhledávací frázi Ochranne sklo fixed fixgfa 1136 bk jsme na našem vyhledávači našli 818 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Ochranne sklo fixed fixgfa 1136 bk trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 818 produktů

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Tecno Camon 18 Premier, lepení přes celý displej FIXGFA-971-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Tecno Camon 18 Premier, lepení přes celý displej FIXGFA-971-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi POCO M5, lepení přes celý displej FIXGFA-1030-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi POCO M5, lepení přes celý displej FIXGFA-1030-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi POCO M5s, lepení přes celý displej FIXGFA-1031-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi POCO M5s, lepení přes celý displej FIXGFA-1031-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A03, lepení přes celý displej FIXGFA-862-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A03, lepení přes celý displej FIXGFA-862-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Motorola Moto G200 5G, lepení přes celý displej FIXGFA-878-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Motorola Moto G200 5G, lepení přes celý displej FIXGFA-878-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Motorola Moto G71, lepení přes celý displej FIXGFA-876-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Motorola Moto G71, lepení přes celý displej FIXGFA-876-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Realme C31, lepení přes celý displej FIXGFA-947-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Realme C31, lepení přes celý displej FIXGFA-907-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A53 5G, lepení přes celý displej FIXGFA-874-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A53 5G, lepení přes celý displej FIXGFA-874-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A73 5G, lepení přes celý displej FIXGFA-887-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A73 5G, lepení přes celý displej FIXGFA-887-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi A1, lepení přes celý displej FIXGFA-1033-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi A1, lepení přes celý displej FIXGFA-1033-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi 10 5G, lepení přes celý displej FIXGFA-906-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi 10 5G, lepení přes celý displej FIXGFA-906-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi Note 11T, lepení přes celý displej FIXGFA-981-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi Note 11T, lepení přes celý displej FIXGFA-981-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi 10C, lepení přes celý displej FIXGFA-907-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi 10C, lepení přes celý displej FIXGFA-907-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Honor X7, lepení přes celý displej FIXGFA-978-BK, černé

Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Honor X7, lepení přes celý displej FIXGFA-978-BK, černé s tloušťkou 0,33, poskytuje maximální ochranu před poškozením při zachování krystalické průhlednosti a přesnosti dotyku. Disponuje velmi vysokou ochranou displeje a speciální 2.5D designem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A41, lepení přes celý displej, černé FIXGFA-528-BK

Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Samsung Galaxy A41, lepení přes celý displej perfektně přilne a netvoří bubliny. Sklo o tloušťce 0,33 mm zachová vysokou citlivost dotykového displeje. Oleofobní vrstva brání zanechání otisků prstů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Realme 6i, lepení přes celý displej, černé FIXGFA-544-BK

Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Realme 6i, lepení přes celý displej perfektně přilne a netvoří bubliny. Sklo o tloušťce 0,33 mm zachová vysokou citlivost dotykového displeje. Oleofobní vrstva brání zanechání otisků prstů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A11, lepení přes celý displej, černé FIXGFA-508-BK

Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Samsung Galaxy A11, lepení přes celý displej perfektně přilne a netvoří bubliny. Sklo o tloušťce 0,33 mm zachová vysokou citlivost dotykového displeje. Oleofobní vrstva brání zanechání otisků prstů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo pro Sony Xperia 10 III, s lepením přes celý displej, černá FIXGFA-649-BK

Ochranné tvrzené sklo FIXED dokonale ochrání váš mobilní telefon. Jeho tloušťka je pouhých 0,33 mm a plně tak nahradí krycí fólii. Tvrzené sklo je oproti fólii mnohem lepší, neboť je naprosto odolné proti jakýmkoliv škrábancům či tvrdým nárazům o zem. Sklo kryje celou přední část telefonu až k okrajům. Svůj mobilní telefon tak můžete nosit pohodlně v kapse hned vedle klíč...

