Odsavac par 50cm kominovy

Pro vyhledávací frázi Odsavac par 50cm kominovy jsme na našem vyhledávači našli 1400 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Odsavac par 50cm kominovy trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1400 produktů

BOMANN DU 7600 IX komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě A a nerezovém provedení s 3 stupni výkonu odsávání a úsporným LED osvětlením. Bomann DU 7600 IX je ovládán pomocí tlačítek na přední straně, disponuje 5vrstvým hliníkovým tukovým filtrem omyvatelným v myčce a umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica JOY BLIX/A/90 komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z nerezové oceli s černým sklem. Digestoř Elica JOY BLIX/A/90 potěší i mimořádně velkým výkonem, až 713 m3/h a usnadňuje vaření nejenom díky halogenovému světlu s výkonem 2×20 W, ale i dotykovým ovládáním. Balení dále obsahuje tukový filtr ALU.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica JOY WHIX/A/90 komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z nerezové oceli s bílým sklem. Digestoř Elica JOY WHIX/A/90 potěší i mimořádně velkým výkonem, až 713 m3/h a usnadňuje vaření nejenom díky halogenovému světlu s výkonem 2×20 W, ale i dotykovým ovládáním. Balení dále obsahuje tukový filtr ALU.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch DWP64BC50 komínová digestoř

Komínový odsavač par v nerezovém provedení u kterého se výkon snoubí s designem. Bosch DWP64BC50 o šířce 60 cm vám nabízí 3 rychlosti odtahu, výkon odvětrání až 360 m³/hod a nízkou provozní hlučnost. Samozřejmostí je i LED osvětlení a kovový tukový filtr, vhodný pro mytí v myčce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Empire VIP LD 601040 ostrůvková digestoř

Ostrůvkový lustrový komínový odsavač par v energetické třídě E se 3 rychlostmi, elektronickým ovládáním a LED osvětlením. Empire VIP LD 601040 disponuje odsávacími jednotkami, které mají individuálně vyvažovanou turbínu a motory, které jsou opatřeny vratnými tepelnými pojistkami (při přetížení motor vypne, po vychladnutí opět sepne).

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica STRIPE WH/A/90/LX komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Designový komínový odsavač par je vyroben z tvrzeného skla a nerezového pásku. Digestoř Elica STRIPE WH/A/90/LX s dotykovým ovládáním a 4 stupni odtahu dosahuje velkého výkonu až 757 m3/h, a to navíc při nízké hlučnosti 65 dB.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Empire KD 317050 Černá komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě D a elegantní černé barvě se 3 stupni rychlosti o maximálním výkonu 405 m³/h. Empire KD 317050 o šířce 50 cm nabízí možnost provozu v recirkulačním i odtahovém režimu. Je opatřen kovovými sendvičovými tukovými filtry, které lze mýt v myčce nádobí. V balení naleznete 2× 2W LED žárovky, redukci na 120 mm a zpětnou klapku....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica STRIPE BL/A/90/LX komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Designový komínový odsavač par je vyroben z tvrzeného skla a nerezového pásku. Digestoř Elica STRIPE BL/A/90/LX s dotykovým ovládáním a 4 stupni odtahu dosahuje velkého výkonu až 757 m3/h, a to navíc při nízké hlučnosti 65 dB.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch DWB97IM50 komínová digestoř

Komínový odsavač par v nerezovém provedení je synonymem pro dokonalou rovnováhu mezi výkonem a designem. Bosch DWB97IM50 o šířce 90 cm disponuje 3 rychlostmi odtahu, vysokým výkonem odvětrání až 710 m³/hod a velice výkonným ventilátorem s dvousměrným odsáváním. Jistě oceníte i LED osvětlení a kovový tukový filtr, který je vhodný pro mytí v myčce....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora OV 686 GW

Komínový odsavač par v energetické třídě B a bílém provedení s šířkou 60 cm, dotykovým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Mora OV 686 GW disponuje 3 rychlostmi odsávání, kovovými filtry s polyuretanovou pěnou proti mastnotám a umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica L'ESSENZA WH/A/60 komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z tvrzeného skla a dekorativní nerezové části. Digestoř Elica L'ESSENZA WH/A/60 v bílé barvě zaujme velkým výkonem, až 691 m3/h a také provedením Black Aspiration se dvěma výstupy vzduchu. Halogenové světlo a dotykový displej také přispějí k pohodlnějšímu vaření.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica EMERALD WH/A/90 T.GREZZO komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z bíle lakovaného kovu a doplněn o dekorativní prvky z nebarveného dřeva. Digestoř Elica EMERALD WH/A/90 T.GREZZO s výkonem až 368 m3/h dále disponuje halogenovým světlem a tukovým filtrem ALU.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Concept OPK2760ss

AKCE: Vyhrajte každý měsíc elektrokoloběžku SC2500 nebo robotický vysavač VR3510 při koupi spotřebiče Concept (akce platí do 31. 12. 2022 nebo do odvolání). Více informací naleznete ZDE. Komínový odsavač par s maximálním výkonem 550 m3/hod a možností recirkulace. Concept OPK2760ss v elegantním nerezovém designu s tlačítkovým ovládáním. Výšku odsavače můžete přizpůsobit v...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora OK 697 GX

Komínový odsavač par v energetické třídě B a nerezovém provedení s šířkou 60 cm, dotykovým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Mora OK 697 GX disponuje 3 rychlostmi výkonu, funkcí časovače, kovovými filtry proti mastnotám a umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Empire KD 307060 komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě D a nerezovém provedení se 3 stupni rychlosti. Empire KD 307050 o šířce 60 cm nabízí možnost provozu v recirkulačním i odtahovém režimu. Je opatřen kovovými sendvičovými tukovými filtry, které lze mýt v myčce nádobí. V balení naleznete 2× 2W LED žárovky, redukci na 120 mm a zpětnou klapku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Empire KDp 349090 komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě D a elegantním černým sklem se 3 stupni rychlosti o maximálním výkonu 405 m³/h. Šikmá digestoř Empire KDp 349090 poskytuje větší manipulační prostor nad varnou deskou a snižuje riziko bouchnutí se do hlavy. Umožňuje práci v recirkulačním i odtahovém režimu. V balení naleznete praktický dálkový ovladač, 2× 2W LED žárovky a redukci n...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch DWB67IM50 komínová digestoř

Komínový odsavač par v nerezovém provedení nabízí dokonalý balanc mezi výkonem a designem. Bosch DWB67IM50 o šířce 60 cm disponuje 3 rychlostmi odtahu, mimořádným výkonem odvětrání až 720 m³/hod a praktickým ovládáním TouchControl. Nechybí ani LED osvětlení, LED ukazatel a kovový tukový filtr, vhodný pro mytí v myčce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica L'ESSENZA BL/A/90 komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z tvrzeného skla a dekorativní nerezové části. Digestoř Elica L'ESSENZA BL/A/90 zaujme velkým výkonem, až 691 m3/h a také provedením Black Aspiration se dvěma výstupy vzduchu. Halogenové světlo a dotykový displej také přispějí k pohodlnějšímu vaření.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Concept OPK5860bc

AKCE: Vyhrajte každý měsíc elektrokoloběžku SC2500 nebo robotický vysavač VR3510 při koupi spotřebiče Concept (akce platí do 31. 12. 2022 nebo do odvolání). Více informací naleznete ZDE. Komínový odsavač par v energetické třídě A++ a černém provedení s dotykovým ovládáním a LED osvětlením. Concept OPK5860bc disponuje 3 rychlostmi s maximálním výkonem 568,8 m3/h, zpětnou ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Empire VIP LD 602040 ostrůvková digestoř

Ostrůvkový lustrový komínový odsavač par v energetické třídě A se 3 rychlostmi + Turbo, dotykovým ovládáním a LED osvětlením. Empire VIP LD 602040 disponuje odsávacími jednotkami, které mají individuálně vyvažovanou turbínu a motory, které jsou opatřeny vratnými tepelnými pojistkami (při přetížení motor vypne, po vychladnutí opět sepne).

Více informací
Dostupnost: neudáno

Empire KDp 349060 komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě D a elegantním černým sklem se 3 stupni rychlosti o maximálním výkonu 405 m³/h. Šikmá digestoř Empire KDp 349060 poskytuje větší manipulační prostor nad varnou deskou a snižuje riziko bouchnutí se do hlavy. Umožňuje práci v recirkulačním i odtahovém režimu. V balení naleznete praktický dálkový ovladač, 2× 2W LED žárovky a redukci n...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Mora OK 997 GX

Komínový odsavač par v energetické třídě B a nerezovém provedení s šířkou 90 cm, dotykovým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Mora OK 997 GX disponuje 3 rychlostmi výkonu, funkcí časovače, kovovými filtry proti mastnotám a umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko HCF 61620 X komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě C v nerezovém provedení se skleněným víkem. Digestoř Beko HCF 61620 X s maximálním výkonem odsávání 603 m³/hod a maximální hlučností 70 dB disponuje třemi rychlostmi odsávání, mechanickým ovládáním, halogenovým osvětlením a možností recirkulace. V balení naleznete také zpětnou klapku, redukci a kovový tukový filtr....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica MISSY LX WH/A/60 komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z bíle lakovaného kovu. Digestoř Elica MISSY LX WH/A/60 s mechanickým ovládáním a 3 stupni odtahu dosahuje výkonu až 368 m3/h, a to navíc při nízké hlučnosti 68 dB. Digestoř dále obsahuje halogenové osvětlení a tukový filtr ALU.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica JOY BLIX/A/60 komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z nerezové oceli s černým sklem. Digestoř Elica JOY BLIX/A/60 potěší i mimořádně velkým výkonem, až 713 m3/h a usnadňuje vaření nejenom díky halogenovému světlu s výkonem 2×20 W, ale i dotykovým ovládáním. Balení dále obsahuje tukový filtr ALU.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica STRIPE WH/A/60/LX komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Designový komínový odsavač par je vyroben z tvrzeného skla a nerezového pásku. Digestoř Elica STRIPE WH/A/60/LX s dotykovým ovládáním a 4 stupni odtahu dosahuje velkého výkonu až 757 m3/h, a to navíc při nízké hlučnosti 65 dB.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica CORALINE WH/A/60 T.GREZZO komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z bíle lakovaného kovu s dekorativními prvky z přírodního nebarveného dřeva. Digestoř Elica CORALINE WH/A/60 T.GREZZO s mechanickým ovládáním a 3 stupni odtahu dosahuje výkonu až 368 m3/h, a to navíc při nízké hlučnosti 65 dB.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica STRIPE BL/A/60/LX komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Designový komínový odsavač par je vyroben z tvrzeného skla a nerezového pásku. Digestoř Elica STRIPE BL/A/60/LX s dotykovým ovládáním a 4 stupni odtahu dosahuje velkého výkonu až 757 m3/h, a to při nízké hlučnosti 65 dB.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica JOY WHIX/A/60 komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z nerezové oceli s bílým sklem. Digestoř Elica JOY WHIX/A/60 potěší i mimořádně velkým výkonem, až 713 m3/h a usnadňuje vaření nejenom díky halogenovému světlu s výkonem 2×20 W, ale i dotykovým ovládáním. Balení dále obsahuje tukový filtr ALU.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko HCA 93640 BH komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě A se stane ozdobou každé moderní kuchyně. Digestoř Beko HCA 93640 BH s výkonem odsávání 632 m³/hod a maximální hlučností 67 dB disponuje třemi rychlostmi odsávání, elektronickým dotykovým ovládáním, funkcí automatického vypnutí a možností recirkulace.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens LC66BBM50 komínová digestoř

Komínový odsavač par v nerezovém provedení v energetické třídě B. Siemens LC66BBM50 o šířce 60 cm zaujme výkonným motorem s vysokou účinnosti 605 m³/h, energeticky úsporným LED osvětlením a příjemně tichým provozem. Nechybí ani možnost nastavení intenzivního stupně odsávání nebo praktické a intuitivní ovládání TouchControl.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica FLAT GLASS IX/A/60 komínová digestoř + záruka 5 let Elica - rozbaleno

Komínový odsavač par Elica FLAT GLASS IX/A/60 v nerezovém provedení se skleněným krytem nabízí 3 stupně odtahu a halogenové osvětlení. Ovládání je jednoduché s podsvětlenými tlačítky v přední části odsavače. Máte-li rádi jednoduchý a čistý design, je pro vás ten pravý.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica SHIRE WH/A/60 komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z bílého tvrzeného skla. Digestoř Elica SHIRE WH/A/60 s výkonem až 713 m3/h se sama po 3 minutách vypne díky speciální automatické funkci. Dále je vybavena LED osvětlením, tukovým filtrem a bílým komínem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Empire KD 311050 komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě D a nerezovém provedení se 3 stupni rychlosti o maximálním výkonu 405 m³/h. Empire KD 311050 o šířce 50 cm nabízí možnost provozu v recirkulačním i odtahovém režimu. Je opatřen kovovými sendvičovými tukovými filtry, které lze mýt v myčce nádobí. V balení naleznete 2× 2W LED žárovky, redukci na 120 mm a zpětnou klapku....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica FLAT GLASS IX/A/90 komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par Elica FLAT GLASS IX/A/90 o šířce 90 cm nabízí krásný čistý design nerezové oceli a skla. Tlačítkové podsvětlené ovládání v přední části umožňuje zvolit jeden ze 3 stupňů výkonu odsávání. Pokud nemáte možnost využít odtahu do komína, můžete po dokoupení uhlíkového flitru využít recirkulaci, která vrací přefiltrovaný vzduch zpět do místnosti....

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI GZ 677 komínová digestoř

Komínový odsavač par Guzzanti GZ 677 v matně nerezovém provedení je ideální pro moderní kuchyňské prostory, kde je estetika stejně důležitá jako funkčnost. Model je vybaven LED osvětlením, elektronickým panelem s dotykovým ovládáním, časovačem pro automatické vypnutí po 10 min. a max. 90 minutách a kovovým filtrem proti mastnotám s neomezenou životností....

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI GZ 677B komínová digestoř

Komínový odsavač par Guzzanti GZ 677B v matně černém provedení je ideální pro moderní kuchyňské prostory, kde je estetika stejně důležitá jako funkčnost. Model je vybaven LED osvětlením, elektronickým panelem s dotykovým ovládáním, časovačem pro automatické vypnutí po 10 min. a max. 90 minutách a kovovým filtrem proti mastnotám s neomezenou životností....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko HCA 63640 B komínová digestoř

Komínový odsavač par v úsporné energetické třídě A v elegantním černém provedení s nerezovým komínem. Digestoř Beko HCA 63640 B s maximálním výkonem odsávání 632 m³/hod a maximální hlučností 67 dB disponuje třemi rychlostmi odsávání, elektronickým dotykovým ovládáním, LED osvětlením a možností recirkulace. V balení naleznete také zpětnou klapku, redukci a kovový tukový fi...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Empire KD 307050 komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě D a nerezovém provedení se 3 stupni rychlosti. Empire KD 307050 o šířce 50 cm nabízí možnost provozu v recirkulačním i odtahovém režimu. Je opatřen kovovými sendvičovými tukovými filtry, které lze mýt v myčce nádobí. V balení naleznete 2× 2W LED žárovky, redukci na 120 mm a zpětnou klapku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Empire KD 317060 Černá komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě D a elegantní černé barvě se 3 stupni rychlosti o maximálním výkonu 405 m³/h. Empire KD 317060 o šířce 60 cm nabízí možnost provozu v recirkulačním i odtahovém režimu. Je opatřen kovovými sendvičovými tukovými filtry, které lze mýt v myčce nádobí. V balení naleznete 2× 2W LED žárovky, redukci na 120 mm a zpětnou klapku....

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI GZ 677 komínová digestoř - použité

Komínový odsavač par Guzzanti GZ 677 v matně nerezovém provedení je ideální pro moderní kuchyňské prostory, kde je estetika stejně důležitá jako funkčnost. Model je vybaven LED osvětlením, elektronickým panelem s dotykovým ovládáním, časovačem pro automatické vypnutí po 10 min. a max. 90 minutách a kovovým filtrem proti mastnotám s neomezenou životností....

Více informací
Dostupnost: neudáno

GUZZANTI KRW ostrůvková digestoř

Ostrůvkový komínový odsavač par Guzzanti KRW s elektronickými tlačítky Soft Touch pro pohodlné a rychlé ovládání. Je podsvícen LED diodami v modré barvě a vybaven halogenovým osvětlením. Nastavit můžete až 4 rychlosti odtahu a časovačem nastavit automatické vypnutí odsávání po 10 až 90 minutách.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philco PEW 729 TP komínová digestoř + bezplatný servis 3 roky

Komínový odsavač par v energetické třídě B se 4 stupni rychlosti a senzorovým ovládáním. Philco PEW 729 TP disponuje zpětnou klapkou, LED osvětlením, bílým LED displejem, umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu a zaujme moderním nerezovým designem a černým panelem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philco PEW 726 TP komínová digestoř + bezplatný servis 3 roky

Komínový odsavač par v energetické třídě B se 4 stupni rychlosti a dotykovým ovládáním. Philco PEW 726 TP disponuje zpětnou klapkou, LED osvětlením, bílým LED displejem, umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu a zaujme moderním nerezovým designem a černým panelem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Whirlpool AKR 036/1 G BL komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě D a černém provedení s elektronickým ovládáním, LED diodovým osvětlením a 3 stupni rychlosti. Whirlpool AKR 036/1 G BL umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu a disponuje tukovým a uhlíkovým filtrem, které jsou součástí výbavy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Empire KD 316050 komínová digestoř

Komínový odsavač par v energetické třídě D a nerezovém provedení se 3 stupni rychlosti o maximálním výkonu 405 m³/h. Empire KD 316050 o šířce 50 cm nabízí možnost provozu v recirkulačním i odtahovém režimu. Je opatřen kovovými sendvičovými tukovými filtry, které lze mýt v myčce nádobí. V balení naleznete 2× 2W LED žárovky, redukci na 120 mm a zpětnou klapku....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Elica SHIRE BL/A/90 komínová digestoř + záruka 5 let Elica

Komínový odsavač par je vyroben z černého tvrzeného skla. Digestoř Elica SHIRE BL/A/90 s vysokým výkonem, až 713 m3/h, se sama po 3 minutách vypne díky speciální automatické funkci. Dále je vybavena LED osvětlením, tukovým filtrem a černým komínem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SET CONCEPT etv6960bc + IDV2660 + opk5760n + MOŽNOST DOPRAVY ZDARMA

Akční set obsahuje elektrickou multifunkční horkovzdušnou vestavnou troubu CONCEPT ETV-6960bc a indukční vestavnou desku CONCEPT IDV-2660 a odsavač par komínový CONCEPT OPK-5760n. UŠETŘETE ZA DOPRAVU A VYUŽÍJTE NAŠÍ AKCI CONCEPTSHOP DOPRAVA ZDARMA PŘI PLATBĚ PŘEDEM. PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE ZDE

Více informací
Dostupnost: skladem

SET CONCEPT ETV6960wh + IDV2660wh + OPK4160wh+ MOŽNOST DOPRAVY ZDARMA

Akční set obsahuje elektrická multifunkční horkovzdušnou vestavnou troubu CONCEPT ETV-6960wh a indukční vestavnou desku CONCEPT IVD-2660wh a odsavač par komínový CONCEPT OPK-4160wh. UŠETŘETE ZA DOPRAVU A VYUŽÍJTE NAŠÍ AKCI CONCEPTSHOP DOPRAVA ZDARMA PŘI PLATBĚ PŘEDEM. PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE ZDE

Více informací
Dostupnost: skladem

SET CONCEPT etv6960bc + pdv7160 + opk4160 + MOŽNOST DOPRAVY ZDARMA

Akční set obsahuje multifunkční horkovzdušnou vestavnou troubu CONCEPT ETV-6960bc a plynovou vestavnou desku CONCEPT PDV-7160 a odsavač par komínový CONCEPT OPK-4160. UŠETŘETE ZA DOPRAVU A VYUŽÍJTE NAŠÍ AKCI CONCEPTSHOP DOPRAVA ZDARMA PŘI PLATBĚ PŘEDEM. PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE ZDE

Více informací
Dostupnost: skladem

ELICA CORALINE WH/A/90 T.GREZZO

Komínový odsavač par ELICA CORALINE WH/A/90 T.GREZZO Ovládání 3S posuvné Osvětlení Halo 2x 28W Výkon dle IEC 290-440 m³/h Hlučnost 48-65 db(A) Tlak 255 Pa Celková spotřeba 236 W P růměr odtahu 120 mm Tukový filtr ALU Barva nemořené dřevo Rozměr 90 cm Příslušenství k dokoupení: ELICA uhlíkový filtr - CFC0013072

Více informací
Dostupnost: skladem

SET CONCEPT ETV6960wh + MTV6925wh + OPK5760wh+ IDV2660wh + MOŽNOST DOPRAVY ZDARMA

Akční set obsahuje elektrická multifunkční horkovzdušnou vestavnou troubu CONCEPT ETV-6960wh a indukční vestavnou desku CONCEPT IVD-2660wh a odsavač par komínový CONCEPT OPK-5760wh a mikrovlnná trouba vestavná CONCEPT MTV-6925wh. UŠETŘETE ZA DOPRAVU A VYUŽÍJTE NAŠÍ AKCI CONCEPTSHOP DOPRAVA ZDARMA PŘI PLATBĚ PŘEDEM. PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE ZDE

Více informací
Dostupnost: skladem

SET CONCEPT ETV6960wh + MTV6925wh + OPK5760wh+ PDV7160wh + MOŽNOST DOPRAVY ZDARMA

Akční set obsahuje elektrická multifunkční horkovzdušnou vestavnou troubu CONCEPT ETV-6960wh a indukční vestavnou desku CONCEPT PVD-7160wh a odsavač par komínový CONCEPT OPK-5760wh a mikrovlnná trouba vestavná CONCEPT MTV-6925wh. UŠETŘETE ZA DOPRAVU A VYUŽÍJTE NAŠÍ AKCI CONCEPTSHOP DOPRAVA ZDARMA PŘI PLATBĚ PŘEDEM. PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNĚTE ZDE

Více informací
Dostupnost: skladem

Teka DLV 985 London Brick

Komínový odsavač par Teka DLV 985 v šířce 90 cm dotykovým ovládáním digitálním programátorem a 1x7W LED osvětlením. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.

Více informací
Dostupnost: skladem

Mora OVG 648 GB

Komínový odsavač par, černé sklo, 3 rychlosti odsávání, tlačítkové ovládání, perimetrické odsávání, maximální výkon odsavače 430 m?/h, LED osvětlení, zpětná klapka, energetická třída B, maximální hlučnost 61 dB, horní odtah 150 mm, elektrické napětí 230 V, šířka 60 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

Concept OPK5490wh komínová digestoř

AKCE: Vyhrajte každý měsíc elektrokoloběžku SC2500 nebo robotický vysavač VR3510 při koupi spotřebiče Concept (akce platí do 31. 12. 2022 nebo do odvolání). Více informací naleznete ZDE. Komínový odsavač par s maximálním výkonem 756 m3/hod a možností recirkulace. Concept OPK5490wh v elegantním designu s bílým sklem a dotykovým ovládáním, které zvyšuje atraktivitu spotřeb...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Teka DLV 985 Grey

Komínový odsavač par Teka DLV 985 v šířce 90 cm dotykovým ovládáním digitálním programátorem a 1x7W LED osvětlením. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.

Více informací
Dostupnost: skladem

Teka DVI 88-G1 EOS BM

Komínový odsavač par 80 cm z edice Infinity G1 Teka DVI 88-G1 EOS BM se systémem obvodového odsávání, ovládáním pomocí tlačítek a 4 rychlostmi odsávání. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka....

Více informací
Dostupnost: skladem

Beko HCB 93744 BX

Komínový odsavač par v provedení z černého skla se čtyřmi rychlostmi a BLDC motorem. Ovládání pomocí elektronického SoftTouch. Funkce automatického vypnutí a čištění vzduchu. 2x LED osvětlení. Možnost recirkulace vzduchu. 3x kovový tukový filtr, který je možno umývat v myčce. Signalizace zanešeného filtru. Součástí dodávky je klapka a redukce....

Více informací
Dostupnost: skladem

Gorenje WHC929E4X nerez

komínový odsavač par • odtah/recirkulace • 3 stupně výkonu • maximální výkon při odtahu 450 m3/h • maximální výkon při recirkulaci 305 m3/h • hliníkový tukový filtr • úroveň hluku 65 dB • zpětná klapka 15 cm • knoflíkové ovládání • LED osvětlení • šířka 90 cm

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK