Pepr cerny cely 100g
Pro vyhledávací frázi Pepr cerny cely 100g jsme na našem vyhledávači našli 397 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Pepr cerny cely 100g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Pepř černý celý (100g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (100g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíPepř černý celý Tellicherry 100g Salvia Paradise
Pepř Tellicherry je plod pepřovníku černého, lat. Piper nigrum, který pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Předmětem sběru jsou pouze větší plody dorůstající minimální velikosti 4,25 mm. Plodů o této velikosti se v celkové produkci vyskytuje pouze 10 %. Velikost kuliček určuje chuť, kvalitu a aroma pepře. Větší pepřové plody mají prostor vyt...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (100g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (100g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíČerný pepř celý 500g
Černý pepř je celosvětově nejznámější koření, které našim pokrmům dodává nezaměnitelné aroma a pikantnost, kterou způsobuje alkaloid piperin, který zvyšuje vstřebatelnost všech vitamínů a minerálů, kt...
Více informacíPepř zelený celý 100g Salvia Paradise
Pepřovník černý je ovíjivá, stálezelená liána dorůstající délky až čtyř metrů. Rostlina pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Pepřovník černý byl rozšířen do mnoha tropických zemí, dnes se mezi největší pěstitele řadí například Vietnam, Indie, Indonésie nebo Srí Lanka. Listy má střídavé, lysé, vejčité až eliptické, dorůstající délky až 10 cm a ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský červený celý (100g)
Pepř Kampotský červený celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský bílý celý (100g)
Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...
Více informacíPepř barevný celý 100g Salvia Paradise
Pepř je jedním z nejoblíbenějších koření vůbec. Tato směs 4 druhů pepře v sobě pojí klasickou chuť černého pepře, jemnější chuť bílého a zeleného a nasládlou chuť růžového pepře. Složení: pepř černý, bílý, zelený, růžový Použití: Pepř barevný je velmi oblíbený při přípravě steaků. Stejně jako jednotlivé pepře má široké použití. Hodí se k dochucení omáček, polévek atd. Ob...
Více informacíProfikoření - Pepř červený celý (100g)
Pepř červený celý Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom) Vzhled a barva: červené kuličky Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby. Historie a současnost: Pepř červený (růžový) je původem z Peruánských And, rozšířil se do Texasu, Mexika a Španělska. Není to pravý pepř, ale má pronikavou chuť s pepřem...
Více informacíPepř černý celý 20g
K dochucení masa, polévek, omáček, k nakládání masa, zeleniny, hub atd.
Více informacíPepř černý celý 130g
Přírodní jednodruhové koření v praktické dóze se sypátkem.
Více informacíPepř černý celý 500g
K dochucení masa, polévek, omáček, k nakládání masa, zeleniny, hub atd.
Více informacíPepř černý celý 5kg
K dochucení masa, polévek, omáček, k nakládání masa, zeleniny, hub atd.
Více informacíKampotský pepř černý 100g
Dokonalé a zároveň nečekané spojení nasládlé chuti eukalyptu, máty a černého pepře. Kampotský pepř má výraznou a zároveň komplexní chuť, na kterou nejeden Michelinský šéfkuchař nedá dopustit. Pepř z Kampotu učaruje i Vás! Pro dokonalé vaření
Více informacíPepř černý celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom...
Více informacíPepř černý celý 100 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom...
Více informacíPepř černý celý KAMPOTSKÝ 30g
Černý kampotský pepř se používá k dochucení především červených mas na grilu či pánvi, své uplatnění však najde i v klasických omáčkách, polévkách a skvěle si rozumí i s těstovinami
Více informacíPepř černý celý KAMPOTSKÝ 250g
Černý kampotský pepř se používá k dochucení především červených mas na grilu či pánvi, své uplatnění však najde i v klasických omáčkách, polévkách a skvěle si rozumí i s těstovinami
Více informacíPepř černý celý KAMPOTSKÝ 1kg
Černý kampotský pepř se používá k dochucení především červených mas na grilu či pánvi, své uplatnění však najde i v klasických omáčkách, polévkách a skvěle si rozumí i s těstovinami
Více informacíPepř černý celý KAMPOTSKÝ 500g
Černý kampotský pepř se používá k dochucení především červených mas na grilu či pánvi, své uplatnění však najde i v klasických omáčkách, polévkách a skvěle si rozumí i s těstovinami
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (200g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (500g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (50g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (25Kg)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíPepř červený celý 100g Salvia Paradise
Pepřovec brazilský je strom dorůstající výšky až 10 m. Někdy je označován jako keř, což se připisuje hustě větvené, propletené koruně. Domovinou mu je Jižní Amerika – Brazílie, Paraguay a Argentina, kde je často pěstován i jako okrasná rostlina. Listy má oválné, střídavé a dlouhé až 22 cm. Kvete od září do listopadu drobnými, bílými květy. Plodem je malá, červená peckovic...
Více informacíPepř sečuánský celý 100g Salvia Paradise
Pepř sečuánský je koření oblíbené zejména v Číně a je zajímavou alternativou černého pepře. Pochází ze stromu s názvem žlutodřev peprný a nejvíce se vyskytuje v provincii S‘-čchuan, odkud pochází jeho český název sečuánský. Setkáváme se také s názvy fagara, čínský nebo japonský pepř. Jedná se o značně aromatické a chuťově výrazné koření, které ozvláštní každý připravovaný...
Více informacíProfikoření - Pepř černý drcený (100g)
Pepř černý drcený Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pe...
Více informacíProfikoření - Pepř kubebový (100g)
Pepř kubebový neboli Javánský pepř Popis: pepř kubebový má větší bobule než pepř černý s dlouhou stopkou (ocáskem), většina sklizně je na Javě. Chuť a vůně: silně aromatická a štiplavá chuť Použití v kuchyni: indická a indonézská kuchyně, k aromatizaci rýže, zeleniny, měkkýšů, korýšů, ryb, do paštik likérů, masité pokrmy. Zdravotní účinky: pomáhá proti stresu a úzkostem ...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (100g)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Pepř dlouhý (100g)
Pepř dlouhý - Piper longum Popis: Pepřovník dlouhý je tropická rostlina, která roste divoce od Himálají po jih Indie. Její 2,5 – 3 cm dlouhé, šedočerné klasy ve tvaru šišek, připomínají tuhé jehnědy. Chuť a vůně: dlouhý pepř má podobnou chuť jako černý, je však o trochu mírnější a nasládlý, je však stejně ostrý. Použití v kuchyni: na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jeh...
Více informacíSonnentor Pepř černý celý BIO 55 g
Sonnentor Pepř černý celý BIO 55 g Černý pepř je mnohostranně využitelný a používá se celý, drcený nebo čerstvě mletý. Pepř černý celý BIO.
Více informacíGrešík Pepř bílý celý 40g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného
Více informacíHeera Pepř černý celý 100 g
Heera Pepř černý celý 100 g Je v kuchyni skutečně neocenitelný a hraje důležitou roli v pokrmech celého světa. Oceňují jej kuchaři Východu i Západu pro jeho příjemnou vůni a výraznou chuť, která dodá mnoha pokrmům říz i určitou vyrovnanost. Celý pepř potěší jak oko, tak i chuťové buňky. Použití: S tečkou černého pepře jsou plátky salámu daleko vábnější než bez nic...
Více informacíSonnentor Bio Pepř černý celý 35g
Pepř - „více než jenom kýchací prášek“. Sušená, neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní, ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho úplným dozráním a poté se suší. Černý pepř je mnohostranně využitelný a používá se celý, drcený nebo čerstvě mletý. Zjemňuje a zostřuje pikantní stejně jako sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé t...
Více informacíPepř čtyřbarevný celý 100 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovo červených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a zná...
Více informacíPepř čtyřbarevný celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovo červených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a zná...
Více informacíAllnature Pepř černý celý BIO 30 g
Pepř černý celý BIO patří mezi celosvětově nejrozšířenější koření. Sušené bobule jsou plodem Pepřovníku černého (Piper nigrum), který se pěstuje v mnoha tropických oblastech. Pepř má velmi výraznou, až pálivou chuť. Používá se především k dochucení pokrmů v teplé i studené kuchyni.
Více informacíPepř barevný celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj čerhnohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a zná...
Více informacíPepř barevný celý 100 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj čerhnohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a zná...
Více informacíPepř bílý celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Bílý pepř bývá méně aromatický než černý, je však ostře palčivý, s nasládlou vůní. Obsahuje také méně silic, protože ty se nachází ve slupce, která se při čištění odstraní. Využití v kuchyni: → Světlé omáčky, smetanové polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle, pepř mignonette. ...
Více informacíPepř bílý celý 100 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Bílý pepř bývá méně aromatický než černý, je však ostře palčivý, s nasládlou vůní. Obsahuje také méně silic, protože ty se nachází ve slupce, která se při čištění odstraní. Využití v kuchyni: → Světlé omáčky, smetanové polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle, pepř mignonette. ...
Více informacíSonnentor Pepř černý celý BIO 55g
Pepř černý celý bio Pepř - „více než jenom kýchací prášek“ Sušená, neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní, ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho úplným dozráním a poté se suší. Černý pepř je mnohostranně využitelný a používá se celý, drcený nebo čerstvě mletý. Zjemňuje a zostřuje pikantní stejně jako sladké pokrmy: saláty,...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (50g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (20g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (200g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (500g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (1 Kg)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíSonnentor Pepř černý celý BIO 55 g
Sušená a neloupaná semínka pepře mají ovocnou vůni a intenzivní pikantní chuť. Černý pepř má mnohostranné využití. Je vhodný pro zostření slaných i sladkých pokrmů. Používá se do dresingů, čerstvě namletý na těstoviny, ale i do čokolád, perníků a jiných sladkých pokrmů. Pepř namelte nejlíp těstě před použitím a přidejte až ke konci vaření. Bude tak mít nejvýraznější chuť ...
Více informacíPodobné fráze: pepr cerny cely 100 gramu | sonnentor pepr cerny cely bio 35g | pepr cerny cely sonnentor 35g | pepr cerny cely 40g gresik | pepr cerny cely bio 35g sonnentor | pepr cerny cely gresik valdemar | pepr cerny cely 500 gramu | profikoreni pepr cerny cely 50g | ogorodnyk pepr cerny cely 20 g | koreni pepr cerny cely bio 50g | avokado pepr cerny cely 20g | dafo pepr cerny cely 500g | sonnentor bio pepr cerny cely 35g | sonnentor pepr cerny cely bio 55 g | koreni pepr cerny cely bio 200g | allnature pepr cerny cely bio 30 g | basmat bio cerny pepr cely 35g | avokado pepr cerny cely 200g | gresik koreni pepr cerny cely 40g | pepr cerny bio cely 55 g sonnentor | gresik pepr cerny cely 40 g | drana pepr cerny cely 500g | grizly pepr cerny cely bio 100 g | ogorodnyk pepr cerny cely 230 g | pepr cerny cely 55 g bio sonnentor | sonnentor pepr cerny cely bio 55g | profikoreni pepr cerny cely 5 kg | pepr cerny cely 40 g ramram | kulinar pepr cerny cely sacek 50 g | cesky kulinar pepr cely cerny | profikoreni pepr cerny cely 200g | kamerunsky pepr cerny cely 1 kg | gresik pepr cerny cely 40g | profikoreni pepr cerny cely 25kg | profikoreni pepr cerny cely 500g