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Oppo A31, lepení přes celý displej, černé FIXGFA-565-BK

Ochranné sklo FIXED Full-Cover pro Oppo A31 brání mechanickému poškození vašeho displeje. Sklo ve 2,5D designu kryje celou plochu displeje až k okrajům. Díky lepení po celé ploše přilne sklíčko k displeji a drží jako ševcovská víra bez tvoření map. S vysokou citlivostí nijak neomezuje dotykové ovládání vašeho chytrého telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Oppo Reno3, lepení přes celý displej, černé FIXGFA-567-BK

Ochranné sklo FIXED Full-Cover pro Oppo Reno3 brání mechanickému poškození vašeho displeje. Sklo ve 2,5D designu kryje celou plochu displeje až k okrajům. Díky lepení po celé ploše přilne sklíčko k displeji a drží jako ševcovská víra bez tvoření map. S vysokou citlivostí nijak neomezuje dotykové ovládání vašeho chytrého telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi 8/8A, lepení přes celý displej, černé (FIXGFA-460-BK)

Temperové ochranné sklo FIXED Full-Cover pro Xiaomi Redmi 8/8A s tloušťkou 0,33 mm a tvrdostí 9H. Zabezpečí obrazovku vašeho zařízení před poškrábáním, popraskáním a tvrdými nárazy a zároveň má vysokou citlivost doteku. Sklo zajišťuje 100% průhlednost a perfektní čistotu obrazu i na Full HD obrazovkách.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi 9A/9C, lepení přes celý displej, černé FIXGFA-518-BK

Ochranné sklo FIXED Full-Cover pro Xiaomi Redmi 9A/9C brání mechanickému poškození vašeho displeje. Sklo ve 2,5D designu kryje celou plochu displeje až k okrajům. Díky lepení po celé ploše přilne sklíčko k displeji a drží jako ševcovská víra bez tvoření map. S vysokou citlivostí nijak neomezuje dotykové ovládání vašeho chytrého telefonu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A21s, lepení přes celý displej, černé FIXGFA-552-BK

Ochranné tvrzené sklo na displej vašeho telefonu. Fixed Full-Cover je určeno pro Samsung Galaxy A21s, jehož displej chrání skutečně celý až do krajů. Je velmi tenké, 100% průhledné a zachovává vysokou citlivost dotykového ovládání. Díky lepení po celé ploše perfektně drží a nevytváří mapy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Apple iPhone XR/11, lepení přes celý displej, černé FIXGFA-334-BK

Ochranné tvrzené sklo na displej vašeho telefonu. Fixed Full-Cover je určeno pro iPhone XR nebo iPhone 11, jehož displej chrání skutečně celý až do krajů. Je velmi tenké, 100% průhledné a zachovává vysokou citlivost dotykového ovládání. Díky lepení po celé ploše perfektně drží a nevytváří mapy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi Note 9, lepení přes celý displej, černé FIXGFA-517-BK

Ochranné tvrzené sklo na displej vašeho telefonu. Fixed Full-Cover je určeno pro Xiaomi Redmi Note 9, jehož displej chrání skutečně celý až do krajů. Je velmi tenké, 100% průhledné a zachovává vysokou citlivost dotykového ovládání. Díky lepení po celé ploše perfektně drží a nevytváří mapy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi A3, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1345-BK

Ochranné tvrzené sklo pro telefon Xiaomi Redmi A3. Sklo díky 2,5D designu kryje celou plochu displeje až k okrajům. 100% průhlednost, oleofóbní struktura a vysoká citlivost dotyku. V balení najdete vše potřebné pro snadnou instalaci.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Motorola Moto G34 5G, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1295-BK

Ochranné tvrzené sklo pro telefon Motorola Moto G34 5G. Sklo díky 2,5D designu kryje celou plochu displeje až k okrajům. 100% průhlednost, oleofóbní struktura a vysoká citlivost dotyku. V balení najdete vše potřebné pro snadnou instalaci.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Realme C21Y, lepení přes celý displej, FIXGFA-890-BK, čiré/černé

Ochranné tvrzené 2,5D sklo pro váš chytrý telefon se může pochlubit 100% průhledností, tloušťkou pouhých 0,33 mm a vysokou citlivostí na dotyk. Ochranné sklo zabírá celou plochu displeje až k okrajům. Jeho velkou výhodou je oleofóbní vrstva, která zabraňuje ulpívání otisků prstů. Samozřejmostí je také ochrana proti poškrábání, nečistotám a tvrdým nárazům....

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Oppo A16s, lepení přes celý displej, FIXGFA-836-BK, čiré/černé

Ochranné tvrzené 2,5D sklo pro váš chytrý telefon se může pochlubit 100% průhledností, tloušťkou pouhých 0,33 mm a vysokou citlivostí na dotyk. Ochranné sklo zabírá celou plochu displeje až k okrajům. Jeho velkou výhodou je oleofóbní vrstva, která zabraňuje ulpívání otisků prstů. Samozřejmostí je také ochrana proti poškrábání, nečistotám a tvrdým nárazům....

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Realme 9, lepení přes celý displej, FIXGFA-857-BK, čiré/černé

Ochranné tvrzené 2,5D sklo pro váš chytrý telefon se může pochlubit 100% průhledností, tloušťkou pouhých 0,33 mm a vysokou citlivostí na dotyk. Ochranné sklo zabírá celou plochu displeje až k okrajům. Jeho velkou výhodou je oleofóbní vrstva, která zabraňuje ulpívání otisků prstů. Samozřejmostí je také ochrana proti poškrábání, nečistotám a tvrdým nárazům....

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Realme 9i, lepení přes celý displej, FIXGFA-889-BK, čiré/černé

Ochranné tvrzené 2,5D sklo pro váš chytrý telefon se může pochlubit 100% průhledností, tloušťkou pouhých 0,33 mm a vysokou citlivostí na dotyk. Ochranné sklo zabírá celou plochu displeje až k okrajům. Jeho velkou výhodou je oleofóbní vrstva, která zabraňuje ulpívání otisků prstů. Samozřejmostí je také ochrana proti poškrábání, nečistotám a tvrdým nárazům....

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Vivo Y01, lepení přes celý displej, FIXGFA-898-BK, čiré/černé

Ochranné tvrzené 2,5D sklo pro váš chytrý telefon se může pochlubit 100% průhledností, tloušťkou pouhých 0,33 mm a vysokou citlivostí na dotyk. Ochranné sklo zabírá celou plochu displeje až k okrajům. Jeho velkou výhodou je oleofóbní vrstva, která zabraňuje ulpívání otisků prstů. Samozřejmostí je také ochrana proti poškrábání, nečistotám a tvrdým nárazům....

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Nokia G21, lepení přes celý displej, FIXGFA-936-BK, čiré/černé

Ochranné tvrzené 2,5D sklo pro váš chytrý telefon se může pochlubit 100% průhledností, tloušťkou pouhých 0,33 mm a vysokou citlivostí na dotyk. Ochranné sklo zabírá celou plochu displeje až k okrajům. Jeho velkou výhodou je oleofóbní vrstva, která zabraňuje ulpívání otisků prstů. Samozřejmostí je také ochrana proti poškrábání, nečistotám a tvrdým nárazům....

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Nokia C21, lepení přes celý displej, FIXGFA-938-BK, čiré/černé

Ochranné tvrzené 2,5D sklo pro váš chytrý telefon se může pochlubit 100% průhledností, tloušťkou pouhých 0,33 mm a vysokou citlivostí na dotyk. Ochranné sklo zabírá celou plochu displeje až k okrajům. Jeho velkou výhodou je oleofóbní vrstva, která zabraňuje ulpívání otisků prstů. Samozřejmostí je také ochrana proti poškrábání, nečistotám a tvrdým nárazům....

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A10, lepení přes celý displej, černé FIXGFA-412-BK

Vysoce kvalitní 2,5D temperované tvrzené sklo, které spolehlivě ochrání displej vašeho telefonu. Fixed Full-Cover je vyrobeno na míru smartphonu Samsung Galaxy A10 a díky lepení po celé ploše k displeji dokonale přilne. Je 100% průhledné, má tloušťku jen 0,33 mm a neovlivňuje ovládání ani barvy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Motorola Edge 30 Neo, s lepením přes celý displej, černá FIXGFA-1019-BK

Ochranné tvrzené sklo 2,5D určené pro mobilní telefon Motorola Edge 30 Neo. Tloušťka 0,33 mm, 100% průhlednost, vysoká citlivost na dotyk, speciální oleofobní povrch. Ochrana celého displeje až k okrajům. Rychlá aplikace s lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro iPhone XR/11, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-334-BK

Vysoce kvalitní krycí ochranné sklo s tvrdostí H9, tloušťka 0,33 mm, pro maximální ochranu displeje vašeho mobilního telefonu iPhone XR/11, 100% průhledné, snadná instalace, nedělá vzduchové bubliny, oleofóbní úprava, vysoká citlivost dotyku.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A54 5G, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1085-BK

Ochranné tvrzené sklo 2,5D určené pro mobilní telefon Samsung Galaxy A54 5G. Tloušťka 0,33 mm, 100% průhlednost, vysoká citlivost na dotyk, speciální oleofobní povrch. Ochrana celého displeje až k okrajům. Rychlá aplikace s lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi 12C, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1088-BK

Ochranné tvrzené sklo 2,5D určené pro mobilní telefon Xiaomi Redmi 12C. Tloušťka 0,33 mm, 100% průhlednost, vysoká citlivost na dotyk, speciální oleofobní povrch. Ochrana celého displeje až k okrajům. Rychlá aplikace s lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Sony Xperia 10 V, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1154-BK

Ochranné tvrzené sklo pro Sony Xperia 10 V. Vyrobeno na míru. Provedení 2,5 D. Lepení po celé ploše. Tloušťka 0,33 mm. 100% průhlednost. Oleofobní vrstva. Vyšší citlivost na dotek. Instalace bez vzduchových bublin. Snadno čistitelné.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Google Pixel 7a, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1083-BK

Ochranné tvrzené sklo 2,5D určené pro mobilní telefon Google Pixel 7a. Tloušťka 0,33 mm, 100% průhlednost, vysoká citlivost na dotyk, speciální oleofobní povrch. Ochrana celého displeje až k okrajům. Rychlá aplikace s lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro POCO F4, s lepením přes celý displej, černá FIXGFA-911-BK

Ochranné tvrzené sklo pro displej smartphonu POCO F4. Mimořádně tenké, tloušťka 0,33 mm, odolné proti poškrábání i nárazům, oleofóbní struktura. Lepení po celé ploše skla, zaoblené 2.5D hrany. Snadná aplikace i údržba. 100% průhlednost. Černý okraj skla.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A21s, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-552-BK

Vysoce kvalitní krycí ochranné sklo s tvrdostí H9, tloušťka 0,33 mm, pro maximální ochranu displeje vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy A21s, 100% průhledné, snadná instalace, nedělá vzduchové bubliny, oleofóbní úprava, vysoká citlivost dotyku.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi Note 12 Pro+, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-957-BK

Ochranné tvrzené sklo 2,5D určené pro mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+. Tloušťka 0,33 mm, 100% průhlednost, vysoká citlivost na dotyk, speciální oleofobní povrch. Ochrana celého displeje až k okrajům. Rychlá aplikace s lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Sony Xperia 1 V, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1149-BK

Ochranné tvrzené sklo pro Sony Xperia 1 V. Vyrobeno na míru. Provedení 2,5 D. Lepení po celé ploše. Tloušťka 0,33 mm. 100% průhlednost. Oleofobní vrstva. Vyšší citlivost na dotek. Instalace bez vzduchových bublin. Snadno čistitelné.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Google Pixel 6a, s lepením přes celý displej, černá FIXGFA-1014-BK

Ochranné tvrzené sklo 2,5D určené pro mobilní telefon Google Pixel 6a. Tloušťka 0,33 mm, 100% průhlednost, vysoká citlivost na dotyk, speciální oleofobní povrch. Ochrana celého displeje až k okrajům. Rychlá aplikace s lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi Note 12 5G, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1099-BK

Ochranné tvrzené sklo 2,5D určené pro mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 12 5G. Tloušťka 0,33 mm, 100% průhlednost, vysoká citlivost na dotyk, speciální oleofobní povrch. Ochrana celého displeje až k okrajům. Rychlá aplikace s lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Motorola Moto G53 5G, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1091-BK

Ochranné tvrzené sklo pro Motorola Moto G53 5G. Vyrobeno na míru. Odolné poškrábání a mechanickému poškození. Tloušťka 0,33 mm. Provedení 2,5D kryje celou plochu displeje. Oleofóbní struktura. 100% průhlednost. Zachovává citlivost displeje. Snadná instalace bez vzduchových bublin.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro OnePlus Nord 3, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-941-BK

Ochranné tvrzené sklo pro OnePlus Nord 3. Vyrobeno na míru. Provedení 2,5 D. Lepení po celé ploše. Tloušťka 0,33 mm. 100% průhlednost. Oleofobní vrstva. Vyšší citlivost na dotek. Instalace bez vzduchových bublin. Snadno čistitelné.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A34 5G, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1086-BK

Ochranné tvrzené sklo 2,5D určené pro mobilní telefon Samsung Galaxy A34 5G. Tloušťka 0,33 mm, 100% průhlednost, vysoká citlivost na dotyk, speciální oleofobní povrch. Ochrana celého displeje až k okrajům. Rychlá aplikace s lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Vivo X80 Lite, s lepením přes celý displej, černá FIXGFA-1025-BK

Ochranné tvrzené sklo 2,5D určené pro mobilní telefon Vivo X80 Lite. Tloušťka 0,33 mm, 100% průhlednost, vysoká citlivost na dotyk, speciální oleofobní povrch. Ochrana celého displeje až k okrajům. Rychlá aplikace s lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi Note 9, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-517-BK

Tvrzené ochranné sklo určené pro Xiaomi Redmi Note 9. Tvrdost 9H, tloušťka 0,33 mm, 100% průhledné, vysoce citlivé na dotyk, oleofóbní vrstva proti vzniku otisků prstů. Snadná a rychlá aplikace na celou přední část telefonu až k okrajům.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi 10C, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-907-BK

Ochranné tvrzené sklo pro Xiaomi Redmi 10C. Vyrobeno na míru. Odolné poškrábání a mechanickému poškození. Tloušťka 0,33 mm. Provedení 2,5D kryje celou plochu displeje. Oleofóbní struktura. 100% průhlednost. Zachovává citlivost displeje. Snadná instalace bez vzduchových bublin.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro POCO X5 Pro 5G, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1101-BK

Ochranné tvrzené sklo 2,5D určené pro mobilní telefon POCO X5 Pro 5G. Tloušťka 0,33 mm, 100% průhlednost, vysoká citlivost na dotyk, speciální oleofobní povrch. Ochrana celého displeje až k okrajům. Rychlá aplikace s lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

Fixed Ochranné tvrzené sklo Full-Cover pro TCL 40 SE, lepení přes celý displej FIXGFA-1128-BK, černé

ochranné tvrzené sklo pro telefon • 2,5D - kryje celou plochu displeje až k okrajům • lepení po celé ploše skla • oleofóbní struktura proti otiskům prstů • velmi dobře se čistí • maximální ochrana displeje • tloušťka: 0,33 mm

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi Note 12S, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1104-BK

Ochranné sklo pro Xiaomi Redmi Note 12S. 2,5D - kryje celou plochu displeje až k okrajům. Tloušťka 0,33 mm, lepení po celé ploše skla, 100% průhlednost, oleofóbní struktura, vysoká citlivost dotyku (lepší než u běžných 2,5D skel), vyrobeno přesně na míru daného telefonu, snadná instalace bez vzduchových bublin, velmi dobře se čistí, maximální ochrana displeje....

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy S24+, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1257-BK

Ochranné sklo pro Samsung Galaxy S24+. Maximální ochrana displeje. 2,5D provedení. Lepení po celé ploše skla. Tloušťka 0,33 mm. 100% průhlednost. Oleofóbní struktura. Lepší citlivost dotyku než u běžných 2,5D skel. Vyrobeno na míru daného telefonu. Snadná instalace bez vzduchových bublin. Dobře se čistí.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Xiaomi Redmi Note 12, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-955-BK

Ochranné sklo pro Xiaomi Redmi Note 12. Tvrdost 9H, extra odolné provedení s tloušťkou pouhých 0,33 mm. Maximální ochrana před poškrábáním, popraskáním nebo úplným prasknutím displeje.100% průhlednost a vysoká citlivost dotyku. Oleofobní vrstva odolná proti otiskům prstů a mastnotě. S lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A53 5G, s lepením přes celý displej, černá FIXGFA-874-BK

Ochranné sklo pro Samsung Galaxy A53 5G. Kryje celou plochu displeje až k okrajům. Tloušťka 0,33 mm, lepení po celé ploše skla, 100% průhlednost, oleofóbní struktura, vysoká citlivost dotyku (lepší než u běžných 2,5D skel), vyrobeno přesně na míru daného telefonu, snadná instalace bez vzduchových bublin, velmi dobře se čistí, maximální ochrana displeje....

Více informací
Dostupnost: skladem

FIXED ochranné sklo Full-Cover pro Samsung Galaxy A05s, lepení přes celý displej, černá FIXGFA-1233-BK

Ochranné sklo pro Samsung Galaxy A05s. Tvrdost 9H, extra odolné provedení s tloušťkou pouhých 0,33 mm. Maximální ochrana před poškrábáním, popraskáním nebo úplným prasknutím displeje.100% průhlednost a vysoká citlivost dotyku. Oleofobní vrstva odolná proti otiskům prstů a mastnotě. S lepením přes celý displej.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK