Otevrena podprsenka s kosticemi

Pro vyhledávací frázi Otevrena podprsenka s kosticemi jsme na našem vyhledávači našli 82121 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Otevrena podprsenka s kosticemi trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 82121 produktů

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 75E

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 75E, Měkká dámská podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků z krajky, spodní část z dvojité, dobře držící tkaniny. Ramínka nejsou odnímatelná. Složení: 69% polyamid, 16% viskóza, 7% elastan, 8% polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 75F

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 75F, Měkká dámská podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků z krajky, spodní část z dvojité, dobře držící tkaniny. Ramínka nejsou odnímatelná. Složení: 69% polyamid, 16% viskóza, 7% elastan, 8% polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 80B

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 80B, Měkká dámská podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků z krajky, spodní část z dvojité, dobře držící tkaniny. Ramínka nejsou odnímatelná. Složení: 69% polyamid, 16% viskóza, 7% elastan, 8% polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 80D

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 80D, Měkká dámská podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků z krajky, spodní část z dvojité, dobře držící tkaniny. Ramínka nejsou odnímatelná. Složení: 69% polyamid, 16% viskóza, 7% elastan, 8% polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 85C

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 85C, Měkká dámská podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků z krajky, spodní část z dvojité, dobře držící tkaniny. Ramínka nejsou odnímatelná. Složení: 69% polyamid, 16% viskóza, 7% elastan, 8% polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 85E

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 85E, Měkká dámská podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků z krajky, spodní část z dvojité, dobře držící tkaniny. Ramínka nejsou odnímatelná. Složení: 69% polyamid, 16% viskóza, 7% elastan, 8% polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 85F

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 85F, Měkká dámská podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků z krajky, spodní část z dvojité, dobře držící tkaniny. Ramínka nejsou odnímatelná. Složení: 69% polyamid, 16% viskóza, 7% elastan, 8% polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 85G

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 85G, Měkká dámská podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků z krajky, spodní část z dvojité, dobře držící tkaniny. Ramínka nejsou odnímatelná. Složení: 69% polyamid, 16% viskóza, 7% elastan, 8% polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 85D

Měkká dámská podprsenka Gaia BS 059 bílá 85D, Měkká dámská podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků z krajky, spodní část z dvojité, dobře držící tkaniny. Ramínka nejsou odnímatelná. Složení: 69% polyamid, 16% viskóza, 7% elastan, 8% polyester.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 80L

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 80L, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 70F

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 70F, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 95J

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 95J, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 80D

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 80D, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

SIELEI Dámská podprsenka 1590 hnědá barva hnědá, velikost 80/B

Dámská podprsenka značky Sielei s kosticemi. Tato dokonale hladká a bezešvá podprsenka v hnědé barvě, je vyrobena z velmi příjemného a lesklého mikrovlákna, což dodává tomuto modelu luxusní vzhled. Košíčky jsou vyztužené Push - Up efekt pěnovou výplní, která Vám zvětší Vaše podprsí a dokonale vytvaruje dekolt s požadovanou drážkou uprostřed. Úzká ramínka jsou odepínatelná...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70F

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES černá 70F, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 95D

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 95D, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 105D

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 105D, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 110D

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 110D, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 95I

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 95I, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Béžová 85B

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Béžová 85B, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Béžová 70D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Béžová 70D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Béžová 65D

Dámská podprsenka Elena II U - ALLES Béžová 65D, Dámská podprsenka s kosticemi a vyztuženými košíčky. Má klasický střih a odepínací ramínka s regulací. U dekoltu je ozdobný lem. Záda i boky jsou z hladkého materiálu. Na zádech je třístupňové zapínání na dva háčky. 75% polyamid, 15% elastan, 10% bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 70G

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 70G, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 85E

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 85E, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 75F

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 75F, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 80D

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 80D, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 75E

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 75E, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 75C

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 75C, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka soft Ava 1991 pudrově růžová 65H

Měkká dámská podprsenka typu "soft" s kosticemi. Košíčky jsou krajkové, jsou střižené svisle a mají svislé švy. Střed modelu je ozdobený mašličkou. Ramínka je možné nastavit, ale nelze je odepnout. Obvod modelu je ušitý ze síťoviny. Podprsenka se zapíná dvěma háčky s trojí možností nastavení délky obvodu. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka soft Ava 1991 pudrově růžová 65D

Měkká dámská podprsenka typu "soft" s kosticemi. Košíčky jsou krajkové, jsou střižené svisle a mají svislé švy. Střed modelu je ozdobený mašličkou. Ramínka je možné nastavit, ale nelze je odepnout. Obvod modelu je ušitý ze síťoviny. Podprsenka se zapíná dvěma háčky s trojí možností nastavení délky obvodu. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká dámská podprsenka soft Ava 1991 pudrově růžová 65G

Měkká dámská podprsenka typu "soft" s kosticemi. Košíčky jsou krajkové, jsou střižené svisle a mají svislé švy. Střed modelu je ozdobený mašličkou. Ramínka je možné nastavit, ale nelze je odepnout. Obvod modelu je ušitý ze síťoviny. Podprsenka se zapíná dvěma háčky s trojí možností nastavení délky obvodu. Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan....

Více informací
Dostupnost: skladem

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 85G

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 85G, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 95E

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 95E, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 80C

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 80C, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 85D

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 85D, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 70H

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 70H, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 85C

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 85C, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 80F

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 80F, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 80G

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 80G, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70D

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70D, Měkká podprsenka s kosticemi - měkké košíčky z dvojité síťoviny v béžové barvě - zdobené výraznou výšivkou - zvedá a odhaluje poprsí - neodnímatelné, nastavitelné popruhy - zapínání na dva nebo tři háčky s třístupňovým nastavením Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70F

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70F, Měkká podprsenka s kosticemi - měkké košíčky z dvojité síťoviny v béžové barvě - zdobené výraznou výšivkou - zvedá a odhaluje poprsí - neodnímatelné, nastavitelné popruhy - zapínání na dva nebo tři háčky s třístupňovým nastavením Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70I

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70I, Měkká podprsenka s kosticemi - měkké košíčky z dvojité síťoviny v béžové barvě - zdobené výraznou výšivkou - zvedá a odhaluje poprsí - neodnímatelné, nastavitelné popruhy - zapínání na dva nebo tři háčky s třístupňovým nastavením Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70H

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70H, Měkká podprsenka s kosticemi - měkké košíčky z dvojité síťoviny v béžové barvě - zdobené výraznou výšivkou - zvedá a odhaluje poprsí - neodnímatelné, nastavitelné popruhy - zapínání na dva nebo tři háčky s třístupňovým nastavením Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70E

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70E, Měkká podprsenka s kosticemi - měkké košíčky z dvojité síťoviny v béžové barvě - zdobené výraznou výšivkou - zvedá a odhaluje poprsí - neodnímatelné, nastavitelné popruhy - zapínání na dva nebo tři háčky s třístupňovým nastavením Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 80H

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 80H, Měkká podprsenka s kosticemi - měkké košíčky z dvojité síťoviny v béžové barvě - zdobené výraznou výšivkou - zvedá a odhaluje poprsí - neodnímatelné, nastavitelné popruhy - zapínání na dva nebo tři háčky s třístupňovým nastavením Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 100B

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 100B, Měkká podprsenka s kosticemi - měkké košíčky z dvojité síťoviny v béžové barvě - zdobené výraznou výšivkou - zvedá a odhaluje poprsí - neodnímatelné, nastavitelné popruhy - zapínání na dva nebo tři háčky s třístupňovým nastavením Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70G

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 70G, Měkká podprsenka s kosticemi - měkké košíčky z dvojité síťoviny v béžové barvě - zdobené výraznou výšivkou - zvedá a odhaluje poprsí - neodnímatelné, nastavitelné popruhy - zapínání na dva nebo tři háčky s třístupňovým nastavením Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 95B

Měkká dámská podprsenka soft Ava 2061 Beige béžová 95B, Měkká podprsenka s kosticemi - měkké košíčky z dvojité síťoviny v béžové barvě - zdobené výraznou výšivkou - zvedá a odhaluje poprsí - neodnímatelné, nastavitelné popruhy - zapínání na dva nebo tři háčky s třístupňovým nastavením Složení: 88 % polyamid, 8 % bavlna, 4 % elastan...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 90C

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 90C, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 95C

Měkká podprsenka Alles Havana M přírodní 02 95C, Měkká podprsenka s kosticemi, ideální pro ženy s větším poprsím. Horní část košíčků je z průsvitné síťky, spodní část je z hladkého mikrovlákna. Vnitřek je podšitý bavlnou. Ramínka jsou neodepínací. Složení: 65% polyamid, 20% bavlna, 15% elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 80M

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 80M, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 95B

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 95B, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 90L

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 90L, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 90C

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 90C, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 90B

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 90B, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 85C

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 85C, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 85B

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 85B, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 75O

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 75O, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 75N

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 75N, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 110G

Měkká podprsenka Gorsenia K 441 Luisse Béžová 110G, Měkká podprsenka s kosticemi. Horní linie košíčků je tylová a krajková s květovaným motivem. Boky jsou z pružné látky odolné proti vytahání a jsou zpevněné svislou kosticí. Ramínka neodepínací, podšitá bavlnou a jejich šířka se liší podle velikosti modelu. Složení: 90% polyamid, 7% elastan, 3% polyester....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK